Städar bra städar fint städar till musik!!! =D

Städa är nog det tråkigaste som finns! Fast inte hos andra eller om jag hade en egenlägenhet för då har jag inga sykon som rotar sönder eller en mamma som springer in hit och dit! SÅ då måte man piffa upp det hela? =D Med massa SkuttMusikaaa!


Därfär bjuder jag på en utav mina SkuttmusikA låtar!!!

& Glöm inte att höja!  Trevlig städning allihop!


Fredagen består utav mat!

hej! Kom nyss hem! Det är öppet hus här idag så det är mat överallt folk här och där och några presenter här och där. Ja Utom i mitt rum! Här får ingen mer än jag och kissen vara! Aja, så idag kommmer folk käka ihjäl sig och fira att pappa fyllde 60 i går!

Jo sen så skolan gick bra idag! JAG OCH ERIKA HAR KOMMIT PÅ VÅRAT PROJEKTARBETE"!!!!!  Fyfan går det igenom kommer vi iallafall ha ett fult minne för livet haha! Fan nu gäller det att vi planerar bra bara :P  Något nytt för idag är också att Jasmine fyller år! GRATTTIIIIIIS!!!! Synd bara att det var jag som fick styra sjungandet när alla teknikare stog där ute. Bajs Sandra! haha :P AAaa men nån gång ska man skämma ut sig med =)  Så ikväll blire till att äta tacopaj och tårta hos jasmine! Fan min dag kommer proppas med mat :O  Men det är fredag! Dock så har jag inte sätt något godis här i huset så det ska fixas tycker jag! äter nog godis iställe för chips. Vet inte vad det är men jag har fått nått damp att jag vill äta lakrits tyckte de va as äckligt förut men inte nu nää! Nu ska det vara sånna ni vet runda saker som är "ihopsnurradesnören"

Aja, snart ska jag ner på stan och göra några ärenden! Ses!=D


Niiice!

Ikväll har jag då tagit det lugnt. Blev inget gymmmmmmmmande idag :( Så jag gick en lång prommis! Iallafall så det jag tänkte komma till!
Joo jag är med i en tävling! Hittade en fett bra blogg så ja!

Klicka på bilden för att komma dit! =D

& som sakt. vill göra om bloggen också! Tar det till helgen kanske?=) Sen så måste jag fixa erikas med hehe ;p fröken och erika lyckades på något skumt höger,vänster,upp,ner ja du ja vet inte vad :P men dom lyckades att inte lägga in nån bild eller va de nu var :P så nu har erika en vanlig design :( Men du det är lugnt fixa din så fort du vetr hur du vill hare :P

aja softa framför tvn nu! Seeeeees!


Där vill jag vara..

Där det finns sol!!! Nu är jag lite less på det här vädret. Så nu sitter man och drömmer sig bort till något varmt ställe. Funderar skarpt på att åka utomlands till våren. Jaaag vill!!! Nu saknas det dock massa pengar men endå? ?=)

Grekland verkar nice! Eller thailand!! åå dit vill jag med.. Men njaa det där med turkiet var inte riktigt min grej eller jo om försäljarna inte var på en och tjata om att man skulle köpa massa helatiden så! =)


turkiet i våras!

Grattis på födelsedagen mamma och pappa! =)

Nää nu får du ta och svara tycker jag=) Fia är rätt borta just nu. Ingen fialia på telfon,ingen fialia på msn ingen fialia på bdb ingen fia nånstans? Fia är nästan borta. Slå vad om att hon har klättrat upp i ett träd och inte kunnat komma ner så barndbilen måste komma och ta ner. Fan så typiskt fia :(

Aja, Idag Fyller min mor och min far år =) Pappa 60 och mamma 47 tror jag det var. Haha jag kommer aldrig glömma när jag var liten och trodde att man gifte sig bara med den som fyller år på samma dag. Så jag började lipa för att jag visste ingen kille som fyllde år på min födelsedag:( hahah fan va ful man var när man var liten endå. Aja, så i morgon blir det fetkalas här gratis mat och öppethus! Så jag har bjudit hit både sandras familj och Fia så dom får massa gratis mat=D Hur snällt var inte de? Eller aa Fia ska hjälpa till massa:p 


men vi hörs sen! Ska leta fialus! hejjs!


En dag närmare studenten!

Så har man börjat skolan igen. Så nu är det en dag närmare studenten. Sen måste jag berätta att dagen har hitils varit nice! Började i morse då jag Malin och Petra åkte ner till birsta och shoppa. Därifrån fick jag med mig lite kläder kan visa sen eller något. Fan har inte visat vad jag köpt på hela sommarn men jag har börjar köpa smycket också! Så jag börjar nog bli tjej Fast något jag aldrig kommer att köpa i hela mitt liv måste nog vara läppglans. Nää håller mig till lipsylen Fukar fint.  Iaf sen for vi till skolan där vi fick massa info och vet ni vad? Engelskan kanske kommer gå bra endå?! för nu har vi harry istället! Dock är han rätt noga med att prata engelska det märkte jag när jag och Erika skulle se en film på engelska. Om det nu är han? tror det iallafall haha aja.. Sen har jag hunnit träna också! Har ju slagit vad så nu jävlar! Dock så börjar jag försiktigt för fan heller om knät börjar jävla sig igen. Då vet jag inte vad jag gör helt seriöst. Nog att knät sabba min sommar så=)










Nää,nu ska jag ta något att äta för jag håller på att hungra sönder Ses!

.......


Tänkte dela med mig av vad jag fått på hjärnan

Vissa drömmar skrämmer en.

tjo, nu har jag varit vaken en timme snart. OJ skulle gått för oj några min sen hehe. Aja, Inatt drömde jag ytterligare en skum dröm fast den här hade inget "saw" likande stuff i sig.

Nää den här var bara nää jag vet inte det var nåntävling med iallafall och allt var typ nää går fan inte förklara det var nästan som i fast and furious filmerna. Så drömmen var rätt nice med endå så sa folk sa saker som ja? Fick en att tänka. skum dröm. tänker man inte nog annars eller? Fast det lustigaste var att den här låten var med. Fan det var precis som en film. Ja jag ser ¨fan på film när jag sover inte drömmer jag heller? Haha kanske ska bli filmproducent? Haha fast då blir nog största inriktningen på skräck då.

Aja här är låten som var med i min monogdröm Tänk er typ bakrundsmusik.




Aja bör nog traska iväg mot fröland nu så Fia slipper vänta så jäkulst ;p om hon ens är vaken en? Ses!

Katten..

Nu har jag fått en såndär skum känsla igen. Glad som bara den men endå sjukt nere. Skumt mycket skumt. Aja, idag har jag en jäkla lust att dra ner till sundsvall fast jag får se hur det blir med den saken. Troligtvis åker jag ner dit på lördagkväll och ser på den där nya filmen som det är så jäkla mycke reklam om på tvn. Får se helt enkelt.



Fast just nu gör jag inte alls för mycket blev en sen frukost/lunch = Brunch Samtidigt som man fick kasta katten från bordet ett x antal ggr. Våran kisse är då allt bra skum. Fast endå ganska lustig. Nu har han iallafall kommit in i ett stadium där han vill ligga i ens knä och hoppa upp i sängen så fort man vaknat. Jag tror han fattat det här med att försöka väcka en med en klo här och där var inte alls trevligt. Sen har han och Daphnoo blivit vänner tur va väl de. Så nu har dom varandra att leka sönder med. Något som jag också märkt är att pappa är nog lite små fast för katten. Det är ju trots allt hans (han fick den) haha. Joo för igår var det inte alls en trevlig morgon för mig.




runt 06.00

Pappa- ÄRE DU SOM LÄMNAT BALKONGDÖRREN ÖPPEN?
Jag- nÄÄ..
Pappa-ÄRE DU SOM LÄMNAT BALKONGDÖRREN ÖPPRN? JA DET VAR DEN KATTEN. DET VAR DEN KATTEN.
Jag- NÄÄ HÖRU DÅLIGT ELLER NEEEJ? VAFAN ÄRE FÖR PANIK NU DÅ?
Pappa- KATTEN ÄR BORTA JAHA DET VAR DEN KATTEN. (mumlar över kattens död/bortspringande)
Jag-(kliver upp irreterad som fan går in i elins rum slänger mig ner på golvet.. ingen katt)
Pappa- går runt i freddes rum
Morgan- ställer sig utanför fridas rum och ser allämnt nyvaken ut.
Jag- HÄR ÄR KATTJÄVLEN Vare något mer du ville?-.- Godnatt!
Pappa- tar upp kattten och börja klappa han
morgan- fattar ingenting.


Somvanligt då..

Nattbloggning!

Dagarna flyger bara förbi! Fan snart sitter man där framför bänken igen. FAST!!! Denna gång äre bara ett år kvar sen hamnar man ute i vuxenlivet och ska försöka komma på vad man vill bli! Vad man ska göra! Hur man ska fixa fram pengar! Ja! Sånt där man småfunderat på men endå inte brytt sig så mycket om. Aja, jag har tid på mig..

Idag då? joo jag gjorde ganska mycke nytta här hemma idag så idag är dom glader här hemma. Fixade och donade med både de ena och de andra men det roligaste var nog att plocka alla bär från buskarna så nu kan då ingen lite snorunge sno några bär av oss inte hehe;) Sen for jag till ridskolan med Fialus och tog massa kort när hon med flera hade hopplektion för någon kvinna. Jaaa sen har jag bara varit social med gammlingarna. Blev alltså ingen utgång ikväll men det känns jäkligt skönt! Aja, john blund har börjat tagit över mina ögon.. Ses!

Meningen med allt är att inte ha någon mening alls!

Sant! För såfort man planerar något så blire inte alls som planerat då äre lika bra att inte tänka ut någonting alls när det gäller den saken. Som i helgen! Fia tävlade och vi hade inga planer alls om hur de skulle gå, men allt gick felfritt igenom! =D Sen hade jag inga alls fest planer utan tänkte grilla hos jennie bara fast vi skippa maten och jag hade rätt skoj! Sen bäst av allt! Min söndag sög inte? Nää utan jag vaknade upp pigg som en mört och glad som en lärka! Helt bekymmers och ångest fri! Sjukt skön känsla! Sen har humöret rullat på i topp! Så som sakt man ska inte planera,grubbla och tänka sönder över allt och inget =)  Meningen med allt är alltså att inte ha någon mening alls!

hahah


HEJJA GURKAN!! HEJJA GURKAN!!!


Sen vare första gången som Fia hoppa för laget och visst visade hon allt att hon kunde vara med ;)

Annars har jag inte gjort så värst mycket ssofta softa och varit med fia/fia..  Aja, ska dra vidare ses!


 


För du äter mask...

hej igen!
Har inte skrivit mycke men jag har varken haft lust ork eller tid. Har haft en sjukt ful låt på huvet nu i en vecka ungefär haha. ja ni vet den där "för du äter mask" osv osv..? Det finns massa olika varianter av den... För du äter bajs, för du är så ful, för du suger kuk osv, men vilken som är den rätta har jag inte orkat tänka på. Ja vad händer i mitt liv nu då? Inget jobbande iallafall.. Nää jag tar dagen som den kommer, gör av med pengarna på det jag tycker att det behövs läggas pengar på.. Så? nu får ödet helt enkelt bestämma vad som händer både när det gäller det ena och det andra. För själv är jag rätt less. Så just nu går mitt liv mest ut på att gå promenader och jag har kommit fram till att jag älskar dom!



Vi får la se vi får la se..

Jobbar jag inte så jobbar jag.

Det är ungefär så man kan förklara den här veckan för min del. För nu äre nån hockeyskola på höga och småpojkarna vill ju ha kvällsfika också sen så är det många "sjuka" på smitingen. Så jag har fullt upp men det betyder ju pengar för min del!!! =D  ( jag som varit pank hela sommarn;( men bätre sent än aldrig va? )Så jag är inte så värst ledig om man säger så eller jo jag är ju ledig mellan 4 och halv 9. Fast där har det slutat med att jag vilat iställe för att göra annat, men i morgon ska  jag nog iväg och rida med Jasmine! Sen har jag ju fått vända tillbaka dyngnet nu när jag jobbar såhär också. Vilket är nice haha hade ju vänt det ganska rejält där.. Som värst gick jag och la mig efter 7 på morgon. Fast det är skönt och sova det äre!  



Så nu ska jag jobba sönder tills  på lördag!! =D

Joo jag lever=)

Fast jag har då inte lakt mycke tid framför datorn. Internet försvann ju för oss och för en halv miljon till här i sverige tror jag det var. =) Så nu har jag varit en utav dom då. Aja lika bra de bra att vara borta från resten utav världen ibland. Annars så fanns jag ju på telefon =) 

Vad har jag då gjort medans jag inte varit här?

Haft sjukt roligt hos Sandra med familj haha...
Softa med Jasmine..
Varit på middag med familjen ute i stugan där vi även träffa min kusin Mathias och hans familj.
Träna Daphnoo
Feestaaa!
Middag hos nån familj med familjen (Mormorsgubbes barn nånting)
Gått på Bio och sätt harry potter. Blee slutet sög..
Bakat!
Storstäda..
Flumat massa med Malin!
SOVIT SOVIT SOVIT SOVIT & SOVIT!

Sen kom jag inte på så mycket mer? Eller jo vänt dyngnet fast det ändras imorgon! Aja nu ska jag dra iväg till Fia Ses!


Fialia du är saknad!
Vi behöver en gummibåt,en pinne, ett lakan och en piknikkorg!
 

RSS 2.0