Man ska inte fira i förväg ;p

Även fast jag vill haha ;P Blev sjukt glad idag!! men aa inte fira före det inträffar så jag ska fira sen Hahha... iallafall idag så åkte jg iväg och tränade Daphne men tyvärr var hon segis.. Det är nått med mormor och Daphne.. Så ska ja få Daphne pepp måste vi vara hos mormor först haha ;p nää men. Gick ju bra iallafall :) Fick även lite saker jag tänkte ta och träna in också! Aja,


Väl hemma så gick jag ner till mormor och var social såg på nån deckare sen desperate housewives


Tänk att Eva Longoria är lika kort som mig? Endå så ser hon inte så jävla kort ut ;p Okej på den där bilden kanske men endå? Aja nu ska jag ta och läsa i boken vi måste läsa så jag inte blir ännu mer försenad med det. Gonatt

SOVMORGON????

Orkade inte skriva nått igår för humöret var på top men det ändrades rätt snabbt.. Fick ett mail jag blev rätt irreterad på.. Fast jag hade sjukt kul innan! Var på hundkursen och Daphne var piggare än piggast. Hon var lekfull som fan :D Vilken var sjukt skoj även fast hon vart lite jobbig där ett tag men endå? :D Häldre en lekfull hund än en seg hund.. Efter det så följde jag med Malin och gyma och fyfan vad vig Malin är :O Jag kände mig som en stel gammal tant brevid henne :( Aa så nu har jag ett nytt mål Kunna klättra igenom en pinne haha kanske låter fult men vet inte hur ja ska förklara de på ett bätter sätt ;p

Aja appropå sovmorgon. Idag fick vi de till 10 men sen när vi väl kommer hit får vi reda på att lärare inte är här!!!!!!!! Ja kunde ha börjat efter lunch ;S Så nu sitter jag här och gör lite photoshop uppgifter samtidigt som jag hittade världens snyggaste bikin/baddräkt! Den vill jag ha! =)



Aja nu ska jag fortsätta med photoshop saken! Ses!!

Godmorgon!

Nu sitter man här igen. Har Design eller vad man nu kallar denna lektion.. Vi håller på med Rhino nånting




Aja ska fortsätta nu Ses!

Säger Godnatt då =)

Har suttit här och försökt fixa massa saker på  datorn men inte gick det som jag ville. Får fixa det i morgon istället. Sedan så måste jag erkänna att Daphne e allt bra mongo ;p Hon ligger här alldeles stilla sen helt plötsligt rulla hon och har för sig.. Sen så ville hon leka. Sen skulle hon komma med sitt ben.. Ja Daphne är nog en nattuggla haha ;p


Aja, nu ska jag ta och Sova Gnatt!

Min mormor är söt.

För hon tycker inte illa om folk. Hon hittar alltid nått bra hos nån =) Rätt gulligt, men man blir väl snäll med åren? Fast hon ser inte så gammal ut faktist. Aja i helgen har hon varit rätt gullig. Igår bjöd hon på as god glass med hallon osv.. Sedan så idag hade hon helt plötsligt gjort en äppel paj :D



Gott gott.. 


Shopping!

Har ju shoppat lite saker som jag inte visat än =) Så varför inte visa de nu?=)
Först så har nelly beställningen kommit dock inte hela :( Resten kommer till veckan eller nått=)

men.. I lördags så var jag en sväng på stan med Jennie =) & gud va fula böcker vi hitta haha :D Bajs boken var nog den vi skrattade mäst åt. Den handlade om nått litet djur som hade får bajs på huve hahaha..



Som sakt jag och jennie fall för vissa böcker ;p Och den här boken fick jag hem med mig. En citat bok om sex.. Hahha endel citat är as fula hahah. Sedan så köpte jag mig ett par jeans shorts och  dom är as sköna. Det kommer blir perfekt till sommaren & till sist en ögonskugg/eyliner penna i Lila! =)

Tävla du med!!!



Jag är  såklart med och tävlar hos Fina om det i bilden ovanför det är nämligen produkter för 1700kr! Så det är inte en dålig vinst kan jag säga er!! Så varför inte kolla in hos hon Här!

NU gäller det bara att hålla tummarna!!!! För jag har stor kärlek till make up store synd bara att vissa utav deras produkter ska vara så dyra :/ Aja, håller tummarna iallafall =)

Godmorgon!

Idag har jag då haft fullt upp & dagen har knappt börjat en. Till och med min lillebror sover haha. Själv började jag jobba kl 7 i morse på sport hotellet & det var ju skoj =) Sen är det ju sjukt skönt att inte vara bakis på en söndag också haha. Dock så märks det på mitt knä att jag stått upp i några timmar. ;s Dumma knää!!!  Bort med dig bort! Aja jag hoppas det fixar sig. Men nu ska jag ta och fixa med annat Ses!

springrunda



Idag har jag iallafall varit ute och sprungit igen ;) Kommit fram till att man blir mycket snällare av att springa man springer av sig alla arga tankar =)  Hhehe sen så har jag slagit vad med en rolig prick så nu jäklar! Jag ska vinna det här haha, men tävlingen är i sommar tror ja? haha. Roligt när man kan ha nån att slå vad med då blir man mer motiverad på nått vis. Annars har det inte hänt nått speciellt. Ska snart sätta mig ner och läsa lite i dessa böcker vi ska läsa ut i både engelskan och svenskan. Dock är engelska boken inte lika bra, men men Ses!


Min bil? =)

Hahah satt och kollade runt lite på olka saker igår och gissa vad ja hittade?? Jo en bil! Snacka om att jag vill få den när jag fyller 18 :D 



Drömma kan man iallafall :)

Aja nu måste jag dra iväg till skolan. Fick iallafall en liten sovmorgon =) Ses!

Nuu är du äntligen MIN!!!!



Var ju ner till tandläkaren idag och dom drog och drog. Slet och slet & tillsist var jag klar. Så var tandställningen spänd och gummibanden ska sitta på nått annat sätt i käften nu, men det roligaste av allt var att ja fick med mamma till media market. Så hon pratade men nån anställd där hon kände så fixa vi resten sen! Träffade även jimmy där nere fan sjukt längesen man såg han :P Aja, jag köpte mig en alldeles egen kamera!!!! =D Så på 6 min var allt överstökat ;)

Nää nu ska jag fixa massa sen dra och jobba!
 Även fast jag har sjukt ont i huvet pga tandställningen;s

Ses!

Godmorgon..keso/Tandläkaren idag!

Idag började dagen också sådär bra =) Testade även något nytt Keso med päronäpple vanilj  smak! om jag säger såhär är har man piggelin som sin favvoglass vilket ja har då gillar man verkligen denhär keson! Så i morse blev de banan och keso blandning. Kan ju lova att det är nått jag kommer fortsätta med ;)


Ska även till tandläkaren idag undra vad som ska ändras denna gång.. Det jag hoppas mest på är att gummi snoddarna försvinner och att dom bara spänner till de sista för då har jag bara en gång till och komma sen är jag FRIIII!!!! Less på all över tid dom lakt till nu.. först 1 år sen ett år till nää sen skulle de vara nån månad till och så har de gått.. Nu är de 4 år i april så aa.. Sedan att jag har hatat den och tyckt den varit ful sen första dagen jag fick den är ju en annan sak.. haha aja snart är de över! Ses!


Lite shopping från dag.

Jo jag shoppade ju lite idag också. För jag han inte mer än börja byta om till spring kläderna så hamnade jag på stan med mamma. Smart som jag var så glömde jag rabbatlappen som jag tänkt ha med mig, men det gjorde inget. För jag hittade inget speciellt just då som jag ville ha =) kom såklart på de när jag kom hem ;p Aja, Blev lite köp iallafall =)


H&M: 2 bh´s & ett linne med såndär snygg urringad rygg(ljusgrön aktig ej grå). Bra pris med!

& Sedan en väska från Lindex. Mamma tyckte om de hon med. Hon är verkligen mer inne i resandet än jag ;p Haha  tex
- Den där måste vi ha med oss när vi reser då kan vi ha sakerna i den när vi går runt där aa.. de blir bra..

Snacka om att planera massa i förväg haha.. kanske därifrån ja fått de!
Aja, Ses!

Jag i ROSA?

Idag fick jag panik kan jag lova ;p varit inne på nelly 3 ggr idag. Inte någon ny bikini och så nu ikväll så fanns dom där fetaste paniken och efter sådär bara en stund så fanns de inte alls i min stl fanns knapp när ja kolla. Så jag fick pussla ihop det jag hittade.. Det var nästan som ett spel man ville "vara först och hitta skatten" Aja Sen så vara bara problemet att välja. Jag hade bara en "hel" bikini därför fick jag kalla till hjälp ;p haha Ringde till och med Lina och fråga vad som verkade smartast.. haha. Sen så eftersom att rosa inte är en utav favoriterna så... men den va tuff på något sätt endå.. Vi får väl se vi får väl se..

 Cloud Bikini Set SEK 278, Wonderland - NELLY.COMWaterfall Bikini Set SEK 278, Wonderland - NELLY.COM
Alltså inte underdelen på den andra bilden :) Jag menar jag kan inte ha stl large;p

Nu är löparskorna framme!

Snacka om att det är toppen med att ut och springa bara ++++++ & nått minus då ;p men endå!


Idag tog jag iallafall mig i kragen, tog fram joggingskona & sprang ut på en sväng.. Blev bortanför sälsten. Först så tänkte jag att ja kunde springa till sälsten och vända där men väl där så fortsatte jag.. Jamenar var ju endå på G så lite längre skadar nog inte.. Dock så var min ena axel jobbig i början men det fixar sig..  Aja, nu får iallafall snön hålla sig borta och smälta bort ännu mer! För nu ska jag banne mig fortsätta med detta! Ses!

Morgonen börjar med bildbehandling

Så har man kommit till skolan & morgonen börjar med bildbehandling. just nu håller vi på att göra en hemsidan där vi ska lägga upp alla de uppgifter vi gjort & så ska vi fixa den sidan fin :)

Sedan så måste jag berätta att morgonen börjat bra! Det är sol ute!!! Därför blev det skinnnnnnjackan idag.

Måndag... bort med snö & halka

Ny veckan och ännu en vecka närmare resan ;p Aa vet as sjukt vem orkar räkna veckorna tills man ska resa? Jo jag! Aja, Idag hade jag hundkurs igen gick väl sisådär eller jo ganska bra faktist. Daphne var pepp men endå inte pepp. svårt att förklara men hon var rätt skoj idag & Carro var tydligen rätt intresant för Daphne med haha. Lovare Carro hade en älgstek i fickan. hahaah ;p nää men de va rätt skoj. Sedan så har det inte hänt så mycket =) eller joo.. Hade tänkt och springa om inte den dumma snön var tvungen att vara ivägen =) Så det är pågång det här med träningen nu.. Förra veckan blev de extra långa prommenader så aa..  men men vi får se hur det går Ses!




tävla hos moonzanna.blogg.se? :)



Nu har både killar och tjejer chansen att vinna ett helt valfritt plagg ifrån Paprikastore.se som har märken som :
Fornarina, De Palma, Ed Hardy, Sinful, Dolce & Gabbana, Koola Anna

Hos den här tösen    
Skoj va?

Rubriklös..ny design?

Sjukt svårt att komma på rubriker ibland, men jag har iallafall kommit på en ny design till min blogg som jag nyss kom på :D Alltid lika skoj att komma på saker bara sådär ;p Det kanske blir till att göra en ny design? eller ändra på den jag har lite? Brukar bli så ;p Aja idag så har jag hunnit med lite oliksa saker =) varit på stan en sväng, Bada vovvarna, Varit med fia och ridit på boss & till sist softat!  Rätt skönt att bara slappa och göra ingen ting såhär på kvällen.... Slipper jag vara bakis i morgon ;p Sedan så har jag sätt på de nya programmer ja vet va du gjorde förra lördagen och robinsson. Rätt skoj faktist.. :) & drömt har jag.. Shit eller snarare längtat efter sådär MASSA pengar ;p   Ses!


Den 23 gäller det!! ;)

Fast maj då hhhaha... Då far vi!!!! Mamma ringde nämligen på idrotten och berätta att allt va bokat och klart.. Igentligen hade vi tänkt den 16 men vafan? En vecka senare gör de bara varmare :D Så nu har jag 2 månader på mig att bygga muskler ;) Får de hur det gå med den saken..





  Aja, nu måste jag gå en lång prommis med Daphne Ses!


Sitter och planerar inför resan..

As skoj!!

Slutade tidigare idag vilket var väldigt bra för idag skiner solen som bara den. Därför ska jag snart ut på en lång prommis med Daphnooo. Mamma kom även med kataloger som hon suttit och kollat igenom till resan. Nu äre min tur att sitta och kolla upp vart jag vill att vi ska boooo. Tur är så tänker vi lika i detta länge för vi brukar nämligen inte göra de ;p Vi tänker satsa på ett hyffsat hotell vid den bästa stranden iställe för att köpa nått as dyrt vid nån skabb strand. Så kan vi satsa på roligare saker som spa osv..  istället =)
Fyfan vad det längtas nuuu!!!!!

Vi måste öka tempot..

Både jag och Daphne ;p

Hade hund kurs idag och hon var as segis... Kanske lite som jag när de gäller träning, har jag inte kommit igång så blire inte av eller så gåre segt.. Fast efter man kommit igång gåre as bra!

NÄÄ!! Det här går jag inte med på.. Jag har ju trotts allt slagit vad här.. haha. och det är ju bara ca 2 månader kvar så.. För nu är det planerat. Ska bara lämna in en lapp om ledighet på skolan, men ulla sa att hon var säker på att jag skulle få ledigt en vecka för jag har skött mig. Det är ju bra..  Aja nu ska jag träna Ses!!


Tack duu..

Ja jag har ju som sakt varit hos Sandra och tagit det lugnt.. På vägen dit fick jag köra bakvägen till Sandra iställe (längre) as skoj!!  Fan jag vill vara 18 och ha körkort NU!!!  aa inte så långt kvar bara några månader.. Aja Jag fick till och med testa att rida på doris. Hennes trav är as skön eller aa kanske ryggen för det är som att sitta i en soffa. Annars så har vi inte gjort så mycket mer.. Kolla på film, tränat? & så svängde vi in till stan en stund på natten till idag.


Haha va nyss inne på erikas blogg rätt soft att hon har "musik tips" på bloggen ;p Hittade den här där rätt skoj låt faktist.. eller skoj och skoj ni fattar.....hoppas ja



Fan längtar till fredag!!! SES!

Daphnooooooooooooooo ,kladdkaka

Igår så var ju Fialiaskrutten här och var social för vi satt och hade tråkigt så varför inte tråka tillsammans? Vi hade lan i princip. Sedan så fick vi för oss att baka kl 1 på natten haha. Annars så spelade vi guitarr hero hela kvällen.. Och jag spelade left flip as skoj :D (alltså man har gitarren år andra håller) Hahah ägde fia där ett tag när jag spelade på medium till och med =D Iallafall så fortsatte speladet efter att vi somnade så i morse satt vi där igen, men fan ungen börjar ju bli bra..  


Gick även en Lång lång promenad idag med Daphne efter att mongot åkt. Så vi fick röra på oss lite. Tränade lite då med (man ska ta chansen när man får de) 



men ska till Sandra nu ses!!! (övningskörning på skogsvägen såklart !!! ) SES!

Fredag Den 13!!

LÄÄÄSKIGT??!?!?!?!? Njaa, Jag fick 2 stickor i fingret på idrotten! men dom drog jag ut. Annars har dagen varit bra? Eller jag försov mig. Annars så.. Just nu sitter jag här och vänta på mongot själv & det var då jäkligt länge sen vi hittade på nått så :)

men nää måste berätta om gårdagen.. För igår fyllde nämligen Elin  18 :D & jäkligt synd är att vi bor så långt ifrån varandra så ja kunde inte åka ner och fira na, men ja ringde och vi bestämde att jag kommer ner nästa helg iställe för nu för då blire fest ;) Stat/sats eller va de hu hette har fest igen så!! det ska bli jäkligt skoj ;p Jag som varit fest sugen ett baa tag nu haha. . .



Aja nu ska jag fixa sen vara social Ses!

Modellvisning för Ewe!!

Satt och pratade med Ewe nyss och fick veta att hon ska gå på modellvisning i morgon. Fyfan vad kul =D Det var en hårmodellvisning för nån produkt (såklar har man glömt just nu) Som är fixat av NORI sthlm. Fatta skoj! Synd att man inte kan vara där och se Skulle vara as roligt! Aja, det är en rätt så lång bit till göteborg men jag önskade lycka till. Fast jag frågade om jag fick säga så såklart hahah, endel är lite skeptiska eller vad det nu kallas så =D Aa, men jag kan slå vad om att hon kommer ha sjukt kul iallafall!!



Lite bilder från hemsidan.

Tryck på bilden för att komma till deras hemsida :)

Ses!

Daphnoo är lite skum..

Kanske borde slänga in ett litet inlägg om dagen =) Skola som vanligt.. Efter det slockande jag i soffan och sov där till maten var klar. Efter maten kom jag iallafall på den smarta idén att träna lite med Daphnooo & den skumma saken tog apporten :D Annars har det inte hänt så mycket =) Jag och Daphne gick ner till mormor och hälsade på. Där fick jag en goo kopp choklad samtidigt som vi satt oss och spelade kort. Blev "elakingen" denna gång :) Rätt skoj kort spel faktist. Ibland kan de ta upp till en timme att spela de beror helt på korten. Tyvärr så vann jag denna gång så nästa gång bör det vara mormors tycker jag =)


Som sakt jag vill ha en Riktig kamera nu =) Faktist så satt jag och mamma och diskuterade det där och vi kom på en mycket bra plan. Samtidigt som vi slog vad ;) Så nu ska man börja träna också. om ca 2 månader gäller det!!!! 

Hoppsan sa..

Så har man nyss ätit mat:) Blev nån sorts gratäng med brocoli oc nått mer. Aja gick att äta.. Annars ahr det inte hänt så mycket.. Varit i skolan sedan så har jag haft ett super humör hela dagen as bra ;p Nästan så att jag sitter och skratta för mig själv så glader är jag idag haha. Hoppas det håller sig hela veckan ut!! Sedan så är jag sjukt fest sugen as fult men tänk festerna i hudik en sån skulle sitta fint nu!! Appropå det.. Elin Fyller år om 2 dar =D Så till helgen drar jag förmodligen ner och fira na!!! Fyfan såhär glad har jag inte kännt mig på länge vet inte vad det är? Rätt fult men BRAA!!!

=)Aja nu ska jag flina vidare Ses!

Lovet är över..

För idag var det sista dagen på lovet & jag har inte orkat blogga på några dar, men jag kan ju berätta vad som hänt endå?=) Jo jag har varit med Sandra.. Sen så har jag ridit. Följde nämligen med till ridskolan och var social där fick jag värma upp maje för det tycker Sandra är tråkigt. Sedan så fick jag även rida summer Fannys häst. Då vart jag nästan lite rädd. Jag rida på en pigg häst barbaka? Sen så skule jag galoppera för att visa hur hon sprang på de.. Lyckat! men Fia tjatade sönder och jävlades med mig i sommras för att jag skulle lära mig att sitta still på hästen. hahah.. Så jag testade.. Inte var det så farligt som jag trodde haha. Det var ju traven som var nära döden upplevesen där.. Galoppen var mer rytmisk! Sedan så fick Sandra en nära döden upplevelse eller aa nästan.. Fast det ordnade sig.. 



Annars har jag bara tagit det lungt, tränat lite "apport" med Daphne osv..  Aja fixa annat nu Ses!
 

Bilkörning på vinterväg.

Jadu idag har jag inte gjort så mycket, iallafall inte på dagen. Fast jag drömmde en rolig dröm. Jag drömmde att jag var i london och jag förstog vad alla sa osv, men jag hade problem med att säga det jag ville säga. pga gramatik fel och så med folk rättade mig och det gick bra.. As fult. Jag som inte alls är bra på engelska drömmde att folk pratade engelska med mig. Så jag är nog bra på engelska igentligen det är bara på det viset att jag inte vill inse det hahah. Aja nått fel äre iallafall.

Sen nu senare på kvällen nån gång efter middan så åkte jag hit till Sandra med mamma. På vägen hit så pratade jag och mamma på om att även hon måste tjata på pappa att jag vill köra lite bil nu på vintern med. Det verkar ju så mycket roligare att slira och ha för sig ;p Så när vi svängde in från E4an så sa stanna mamma och sa ja men då kör du nu! Fan va skoj tänkte jag. Har aldrig öveningskört med mamma eftersom att jag vet hur sjukt åkrädd och är och hur mycket vi kan bråka, men jag testade endå. Mamma satt och skulle hålla i handbromsen men jag sa släpp den där. Och flina på fan va skoj det var hehe. Gick till och med bra uppför den lilla kullen hit =D fan as kul när man kände hur klumpig vägen var. Satt mest och skratta och flina på när ja körde medans mamma sa kör itne för fort. Så Sandra fick möten en glader Frida när jag kom in haha..  Fan det måste jag göra om. Så jag sa till Sandra att jag ska komma många fler gånger nu när gården är full i snö.  

Annars så har jag och Sandra bara tagit det lungt. Klippte doris gjorde vi också! Ja även jag fick testa på. Fast jag tyckte att Sandra var med skillad på det så=) Sen så märkte jag att doris har blivit jädrans social, men det är ju bra =) Aja men nu ska jag ta och borsta tänderna för Sandra har duschat klart. Ses! 


Hon börjar lära sig!

Idag har det varit en slö dag, men det bra med sånna dagar med. Tränade lite med Daphnooo också! Fan blev lite lycklig där ett tag haha. För igår vart hon lite jobbig ett tag. haha Sa till Malin att ja ville att daphne skulle ha en snopp så ja kunde se bättre när hon dryga sönder och "igonrerar" en. För då "åker den ut" haha. Nää det tyckte inte Malin hon tyckte jag skulle ha en stor hund så det var nått att ta i. haha.  Gladast blev jag iallfall över att hon gick och bar runt på apportbocken! Hon som inte ens gillat att ha den i munnen förut. Som sakt Sandras metod funkar utmärkt!



Blev ingen bild på när hon spran runt med den tyvärr. men när jag tog av hon den.
Sedan ville Daphne bli kliad på magen.



Blev även lite träning när Daphne skulle ut och rastas senare på dagen, men hon ser fan lite läskig ut på bilden...

Gårdagens shopping + världens minsta hund

Blev inget bloggande alls igår. Hade fullt upp så =) Drog ner till sundsvall med syrran och shoppade loss & Jag hittade den tröjjan jag letat i 10000 år. Nää inte så länge men sjukt länge har jag letat en sån modell och jag hittade den!

De blev:
Ett par jeansleggins på veromoda dock är inte färgen exakt så som på bilden mer grå svarta.
En t-shirt på hm (behövdes) Har nästan inga med tryck =)


mer hm! Det blev nämligen ett brottarlinne i svart grå nyans + en rätt stor t-shirt typ med knyten på sidorna! hm båda två



också det bästa till sist! Tröjjan jag letat länge efter ;) I sånt där lent tyg. Aja =)
Den är iallafall från carlings!



Sedan så när jag kom hem så han jag inte göra så mycket mer än att byta om till mjukis kläder så ringde malin och frågade om ja skulle med på stan. Dock skulle jag precis gå en lång prommis ut mot sälsten med daphnooo men aja kunde lika gärna förlja med ner till stan för jag har tänkt gå ner till arken förut så ja kunde ju göra de på samma gång. Fixa lite tuggbet år daphno och grejjer. Så fick daphne lite "stan" träning på samma gång =). Efter det så bestämde vi bio. Så jag och Malin drog lite senare iväg till Sandra som också skulle följa & där träffade jag VÄRLDENS MINSTA hund. Seriöst jag har aldrig sätt nån mindre krabat ;p Men söt och sjukt social var den hahha. De kan man kalla liten hund. Så jag har nog en rätt så halv stor hund haha. iallafall om man jämför med den =) 

Efter det blev de bio. Vi såg Benjamin buttom. Rätt bra film faktist. men sorlig på något vis. Aa jag tyckte filmen var lite jobbig att se på där ett tag. Rätt skumt. förut så tyckte jag inte saker och ting var sorliga i filmer  jag tyckte de bara va (jaha?) ungefär svårt att förklara men ni fattar nog.  ää Tänkte kankse för mycket.

Fan inlägget börja bli lite långt ;P tar och skriver om dagens händelser om en stund!
Ses!

F som i...?

Ja även jag har blivit utmanad i det här..
Det här är svårare än du tror. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Frida
2. Ett ord på 4 bokstäver? Flum
3. Flicknamn? Filippa
4. Pojknamn? Frank
5. Yrke? Flygvärdinna
6. Färg? Flamingoröd
7. Klädesplagg? Flätad klänning
8. Mat? Fisk
9. Sak i badrummet? fluortabletter
10. Plats/stad? Florida
11. Orsak att vara sen?  Förkyld
12. Något man skriker? FITTTTA!
13. Film? Film
14. Något man dricker? Fest dricka
15. Artist? Finafisken
16. Djur? Fisk
17. Gatunamn? Femteavenyn
18. Bil? Ferrari
19. Sång? Freeze
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Fest


Nää nu ska jag ut med Daphne i det här hämska vädret Ses!

Snuviga jag..

Nu har jag iallafall inte ont i halsen och det är ju super.. Så tänkte jag va bra då kan jag jobba så som jag tänkt=) men nää.. Inget jobbande fören i april. :( Jag som ville bli riiiiiiiiiik. aja blir så när man har flitiga många arbetare hahah. Så ikväll får vi se vad som händer =) Kanske blir att hitta på nått skoj med Sandra?=) Den krabaten är alltid lika skoj så ;p Eller så kan ja spela cs med min lille bror har har ju lanat hela helgen här med sina kompisar så! Även syrran var med på ett hörn där haha där hon ägde dom ;p så jag ska väl inte vara sämre!


Aja Planera nått ´skoj nu ses!


Frida rida....

Min helg blev inte alls som planerad, men men. Har iallafall blivit lite friskare. Synd bara att man börjar lovet men att vara förkyld. Ska jobba imorgon också får se hur det går. Kan ju berätta vad som hänt iställe för det som vara planerat?

Va hos Sandra i fredags sen har det inte hänt så mycket mer utom att jag och syrran testade vem som var starkast i vad? SÅklar vann hon överlägset med vem som hade starkast arm muskler men ingen slår hon i det så :) Hon borde bli boxare. MEN! jag vann i magmuskler ;)

Iallafall var ju med Sandra i fredags och vi hade skoj. Åt tacos bland annat sen for vi til ridskolan. Var tänkt att ja bara skulle kolla på men så blev det inte utan jag fick rida jag med eller aa värma upp maje för Sandra tycker det är tråkigt. haha men jag hade skoj ;p Så jag testade om jag kom ihåg sånt jag lär mig förr & visst gjorde jag de. Iallafall till en viss del. Annars har det inte hänt så mycket. Nästan bara sovit och försökt bli frisk.


Jo Sandra red Doris också och den här bilden tyckte jag var den finaste för den hade nån westen stil över sig;)

Sandra och Doris

Full fart på dom..

Sen så jag på Maje...


Men ska kanske ta och sova om min näsa nu går med på det så Gonatt

RSS 2.0