boxning?

Varför har boxningen "sommaruppehåll"?????!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?! Skulle sitta perfekt nu iallafall.


Nää nu ska jag ner på klings köpa mig halstabletter tro ja.. hejs

Ekonomisk vare ja.

Sandra är inte snål utan ekonomiskt. Btw damen ring mig när du har tid. Gör ingenting på hela dagen utom mellan kl 1-2 imorgon och om det är som i går och i morse kan du ringa sådär vid 5 för då vaknar jag till sådär en stund eller varför inte runt tre på natta,tio på morron eller tolv mitt på dan?

Iallafall idag har jag varit nere i matfors för Fialia har tävlat och denna gång blev de långtråkigt ett tag. Är van vid morgontävlingar och två hopprundor med en häst. Denna gång vare kvällstävling(Miljontals knott/mygg), 4 rundor totalt och två hästar. Nja de vart för mycke helt enkelt. Så nu är man i princip uppäten.Sist hon tävla i matfors fast då ej på egen häst. Denna gång blev de Gurkan och "MAAAJA"
& ja de regna denna gång med.

Aja, nu ska jag ta och sova tro ja hejs!


Tänk va mycke så lite kan göra..

Igår fick jag städdamp. Städade hela övervåningen. Hahah Damsugaren gick sönder? Den börja låta konstigt sen så luktade bränt på hela övervåningen, men då ni hade jag fan damsugit som en jäkla dåre. Så badrummet fick jag ta med lillen. Sen blev det till att skura alla golv och det fulaste av allt att de va ett äckelkryp som kröp på golvet i köket som fick mig att börja dampa sönder med damsugare. Undermattor,på alla lister under alla äckliga möbler, bakom alla möbler och aa.

Sen så rensade jag garderoben eftersom den blivit lite full så en hylla/låda har ramlat ner haha. Efter de blev det en jogging runda uppe på höga med Malin.

Annars har det inte hänt så värst mycke. Vaknade kl 5 i morse och kunde inte sova, smsade Sandra vid 9? Drog på stan runt halv 12? Fixa lite stuff och efter att jag tvingat Sandra att kolla alla hyllor osv på hm så fick hon sig en måse med små fynd! Fast jag får då säga att kräsnare människa finns inte. Eller snål kanske? :p Kanske rätt smart men aa...

Ja annars händer det inte så mycket i mitt liv denna Måndag. Hej!


Jag har en plan.

En riktigt bra plan också! Nu behövs det bara till att: Söka lite info, leta planens material stuff, troligtvis kirra en liten slant och diskutera med mongot. Vilken jäkla ide hehe ;)

Nyss gått typ hela vägen och jogga lite smått med Daphnoo för att se vad som funka bästa. Ska troligtvis köpa ett annat koppel typ retriverkoppel eller liknande så kan både jag och Daphno få lite bättre kondis nu under sommarn. Dock så blire till att röra på sig när solen inte lyser på så.

Daphnoo förra våren =)

Inte blev jag bakis från igår heller. Vilken lycka =D Kvällen va iallafall sjukt rolig. Dock vare väl lite synd att mongo Sandra och mongo Angelica va så duktiga så dom kom typ 20 min innan de stägde men aa de va dom som missa något inte vare jag ;D För där inne dansa jag och Jasmine runt som nå tok haha :D

Nää de där måste vi göra om.

Men men nu ska jag börja planera och leta upp lite information till min plan och försöka göra av med lite energi som i går ungefär (fast värre), snacka om att jag blev rätt rastlös där ett tag så jag vart lite halvmongo i bilen påväg till förferren haha.
 Seeeees!


Vilken härlig kväll.

Kvällen har varit nice och det känns mer skutt än skuttskutt. Aja, Ikväll har jag haft skoj med folket och nu ska jag dricka upp de sista av colan sen sova Gooooodnatt.. Hoppas det sovs gott för de kommer jag göra även fast Angelica ska ta upp lite mindre än halva sängen ;p


Denna huvudvärk.

Huvudvärken sitter i fortfarande. Sen har suttit i 2-3 dar nu :s Troligtvis äre de här sablarna lågtrycket? Aja, jobbigt är det iallafall. Sovit,gått prommenader, druckit massa vatten osv nä inget har hjälpt. Så det blev till och med en kvälls/natt prommenad för mig och Dolly igår. Idag orkar jag inte utan tog en kortprommenad med Fialia istället. Fast hon har dragit hem den loppan. Så jag tänkte ta och sova jag samtidigt som jag håller tummarna för att huvudvärken är borta i morgon.


Fet otur i turen kallas de, men livet känns rätt nice endå!


För mycke fråger för min hjärna.

Vad är rätt vad är inte rätt. Hur vet man hur vet man inte. Vad händer nu vad händer sen? Var filmen bra va filmen dålig?


Den sista frågan är det enda som jag kan svara på.


KOMMISARIE SPÄCK var helt störd haha så jag skrattade en heldel där emellan. På vissa delar vart de segt, men man skratta nästan hela tiden endå. Sjukt FUL Film haha :P Sen så vare alldeles tomt i bio salen så man kunde sträcka på sig lite extra haha..

En vacker sommar kväll..

En vacker sommar kväll som du ej kan glömma. En bil med en skönhet som ingen annan. Den blänker i kvällens vackra och romantiska solken.. Vad vore jag utan dig? Benzen, lova mig att du ska visa upp och vara stolt över din manligá skönhet livet ut? Du får inte dö min vän. Jag vet att du fick en hjärtinfark i vintras, men jag och Sandra fanns där vid din sida och du klarar de.(hoppas bara Sandra tar Benzen till stan.. Annars blire ju pinsamt)

Aja skit samma. Ikväll ska jag äta gomat på donken med Sandra."Kirra donken glas". Hhaahah vi har världens bästa plan ååå Jag känner mig som ett barn Hehe ;) Hahha nja, har bara sådär lagomt damp. Eller som Sandra säger: Man har inte dampt man är bara en smula speciell / Udda.

Nää, men ska försöka övertala Sandra att vi ska göra vårat lilla påhitt också. ( Du vet de där vi skulle kirra på studenten. Vi har ju Heeeeeela natten på oss?)


Aja, nu ska jag peppra på med skutt skutt j*kla damp musik. Vänta på att Sandra ska duscha klart. Sen Date

Varmt..

Blä, jag kan inte sova. De är för varmt. fönstret är öppet men det är för varmt. Funderade nästan på at lägga isbitar i sängen haha, men bara nästa.

Ja sista tiden har de hänt lite allt möjligt. Jag har tagit studenten. Hade firande här hemma sen kom de lite folk hit. En trevlig dag/kväll helt enkelt. Sen.. Fredagen tillbringade jag med Malin vi tog de lugnt kirrade ut hennes löshår. Sen Lördagen birsta,festa,skratta. Söndag, vakna softa, birsta + ikea fast denna gång med mamma, Ulrika och syrran. då blev de hyller och grejjer.

Har även så här (----------------------------------------------------------------------------------) J*kla super lust att flytta hem ifrån. Så jag funderar över de också. Kan inte flytta utan ett välbetalt jobb. Inte har jag fått nått sommarjobb/vikariat heller -.- Har då även sökt nere i sundsvall & Birsta, men nä. Typiskt. Får fundera ut lite till helt enkelt. Fast nä jag tänker inte flytta hemifrån fattig. hmm..

Jag ska bli miljonär när jag blir stor.

IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!

JA IDAG TAR JAG STUDENTEN. IDAG TAR JAG STUUUDEEEEEEEEENTEEEEN FYYYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!TJALALLALALAA

Sjukt, en aning nervös, en aning glad, en aning ovetande om allting men de gör ingenting för jag vet iallafalll att IDAG TAR JAG STUDENTEN lalalala.. Hej!

Balen idag, men balfrisyr?

Så här sitter jag nyvaken med ett glas passionsfrukt/vanilj yoghurt brevid mig. Förut va den sorten bara en "tillfällig smak" men nix det är den inte nu. TUR de för de är i princip den enda goda.

Iallafall idag har vi balen och jag måste komma på vad jag ska ha för frisyr. Har två olika idéer men aa. Hur vet jag om de passar d? Ingen aning. Så nu sitter jag och looka igenom och leta massa bilder på olika frisyrer.


Jag får dra till med nå jävlig helt enkelt!

Inte långt kvar nu heller. Snart tar vi studenten och de kommer bli as kul. Elin och Victor så som jag förstog det kommer också upp så de ska bli skoj :D

Fast fult nog så just nu är jag mer inne på utlandsresor och planering. Jag kommer som sakt bo kvar här i stan iallafall ett halvår till tills kurserna jag lagt till på komvux är klar och bara därför jag är så satans förbannad så har jag bestämt mig att jag ska då fan inte ha tråkigt. Så har troligtvis planerat upp vad som händer januari.februari nästa år. I sommar kommer de hända lite skoj saker osv :p Sen så där mitt i mellan de tar jag dagarna som dom kommer.  Roligt är ett ord jag tänker satsa på stort på.

För att...

För att... det är så? Skulle kunna skriva hur mycke som helst just nu, men jag gör det inte. Både av fet jävla underbar glädje och lite sorg kanske? Jag vet inte riktigt.

Musiken gör att de lyckligaste studerna blir ännu lyckligare och de jobbiga blir full i fundersamma tankar.


Jag har planer, men hur vet jag om det är rätt?


Lilla söt videon då haha
Dryg dag...

Studentens lyckliga dagar!!!

Idag har jag varit bakis som få, men mössan är på!!!

Heheh, iallafall mösspåtagningen var i går och senare på kvällen så vare brännboll ute på smitingen. BRA JOBBAT GRABBAR!! Klassen vann hela skiten och det var då jäkligt bra gjort! Sen blev det fortsatt festande ute i stadsparken en stund efter de drogs det ner på skeppet. Sen så aa somande 3- halv 4 iaf ;s

Idag så vakna jag 7 i morse mådde dåligt som fan försökte somna om och vid 12 spelades det brännboll och åt mackor osv ute på myran. Kan ju säga att de va skönt att de va "gåbrännboll" då är de en liten bana man ska gå runt och man får inte springa för de ger minus poäng tydligen. Iallafall för min mage gick då inte med på att springa runt som ett tok vid 12.

Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Fick hem "studentkorten" idag och njaa jag är inte nöjd. På samling kortet ser jag svartögd ut och på de andra skev.


Aja, nu orkar jag inte skriva mer för tillfället.. Men kan säga att jag är SJUUUKT GLAD!!! Hejs!

Vem är jubelidioten?

Ingen aning. Nån som tror den kan komma in på min bilddagbok dagarna ut och dagarna in. Jag kommer inte ens ihåg vad jag har för lösen och det var sådär 1232349095 månader sen jag la in en bild :) Ok nu var det problemet löst. Punkt.

RSS 2.0