Nu är det över ett dygn..

Sen jag kom hem ;D Blev inget bloggande när jag kom hem för det vara bara att slänga på sig andra kläder och fixa sig lite sen drog jag iväg på fest. Var ju som sakt tivoli igår, men det blev bara ett åk för mig fast så blire när man kommer precis innan det stänger hhaha precis som i fjol ;p Nää fan blir till att börja tidigt nästa år! Fast kul hade vi. Haha alla fula tant och gubbnamn vi fick för oss att döpa om oss till sen den härliga och svenska musiken vi lyssna på haha ojoj.


Idag har jag bara tagit det lugnt och varit hos mormor där vi firat morsdag. Hhahaa ja fick äta mina fiskbullar som jag tjatade så om i turkiet! & Det var då gott! Sen måste jag bara berätta att den pizzan som görs här i sverige måste vara den godaste! Iallafall gangster på mini. För pizzorna i turkiet var inte goda alls. botten var minst två cm tjock för det första sen var det salami på nästan alla ;s men men nu måste jag fixa med annat. Slänger in bilderna sen resan nån dag framöver Ses!

Onsdag. Turkdag 3-4?

HEJ!!!!!
antligen lite kontakt med omvarlden. Jag kanner mig ensam. Darfor har jag bestamt att vi aker ner nagra brudar till nagot soft stalle. Kanske ska tala om lite vad jag gjort, men forst en lista.

Hatar just nu: marknadsforsaljare!
Alla som sager Sweeeeete you from sweden!
alla som sager doou nıce girl!
Servıtorer som flırta!
Oskona sangar!

Och att solbranda stallen gor ont. nastan allt haha


Saknar just nu:
SVERIGEEE!!! ska fan krama marken nar jag kommer hem. iallafall nastan.
massa skoj folk saklart!
MIN SANG!
DAPHNOOOOOO!!!
Den harliga svenska groggen!!
och mycke mer

men men
Framme ı turkland vıd 5 ı sondagsmorse. sa det blev inte alls mycke somn. sen blev det ju inte battre av att jag sov daligt dan fore hah :p sen drog jag och mamma pa (hamam) Det ar skrubb.massage osv kan forklara mer nan annan gang. Sen har vı nastan bara solat. Jo ıgar var vı pa nan alanyaboat dar vi badade ıfran. Det var ratt skoj. Traffa na folk fran boden dar. Sen har vı solat pa alla de stranderna som fınns har. Sen har jag brant mıg. haha men det har lakts sig. varst pa rumpan.nasan saklart (long nasa) och orat? haha Sen har vi shoppat och prutat! haha Jo druke drinkar har vi med. Jag har fatt 2 gratis ocksa. haha. Sen ville dom fran boden att vi skolle folja med pa natt fest stalle fast vı far se. Haha aa fast ni ska inte tro att jag for sova mycke heller.. ne frokost mellan 7.30-10 :s

aja nu ska vı ga upp tıll hotellet sen tıll terassbar! (hotelltaket) Ses!

Ta hand om sverıge(harnosand) Sandra! haha


NU DRAR JAG TILL TURKIET!!!!!!



Passar perfekt nu när man vill bort från allt ett tag..

Kommer hem nästa lördag 30/5 runt 8 Då blire tivolii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ses! ;D

Ta hand om sverige!!!!!!!!! Haha =D

dagen efter.. + pelle 18 år!

Det är nu man sitter och tänker och funderar över allt man gjort dagen före. Det är sådana dagar som idag som man hatar. Huvet dunkar samtidigt som hjärnan försöker minnas dagen innan... sorg. ´

Var på fest hos gabbe igår och där var det skoj. Rätt lustigt att det var typ alla killarna från (tekinktrean) haha fast roligast var en kille som jag aldrig sätt full förut. Shit vad jag skratta. haha. fast nått som var jäkligt synd var att Sandra inte var där. Då blev jag lite ledsen faktist. Jag åker ju idag. 























Så nu sitter man här och snart kommer Fia. Snacka om att jag känner mig som den där hunden just nu;s men men nu ska jag ta och fixa med annat. MEN FÖRST! måste jag säga grattis till Pelle som fyller 18 år idag. haha så han ska fira att jag åker från sverige. Skit snällt tycker han. Fast idag äre pelles dag så nu får han faktist vara lite taskig ;p Så hoppas jag att han dricker nått riktigt stark på krogen åt mig =) GRATTIS!!!! =D

YEEESS!!!!!!!! För att jag har fått lön ;D


Här har man suttit och haft panik över att man inte ska få ha med sig sina lönpengar som man har jobbat till sig! MEN INTE DÅ;D Fan jag får sluta sitta och vara orolig i onödan! HAhaahah =D

Imorgon imorgon i morgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer min syster vara lycklig för då är jag inte hemma på ett tag! hahah

Shit vad glader jag är nu! Fast jag har rätt mycket att göra idag! Ska gör lite saker
Duscha
stan
coop
städa
packaklart
göra klart amandas header
slänga in bilderna i bildbehandlingssaken
fixa kameran
lägga in saker i mp3n
bio med Sandra!
FEST!!!!!!!!!!


finns säkert mer men dethär är det viktigaste just nu! SES!;D


Torsdag..



Snacka om att det är skönt att få sova ut lite. Fast jag drömde världens fulaste dröm haha. Snacka om fobidrömmer själv. Kan ju förklara den lite "kortfattad"

Först var jag med massa folk, sen heltplötsligt vare en markand där vi var. Det slutade iallafall med att jag köpte en spindel Stor som fan som en basketboll ungefär. Vet inte alls vad ja skulle ha den till men den var tydligen tuff tyckte jag. Nivet såndär hårig svart och äcklig sak (den skulle dö rätt snabbt) men sen väl hemma så var den inte lika tuff utan äcklig,läskig och allt sånt skit tillsammans & den skulle vara i min säng. SEN FICK SKITEN BARN! Så jag kunde inte sova i min säng för där var dom. Jag kunde inte stå på golvet utan man var tvungen att springa ifall man skulle nånstans haha. Sen blev de jobbigt för jag och alla i min familj kom fram till att vi va tvungen att döda den på nått vis MEN min syster fick skuldkänslor så vi kunde inte döda den. Sen kom såklart Sandra med sina klyftiga idér osv.. Aja orkar inte skriva mer men drömmen var verkligen skum haha
.
men men annars har det inte hänt så mycket än, mer än att mormor & mamma springer runt där nere och fixar massa. För mormor ska ha nån "släkt middag" utav nått slag så vi ska sitta och trängas ihop 22 stycken där nere. Fast det är då tur att jag bara hehöver äta där sen kan jag dra, men det är efterrätten jag vill åt mest! Hjortron & glass!

Fan vad jag älskar glädjen som kom från ingenstans!!!!!!

HAHah nu är jag sådär super pepp överlycklig och aaa allt känns bra.. =D alla bekymmer är bara sådär borta! Sjukt underbar känslaaaaaaaaaaaaaa Så nu pepprar jag på som fan med skönmusik och skuttar runt.

haha.. såklart skulle jag försova mig i morse. Så det blev till att slänga på sig kläderna och hoppa in i bilen med halvtorrt hår. Fast denna gång tycker tandläkaren att det börja bli bra i min mun! Mycket bra mycket braaaaaaaaa! Aja, väl i stan så drog jag och mamma på kina för att vi hade inte tid och göra mat inte ;P Efter maten vare bara att dra till skolan. Hade kemi=) fick reda på alla jag måste kunna till nationella eftersom att jag är borta när all "info" är. FYFAN VAD SKÖNT INTE EN ENDA SKOLDAG PÅ ÖVER EN VECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D Sen gick jag och gjorde klart massa bildbehandlingsuppgifter. Snart klar ;) Bara in med bilderna så! Därför tänkte jag lägga ner lite tid på de ikväll eller i morgon nån gång! Sen var min sista skoldag på ett tag klar!! ;D Så jag sprang ner en snabbis på stan och fixa massa saker på stan!

men men nu ska jag ner och få lax av mormor sen blire agilitykursen ;) SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!

Min resväska är död.

ikväll har jag suttit och gjort klart massa bildbehnadlingsuppgifter som ska vara klara i morgon. Sedan har jag börjat att packa resväskan. Haha dock så blev det inte riktigt som tänkt.. HAHha kan ju förklara från början.

Efterskolan tänkte jag vara smart och få saker och ting gjort så kom jag på idén att ta fram resväskan( den ligger längst upp  längst in i garderoben.) Väl framme på stolen så når jag knappt skiten. Flyttar på stolen igen och når den. Fast nu var det ett annat problem. Väskan hade fastnat. Skitsamma tänkte jag lite våld löser det mästa.... Ja just ja precis.. Väskan flyger fort som fan ut från garderoben och jag släpper väskan i farten & den landar med en jäkla fart  & ett konstigt kabom. Precis som om nått gick sönder. FAN vare första ja tänkte.. Nu har mamma säkert lakt i nått ömtåligt? men nää?
För när jag väl öppna väskan ligger det ingenting i UTAN DEN FULA VÄSKAN HAR GÅTT SÖNDER. ;p
plasten inuti har spruckit sönder och bara man tar i det så rasar det i hop ännu mer. Haha och den ska tåla kastingar fram och tebx mellan allt möjligt? haha precis ;p

( inte den på bilden men liknande)

men men jag hittade iallafall en annan väska den var större för den delen så det gör inte mig nått :) fast endå? ;p haha.

Aja nu ska jag ta och fixa med annat sen sova Gnatt.


Nelly bikini över delar sökes!!

SHit vad förbannad jag blir.. Här gör man en beställning  sisådär 2 månader innan resan och så får man hem bikiniunderdelarna, men inte fan får man hem några överdelar heller nää inte alls. Nää såklart ska det krångla och bli fel i lagerstatusdra åt helvete vad det nu var...  TACK! verkligen.. skit kul.. Så nu sitter jag här med 2 bikini underdelar FINT SKIT FINT!!! sen blir ja så jäkla less jamenar jag gillar nelly"butiken" skarpt men vafan? De här är tredje gången ni har krånglat det för mig? ..  TACK verkligen!

Så är det nån som har "bikiniöverdelarna" till dessa så hör gärna av er..

Waterfall Bikini Bottom SEK 139, Wonderland - NELLY.COM
Alltså dessa överdelar söker jag en rosa/svart och en svart/vitrandig.. Tack!

Drar till turkiet om 5 dar men visst.. Aja har ju min ed hardy bikini men endå? -.-

SNART!!!!!

NU på lördag gäller det!!!!! =D

Aja helgen var nice! I fredas softade jag med jennie och fia & kollade på små söta gubbar haha.. Sen i lördags blev det en sväng till birsta med Jennie för hon blev så kär i mina nyinköpta klackskor så hon tänkte köpa likadana ;P Så jennie kommer vara astuff när hon har dom till sin klänning =D Senare den lördagen blev det lite festande sen åkte jag cadillac resten av kvällen ;P  Aja rätt kortfattat ja vet men tänkte länga in ett inlägg nu innan jag drar ut och springer ;D hehe har ju konditionstest på onsdag så. kanske dax att försöka haha..  Aja men vi hörs sen!;D Ses!

SOFIAJONSSON I EN ANNAN DEL AV INTERNET

hahah jag är bäst, och.....ah bäst! Frida har ett väldigt dåligt lösen eftersom att det är sofiajonsson4ever<3
Hittade en "sexig" (mer avskräckande...) klänning (?) till Frida:D
Frida+den+smör= den ultimata miniatyrkvinnan :D hahah ses!
/SOFIIIIIIIIIAJONSSON   (har även bdb sofiajonssson@bdb ses där;;)

Shoppat!

Kanske inte bästa bilderna men=)


Aa.. Här har ni skorna som jag köpte igår =) Sen så var jag ner en sväng ner på stan idag och skulle köpa lite små saker. Dock så försvann orken därför blev det bara hårskyddsmedel eller vad ni nu vill kalla det..

Godmorgon!!!!

Nu har jag databas igen...  Sen så är det bara 8 dar kvar tills jag åker =D Fan längtar sönder hahah.. Mamma har planerat massa saker som ska fixas så det ska bli nice! Igår var vi även ner till birsta jag och mamma. Fast det blev mer springande än lunkande där inne ;p hade lite brådis där ett tag. Fast nu har jag 2 par nya as snygga skor!!!!! Till och med syrran gillar dom, men vet ni vad? HON KAN INTE HA DOM :D  Iallafall inte klackskorna! För jag tror inte hennes fötter på 38 kommer in i mina skor på 35? ;) Sen kom jag fram till att jag har konstiga fötter. Dom ärsådär lite förkorta på nått vis.  Bara därför ja inte kan ha alla de där snygga skorna som jag vill ha? Aja Jag får tvinga på Sandra alla de snygga skorna. Rätt lustigt faktist såfort jag är en skobutik/klädesaffär kollar jag inte ut saker bara till mig utan till alla andra som igår tex. Flera gånger var det. SHIT dom där klackskorna skulle Sandra passa i! Men jamarna Sandra kan ha alla snygga skor så aaa.. sorry du blir ett offer ;D


Aja ska kanske ta och fortsätta. lägger in bilder på köpet där nere Senare idag Ses!

Nyheter hos cocoo..

Snacka om att man inte får nog utav cocoos smycken. Dom är ju så sjukt fräcka! ;p Sådär att man vill ha allihopa!


Nu har det även kommit in stuff till killarna en såkallad "herravdelning" Så titta in om du är pojk du med tycker jag. För klockorna är as snygga.


Sedan kan jag vara snäll idag och ge er 15% rabatt på hela sortimentet!
Bara att ange rabattkoden: special


Dock så funkar det bara till den 17 ,men varför inte shoppa loss endå?
(Erbjudandet gäller till den 17 Maj 2009)


Shit dagen har varit skit trist idag, men så helt bara sådär blev jag pepp igen! Aja har massor att göra Ses!

Databas är tråkigt! Agility är kul!

Just nu sitter jag här och har databas och nu har jag blivit lite less igen;p Somsakt. Idag har jag agilitykurs med Daphne men daphne äcklar sig. Så jag ska ringa och fråga om dom går med på att Daphne äcklar sig där eller om jag ska komma dit utan hund. Jamenar det funkar på "hundkursen" men man vet ju aldrig =)


 
Sådär ska de se ut innon en snar framtid! Hehe har ett litet mål att vi ska kunna tävla jag och Daphne så det är bara att träna =) hehe små hundar kan också hoppa hökt!






Aja, men ska försöka ta och kolla den där dumma uppgiften igen Ses!

Fan fan fan fan fan....

Dagen har varit lugn, tills för en stundsen -.- Smart som man e glömmer man helvetesboken som jag har prov på i morrn -.- Hur ska det här gå? Aja det är endå bara ett dumt prov men endå? Sjukt störande känsla. Så ikväll blire till att fixa alla andra saker jag måste fixa. Rätt mycke skit som ska fixas nu men det måste fixas så varför inte ta de på engång?
 




Aja Ses!

Inte långt kvar nu..

Till resan! bara 12 dar! hehe  eller snart bara 11. Så nu är det lite panik för min del. Inte fan har jag varit så duktig på att träna heller? nää såklar ska man bli hängig och få en förkyling i kroppen där emellan så hamnar man på ruta ett igen fast nu ska jag iallafall försöka!!! Så idag var jag ute och sprang. Så jäkla skönt att bara springa ha hög musik och rensa skallen. Sen kan jag lova att man springer bättre när man är sådär lite små irreterad...


Aja hade hundkurs idag också =) fast idag hade vi ett längre pass för att planera osv. Så vi bessade dit mat, men men kan prata mer om det i morgon ligger lite back i sömn. lyckades till och med på nått vänster försova mig? Händer nästan aldrig för jag brukar inte ha svårt att kliva upp, men men Ses!

Jobbat hela dan.

Just därför jag inte suttit här. För den studen jag var hemma idag gick jag och la mig igen. Jobbade nämligen två pass frukost och middan,men men nu ska jag ut med Daphne så hon får pissa Ses!

Godmorgon...



Inte hade jag jag nått problem med att gå upp i morse heller ;p kvart i fem var jag pigg som bara den. Dock orkade jag inte gå ut och hämta tidningen men aja funkade att äta frukost endå.

Kom iallafall hem för en timmesen. Snacka om att jag gillar jobb där man får göra nått!! Inte bara sitta still. Ska iallafall försöka jobba där så mycket jag kan nu!!  Kärlek till pengar?!! ja de e klart.
 
Sen får vi se vad som händer idag. Jag hoppas att Elin kunde komma upp =) isåfall ska jag gå och äta pizza för det lova jag att bjuda på ifall hon kom;p

Sen så är jag fest sugen! Sitter här och lyssna på partymusik för mig själv hahaha & inte har jag hitta nån video eller så til låten ja lyssna på nu...  Så jag kan visa låten men jag testa såhär. Har ni spotify lär de ju funka? Swingfly – Promise You 

Ja bara att testa och se, men nu ska jag ta och syssla med annat Ses!

Ny blogg design!

Fast nu är jag faktist nöjd! Iallafall ett tag haha...Blir nog några små förändrigar då och då. Sen ska jag tacka malin för hennes "gratismall". Så den här är vad jag pysslat med i natt när jag inte kunde sova=) Annars har det inte hänt så mycket! 

Se ikväll får vi se vad som händer. Malin ska komma hit för jag ska bjuda på middag. Blir bara jag och Malin för min familj är delad och har åkt iväg på olika äventyr. Så jag får huset för mig själv tror jag. Fast aa blir ingen sen kväll idag inte.. Upp Senast 5 i morgon så.

Nää nu måste jag ta tag i pelles bloggdesign. Han har ju blivit "bloggarn" han pratar enbart om tråkhockey. Fast det finns ju dom som gillar att läsa de med?

Ses!


Redan less ;p

Sitter på skolan och har databas.. Inte alls kul för tillfället. Sandra jag håller redan på att ge upp.. vi ska iprincip bara skriva in massa saker.. Aja ska väl överleva det här också. Apporpå Sandra så är stackaren hemma idag. Alla verkar bli sjuk nu, men jag hoppas att det inte blir massa svininfluensa här. För då dör jag. Aja ikväll blire film kväll bror gillade också filmen som jag såg igår (han såg den i söndags tro ja?) Så vi ska sitta och se alla de bilfilmer som var före! Ska bli skoj ;p Blir inget festade ikväll inte. Ska nämligen börja jobba kl sex för det är frukost servering kl halv sju så blir en halv tidig kväll ikväll.   Ses! 


Vi va på bio...

Det blev som jag ville.. Berättade redan tidigare idag att jag ville se Fast & Furious filmen som var på bion & visst såg vi den ;)  Sandra ville se den där x-men filmen också eller vad det nu va.. Aja fast vi bestämde att se den en annan gång =) Så jag är nöjd för Fast & Furious filmerna är jäkligt bra!! Somsakt så hatar jag att se "rosatjej fjant romantikfilmer" För det är bara skit för det första kan man iprincip räkna ut allt och för det andra är dom bara allmänt dryga. Sen är dom lika också.. ännu tråkigare ingen action eller nånting nää bara massa skitsnack, lipsillar osv.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ



Hhaha väl när filmen slutat så sitter vi där jag och Sandra så säger ja
- Men åååå nu har dom sånt där slut så ja vill se mer -.-
Sen kommer Sandra med en skön kommentar..
- Ja men vi sitter kvar tills nästa film kommer då? ;; Haha

Dumma regn...

Var ju som sakt ut på min dagliga prommenad med Daphne när det helt plötsligt börja regna.. Smart som jag var vände jag och började traska tillbaka & på vägen hittade jag en kanin. En svart liten sak. Den satt där helt ensam och jag tyckte synd om den. Dock fick jag lämna stackaren eftersom att Daphne är mongo. Aja jag hade tur att jag gick direkt hem för nu spöregna de som fan. Fast inte gör det mig nått för jag ska på bio :) Lyckades fresta Sandra idag på skolan så vi ska iväg. Fan var ett tag sen nu.. Hmm?? Senaste gången med Malin! hehe vet inte hur många gånger jag varit på bio med hon. Fast kul äre.  Såklart blir det massor utav biopopcorn. Fast jag tror nog inte nån slår mina och Elins popcorn ;) Vi hade ju våran tid där ett tag haha... Appropå de Jag hoppas att du kommer upp nu ihelgen =D

men nu ska jag ta och fixa med annat Ses!;p

16 dagar...

Igår skrev jag ett inlägg men inte ser jag de heller.. Ni kanske gör det? aja.. Sedan så finns inte en as bra låt på youtube heller bara spotifyn så jag kan inte dela med mig utav den. Synd för er... ;p  Nanana..  Idag är jag trött men pepp? Rätt fult ena dagen pepp andra inte... Hahha känns som att det kommer bli en mongodag idag. Har 2 pass engelska också -.- men men ska man bli bäst på engelska, bli världens rikaste affärskvinna,  Resa runt och leva livet Så visst fan måste man kunna språket? heehhe annars kan ja ju alltid satsa på min svengelska Funkar rätt bra tycker jag.. Eller varför inte visa vad man menar. Kroppsspråk äger... Sen om man ser mongo ut gör inte alls så mycket :) Bara att säga personen framför dig är lite efter och förstår inte annars!

Bakom kullen där på sidan till höger där ska jag boooooo!


Sen längtar jag sönder.. Mamma tjatar varje dag hur många dagar vare kvar saru? Sen så frågar hon om jag börjat packa. HHAha fan heller jag är såndär som packa ner skiten kvällen före eller heällst precis innan för då vet jag att jag fått med mig allt?  Aja bara 16 dagar kvar och jag börja känna paniken har som sakt varit på latsidan när de gäller träning.. Dumma knääää..... Aja måste kanske ta och byta om Sen Dra Ses!

Agilityyy

Var på agilitykursen idag & innan var jag inte alls peppad men väl där hade jag skitskoj! Börja gå bättre nu. Idag fick vi massor utav bra knep också. Knep på sånt man inte tänker på fast som endå är små smarta grejjer :) Idag fick Daphne inte "spunk" & det var då tur Hhehe tro hon smittade av sig på den andra hunden som jag arbetade med idag eller aa "grupp hunden" jag hade. Kanske låter fult men vi jobbar två och två ställer undan ena hunden och lägger fokus på den ena sen byter vi.  osv osv.  Fick ett as bra knep när de gäller slalom iallfall :) Kan skriva lite mer om de nån annan dag kanske. Just nu orkar jag inte ;p Dock så är den lite mer "långsiktig" på nått vis fast på Daphne funkade det supero!

Ååå vet ni då? Jag har äntligen ett minneskort till min telfon:D Sjukt jävla bra slipper jag jävlas massa med den. Dock så saknas pinnen ;( Stor sorg på det tycker jag! Nån som har en Telefon pinne? =) Svart och guld? Den kan vara min...  Aja fika nu Ses! Och nej Fialia vi fikar inte lika ofta nu ==)

Måndag...

Idag var det ingen vanlig dag. Vi brudar som går teknik fick nämligen vara i "verkstan" nån plåtverksta som är för sjöfart energi och sånt där.. Så där har jag hållit hus idag under min skoldag. Först fick vi ha på oss massa skyddskläder haha as fula och stora. Som sakt kunde lika gärna gå utan skor för dom var mest ivägen haha.. Aja innan dagen var slut hade jag iallafall fått till ett askfat.  Sen började det spöregna så jag vart inte alls sugen på att dra till hundkursen men åkte dit endå. Körde massa lydnad och sånt eftersom att det regna. Vi ville ju inte att hundarna skulle sträcka sig så.

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag tvingade Fia på en prommenad.  Hahha dock så åt hon godis hela vägen men det funkar de med ;) Väl hema märkte jag att syrran varit på min dator igen och plockat musik. Fast denna gång var hon snäll och la till massa musik åt mig med :)



Aja Vi SES!

Lax!!! Är gott!!! Humöret är på topp!!!!

Idag är fan inga sura miner här inte haha. Drömde värdens fulaste och roligaste dröm appropå det.. hahaha handlade om tandställningar blandannat hahah.. Har drömt drömmar där dom varit med rätt mycke nu. Det är nog för att jag funderar på hur jävla lycklig jag kommer vara utan ;D Som hanna frågade igår. Kommer du ihåg hur det var att vara utan tandställning? Nää faktist inte :( Aja

Idag har jag jobbat fast de pengar jag jobbade till mig idag kommer inte till utlandresan ;S Så nu fan måste jag vara snäll här hemma :) men men nu ska jag äta lax.
 

För pappa fick en lax i fiskenätet han la i gårkväll. Färskare fisk går nog inte äta ;) Sen btw innan jag säger Ses! som vanligt så måste jag bara säga en sak till Fia.. igår vare hata livet.. Idag ÄLSKA!!! =D  Ses! ;)

jag och min vanliga otur..

Nu är jag less på den.. Sen är jag less på horoskop,dryga små ungar( min bror& hans kompisar), äcklig mat, dryga jävlar, pengar & till sist folk som inte svarar när jag ringer.. Aja...Dagen blir nog bra endå?

Har som sakt inte skrivit på ett tag men lika bra är väl de. Har haft annat för mig osv.. På valborg bakade vi pizza här i våran pizzaugn dock kom inte alla som planerat men. Sen gick vi upp och starta fest..  Festen ? dög om jag får säga det själv..  Jag hade kul och så,men man kanske tycker det är roligare att festa borta än hemma? Aja. Nu vet jag exakt iallafall hur jag kan förbättra de till nästa gång..

Bakisdagen ( fredag) kändes som en söndag. Runt 2 nångång så ringde Malin och undra om ja ville äta pizza. Så vi drog och åt med 2 kompisar till henne.. Hahha jag fick ine ens i mig hela barnpizzan? ;s Men jag hade då tur för jag hade inte fått stå hängd över toan & spytt hela morgonen. Utan jag hade bara extremt ont i huve hela dan. Efter pizzan gick vi ner till kajen och softade ett tag sen gick jag hem & vilade på mormors balkong.

Medans jag låg där och vilade blev jag sjukt sugen på (grillad fläskfilé med pompa,melinbit på sidan och sallad at sams) Så jag ringde pappa. Han velade, jag pratade med mormor. Hon velade, men tillsist! Övertalade jag kjell och alla gick med på det :D 

Senare på kvällen drog jag ut till sälsten med några och softade bara. Vi gjorde en eld, åt korv, skratta och prata. 
Ja det är iprincip allt jag gjort :)  Nää nu ska jag ta och göra annat. Ses!

lägger in bildena från valborg sen. har inte ens orkar lägga in dom på datorn en så..

RSS 2.0