Gott nytt år!

Har precis packat klart ska bara städa upp lite här i rummet sen bär det av till sundsvall =)



Så gott nytt år på er!

Min födelsedag!

Blev ganska hyffsad. Fick även fler saker senare idag. Pengar sen så fick jag en resa som jag till vss del redan visste om men;p så det blir antingen turkiet eller london som gäller så se hur det blir ;p.



Jo, jag fick även biobiljett + trisslotter av pappas bror å hans tant =)


Nää det var väl allt för idag.  Ses!

hipp hipp hurra idag äre min födelsedag!

så var det äntligen min dag.  17 år.. och om ett år är jag ute och kör på vägarna;P

sötbilden på daphne innan de andra kom =)

Har redan fått några samtal där folk har sakt grattis =) <roligaste var nog när Elin ringde sjukt längesen vi sågs. men det ska ändras på ;p  har även fått lite presenter alldeles nyss. Dock inte fårn mamma och pappa eftersom att dom drog iväg på jobben, vilket syran tyckte var fel så hon fixade frukost på sängen=) Så det blev hon Linda och bror som sjöng här för mig. =)


Elin försökte lura mig med att lägga allt i ett paket så ajg blev då inte bara lite glad när jag öppnade det ;p TACK!
Fick ett pressent kort av bror =) gulligt gjort trodde inte han kunde komma på nått sånt =) tills jag fik reda på att mamma gav han tipset men endå;p Sedan så fick jag mascara,sminkväska och nagelsätt av syster =) (andledningen till att jag fick 3 saker= hon vill ha fler ;) haha  )

nydatorn!

snacka om att det käns bättre å sitta vid en snabb dator om man jämför med den gamla klumpidunsen:D mammas bror kom också hit idag och fixade in nyaste photoshop så nu har jag pcs4 ;) Så nu är man glader!  hehe appropå glader tro jag Sandra är överlycklig! eller iallafall skotokig men man kan aldrig få för mycket skor ;p

¤Sandraaa ---------¤ Haxxing säger:

alla skor med klack :D

¤Sandraaa -----------¤ Haxxing säger:

vi köper alla!

"frida, säger:

ja alllaaaaa

"frida, säger:

istl 35 ;P och 37-38

"frida, säger:

och vissa 36er;P

¤Sandraaa -----------¤ Haxxing säger:

JAPP!

"frida, säger:

=D

¤Sandraaa -------------¤ Haxxing säger:

ahha :D

nää det var väll allt för ikväll Ses!


Äntligen Datorn! =D

Imorse vaknade jag med att mamma kom in. först trodde jag att hon bara skulle komma in och dryga men inte ;p Hon kom in med en kartong med min dator =D så gäller det bara att installera klart alla saker slänga in det jag vill ha och så klart ;D Så nu blire sista gången jag sitter vid denna tjockis dator ;p


Sedan fick jag nyss veta att vi köpt en till gitarr till spelet vi fick ;p Snacka om att man inte kan få nog av det där spelet ;p Aja men ska ta och äta nått ses!

sisådär bara några dagar kvar =)

Tills jag fyller år ;p sen äre nyår.. Vilket rim det blev där då.

Har inte haft tid vid datorn helt enkelt. inte ens orkat starta satan ;p Appropådet så var jag syrran och pappa nere i birsta och letade bärbara datorer till oss.. och vi har nu bestämt oss för dom vi ska ha. Så antingen i morgon eller på måndag så får jag sitta vid denna satans segis datorn för sista gången! :D

Sedan så på hemvägen så hoppade jag av vid Sandra" Längesen man var med hon om man jämför med annars. Som med Elin den tösen saknar man! Iaf. Hos Sandra softades det som vanligt. Vi hade igentligen tänk att göra en spc snö skulptur MEN det var fel sort snö. Så tänkte vi åka spark men vi hittade ingen spark :( Aja vi kom iallafall fram till att vi längtar tills Sandra får sitt förbaskade körkort ;p för nu äre 3 bilresor beställda för våran del ;p dock blir den till Österlen längst hahha =D men vafan nångång måste man ju åka igenom hela sverige eller hur? Aa det blir nog mycket resor 2009 tro jag.. Iallafall som det ser ut nu.

Nää kanske ska säga vad jag fick i julklapp lite snabbtt också. En stavmixer hahah (man får udda saker när man säger att köksredskapen är kassa hemma hahah) en ny nopp& nagelfil i leopardfärg;p hårsaker, smycken, nå klädes saker, pengar, pressent kort,  små saker och så datorn fast den fick vi välja själv.


nää ta och fixa med annat nu ses!

jul jul strålande jul... haha bara 6 dar kvar!

Tänk att det här är min sextonde jul. Eftersom att jag fyller år efter jul.. bara 6 dagar kvar till födelsedagen.


Aja skiver om vad jag fått senare! Daphne vill ha håll hjälp med sin julklapp, blev ett ben till hon ;)


Så Hoppas ni haft en godjul!


Goddagens alla solstrålar!

Inte för att jag ser mycket till sol ute men ;p

Idag så klev ja upp rätt så tidigt för snart ska jag dra ner på stan fixa lite saker ta ut pengar och möta kusinen.

Bara för att den var det första som kom upp på tv rutan i morse;p

NY VINTER DESIGN!

Så har jag gjort om här på bloggen! ville ha nått som ja kunde ha över vintern ;p Dock så är jag inte helt klar den känns lite för bred tro ja Eller va tror du? =) Som sakt små saker kvar ;p

Nää snart kommer Malin så jag måste börja städa... Malin hjälpte mig sist haha då blev det as fint men inte har det hållit i sig eller jo nästan =) bara kläder på golvet typ hehhe.. Nää måste STÄDA!!!! Ses!



btw, idag ska vi beställa mat här hemma men vad ska ja välja? Pizza? Sallad? tacos sak? 


sjukt peppad..

Men jag vet inte riktigt varför haha ;p Just nu vill jag bara vara på ett gym och träna sönder! Hahaha sjukt tränings sugen nu! FyFAn! Längtar som fan tills efter nyår. När det börjas tränas på gym igen eller aa Sandra ville börja simma iställe, men det är inte riktigt min grej är som katten i vattnet satt och så tycker jag att det är sjukt kallt vatten på badhuset. Nää får kanske ta och simma med Sandra endå :) Och så ville den där Malin som jag fixade håret på gyma så varför inte gyma med hon? =)

Även att det snöar nu :( Jag som ville gå värsta promenaden! hmm.. Får hoppas att det slutar för en stund =) Så medans får jag ta och göra nått annat skoj. Btw, Sandra vad gör du imorgon? Jag har en plan!;)


Den ultimata leopard hunden!

HUR TuFF VAR INTE DEN?


¨Lätt att man ska skaffa sig en sån om man vill ha en leopard och en hund samtidigt. Eller en katt-Hund? Så var problemen lösta för er som har svårt att bestämma er mellan hund och djungel djur! ;)

Äntligen lov!!!!!!!!!!!!!!

& det firades med kina mat! vilket gjorde mig sjukt mätt, men de e klart man äter så mycket man kan när man får ta hur mycket man vill? =D som igår när jag tog 3 potioner tacos hos Sandra haha.. Hon rädda mig igår också! Läs hennes blogg och få ett gott skratt vett ja! Efter kina maten bar det av till arken för att köpa den efterlängtade apportbocken till Daphnooooo =D Och hon gillade den! Skoj skoj. Sedan så har vi köpt massor utav julmat.. ja kommer bli less på julmat. Tur att det bara är julmat under en kort period ;p Aja Ska klippa Daphnooo nu ses!


Good Morgon!

Hade sovmorgon idag as skönt! Dock så är jag trött endå men men. Sen så har ja ju vare lite dålig på att uppdatera igen men de blir så ibland. Julstressen kanske`? haha vem vet. Har iallafall hunnit med en hel del. Varit och klippt mig har jag också =) Och jag blev nöjd. Fast det jobbiga med att klippa sig tycker jag är att man klipper sig ;p Ibland vet man inte om man kan lita på frisören eller inte, men de blir så när men en gång blivit sjukt onöjd så.

Aja vi piggar upp morgonen med denna låt!


Ses! & Nu hoppas ja att de går bra på svenska. Vi ska spela upp en pjäs idag.. "köpmannen i venedig" undra hur seriöst de kommer va då?

du som bloggat i minst 2 månader se hit! gratis färgade linser!

Kul va? :D

Själv så blev jag super glad. Har länge funderat på att testa på färgade linser igen men denna gång vanliga=)  Sist jag beställde linser där ifrån så blev det crazy linser till halloween ;)


Obs!
Är du under 18 år måste du ha du ha målsmans godkännande för att använda linser.
Och enbart bloggar som varit aktiva mer än två månader får delta!


Så varför inte testa? och när du endå är där kan du ju alltid kolla på andra saker :)

Själv så har jag valt

Colors Blue




Så gå in och kolla du med!
-->http://www.fargadelinser.se/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=62 <---

Ses!


tredje advent.

vilket betyder snart äre jul. ger både panik och längtan ;p Fast mest längtan! nää har väll inte så mycket mer att säga idag. Vi Ses!


Var bor du lilla råtta?

Tänk om det gick att go i en sko. Det måste gå.. Fick iallafall damp idag när jag satt och läste en blogg. skotokig blev jag så här har jag suttit och kollat igenom 1000 skor och klänningar ;)
Nice!
Vad bor du lilla råtta?
- I din hatt.
Vad gör du klockan åtta?
-Jagar katt.
Hur många ungar har du?
-sjuttitvå.
Hur mår din gamle far då?
-Si och så.
Vad gör din fru Lovisa?
-Steker glass.
Vad vill du ha att spisa?
-Korv med jass.
Vad vill du ha att dricka?
Smultronbål.
Vad har du i din ficka?
-Fyra hål.


 Vissa fan kan man bo i en sko!

Luciiiiaaaa

Inte har jag gått i något lucia tåg idag heller. vilken dag :( En hel lucia utan att gå där i tåget och aningen mima eller sjunga as falskt till låtarna.. Nää inget sånt i år.. och det är ju rätt så trist men vafan de tar vi igen nästa år :)


Dagen har varit rätt så lugn idag blev inge lek i snön idag inte, det blev en fika på rutiga duken med Jennie.. sedan en slapp dag iställe. Annars har det inte hänt så mycket..


Vad händer?

okidoki..

hej igen. var ett tag sen men aa igen så har det dampat med internet så jag har inte orkat suttit vid datorn och jävlats med den satan ;p  Därför längtar jag som fan tills jag ska köpa en ny =D

Sedan så har jag mest slappat julhandlat varit med Malin, Sandra osv..Lärde även Malin å sticka de ni ;) Bara några julklappar kvar sen så!


Men ska kolla vidare på beck nu Ses!


måste fixa bloggen nån dag också börja bli lite less på den på något vis =)


Oj ja vet...

har inte skrivit på länge men aaa internet har dapmpat hemma och jag har inte haft orken att sitta vid datorn. Vi hade inte ens telefon igår. men men. Inte har jag dött för de heller? =) har iallafall vare nere i birsta och shoppa lite julklappar sedan så blev det några plagg som följde med =) Dock så kom jag fram till att de flesta klänningar är gjord för längre brudar. så aa Fick lite damp där ett tag haha.. Sedan så ahr jag bara tagit de lugnt och träna med Daphne  igår kväll fick även dolly lite dressyr träning.osv. Igår kom Malin på kvällen också. För morgonen och tidigare på dagen kändes det som om jag skulle spy as obehagligt. Men med  en alvedon och lite sömn en stund så blev det bättre.

 Aja, nu sitter vi på skolan och håller på med design saken. börja bli lite drygt nu när man själv tycker att ideen suger. men men. nää ska ta och jobba vidare ses.





vem är det som är butter igentligen? =)
Aja då vet jag de

RSS 2.0