Flum flum och åter flum

Ett ord som passar perfekt på mig idag.. eller kanske? Aja idag har jag varit så slö att jag blev super pepp.. Så sandra fick stå ut med mina skratt anfall,skumma ideér osv.. men visst fan hade vi skoj alltid? Iallafall jag.

Jo, missade min sovmorgon idag för att jag skulle till tandläkarn och klaga lite. Fast jag lyckades försova mig rätt bra endå. Aja väl hos tandläkaren så säger hon att dom har missat sätta dit nån "kedja" Så jag har gått och haft ett dumt mellanrum i käften helt i onödan.. Det är ganska komiskt om man tänker efter för jag kommer inte ihåg EN enda gång som jag inte varit tvunngen att åka till tandläkaren här istan för att det blivit nått fel? Kan ju rabbla upp några fel.
glömt klippa av "ståltråd"
skavsår halva käften.
Glömt vika in vass sak??
inte fick jag äta vad ja ville nää..
Glömt vika in och klippa av = Infektion, skölja mun med (lakritsshot äckel liknande smak.för bedövande effekt. Blää höll på spy)
och nu glömt sätta dit "kedjan"

& Jag vet fan inte en enda gång som det blivit fel när jag varit här istan?

Kul att klaga lite ibland :) men men nu ska jag ta och skriva ett CV och skicka in det Ses!


Jag tävlar iallafall.

Om en blogg design. Har nyss gjort om min men inte är jag nöjd inte.. Jag blir aldrig nöjd när jag gör nånting själv. Det blir liksom inte som man tänkt sig. Därför är jag med och tävlar om en blogg design hos Malin för hon kan sina saker! För den designen jag tävlar om är fett snygg! Iallafall om jag får säga det själv. Sen om du tycker den är snygg eller ej är upp till dig :)


Tyvärr gick det inte ta bilden från hennes sida, men det är bara att klicka in på länken så vet ni vad jag menar! Så nu håller jag tummarna
Ses!!!!

Tussilagoooooos.. flumt inlägg jag vet.

Ska snart gå och jobba. Idag blire en rätt full dag tror jag? För efter jobbet måste jag plugga,städa och fixa -.- Fast jag måste såklart hitta på nått skoj där emellan också. Kom nyss hem från mormor ( våningen nedanför) Var där och hälsa på! Mormor bjöd även på massa jordgubbar =D Fyfan va gott. Nu ska gräset bara bli grönt, havet ska bli varmt & Solen ska värma på lite mer! Då jävlar äre sommar! Var ju på en prommis med Daphne idag åå fy vad många tussilagos det stog där. Dom är fan fula om man tänker efter, samma sak när det gäller maskrosor. Ja namnet förklara des fulhet haha.
Idag äre en såndär dag där allt är flumt. Är super jävla glad men endå? Känns det som om man ahr hur mycket att göra. Till och med Daphne är flum. Hon har fått vårkänslor haha..  Såklart ska hon löpa snart också.. Så nu måste hon visa upp sig som fan.. Ojojoj det är inte lätt å vara hund.. Haha inte ska hon få nått ligg heller inte. HAHAHHAHA  Fias kommenatar sitter perfekt här..  Aja nu ska jag ta och fixa massa sen dra och jobba Ses!!


Du är för fet för ett fack!
Citat: Sofia Jonsson

Syskon....

Shit nu börjar jag bli lite less här. Först syrran och nu bror? Vet inte hur länge jag och syrran tjafsa om att "du får inte ha den där den är min osv" MEN NU??? Min bror.. Bara för att jag älskar mjukisar och är latis när det gäller att tvätta 24/7 så måste han inte ta de sista paret jag har. Så nu hoppas jag på att han växer om mig fort. För det har iprincip syrran gjort. Eller en ännu bättre ide! Jag kan bli längre och dom fetare! Sjukt smart!



Såhär ungefär för då kan dom knappast ha min kläder! men jag får iallafall ha min jeans ifred:) men men nu ska jag ut på en prommis med Daphne Ses!

Du är för fet för ett fack...

Hahah dagens kommentar :( från Fialia såklart.
Var med Fiala idag och "glassa" Vi softade & åt glass. Jäkligt längesen!!! nu börja känna att snart äre inte vinter längre (HOPPAS JAG)  De e fan inte långt kvar till allt längre. Aja, idag har jag även planerat valborg! Blir ett liknade förra året fast bättre hoppas ja? Aa jag har inte pappa emot mig iallafall:) Heheh sen syrran sabba för sig är jag änglabarnet hemma, iallafall ibland. Eller aa jag har hjärnan med mig ;)



Min Goda glass! Eller efter att jag ätit upp den kom jag på att jag ville ha en med jordgubb i.

Aja nu ska jag försöka få Sandra att vara social Ses!

Pizza utan kanter?

Har bara slöat idag. Rätt skönt det med. Gäller nog hela familjen tror jag för idag blev det beställning utav pizza iställer för att göra nått.. Så vi beställde från briggens tror jag det var? Dock så blev jag lite besviken för det var sjukt dåliga kanter. Var nästan inga kanter alls. Inte smakade dom nånting heller.. Ska de vara pizza så ska kanterna vara sådär Goda med tomatsås. Kan tala om att det var inte mycket sånt här mitten var godast faktist & jag som aldrig bruka gilla mitten så aa Sandra förstår exakt var jag menar... Fan sorg!


Eller det är kanske tredje gången gilt?;) Vem vet haha jag och Fialia sa att 4 kanske inte är mitt turnummer utan 3 Aja vem vet?Hahah..  Ja visst ja Fia! Måste skynda mig att byta om ska möta hennes snart! Ses!

MIN MIN MIN MIN MIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den här klänningen är då min!! Nu är den de iallafall ;) Fick lön idag också :D SUPER!

Animal Tube Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

Nelly har då allt bra snygga kläder!! Sen fick ja reda på att jeans jackan kommer till veckan ;)
Ses!



Vad fint väder det är idag.

Idag har det då varit en soft dag. Idag gillade jag idrotten skarpt också! Jag gick gå en prommenad med Daphne till sälsten istället för att spela nå bollspel. Hur softa var inte det? skönt som fan nu när de va bra väder också! Aja idag har jag hunnit med en hel del iallafall.  Gjort klart själva grunden till hemsidan som jag har via bildbehandlings blaha saken. Så nu är de bara att slänga in bilderna sen. Ska kanske snygga till själva sidan också så jag tar och fixa de sen. Sen har jag och Erika varit på stan och fixa massa ärenden.

Jo, jag hittade även 2 linnen som jag köpte på H&M Blev 2 sånna där U ringade fast i ryggen. Aja skit snyggt tycker jag iaf ;)  Sen till sist har jag varit runt och försökt fixa nått jobb att ha i sommar. Så nu har jag några jag ska skicka CV till :)

Alltså jag har varit på topp hela veckan okej i går var jag seg och rätt borta? men endå? Älskar känslan av att inte ha nått bekymmer och tänka på eller aa just nu äre mer ää skit samma de tar vi sen! Sjukt härlig känsla! =D Aja jag har hittat en ny favvo låt som jag lyssna sönde just nu påminner som fan om sommrarna med Elin i delsbo! haha vi ska göra en ny "nyttighets vecka leva på glass?" i sommar haha eller så lever vi på nått annat typ godis? Hahha kommer nog aldrig glömma de (ett varv på springrundan sen en glass. Ett varv till Oj en glass) HAhah

Aja, lägger in bild på köpet sen för nu måste ja skriva klart svenskan Ses!


sova?

Idag har jag då saknat sömn. Vet inte hur många gånger jag höllt på somna. Hahha så idag blev det inte mycket till pluggande på skolan. När vi va i matsalen så sa ja : ett täcke här och jag soman.  Aja väl hemma så fika ja med syrran sen såg vi på nån dum serie av nånting & jag somna.  Fast det är jäkligt skönt att sova drömde en jäkligt lustig dröm  haha... Fast den ska vi inte gå in på detaljer HAHAHA, men nää nu ska jag kanske ta och gå en prommis med Daphne bort mot sälsten så jag vaknar till..




Jo i måndags så beställde jag även den här jackan :) vet inte hur länge jag har vänta på att dom skulle få in fler så när jag såg den tog jag chansen direkt. Jamenar jag fick ju massa "nellypengar" av dom så då använder jag de på nått jag verkligen vill ha. Dock så hoppas jag att det inte tar sån tid som med "bikinisätten" Aja, den kommer kanske nästa vecka eller nått?  

Daphnoooo nu Ses!

Ny blogg design...

Vart som sakt less på den andra, men är inte helt nöjd endå inte klar för den delen heller. Har suttit och fixat med massa olika nu men syrran sa ää ta den där den är iallafall snyggare än den du har. Det får bli som det blir.  Aja, idag så fick jag skippa jobbet för vi som har "digitalbildbehandling" hade lektion till  5 eller aa vi slutade kanske en liten stund tidigare eftersom att vi inte kom på nått mer.  Sen har jag bara tagit det lungt. Vare på coop och handla sen tagit en prommis med syrran till hemköp för hon blev sugen på en dricka. Ja det var kortfattat om vad ja gjort. Nää nu orkar jag inte fixa med bloggen nå mer ikväll fortsätter imorgon eller nått Ses!

Jag måste..

För ett tag sen hitta ja den här å fyfan va jag skratta.. Sen så skickade en kompis den nu åå aa jag måste bara lägga in den ;P



  ..

Min hund har damp! :)

 Fan vad tiden ska gå fort/segt ibland? Nu är de bara 36-37?  skoldagar kvar till lovet om man tar bort lov och så kom inte riktigt ihåg va Sandra sa? & det är bara 33 dar tills jag åker utomlands alltså 33 dagars tok träning? haha kanske inte? men fyfan va jag längtar. Att tiden ska gå så fort på nått vis. Satt och snacka med en kompis idag om de där med studenten osv & de vafan alla drar ju från den här pytte stan. Fast iförsig vad finns det att göra sen? Aja, vi har iallafall kommit på fet planen sen haha! men men det blir sen.

Idag har jag iallafall haft hundkurs. Gick hur bra som hällst TILLS -.- Daphne fick damp :) Hon blev lite för glad och lekfull där ett tag. Därför skulle såklart Daphne springa runt som ett damp runt runt och runt sen skulle hon ju såklart göra detta 2 gånger. Alltså även vid plats ligget, just då var inte Daphne värd ett öre kan jag tala om! fast fyfan va skoj de va innan! Hon var pepp, super glad och följde med överallt när vi tränade massa agility med hundkursgruppen. Så idag var det roligt sen är det ett stort jäkla plus att snön har försvunnit så vi fick köra på gräsplanen.



Sen så har jag börjat blivit riktigt less på den här designen nu! Tips på hur ja kan göra? 
Ses! 

Är du mellan 15-20?

Nu sitter jag och har design & vi har fått i uppgift att göra en "förvarings produkt vid sängen" en typ av nattduksbord kan man säga. Målgruppen är 15-20 så jag tänkte de som vill kan berätta vad man vill ha/brukar ha brevid sängen? väckarklocka? Laptop? ett glas vatten? Ja som sakt..



Aja, ska ta och fortsätta Ses!!

bakissöndag = jobb?

Igår vart det fest! förs på en som var rätt slö, men så fick jag massa sms om att jag/ dom ja va med skulle komma till en annan & vi gjorde då rätt i att dra dit för där vare då mer drag ;)

Aja, har nyss kommit hem eller aa var väl ett tagsen nu.  Fick med mig en god piggelin hem från klings också! Gott gott.. Vet inte hur många gånger denna vecka som jag varit så sjukt sugen på en piggelin.

Idag äre söndag också vilket betyder imorgon äre skola ;S Söndag betyder jobb för min del idag också ;s Tur att man inte är s jäkla bakis då :) men som sakt. hata söndagar!  Ses!

Musik?

Just nu sitter jag och är as pepp! Snacka om att känslan när man är pepp är underbar! Alla bekymmer allt man tänker bara SKIT SAMMA! haha Aja ikväll blire fest! Fast jag vill gå på stat. Hela den här veckan eller aa sen i fredas förra veckan har jag velat gå på stat vare dag (va där på torsdan)



Tips på party musik?

Jadu...



haha söt gubbe :(

Hahhahaha

Jag säger bara idiot! =D

 Det är det enda ordet som kan förklara hela situationen! HAHAHAH ;D men jag kan ju vara snäll nu och erkänna att nu är det rent av bevisat att din hjärna inte hänger med.












& du jag sa till dig :)

bloggtorka?

Det blir så när man sitter ute i skogen! ;) Nää men har varit här hos Sandra  och vi har haft annat för oss än att sitta vid datorn! Kan förklara kortfattat dessa dar! Softat,hundpromenader,firat lill robin, ätit smörgåstårta, jobbat, saknat pinnen till telefon, softat lite till och Sandra har varit as tuff ;D Hahah aja, Idag så har jag tappa tålamodet också! var ner till sundsvall/birsta med Sandra idag  & shoppa litt  blev bara en tröjja för min del,men på vägen hem blev det stopp. DUMMA VÄG STOPP! Det var tyvärr nån som krockat nästan utanför infarten till Sandra & bil kön var ner till häggsjön ;s Jag tappade tålamodet ganska snabbt så jag satt och försökte räkna ut hur lång tid de skulle ta att gå sen försökte jag övertala Sandra att gå flera ggr men nej då! Vi skulle sitta kvar. En kvar gick, en halv timme gick, en timme gick och aa till slut!!




Inte har jag nå bilder att lägga ut heller eller jo men dom går inte lägga in. Därför lägger ja in en bild på Elins söta kisse! Älska bilden ;)


Aja, nu kom maten! Ses!

De funka alltid med glass;)

Iallafall nästan för efter ett tag så hade fia blivit så sugen så hon frågade mig om ja skulle gå endå:) Tyvärr blev det ingen glass för glass maskinen på donken va cp när vi kom fram utan  det fick bli cola  istället fast det gick lika bra de. Sen drog vi til fia och hämta sina saker och nu sitter vi här. Fyfan va seg fia är. Tro de tog en timme att gå hit "väskan är tung"

gooo glasssen..


Aja nu ska vi ta och hitta på annat Ses! 



Seg dag..

Idag är den sjukt seg dag. Försöker tvinga Fia på en prommis, men det går inte alls som planerat. Inte ens en gratis glass på donken går hon med på :( Själv är jag så slö att springrundan fick skippas idag. 


Aja nu ska jag fortsätta muta fia.. Kanske djungelvrål? eller en ?? Jadu.. Ses!

Tredje gången gillt. . . .

Så kan man förklara min helg haha.. Festande tre dar i rad kan bli skoj! Bäst av allt är det om man inte blir bakis heller, men nu säger vi tredeje gången gillt för idag ville min kropp vara bakis=) Fast shit vad jag är glad över att jag slapp vara bakis alla dar ;p Det är nått med Delsbo. För jag har då aldrig lyckats blive bakis där nere. Iallafall inte så man behövt stå hängd över toan halva morgonen. 

Aja, men nu ska jag ta och kolla på ett andra aveny avsnitt Ses!

Glad Påsk!

Venne om man ska säga de nu eller i går haha.. Aja Så jag säger det mitt emellan alla dessa påskdagar.







 Igår blev de festande & vi åkte massa bil sen drog vi till oscar där det fortsatt osv osv.. Idag har det inet hänt så mycket mer än att jag vakna av att elvira (kissen) Slicka mig på näsan hah Sen inte långt efter hoppa nadja upp i sängen och väckte alla! Efter det såg hon så jäkla nöjd ut ;p men men nu är de snart min tur att duscha Ses!

Jag fick A nånting av fia..


Jag fick en sånhär av fia.. Vet inte vad det är men


Skicka vidare denna Award till någon man tycker behöver den. Kopiera bilden och lägg den i ett inlägg. Skriv vilka 5 du vill ge denna award till och länka dom. Skriv sedan i deras bloggar att du gett dom en award!

Ok, tänkte jag. Först ta vi Elin! då eftersom att hon nyss starta sin!
Hmm SandraSN! Sen kan vi ta.. Syrran! & Joo Mallabus! och till sist Erika! kanske?=)

Dagen efter festen

Blev som sakt fest igår. Fast vi tog bara kort på "förfesten" eftersom att man inte tar med sig mer än pengar och jackan på Stat och visst fan hade vi skoj ;P Shaking Ass! Hahah vi kom även på att det var roligare att dansa på senen en mitt i gröten för där slapp man massa armågar hit och dit och ännu värre dumma fucking klack skor på tåna, men men vi hade roligt. Fulast var då att både Elin och Ylva ramlade ner för olika trappor ;P Aja innan innan john blund hälsade på blev det subway! Mycket gott!



Idag har vi bara tagit det lungt vi drog en sväng till 11:an och åt "bakismat" Fyfan va gott det var dock så vare inte nån som åt upp allt haha ;P Lite onödigt kanske men. Efter det träffade vi Ylva & PGs vovvar. Åå Fy vad kär jag blev i Mario Alltså amstaffvalpen! Så jäkla härlig vovve, sen var ju Ylvas vovve också söt en liten papillon/chiuaua, men inte lika ;)



Nu har iallafall jag och Elin nyss kommit hem från en promenad med Nadja & Shit vad stor hon har blivit Aja nu ska jag ta och dra iväg Ses!

15 Påsk ägg vilken myt!

Hej! Kom hem för en stund sen och har börjat packa ner massa i väskan. Ska ju snart dra till delsboo =D  Måste ta och plocka upp här på rummet lite snabbt också!

Aja, det här med 15 påsk ägg. Kolla på vår skola fanns det tydligen 15 påskägg gömda på skolan, MEN INTE FAN HITTA JAG NÅTT? Hahha ja och Erika ha gått runt sen 8 i morse och nää inget påsk ägg. Vi va i alla byggnader utom vid resturang saken längre bort. Vi va till och med i "särens restrum" illa..  Aja bättre lycka nästa gång. Fick iallafall fika på klasstimmen iställe eller aa godis! Aja men ska fortsätta sen åka Ses! (i delsbo)

Vad fanns då i paketet?

Jooo min efterlängtade bikini!! Gjorde världens kap! Snacka om att jag gilla bra köp! =) Så nu sitter jag  as nöjd över att jag äntligen har min Ed hardy bikini;) Skulle kunna rabbla upp hur många saker som hällst som jag vill ha från de märket verkligen älskar Ed hardy stuff ;) Så jäkla snygga!!!

Fram


& Baksidan.


Haha orkade inte ta nå kort idag har haft fullt upp. Så fort jag kom hem från jobbet var det bara till att börja städa/packa osv. Plugga på de också? Gick inte alls s bra ;s  Aja men ska ta och Sova nu iallafall försöka. Måste fixa resten i morgon för efter skolan hinner jag inte alls fixa nått för då ska vi direkt åka! Så Gonatt!

YES!!!!!!!!

wiiieeee paketet har kommit ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fyfan va glad jag är nu! Hoppas humöret är på topppp hela kvällen!!!!!!! Berättar mer Sen efter jobbet
 


Ses! ;D


springrunda.

Idag var de ingen vanlig dag i skolan. Nää vi fick sitta och lyssna/prata om rattfylla.. Fick iallafall sluta tidigare. Så idag har jag varit ute på en liten springtur=) Tog det rätt lungt idag men visst är känskan efter man varit ute och sprunge underbar? ;D Man känner sig som ny på nått vis:) Aja,  ska snart ta och fixa mat sen blir det av till att jobba. Måste verkligen fixa massa pengar nu! Ååå shit vad jag blev sugen på kyckling eller lax? eller grillat? Ååå fyfan va gott med grillspätt..  men men Ses!

Godmorgon.

Så sitter man här igen. Har bildbehandling  rätt skoj faktist! Just nu sitter jag och fixar med massa olika kloningar. Blev en sedel med Marilyn monroe!




Min sedel!
inte helt klar men tyckte in skulle få se ungefär vad ja håller på med=)


Igår blev det inget bloggande ja vet men hade fullt upp tills hundkursen sluta men då somnade jag rätt snabbt. Vaknade några timmar senare och fick ett mycklet trevligt mail så nu sitter man bara och väntar ;) Möttes även av en god nyhet i morse med! ;p Jag slipper fixa tågbiljetter och shit utan pappa skjussa ner mig istället. haha så nu får du ta och städa Elin!

Aja ska ta och fortsätta nu Ses!

HAHAHAHAH Fia är seriöst den taskigaste människan på jorden haha

Hahahahha.. Fia skickade ett youtube klipp till mig & det var tydligen jag hahah.. För när fia var här för ett tag sen så fulade vi oss (okej mest jag hahah) fyfan men det här var då taskigt hahahhaha


Jag måste kanske ta och träna lite hårdare då :( HAHAHHAHA ;D

Min bakisdag är just nu bra!

Kalas!

Idag så skare bli kalas :D För Malin fyller år på söndag ;p Fan va tiden går fort ibland jamenar det kändes som om de inte alls var länge sen som Malin satt här och funderade hur hon skulle fira sin födelsedag :P  hiih.. Aja nu ska jag fixa massa osv.. sen dra iväg till Malin =)







Ses!



Jag tävlar om en blogg design!





Måste bara berätta att jag verkligen gillar alla de blogg designer som hon gör. Jag vet inte vad det är men hon får till sånna som jag verkligen gillar :D Så nu är jag med och tävlar igen.Här har ni henne! Håller tummarna extra hårt denna gång!! Kanske gör kors på tårna med? haha vem vet :D Aja iallafall nu ska jag ta och vara social med syrran framför tvn Ses!

FISKAR!

Idag slutade vi tidigt =) Hade bara 2 lektioner. Efter skolan drog jag ner på stan med Sandra och grön & vad hittade jag inte där??? Jo min LILLEBROR! HAhha älskar att säga lillebror. Han "hade hål i kemi" Nått som han sa med ett fett smile och fösökte smita där ifrån..  Aja, sedan gick vi vidare till arken där jag hittade en as tuff fisk jag vill ha :D Den påminde om en frukt/papegoja och aa.. Den ska jag köpa! Min fisk måste ha kompisar också därför ska jag köpa det med. MEN FÖRST! måste jag fixa med akvarium. Vi har ett men jag är osäker på om det är bra. Pappa sa att jag skulle köpa ett nytt iställe. Aja nu ska jag äta lunch Ses!

Inte har jag skrivit nått här heller..

Även fast jag suttit vid min blogg och fixa massa så inte har jag skrivit nått ;P Nyss kom jag på en design till Sandra också =) Hahah och jag som skuller göra as mycket idag.. Inte bra.. Men har hunnit med att träna lite =) Inte springa då Det får bli i morgon. För nu har mitt knä vilat länge och det gör inte ont osv, men man ska alltid vara på dne säkra sidan när det gäller knän!

Åååå Snart är det bara 7 veckor kvar!!!! Jag längtar sönder! =) Ses!

Dom är inte borta..

Dom fula blommorna på mi telefon när inte borta :O Fan nu måste det vara sån störra andledning till att dom är kvar. Hmm.. det kanske firas att det är sommartid? vilket mysteium det här. Aja, idag fick jag en sovmorgon på en halvtimme iallafall & det är ju bättre än ingenting? men men måste fixa massa sen dra Ses!




Nån som kan lösa gåtan till varför min telefon har blommor i sig?=)

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!!!

Jag har lurat en idag eller nää två! Det blev broder och hans kompis som blev offer haha ;p

Aja idag har jag haft en vanlig dag i skolan sen jobbat.. Rätt vanlig dag faktist utom en sak det är min telefon. Den är rätt lustig.. För när det är speciella dagar som nyår,jul,midsommar,kinas nyår osv.. Så ändrar min telefon tema & idag har den ändrat till blommor som flyger runt ;s Vad är de för speciell dag idag? mer än (du får lura vem du vill var du vill dag) haha Sandra hade en rätt bra teori på det där men är det därför? 
Hon sa nått om knopp i håret, Kom såklart inte ihåg de nu!



I morgon är dom borta.



RSS 2.0