FY F*n vad härligt!!

Detta ska göras om =D årets första springrunda för min del är avklarad och shit vad härligt det var! Nää nu känner jag mig som bloggarN igen. Byxorna var super, desamma med skorna och jackan ocha aa allt utom musiken den måste uppdateras märkte jag ;p


Aja, nu saknar jag bara en kompis så blir nästa vecka nice hoppas jag. Så en festar,softar kompis skulle sitta fint. Fast aa jag lär nog klara mig endå. Efter lite aggrande osv så kom jag fram till att de blir nog rätt skönt att vara från stan ett tag & så, men endå är jag rätt less.

Nää nu ska jag fixa med annat som att plugga tex? Ses!


Upp och ner, ner och upp tuppen galer som en dampigtupp..



Japp, jag ska bli medlem i "vi som hittar på egna ord i låtar" eller vad det nu var på facebook haha. Idag har det varit en bra dag och en dålig dag. först sög den, Där låg jag i min säng i morse hör hur Malin kliver upp, halvtimme,timme senare ropar Malin duu klockan är halv 8. Inte var den de inte.. Tänkte snabbt näää jag ska sova bort två veckor men klev tillslut upp. NEEEJ! Det var dom låren var den första tanken som kom när jag ställde mig upp för jag hade/har världens träningvärk men ack såå härligt för då vet jag ju att jag tagit i rejält både på träningen och på gymmet, fast inte har jag kunnat gå i trappor utan att säga ajajaja, ryggen vill inte vara helt rak heller för jag har även träningvärk i axlarna...

Skoldagen var sådär halvnice onice. Utom att jag känt mig som en zombie så gick de bra. Fick en kommentar av en vän om att det måste vara nått fel på mig för när jag är less är jag sjukligt less och när jag är glad är jag speedad.. Jo alla har väl nått fel men aa..  Fast jo jag är rätt less, men som idag tex fick Jasmine mig att skratta sönder hahah ni ska höra när hon berättar vissa saker.. Människan lever verkligen in i sina förklaringar haha ;D Tur att hon började i min klass alltså :D

Efter skolan så drog jag och mamma ner till birsta efter att jag provat dom där dumma täckbyxerna här hemma VEM HADE RÄTT? ;p haha jo jag inte gick dom stänga inte. Ja Elin Christina Ljunggren jag kunde inte ha dom :P Hahaha, men iaf vi gjorde världen fynd där nere, en mössa,hårbandssak? 70% rea. täckbyxor och jacka för 500? Rea där med och vi som skulle köpa ett par täckbyxor för 700 som mamma kollat ut! Sen så drog vi vidare till en annan affär och vet ni vad? jag hitta dom mina älskade springbyxer i stl 34/xs fyfan har letat överallt efter iaf 36 eller nått men nää 38-40> överallt sen så fick man en jacka också as nice!! :D Dock så skulle jag kunna ha mindre byxor men aja :) Dom sitter bra endå.

 

 

Joo, jag tänkte städa rummet idag också hhehe..
Sen så skippade jag träningen idag eller tiden funkade tyvärr för jag var tvungen att dra på ett annat ställe och fixa en sak sen så har jag världens tränngsvärk lustigt nog göre inte alls ont i benen att jogga om man jämför med att gå så jag tänkte ta och testa de nyinköpta och dra iväg på en sväng så man rört på sig idag med! ;p Jamenar bara för att jag inte kunnat gått på träningen betyder det ju inte att jag ska lata mig så då tänkte jag dra ut på en joggingtur nu lite senare istället :) Sees!!

jaha?

Japp, just nu känns det som att dom två närmaste veckorna skulle jag gärna kunna sova bort. Varför blir det inte som man vill för. När det väl går bra halva vägen så kan de inte gå bra hela. Precis som att det är meningen att det alltid ska gå snett? Vad äre här? Vem vare som kom på den dumma iden? Aa blir det inte ändring på de här blire som när vi var i london -,- iaf typ om hemresan. Ååå så ja lagomt less just nu...


Lita inte på någon, gör inte som alla andra tycker för dom börja snacka hur man än gör, skit i vilket.. fundera ett tag och gör det som verka funka.


Gonatt

En extra söndag helt enkelt.

Idag blev vi som har tekniskkomunikation och går design lediga! Rätt nice så fick jag min lilla söndag sådär eftersom jag låg i sängen i stortsätt hela dan utom när jag stod hängd över toan. Jag kan ju säga att när jag väl hängde där över toan så tyckte jag synd om Sandra och Jasmine som stått så i en vecka ;s blä för vinterkräcksjukan. Hahha fick ensåndär känsla igår den där typiska bakis känslan "åååå jag skulle inte gjort så" typ hahah..  Fast jag kanske ska berätta nått skoj från kvällen också?

Jo först middag nere på sams dock så fick jag inte i mig allt för jag var fortfarande bakis. FAN! man lär sig av sina misstag så nästa gång ska jag satsa på nyktradagar före och hel tom mage så jag får i mig allt. För sams har sån sjuuuuukligt god mat! Sen iväg till Fia där vi satt och drack där hade angelica med sig sin hund en as söt lite rackare :P Efter det blev de Amadeus. Där tappade folk bort mig och jag dom. Sedan så träffade jag folk man inte träffat på år och dar :D Ja det var då jäkligt trevligt. Sen fick jag använda mig utav mina engelska skills och jag kan ju tala om att jag har aldrig skratta så mycket över hur dålig jag är på att snacka. Fast dom jag prata med tycke att det flöt på rätt bra endå. HAHah sikken tur då. De fulaste var att jag glömde helt bort hur jag skulle säga "jag suger på att prata engelska" haha  Sedan drogs det vidare på efterfest.. hahah vissa är ju fulare än andra haha, men jag hade skoj iaf sen drog jag hem.

Väl hemma bestämde jag mig för att jag kunde inte sova när jag var onykter det gick inte ihop. Då skulle jag vara bakis dan efter och satan vilka problem jag fick hahah. Slog på en serie och såg den sen vet jag inte vad som hände men jag måste ha varit rätt dryg haha aja, vaknade iaf upp vid 12? då vare bara att röra sig mot toan och hosta lite. Ble..

Nää nu ska jag göra vettigare saker än att sitta här Ses! 

Designat en bikini!

hejsan hoppsan!! Jag ska ta och göra om bloggen nu i helgen har jag tänkt, men det var inte de jag skulle säga utan att..
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

För då kommer den börja säljas hos nelly! ;P
Ses!


Hur stavas de?

Dagen började med att det var tisdags morgon och nu äre tisdags kväll. Denna kväll kommer jag aldrig mer få uppleva så jag tänkte njuta utav den med en feting till macka i munnen, i min ensamhet, singel, tankespridd, vid ett glas proviva och sist men inte minst........ vid massa plugg..
Imorgon:
-Tal
-Religionprov
-Samhällsprov.

Hur kommer det gå?

Åt H-vete. men som sakt vi lever bara en gång så testa jag plugga nu gåre åt hvete så? göre de skitsamma.

Har kommit på en rätt lustig sak idag faktist ang en händelse. Appropåingenting....

Eller nää jag skippa de. Faktumed att jag nyss skrev ner hur mycket som helst men radera allt.
Fast jag behöll de sista meningarna jag skrev.
 

Här: Ska jag vara ärlig är sånt gulligt och så men aa finns ju nackdelar där med. Nää nu ska jag sluta skriva om allt möjligt drygt som får folk att tro att jag är helt dum i huvet,borta och deep. Utan nu ska jag ta tag i att plugga istället Ses!


Skakis i handen.

Dagen började bra. Vaknade 5- halv 5 men vägrade kliva upp fast tills slut klev jag upp vid halv 6. Rätt lustigt att jag vänt dygnet så bra att jag kirrat min "kroppssovsklockasdygnsrytmssak" så bra" hehe.. Så Daphnooo fick sig en liten promenad där på morgonkvisten sen bröt helvetet samman. Skoldagen var hemsk,dryg och jobbig. Efter skolan drog jag iväg och fixade lite saker då mötte jag en människa jag inte träffa på länge.. Trevligt! :)

Sen hem, plugga sönder, äta upp en hel fiskbullsburk med potatismos, vänta lite, Träning, hem, duscha, äta, vara lite social, Coop, hem, plugga, prata med Sandra, göra glädjeskutt och aa nu sitter jag här. Skakis i handen är jag också rätt fult blev de efter träningen.  Fast jag har ätit massa och slängt i mig massa vatten så nää de kan inte vara vätske/vitamin brist.. Så nää ska nog ta och sova nu jag. Dagen dög den har varit både förjävlig och hyffsad så aa.. Aja,

Godnatt!

Denna tobaksvara kan skada din hälsa och är beroendeframkallande

Denna söndag har varit rätt nice faktist utom att jag tror jag har fått vätskebrist eller något för jag har haft ont i huvet hela dagen. Nix, jag var inte ute igår så ja jag tycker det är lite små skumt. Jag kanske håller på att bli sjuk? Ingen aning.. Jo de äre säkert jag har ju inte haft magsjuka som alla andra än heller så. Dock passar det inte alls bra eftersom jag har två tal i morgon + ett prov sedan på onsdag två prov ;S blä.



Ja appropå rubriken så har Malin tagit bort alla klisterlappar från sin snus och försökat sätta dom på mig. Så nu har jag en klisterlapp här på armen Gulligt! Aja nu MÅSTE jag fan plugga vidare sen sova eller nää först slänga i mig ett glas vatten till.. Gillar inte att proppa i mig alvedon och sånt shit så.. Ses!


1,2,3,4,5 ggr?

Det är någonting som inte står rätt till.. för 1-½ timme sen klev jag upp för då orkade jag inte vakna hela tiden. för sedan halv 9 i morse har jag vaknat titt som tätt. Inte är jag bakis heller nee för jag skippade utgång igår, men de lustiga var att jag fick endå ett samtal om ifall jag skulle ha efterfest?!

Igår drog jag ut till Sandra iallafall fast först så var jag med Elin som kom i fredags dock kunde hon inte vara här hela helgen eftersom hon håller på göra om i lägenheten men aa vi hade skoj endå :P Iaf, ute hos Sandra kollade vi på nån serie Sandra har fastnat för. Och ska jag vara ärlig. Hyffsat bra, lite tjatigt om vampyrer nu men aa en kille var sjukt snygg. Vilket muskelpaket. Ryggen den var sådär Åå... Kolla! okej hela kroppen var väl nice men det är nånting med mig och ryggmuskler. De är sådär nja venne? Manligt? haha ne ingen aning..


Folk är fjantar alla är fjantar.. Fast på olika sätt.. Gör något åt saken och få ur fjanten i dig.

Riktig norrlandsbo eller en förvirrad härnösandsbo neråt landet?



Som sak idag vare såndär spc dag då man kolla på ditten och datten från olka linjer,skolor osv.. Fyfan nu vart det klurit.. En brud från Luleås universitet var där och berätta massa.. och ja det lät fan rätt nice fetgym på skolan och allt, men de bästa så kunde jag fortsätta med boxningen där osv osv osv.. Jag och Jasmine har ju redan satt oss i bostadskö där uppe, men endå så svårt. Hurfan vet jag vad som passar bäst? Sen har jag funderingar kring jönköping, gävle,borås och så var det ett ställe till. DAMP DAMP DAMP! säger jag bara.. Så dagens mål är att försöka klura ut i vilken ordning jag ska söka eftersom jag tänka söka nu i helgen....



En idiot balanserade
på en liten spindel-tråd
Det tyckte han var så intressant,
så han gick och hämtade en annan idiot.

Två idioter balanserade
på en liten spindel-tråd
Det tyckte dom var så intressant,
så dom gick och hämtade en annan idiot.

Tre idioter balanserade
på en liten spindel-tråd
Det tyckte dom var så intressant,
Så dom gick och hämtade en annan
idiot.

Fyra idioter balanserade
på en liten spindel-tråd
Det tyckte dom var så intressant,
Så dom gick och hämtade en annan idiot..

osv osv osv...

Elefanter är nice!


F som i....

Fjant?


Taco test!?!

´Nyss ätit... TACOS. har ätit det varje dag sen måndags. Appropå de så i måndags kom jag på att jag inte ätit tacos på någon vecka.veckor så jag fick panik och åt tacos. Där efter kom jag på att jag ska göra ett litet test. Testet heter: Kan man bli less på tacos efter en veckas tid? Om inte så...... KOMMER JAG FAN LEVA PÅ TACOS UNDER HELA MIN FORTSATTA STUDIE TID NÄR JAG INTE BOR I DENNA STAN LÄNGRE!.. eller något?=) Kanske äta nudlar också för att spara lite pengar? ;p

Dock ser inte min tacos lika prydlig ut där utan jag kletar ihop allt så det blir sådär extra gott! ;p

Nää min hjärna känns skum. eller kropp kanske. Känner mig som en zombi idag också. Revbena på ena sidan här är fortfarande cp så aa hörredudu där fjant hjälp mig va?..  Den som orsakat denna skada borde säga förlåt? Troligtvis ett spöke. Eftersom vi tror på sånt så då finns det.

Aja nu när jag sitter här i min egna lilla värld så kom jag fram till nånting som jag kanske borde kommit fram till för länge sen. Eller tanken har funnits och har faktist halvt gått igenom tills.. Aporna kom ner på jorden från sin krigsplanet och började vandalisera.. eller? aja vi hörs sen!

 


Religion..

Det är ett rätt intressant ämne faktist. Ett utav de roligaste nu på skolan. jo det måste det vara för just nu är det mesta SJUKT jobbigt. Så idag har man skrivit ner sina åsikter och tankar som en idiot på ett papper kring shinto osv. Rätt intressant de där hur den tidigare generationen kan hjärntvätta en människa. Hur livet ändras beroende på uppväxt osv.. Jaa det är ett intressant ämne de där. Som alla skumma sorters sekter här i sverige? Det finns rätt många, men det jag diggar mest just nu är samerna. Dom går nämligen ut på fjället, sätter sig där och kan tex ta en sup för att hedra sin Farfar eller liknande. Tufft! 

Fast nu skriver vi massa om Japan och sakerna där. Hittade lite ordspråk som jag tycker passar in på saker och ting men jag orkar inte skriva ner alla...

-Folk avslöjar sitt sanna jag när de är fulla.

- Hur som helst där en hemlighet finns, där måste också nånting vara fel.

-Sår av svärd kan läka, men inte sår av ord.


Japp..

Det kommer inte vara en bra dag idag inte ens för fem öre.

Dumma revben..

Det gör ont här på sidan där mina revben sitter. Känner man så gör det inte så ont. Utan mer som en upphakning på nått skumt vänster. Aja, Idag var det en rätt lugn skoldag fast den var lång. Fast sen att jag känt mig som en zombi som halvt frysigt ihjäl är ju en sak ;p Så efter träningen ikväll lär jag slockana direkt.. Eller så får jag värsta energi kicken vem vet?

men men nu ska jag ta och fixa med annat sen dra och träna hejjs!

Härmapa lev ditt egna jävla liv.

Ja, hej! Så blogger vi litt i dag mä. Japp jag och Sandra har haft breee snack halva dan hahaha fyfan vad jag skratta. Bre snack är fan skönt riktig bred norrlands svenska ska de va haha ;p fast sorry skånska tycker jag låter skumt haha. Idag blev det frukost/lunch på skolan och vet ni vad? Jag riktigt använde min sovmorgon så sådär en halvtimme innan vi skulle äta lunch klev jag upp. Snabbare än blixten var jag och aa nice! Sen så skulle vi ha lektion. Kom det någon lärare? Nixpix det gjorde det inte. Rätt onödig dag tyckte jag och Sandra så vi gick  till skolan enbart för maten :) haha Sen ut till Sandra och plugga sönder. Fyfan vad skönt det är att få det mesta gjort. Iaf nästan ska fortsätta med några saker har iaf gjort klart lite..

Frågesak i samhällen [x]
Tre välfärdsmodeller i sammhällen [x]
Engelskan skriva om sig själv sak [/]
Inlämning sak religionen [/]
Sammanfatting artikel "barn nånting" [/]
Inlämnings uppgift sak [/]
 
Ja, det var väl allt hitils så nu ska jag bara försöka få ihop resten..



Ja annars har det inte hänt så värst mycke har en liten eller aa halvstor plan om framtiden iallafall rätt nice! Aja nu ska jag fortsätta Ses!








Typiskt..

Tro ni inte jag lyckades få nå glasbit/sticka dra åt helvetes sak i foten idag så från halv 4 timm kl 6 satt jag och dampade med en nål,pinsett osv för att få bort den satans skiten. Inte fan har jag lyckats en heller -.- Så jag la ner de där och hoppas att den satans saken förstår att jag hatar den.




................


Så har sportlovet flygit förbi..

Hade jag haft chansen hade jag sovit hela lovet. Sen he på tiden igen och göra sånt som jag gjort och inte hunnit med. Drog ner till Lina och hade SJUKLIGT skoj.. Hahh fyfan vad jag och Lina skratta där på morgonen dagen efter. Bakis har jag varit också. 2 dagar. Lördagen var jag fan bakis hela dan, men Malin den jäkeln tvinga med mig på gymmet endå hahah. Senare drogs det till Linda där killarna satt bänkade framför hockeyn och tjejerna i köket vid drickat. Dock så var det bara jag och Linda som tänkte dra på krogen. Så blev det då inte utan runt 1 kanske? stack jag iväg på en annan fest där det var glada grabbar och fyfan vissa är ju mer mongo än andra haha. Skoj hade jag iaf.

Idag har det inte alls hänt så värst mycket. Varit bakis? Sovit, städat,pratat med Sandra som vanligt och hört hur dagen varti haha, ätit och så kom en kompis förbi med lite saker som jag lånat ut. Jo & så ska jag kolla igenom vafan vi har i skolan att göra hhehe har varit lite på latsidan och riktigt slappat på mitt lov. Venne ens om vi har något speciellt? ;P

Aja, Imorgon börjar skolan och bläää så tråkigt. Ja, annars har jag väl inte så värst mycket att säga? Jo jag har kommit fram till att det finns två olika sorters Fjantar hahah. Det finns fjantar och så finns det fjantar. haha stavas lika men har två helt olika betydelser;p Nice va? =D 

Nää nu ska jag ta och softa vidare med min colaochgodisskål Ses!


GRATTTIIIISS!!!

ja må hon leva.. ja må hon leva osv osv osv. Idag fyller Elin 19 år :D Grattis. Dock så kunde jag inte komma dit nått så hon kommer upp till mig nästa vecka istället ;D



 Annars har det inte hänt så värst mycke idag. Softat och softat.. Ikväll blire grogg, grogg och öl som står på listan!

Sees!! ;p 


Godmorgon godmorgon!

Vakande för timme sen av att Elin ringde hon var ute och gick med Nadja.. Äntligen har hon blivit kontaktbar ;P Så vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Sen kom vi på en liten plan sådär så nu hoppas vi bara på att det blir så :p

Annars har jag väl inte så mycket att säga?
Jo jag tycker fortfarande inte om härnösand för tillfället sådär.
Morgan (katten) lekter i mitt fönster med gardinen.

Kan ju visa några gammbilder från nått till några år tebx..

Ylva, Nadja och Elin ute i granliden innan vi ska åka ner till delsbo. 1-2 årsen? :P

Förfest hos Elin, jag är helseriös med mitt giutarr hero spelande haha. 2-3 årsen?

Jag i Elins gamla lägenhet kom inte ihåg när men troligtvis innan tandställningen så 8an kanske?


Sen sist en bild på vårat mästerverk haha. halvstuvade makaronisar i hjärtform. Den gången råkade jag även bränna fast i kastrullen hahah.

Aja, nää tror jag ska ligga och dra mig i sänget ett tag till  ;P Sen ut med en prommis med Daphnoo 

 Ses! 


När sanningarna kommer ut blir det nog inget kabalalik lugn bara lugn..




She looks from side to side
The tear drops fill her eyes
Cause once again she hears the sound of…
It’s insane when your brain filled with black rain


Yo when it rains it pours, I leave oceans on the floor
When I perform motherfuckers ain’t ready for Brainstorm
Some like to bust slugs, I like to show much
love
Your rhymes just drizzle son, my flow flash floods
Cause of these rain drops keep falling on my head
But what it is, I’m thinking in my head is how I’m trying to get fed
I’m trying to break bread with my motherfucking friends
And get shit off my chest and out from under my skin
Because I’m smarter now, fully fucking focused,
working harder now
I make it rain in the
game, that’s why it’s watered down
So call your technical because the boy is foul
They say I’m crazy wild with the smoothest style....

osv osv osv.. Har fått låten på hjärnan..


Så här sitter jag i sängen och ska snart ta och sova. Tänkte ta och se på filmen jag fick av Fialia men hon sa att det var för mycke blod och shit och det orkar jag inte kolla på idag utan det blir till att sova direkt istället. Idag har dagen gått ut på inte alls så mycke? softa? har packat dock har jag inte orkat packat klart men endå. Tänkte vara borta sådär nån dag eller två? Såå nu äre säkert någon som firar och säker nån som inte firar. Så mitt lov kommer nog gå bort på bussresande? Nja? Inte så värst. Nån timme eller två på en buss är väl inte så mycke? då kan jag ju alltid göra sånt jag inte brukar orka göra annars eller nått?


Sen tänkte jag aggra lite på Härnösand. Den kära staden Härnösand. Utsedd till en utav sveriges finaste städer Tjohejsan fast folket är väl inte alls inräknad där när det gäller de posetiva :)?(okej det finns normlar här med men) Folk är bra på att snacka. Hitta på saker och vara allmänt dryga. Allt för att de små rädda jävlarna inte vågra stå för sig själv eller det värsta utav allt. Inse sanningen, stå för den eller varför inte överdriva för sin egen fördel och kirra andras nergång? Vill ni veta vad jag verkligen hatar (okej starkt ord men faktist) Jag hatar när man ljuger. Enligt mig är det att ljuga det värsta som finns allt från Små till stora lögner ja allt där ifrån och där emellan tål jag fan inte. Sen om sanningar svider eller inte. Häldre det. Med sanningen kommer man längst iaf hos mig. .. Att ljuga myta i hop nått och sånt får folk att misstolka och allt blir skit. Så nu tänkte jag bara säga tänk. Tänk för i helvete och börja inse att det är inte alltid som man tror.

Aja, kanske ska ta och vara lite posetiv också, vissa saker ha sina lustiga studer men hunden har blivit skum.

Sist men inte minst. Jag längtar tills i morgon! :) Gonatt!



Konstigt.. allt är konstigt..

Dagens ord är konstigt,skumt,myskoit. Det sista kanske inte ens är ett ord men endå? :) Idag snurrar min skalle, jag är lam känns som att idag vill jag göra ingenting. Typ som när man är bakis men jag är då inte bakis rätt lustigt.  Hade jag kunnat hade jag sovit hela dagen också eller aa låg och drog till typ halv 2 idag men endå?

Nää nu längtar jag sjukligt till sommaren. Fick en låt av en kompis som fick mig och tänka på när jag och Elin städa och grejja på hemma hos henne haha.. Ja sommar var det. Då slipper man frysa. Gå i massa plask och grejjer eller jo går man vid vattenkanterna så. Sen äre varmt ute fåglarna kvittrar eller aa det är väl mer vår men? Flugor sätter på varandra jaa.. Så så? Sommrigt och romantiskt:) hahah Nää ska sluta cp mig. Har bara sådär lagomt damp tråkigt tills träningen börjar.

 

Nää nu ska jag ut med Daphne sen på träning och vill ni veta något förjävligt? Folk älskar ju att lyssna på sånt som går illa för andra. Ja Det är sant :( Jag missade Daphnes födelsedag :( Hon blev iallafall 5 år den 5 mars :) Stor flicka/tant har hon blivit :) Aja nu med Damen nu Ses!


Känner mig som bloggARN

Sjukt idag är jag sjukt jävla morgonpigg. Jag brukar alltid eller oftast sova till efter 12 om inte mer. Nää idag vaknade jag vid 8 fast så somnade jag om sen så vaknade jag vid halv 11-11. lustigt det där.

Ja annars har jag inte så mycke att säga.. eller jo en rätt så lustig sak. inatt drömde jag en sak sen så får jag höra av folket här hemma att det börja bli så som jag drömde i drömmen. Rätt lustigt haha :P

Nää nu ska jag sluta dryga med er med mitt skrivande utan jag ska ta och dryga med resten utav min familj. Dampa loss med massa musik kanske? hehe känner mig en aning retsam idag sådär så man bara sitter och skrattar i ren ondska haha..

Vad gjorde jag igår då? Det softades på. Fick till och med åka hem när Petra satt bakom ratten och vet ni vad? Jag kan faktist tänka mig Petra med ett körkort i handen :D

Väl hemma så softades det på lite till. För då blev jag tydligen pigg igen. Jag tror fan det har med tandkrämen eller något? Såfort jag borstat tänderna, tvätta bor sminket osv då blir jag alltid en aning sådär kanske 5% piggare än vad jag var 2 sek innan. Läskigt.. 

 
oj visst jag jag skulle sluta dryga med mitt skrivande Seeeesseess!!!


Min alldeles egna tokstolla.

Hehe satt nyss och läste Sandras/skogstanten/spee/sazza osv blogg ja kärt barn har haft många namn. hahah ojojoj antingen äre för att jag börja bli trött eller så är det bara för att Sandra är för jävla härlig ibland hahaha.. Fyfan

- Ja Sandra nu är vi kvitt! HHAHAHA

Fyfan vad fult när jag tänker på det hahahha  nu har vi båda varit med om rejäla fyllor och båda har fått hjälpa varandra :) hahaha fyfan Sandra seriöst det där hade jag glömt eller jag glömmer nog bort det för att jag vill glömma bort det? hahaha fyfan.  Fast jag tror Sandra har fått hjälpa mig fler gånger eller hon har iaf fått mer Samtal från mig där jag ställt frågan...

- Ööö Kan du förklara det jag inte kom i håg från i går?

Det lustigaste med gårdagen var nog när jag verkligen fattade att Sandra var så jävulst borta hhaha

Sandra säger med lugn röst: Friida.. Snällla Frida kan du hälpa mig med det här?

Det första jag tänkte HÖRDE JAG RÄTT? Sandra sa Snälla? hahaha Så började jag skratta och sa till Krille som också hjälpte Sandra. Shit hörde du Sandra sa snälla. Hon är verkligen full.. hahha



Japp, det blir en bild på Sandras fötter eftersom hon igår var just det rund om fötterna haha det går fan inte sluta skratt flina vilka jäkla damp minnen man har med den tanten alltså.. Aja, nu ska jag nog ta att fixa för att sova Godnatt!!




Äckligt bra..



Äckligt bra!!


Japp, jag kom nyss fram till att jag har hittat en ny favorit artist eller ett favorit album med massa sjuktbra låtar! Nice va? Tummen upp som fan iaf ;) sådär pepp,soft,remixit aktigt osv osv osv :D As bra :)



...

Ska jag ärlig har jag inte så mycket att säga mer än att allt rullar på som vanligt :)


(bild från i helgen när jag testa tina räkorna på alla möjliga olika sätt.)
Snart lov och fyfan vad jag längtar..
Ses!


En syster och en bror och en L mjölk.

Sedan behövs det bara lite kakao, lite socker, massa grädde och en micro. Så där har ni min och broders kväll framför tv. Eller aa vi använde big kopparna med så allt fick plats! Så ikväll har man slängt i sig en halvliter varmchoklad med en jävla massa grädde.

Annars har jag fixat med annat. Vilodag från träning även fast det har sprätt i benen på mig typ halva dan men. Nää tisdagar ska fan vara vilodagar. Sedan såå har jag jobbat. Pengar är bra! Kände mig dock rätt rik när jag kollade på kontot idag när jag var och hämtade ut ett paket. HAhah fyfan när jag hämtade ut paketet gjorde jag världens tappbe Fyfan hahahha. De gick så snabbt så de han inte en bli pinsamt haha.. Sandra vet exakt vad jag talar om haha. Rätt lustigt.  haha  Ojojoj.. Aa min konto innehåller med än 0.50 kr så jag är nöjd :) Kom fram till att dagarna måste vara längre eller så får jag planera dom bättre. Båda kanske?  skitsamma.

Studentfest på fredag taggad? Njaa.. mer festa sönder sugen haha. Fick världen ide idag också. Varför inte vända dygnet så man gå och lägger sig vid 9 och vaknar vid 3? Då måste fan dagen kännas längre? dock så blir det nog problem när man ska festa? Nää den iden sög då.

Snart är det lov också. Hade jag haft chansen hade jag fan farit runt överallt. Vill iallafall dra neråt Landet eller vill och vill jag ska. Antingen jönköping eller Elin. Fyfan längesen man träffa na SJUKT längesen ;/ Fan det hatar jag nog mest med att vi bor så långt i från varandra här kan man inte säga. Ja jag kommer om en halvtimme. Sen måste jag träffa Lina. Det blev inte ens ett nyårsfirande med den tösen utan jag var nykter som en? lärka? haha  kom inte på något bra att säga där men aa. Det är jag. Har bara sjukt lust att skriva av mig lite. Den här dagen har liksom varit lite udda. För det första så fick jag sova ut. Drömde inte en enda jävlaste marddröm och vaknade glad som fan. Sen har dagen bara rullat på.



Shit hur kommer de gå när jag flyttar från stan. eller för hoppningsvis. Det beror på linjerna, poäng hit och dit osv osv.. Antingen långt åt helvete i en snötopp eller långt som satan neråt. eller sådär halvlångt ner. Det ör nog det värsta hur fan ska jag veta vilken linje som passar mig bäst? De fulaste av allt är nog att alla högskolor har sina "besöks" dagar samma helg? lyckat hahha..

Aja nu ska jag nattstäda(jag är bäst på det), plugga och lyssna på en jäkla massa musik. Sen ska Sandra vara msn social med mig. Vi ska nämligen plugga sönder halva natten tror vi? eller det var tanken iaf.



Godmorgon!

Inatt sov jag jävligt bra! Tummen upp som bara den för de. haha jo jag har nog tummen upp för det mesta nu för tiden..  Utom en sak. Har fått massa knutar i ryggen så en ryggmassage skulle sitta perfekt! ;p






Fast såklart är remix saken på spotify 1000000000ggr bättre, inte sådär seg och tråkig utan helt enkelt skuttskutt.. Seees!


hade tråkigt sådär i en sekund.

Så nu har denna dagen gått och jag har fan lyckas gjort massa vettigt med. Pluggade där ett tag  också. Sen har ja  ändra lite på bloggen för jag hade tråkigt. Fia hade rätt färg gör allt lite roligare. Tränat har jag också gjort och satan vad glader jag blev. Sen har jag kollar runt efter boxningsskor. Har inte införskaffat det än men det börja bli på tiden. Dock så har jag svårt att välja vilken sort jag ska köpa. priset var inte sån skillnad på  sen så vägde dom lika mycke och det gjorde ju hela saken lite svårare men hmm..


 




Vill ju ha de paret som är bäst och som sitter bäst på foten dock så äre ganska svårt att hitta boxningsskor i sportaffärerna så ska fundera vidare på det där..


Miiiiiiiiiiiiiiiiiin Vinterjacka!!! ;)

Här sitter jag och peppar på med musik. Igår kväll blev jag till och med festsugen. Festsuget är kvar som fan, men men får hålla mig haha.

 Nyss ätit middag.. Japp mamma var as snäll och kom ihåg att jag måste ha mat innan träningen :) hehe dock en timme tidigare men aja tanken som räknas. Tanken räknas fan hela tiden när det gäller allt, men det var inte det jag tänkte säga utan att jag snart får hem Min allllllllllllldeles egena bästaste bästa vinterjacka :D

Tur att man har kompisar som tipsar om bra sidor så det blev en burtonjacka. Sen så berätta en kompis att burton är bra kvalite också så tummen upp! :) Vänner är bra!

Hehe de var nämligen så att jag och min familj kom på att vi inte hade nå vinterkläder att ha när vi åker till fjällen. Broders täckbyxor var för små och min jacka var för liten sen så hade varken jag mamma eller syster täckbyxor heller så nu äre bara täckbyxor sen kan jag leka i snön hur mycke jag vill!! ;p

Aja, nu ska jag peppa på med musik SeeeeesSen!


RSS 2.0