Onsdagen/valborg

Valborg idag eller majbrasan som man också kan säga.. blev lite avis på alla som är lediga för det var inte jag.. Själv så fick man gå i skolan och göra matte prov men men slutade vid 11 satt ;p Resten av dagen har jag inte gjort så mycket eller den sista timmen nu har jag städat fixat osv.. Snart så kommer Jennie och Fia och ska hjälpa till, men Fia kommer senare än sakt pga en grejj men det löser sig =) Sedan kommer resten av flickorna och det blir tacos lite förfestande och sedna drar vi väg till andra festligheter...



Händer för er? 


image111


 

Tisdagens händelser..

Hade engelska nationella idag inget mat precis längtade till men nu är det överstökat iaf. Vi fick även fika idag från klassen ;p Så några av killarna hade köpt massor av kakor (: Sedan så efter skolan så drog jag Fia och Jennie till coop för att handla inför morgon dagen =) blir middag med några brudar och lite "förfestande" sedan ska vi dra vidare någon annan stans:) Få se var det blir..

Det var HUNDKURS idag som alla andra tisdagar men idag var det extra skoj för vi testade agility ;D Så det ska vi fortsätta med längtar redan ;p Glöm inte utställningen den 3 maj  Ses där ;)


jag är med och tävlar =)

image110


Vinsten i tävlingen är ett presentkort värde 500kr:- på MQ, Du får alltså välja själv vad du vill ha...

Så här gör du för att vara med och tävla
Alla kan vara med och tävla man behöver bara skriva en kommentar som "jag är med" eller något liknande så är man med och tävlar :D Tävla du med :D Det gör jag iallafall 
 Bara att klicka in på
---->
http://jesphers.blogg.se/
Tävlingen avslutas 10/5 klockan 23:59

Godkväll

Kvällen blev inte så trist endå. För såklart ringer Fia och busar och har för sig..
Hej dettt är minikrogggen vad du hade beställt?
 jag ringggnde men du svarade innnte?
 Du inte beställa jag äta upp de själfv..
Komma 3 sekuuunder
Haha mongo unge ;P Så Fia och Jennie kom och hämtade mig. Vi drog till tempo för fia blev sugen på något & sedan for vi till henne. Där satt vi på balkonget och roa oss ;p Har även börjat planera inför valborg=) Tyvärr de blir inge sundsvall för min del på valborg.. Lina får komma upp istället =) så får vi roa oss här med folket ;) 
Såå nu ska jag kirra lite grejjer ringa Lina och sedan sova förmodar jag =) Ses´ Gonatt


En helt vanlig måndag?

Som tur är så går vi bara till onsdag denna vecka och då har vi fredags schema.. Själv så vill man ha sommar NU NU NU!!!! Inte så jäkla långt kvar men ;p Imorgon kommer vi även få fika i klassen ;p och ha nationella i engelska igen -.- ää vafan ja överlever har ju hundkursen på kvällen satt. Då ska vi jobba massa med hundarna och så lär vi göra klart det sista innan utställningen i helgen =)

hmm.. Jadu denna dag har vell varit som de flesta måndagar.. Stor handlat på coop, gjort mat,toka mig med syrran och snart ska jag ta en prommis med Daphnoo ;) 

image109

helgen..

Denna helg har haft en del i sig=) I fredags blev det Jobbande hela kvällen för mig och Fialia på Amenta så vi 

tjänade några hundringar ;)

På lördagen så åkte jag iväg och kollade på Fialia och Sandra när dem tävlade på ridskolan =) Det blev 2 felfria flickor på tävlingen och rosetter till dem :D Sedan drog jag och Fia.h till henne och softade e stund och mot kvällen blev det fest här hos mig, sommnade inte fören kl 6 satt man kan säga att denna dag vart rätt så mycket sovande;p Tyvärr har jag inte fått bilderna en men dem lägger ja in sen=)  


Har även hoppat på Bosse idag (; var as skoj de bara pirrade i magen ;D De var ju rätt så längesen man skutta över massa hinder sådär.. Har hoppat över bäckar och så men aa inte samma sak tycker jag. Som tur så gick det bra flög inte av iaf ;p Fia fick ju ett gott skratt för dagen också eftersom att jag tydligen hade massa "glädjeskuttsljud" för mig som "woohoow" "tjoohoo" osv ;p haha inte så konstigt då? de va ju kul :D Så man kan säga att dagen blev skoj endå
Nää, ni får hare så bra Gonatt för ikväll :)


Ja e ingen kille..

Ja e mig själv.. förlåt så äre bara

shoo

Händer det något skoj idag? =)
Sj så ska man traska runt i staden, rida och kvällen får vi se hur den blir.. måste få tag i Sofia H ;p Så om du läser detta hör av dig skrållan :D


Nää nu ska jag och Fialia j dra ner på stan och leta shooooes m.m Hörs´


image107
(fias bild val fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om) haha


Ny häst till fia!=D

Ja dagen började med att man fick ringa och väcka grabben haha seg jävel där ;p med tro det eller ej men han sommnade om igen haha^^ Sedan så bar det iväg till skolan där dagen var rätt så normal utom att vi hade friskis och svettis på idrotten med massa andra ettor haha fan vad man skratta men det behövdes ett gott skratt för dagen ;P

Efter skolan så var det bara att hoppa in i bilden och åka iväg till Fia för hon ville ha hjälp när nyhästen kom =) Men som tur var så kom "hästbussen" inte så tidigt som jag trodde så vi kunde ta det lungt =) sedan så kom bussen och fia blev alldeles till sig ;p Kom frida KOM! hehe.. Aaa hästen var asfin iaf ;p och stor :O även fast jag e kort och så men till och med Fia tyckte att den var rätt så stor satt =) Och bra stam hade han hans morfar hade varit med i OS och så var det massa andra ;p Fia och Anna förklarade, men aa frida och 10000 namn på engång det går inte ihop ;p

Så imorgon ska jag dra iväg till Fia och rida på Bosse ska bli medryttare på han nu eftersom att Fia kommer ha lite fullt upp=) Det ska ju bli skoj =)
Men men orkar inte skriva mer ikväll, vi hörs Gonatt!


Fias Camir! =)

image105


Onsdag

jaop, har nyss ätit och sitter nu här och funderar på vad jag ska hitta på =) Ska jag gå en lång prommis med daphnoo eller ska jag träna.. hmm?.. eller varför inte göra både och? :D måste plugga lite ikväll också tyvärr men men..  Måste komma på något sätt så att jag hinner åka iväg till fia vid halv 2 eller något.. för hon måste ha hjälp med nyhästen:) Lyllo fia vettu! Hehe komihåg att när ja va liten ville jag alltid ha en häst som pippi ;)
En Appalosa min alldeles egna Pippihäst ;D


image102

Sedan så måste jag berätta att min kusin har fått ett litet knyte :D Det blev en liten Ebba grattis! Nää nu ska jag dra Ses¨


Godmorgon!



Hade sovmorgon idag =) men nu ska ja dra till skolan Hejs!

Blogga hit blogga dit, ta ingen skit :D

Snälla rara sura människor va håller ni på med? ;p Ni kan seriös inte ha mycket att göra eftersom att ni sitter och klagar på andras liv :) Avundsjuk? Haha aja nått äre iaf =) Det är inte bara jag som sitter och bloggar utan tustentals till.. Sitter ni och komenterar till alla hur idiotiska dem är som bloggar? Då borde ni verkligen fundera på att skaffa er ett fritidsintresse. =D
Ciao!

bada?

Joo idag så har jag och sofia
varit ute med hundarna igen =)
fast denna gången bar det ut
mot havet :D


image88
Mixa gjorde årets dopp btw ;p Ses´

helgen.

Lördagen jag vad hände då?
Kan ju erkänna att dagen var rätt så slapp tills det började dra sig mot kvällen=) Jag hade ju några saker att välja emellan, och det blev grillning på sältsten:) Blev lite kyligt på slutet frös om tårna gjorde man iaf.. Snacka om att jag verkligen saknade varma goa sängen då ;p men som tur va så var det inte så långt att gå =)

Söndagen då?
Alltså söndagar känns längre än alla andra dagar.. iaf vad har hänt idag då? jo, varit med pojken en stund och mest tagit det lungt, glott igenom 6-7 avsnitt av Andra avenyn.. Varit på möte inför hundutställningen och sedan tagit en lång promenad med Sofia och små hundarna=)

    Ja det var vell kort om min helg =) Puss&Gonatt

Lördag

Så har man nyss ätit gomat & väntar på folket :DDet blev kycklinggryta som jag har tjatat om hela veckan;)
Ikväll får jag se vad som händer =) antingen blir det grillning med massa trevliga :D kanske festande eller myskväll med grabben... Vi får se vi får se :D

Händer ikväll för alla andra d? :D

image78 ? image79? image80

Torsdag

Hade nationella i engelska idag och det var inget jag längtade till iaf.. men nu är det gjort =) Sedan så drog jag ner till tandläkaren för att dem skulle fixa i munnen igen.. slängde i mig en kycklingsallad och for till skolan igen.. där det blev ca 3 timmar matte..

Som tur vad kom Anton och Fia sen=) mysigt mysigt.. blev tjockpannkaka med bacon ;) och lingonsylt mm...

Har ridigt idag med Fia också=) Hon fick idén att vi skulle dra till henne och rida så vi drog dit=) skoj skoj.. Så vi Red,softade och spelade playstation=D Nästa gång tar vi även med Daphne!


image77


image76image75

en månad=)

Fan va tiden går fort endå ;P
Idag har jag varit en sväng på stan med Fia och visst hittade man några fynd=)
3 Fina fynd från H&M blev det ;) efter det så blev det goo mat ( kyklingfile och tagatelli mm), lite pluggade & softande osv osv...  Satt nyss och pratade med Pojken också :)   


image73

Sedan så har vi "anonym" som sitter och verkar sura över allt mellan himmel och jord..=) Anonym har tydligen hört och tycker att det är patetisk med folk som bloggar =) men visst sluta läs dem om det är så jobbigt och patetisk då? ;p svårare än så är de inte:)

men men nog om de nu ska jag fixa lite saker kolla lite i engelskan ( nationella i morgon ;s)
 och sedan sova Gonatt´


promenad..

Japp, så har man både solat och varit ute på en promenad med syster=)

image70image69

Måndag

Ja har inte skrivit på ett tag men aa har haft annat för mig=) Vare med Fialia busat lite med hon här och käkat räkor :D sen så har ja varit med trevligt folk =) kort fattat om min helg..

Nää nu ska jag och syrran dra ut på en promenad sedan sola vi Ses..





Btw,du Anonym.. du måste ha rätt så tråkigt=) sitta och klaga på folk och shit  inte står du för vad du säger heller snälla haha? ;p  men visst skriv på du skriv på.. Rätt så kul och läsa faktist.. Tack för tipset med Vitaminerna haha.. Ja  enästan helt säker på vem du e också=) va vill du mig igentligen?:)

TV<3

Jag måste erkänna jag är inte en sådan person som sitter och kollar på tvn hela dagarna, men nu! Ja nu jävlar :D
Topmodel på tvn och så är det gokvällhundskolan de va rätt skoj hehe..  På top model så kryper dem på golvet just nu. "Det är sexigt att krypa på golvet  om man gör rätt ,och man ska inte lyffta på knäna okej? =) " hehe och  på Hundskolan var det en tant som lärde sig vad hon skulle göra för att få hunden lydig när hon är ute och går. Så vi får hoppas det går bra för tanten  =)

 Nää jag måste Softa oftare vid tvn hahah;P


image68 Nää nu måste jag göra en inbakadfläta på Fia Ses¨

Sakoj

Aa Hej! =)
Så sitter man här igen hehe,känner mig inte mycke friskare idag heller eller jo lite ögoninflamationen har börjat gå bort som tur är, men det kliar som utav ***. Jag är alltså på bättringsvägen. Idag har det inte hänt så mycket eftersom att det inte finns mycket att göra när man är sjuk satt.. jag har mest sovit och ätit medicin kan man säga=) Har även pratat med mamma idag som verkar haft det trevligt där uppe. Hon har varit på nått grejs via jobbet ett par dagar..  Hon berättadet att hon va bland en snö storm haha så man fick ju uppdatera för hon att det var typ detsamma här..

Va händer ikväll då? =)
För min del blir det att föröska plugga även fast huvet känns lite snurrit men men.. Sedan så måste jag och sofia ta en C-vitamin och sen får ja se =) Joo Anton sa att han skulle ringa också=) Så lite trevligt blir det väll...

Heheh måste bara berätta att jag och syrran kom på ett nytt ord ;) Sakoj ;) Gissa vad det betyder då?
Det får ni reda på sen eller kanske i morgon =) vem vet ;P

Aja hare  sötapajalabarn!


Fjärillshund

image67 

Nu äre tid för fika och "2 vitamin tabletter" som ska hjälpa mig att göra mig frisk Puss hejs



sjukissss...

Så sitter man här ensam i en liten lägenhet...Inte har an blivigt något friskare än heller.Jag har även kommit fram till att saker och ting är rätt så tråkiga när man e sjuk, man blir rätt så dyster helt enkelt..  Fia slutar inte fören runt 3 satt det är någon timme kvar tills hon kommer tillbaka=) sen så har jag  varit snäll mot Fia, jag har städat lite och diskat åt hon;P

Ja,ikväll är det hundkurs igen samma sak varje tisdag=) Fast denna gång ska vi sitta och lyssna på om Hundutställningar. Det är ju rätt så bra eftersom att vi ska hjälpa till uppe på brukshundsklubben när det är utställning nästa gång... Tror det var den 3 maj eller något liknande =) Det ska ju bli kul=) tyvärr så kan jag inte ställa ut Daphne pga att hon är en blandrashund. Dock 2 enormt lika raser, båda raserna kallas för fjärillshundar men men..

image66

1. Papillon
2. Phalene


Lekte lite på Fias dator ^^

image65

blää för alla sjukdommar!

Tandläkarbesöket blev inte så farligt som jag trodde men hatet mot tandläkarna blev större.För det första så började jag blöda i munnen, för det andra så fick jag inte "gångjärnen" idag -.- OCH för det tredje och mest störande är att tiden har förlängts med ½ år. JA,JAG TYCKER INTE OM DET!

Sitter nu hos Fia och har nyss handlat en hel kasse med nyttigheter
som apelsiner,bananer,gurka,sallad,morötter etc. Vi ska vara nyttiga denna vecka=) Inte har man blivit nå friskare heller :\ Köpte massa vitaminer och grejer idag på Apoteket så nu hoppas jag på att bli frisk! Har fått ögoninflammation också :( As drygt..någon som vill byta? Nu ska jag knarka tabletter:(
image64

Hoppsansa..

Idag har det hoppats för Bosses del, eller aa heter de hoppats?
Aja Idag har jag iaf hjälpt och följt med Fialia när hon hoppade på ridskolan där träffade jag även Sandra och Fanny som också skulle hoppa :D Så det har burits bommar i massor och många kort har tagits ;p Blev fan lite sugen själv ;D

jaru.. snart äre ny vecka igen och jag ska bo hos Sofia  för den stackaren kommer vara alldeles ensam annars:( för hennes pojke är i fjällen eller något sådant? (ett ställe med snöö) är det iaf. Fia du klara dig jag lovar :D heheh, något som jag inte kommer göra imorgon... För då bär det iväg till tandläkaren igen ;s och denna gång ska de sätta fast "gångjärn" i käften på mig ;s ja kommer få panik... men man får försöka tänka positivt. Det kommer bli ett fint resultat =) som alla säger...

Näää nu ska jag ta och fixa massa sedan sova gonatt¨
image61image62image63Kass kvalite vet men...

hehe...



Ja lite måste men ju ändra på ibland så jag testa att ha en klocka och visst äre klart man väljer apan ;) hehe
Ja och inte kunde Fialia komma heller för att skjussen vägra ,så nu sitter hon ute i skogen stackarn.  men du Fialiabusmus vi Ses för vi ska rida de har jag bestämt. Så de blir en lungn fredag denna helg =)
men men nu ska jag ta och äta gotta framför tvn med Lillebror Ses¨



nervööös...

Shit snart ska man ha tal ;S;S;S fan jag skulle ha börjat skrivit talet tidigare en igår:/ men men hoppas de går.. och att man kommer så nära 5 min som möjligt=)

Aja håll tummarna!  Hejs

Spring/fisken min

Äntligen har man börjat tagit itu med träningen igen=) har varit förkyld och sånt jobbigt shit nu ett tag satt det har helt enkelt inte blivigt av =) Men nu så! Så idag var jag och Fia varit ute och sprang ut mot saltsten. Man känner sig faktist rätt så duktigt när man har varit ute och sprungit eller gjort nått i träningsform :D. Sen så var vi in hos Fia när vi skjussa hem henne och kollade på hennes nya firrar ;) Det var massa små fina fiskar typ guppisar,neontetror osv osv. men den tuffaste va nog slemfisken eller aa det är en såndär som äter upp allt äckel i akvariumet =) Vi hade en sån engång men den va as ful ;p För våran såg ut som en uppblåst stor äcklig padda Haha... men inte Fias inte den va rätt tuff, påminde lite om en drakfisk eller va de nu heter =) Jag har också funderat ett tag på att fixa till vårat akvarium, men men. Vi hade ju några fiskar och så men allt blev så jobbigt när vi flyttade satt det blev inga fiskar kvar för vårandel men det var as fint när vi väl hade det=) fast aa jag vill ha stora fiskar eller stora och stora men inte så guppisar eller sådana. 

MIN FISK! =D


image60<3

Aja nog om fiskar hahah nu ska jag ta och fixa lite grejjor sen sova Ses


Hej jag är ett mongo som har håret i en hästsvans och resten får ni lista ut själv =)

image57image58fotograf:syster

 Hej jag heter Frida men ni kan kalla mej för BajsFrida.
Jag gillar Lordi inte det minsta, nästan lika mycket som Robbie Williams. En gång kom min Rörmockaren på mej I duschen när jag Dödade lillebror inför Gosedjuren.
Men jag sa att jag bara Kastade lasso. Nu ska jag be en bön så att inte Gubben i månen vill ha sex med mig.


Gör såhär: Hej jag heter _1_ men ni kan kalla mej för _2_ _1_.
Jag gillar _3_ _4_, nästan lika mycket som _5_.En gång kom min _6_ på mej _7_ när jag _8_ inför_9_.
Men jag sa att jag bara _10_. Nu ska jag be en bön så att inte _11_.

1) - DITT NAMN
2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - söt
36-37 - bajs
38-39 - äckel
39-40 - homo
41-43 - älsklings
över 43 - emo

3) DITT MOBIL MÄRKE
Simens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jätte mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - Abba
Grön - Pikku G
Blå - Sven-ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annan - Kyrkokören

6)FAVORIT TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga doktorn - Mamma
The simpsons - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happiness - Rörmockaren
På Spåret - Chefen
One Tree Hill - Rektorn
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan
8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - kissade
Februari - härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - Hade sex med Bosse Bildoktor
Juni - Stjäla pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Onanerade
September - Provade min nya BH
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace
10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Gubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - Ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
över 186cm - Mormor viker ut sig i Play Boy

April april din dumma sill ja kan lura dig vart ja vill ;)

image55
Ja visst har frida lurat nån allt om inte flera :D hehe..men fler skare bli! Först så fick jag och Fia för oss att vi skulle lura grabbarna så de gjorde vi, stackars pojkar haha.. Sen så gick syrran på att "en brud svimmade framför mig i matsalen" hahah ja sa ju att den funkar as bra ;) Aa och ikväll äre hundkurs =) men utan hund igen nu ska vi sitta och lyssna på om valpens uppväxt/valp uppfödning och kanske utställning m.m. inte lika skoj som när man har hunden men men ;p


RSS 2.0