NY design också!





Det är nice med något nytt :)




Bye bye!


På min födelsedag! =D

Grattis till mig! Äntligen 18. Jadu shit vad jag har väntat.

Sikken tur jag har med. För ikväll äre victoria secret show! På min födelsedag! Ja där hade dom då prickat in rätt!



Så ikväll kl åtta kommer jag sitta vid tvn gott folk!


John blund vägrar hälsa på..

Lite sorligt kanske men men.. Har kollat på de två paradise hotel avsnitten jag inte hunnit sätt tidigare och ja. Det var synd att Andreas åkte ut.  Aja det verkar bara bli mer och mer kaos i de där huset hah. Fast jag skulle nog själv aldrig vilja delta i nån dokusåpa.  Ja annars händer det inte så mycket. eller jo en traktor åker utanför huset och skottar och det är fan otroligt att folk kan sova till det där oljudet. Sen har vi Mogge,morgis,morgan, Ja våran katt Captain Morgan sitter och kollar på mig. eller aa just nu på alla bokstäver som jag trycker på. Rätt lustig katt.. Han kan allt vara snäll när han vill men annars inte. Nja ska man göra en ond katt snäll så är han jäkligt lekfull :)

Början är helt klart bäst.


Jo idag har jag fått massa rihanna låtar på hvuet eller nja lite iallafall.. Imorgon ska jag iallafall ta tag i bloggen ska iallafall gör en lite förändrig tycker jag :) Nää vi får se helt enkelt..

 


Ojsan..

Det var ett tag sen ser jag. Har inte haft orken tiden. Ja det har varit mycke för min lilla hjärna nu. Tänkt lite för mycke kanske. Dock så har dom flersta sakt att jag inte ska tänka så jäkult. Ja både Fialia, Sandra och Fia H.

Jo var ju uppe i Luleå med Malin och ska jag vara ärlig så kändes det jävligt skönt att vara från stan ett tag. Så nu längtar jag till hösten. Blir det som jag vill så komme jag inte bo kvar här i stan då. Tänk er Lillfrida stå på egna ben. Ja.. aja nog om det. Jag och Malin hade det skoj där uppe och jag hoppas vi kan åka iväg fler gånger :P Dock så skulle de vara bra om jag hade körkort då så slipper Malin köra hela vägen :p Tyckte lite synd om hon där. 
 
Kanske ska lägga in en låt också?



Nää snart äre jul och jag längtar! Iallafall lite. Dock så gillar jag inte julen så mycket. Sen kommer födelsedagen. Nää nu ska jag sluta upp med mitt tomprat och hitta på något annat. Hare så bra hejjs!

Packa fixa städa dampa

Jaha så var man vaken sent på natten igen. Imorgon äre lucia på skolan så vi missar alla lektioner. = Ledig? aja ska vara ledig iallafall för bussen går kl 3 till luleå. Hoppas det blir skoj! Malin och jag på våran egna lille road trip för att hämta hennes bil..eller aa vi ska till boden och hälsa på någon kompis till hon också.. Annars har jag väl inte så mycket annat kul att säga mer än att nu har Malin inte längre den där uttjatade designen som hon haft ett tag så nu är hon glad. dock inte jag för nää satans färghelvete ville inte gå med på att fixa sig!!



Jaa det var väl allt för idag så tack för mig  och jag längtar tills på Måndag! Hejdå!

 


Brokad in my heart

Fan jag som trodde veckan skulle gå piss. hehe eller aa den har väl varit sådär rätt skämmig på något vis hahah men idag! Ja idag blev den bäst =D Tänk om jag och Jasmine aldrig fick för oss att gå på stan? Då skulle jag aldrig hitta den där.. den där ja den där.. den där.. UNDERBARA FUCKING KJOLEN!!! sjukt jag brukar hata kjolar. är ingen kjol tjej liksom. MEN NÄÄ de där va fan kärlek. SÅ Nu är jag sjukt pepp pepp som bara den. Den hängde där alldeles ensam. SNYGG SOM INNI H*vete  DEN ÄR MIN!!! så jag lämnade in den och i morgon är det min dag!! dagen D dagen då jag ska ner och betala den! VILKEN SKÖNHET ALLTSÅ!


(FET SNYGG BILD PÅ MIN KJOL/ TYG SOM LIKNAR = GOOGEL SUGER)

Japp brokade var det med! Brokad är nog bland det snyggast som finns tycker jag :) Sen hittade jag ett sjuksnyggt halsband inte så lätt för mig att hitta smycken och sånt. men de var fan snyggt. tro jag ska be lillebror köpa de till mig i julklapp:) Så vet han att jag blir nöjd?=) hiih han julklapp är as gullig :) jag tror han kommer gilla den. eller aa JAG vet! 


Dryg. lång. tråkig. oskoj. ensam. sorgsen. dag.

Njaaa såå depp behöver vi inte vara.. Iaf idag är typ alla borta och jasmine har nationella. Pelle är sjuk jäkla hungrig och jag tänker vänta på Jasmine så nu sitter vi här och väntar. väntar och väntar. Medans hon sitter där och fundera... Funderar.. och funderar lite till =)

Idag var jag inte sen heller! nää jag kom sådär nån timme före -.- Inte hade jag fått reda på att det var sovmorgon inte? Nää inte alls :) men men Tummen upp för mig för att jag inte var sen!!!!!!

Aja men vi ses sen.

Junkyard!!!!

Måste det vara så kallt ute? Jag vill ha sommar. Fast först julafton fylla år ( 22 dar kvar tro ja? ;p) och nyår sen får det gärna bli sommar :) Fast tur att det finns varmakläder medans!!



Sen så kollade jag och hittade en tävling hos Linda där man skulle göra en outfit från junkyard!! Just därför valde jag en mysig en.. Jag som är sjukis och allt. Nää på vintern ska man klä sig mysigt tycker jag :) Så kan man göra sig finare på nyår och när man dra och festa.. TUMMENUPPförMyskläderheltklart!!










Liran laran loppan lura...

hahaha ibland hittar man dom mest underligaste/roligaste/fulaste saker när man väl behöver det!! haha

Various Artists – Lira Lara Loppan

Pippi vettu!!



Sorry Lotta på bråkmakargatan..
Det är ingen vanlig dag.. Nää det är ingen vanliga dag nää det är ingen vanlig dag för det är...

Lucka 2 Öppnad!!

och gissa vad jag fiiick? =D hahaha syrran var då bra lusig.. Idag fick jag 4 as söta små smörknivar i olika färger as nice ju!! =D Blir perfekt till sen när jag flytta hem ifrån :) Så nu kan jag ha ost skiva och sånt där mys när jag flyttat.. Nu hoppas jag bara att lucka tre innehåller en Fet TV!! hehe Nerå ;p men de vore allt bra nice?



Men men det var dagens de!! Nu ska jag ta och forsätta med samhälles uppgiften sen sova.. Dumm dumma näsa och feber aktiga känsla.. Inte bra.. Jag tänkte inte vara sjuk. Inte fick jag träna idag heller -.-  Aja gonatt på er!

Lucka 1 Öppnad!

Dagens lucka är öppnaaad!!!! och Idag fick jag en filt utav min syster :) Hon och jag har nämligen bestämt att göra "julklappskalendrar" till varandra. så nu 23 dagar frammåt kommer vi få ett paket om dagen :)





Tack för lucka ett den behövdes för jag har frusit sönder inatt!!

RSS 2.0