helgen...

Fredag
om vi räknar från i fredagsnatt så blev de inte så mkt sömn vaknade tidigare än vanligt men det var ju inte så konstigt ;P
 såg på film också den va typ läski eller läskig och läskig man kan säga grows gillar itne ailens satt.. men men mysigt vare =)

Sen så vare skola fick reda på att jag fick VG av hökst VG på Fysiken.. rätt nöjd faktist :P sen så for det ut mot Fialiabusmus.. där började det med bakning som vanligt ;p Denna gång blev de CHOKLADMUFFINS :D as goda men så mitt i alltihop hörde vi hur de börja bullra & ha för sig ute då vare hennes bror och de gänget som skulle åka skoter(jälla lyllogrisar) kan  ju även berätta att dom störde våran film med sitt brummade å stylande på gården haha^^ eller film å film vi glanade igenom Andra  Avenyn... rätt bra faktist =)
sen så somna vi...hehe

Lördag
vi sov.. vi sov... och vi sov =) sen så blev ja less på att sova så jag kirrade frukost och funderade ut hur tvn fungerade jamenar alla tv aparater och dosor är inte likadana och fias var inte alls lik dem hemma satt.. men det fungerade.. sen så slappade vi mäst så man kan säga att de  blev en rätt lungn helg =)

söndag
söndag som söndag säger ja ;p alla söndagar är slappa;p


Bakning med fia
--> image8


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0