Lax!!! Är gott!!! Humöret är på topp!!!!

Idag är fan inga sura miner här inte haha. Drömde värdens fulaste och roligaste dröm appropå det.. hahaha handlade om tandställningar blandannat hahah.. Har drömt drömmar där dom varit med rätt mycke nu. Det är nog för att jag funderar på hur jävla lycklig jag kommer vara utan ;D Som hanna frågade igår. Kommer du ihåg hur det var att vara utan tandställning? Nää faktist inte :( Aja

Idag har jag jobbat fast de pengar jag jobbade till mig idag kommer inte till utlandresan ;S Så nu fan måste jag vara snäll här hemma :) men men nu ska jag äta lax.
 

För pappa fick en lax i fiskenätet han la i gårkväll. Färskare fisk går nog inte äta ;) Sen btw innan jag säger Ses! som vanligt så måste jag bara säga en sak till Fia.. igår vare hata livet.. Idag ÄLSKA!!! =D  Ses! ;)

Kommentarer
Postat av: Jenna

hehe ja precis. såna helger behövs ibland ;)

2009-05-03 @ 17:20:10
URL: http://jennifermalmqvist.blogg.se/
Postat av: Alex

Haha japp Lax e gott ^^

Skicka hit lite :P

2009-05-03 @ 22:47:11
URL: http://alexanderwg.blogg.se/
Postat av: Sofia

äntligen!!!

2009-05-03 @ 23:17:52
URL: http://sofiajonssson.blogg.se/
Postat av: Sara

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)

(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-05-04 @ 16:33:01
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0