Design hjälp tack! :)

Tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag går och lägger mig :)
Jo det är så att jag har funderat över hur jag vill ha designen här på min blogg :) ska jag ha som jag har den nu fast ta bort de som blivit konstigt.. eller ska jag satsa på en ljus bakrund som tex ljuslila,vit,ljusgrå eller något likanden skulle gärna vilja ha lite hjälp med det för jag är en sån person som har svårt att välja mellan saker och ting ;p så :D skulle vara väligt uppskattat hehe

Nää sorry nu orkar jag inte skriva mer för själv så ska man upp tidigt i morgon medans resten av klassen har sovmorgon -.- men så blir det när man har tandställning och måste åka ner till sundsvall för att ändra något på den.. Som tur e så är den borta innan jag fyller år :D

Jo just det i morgon gäller det Gymmet här kommer Vi jag och Sandra ska satsa hårt ! Och om det är någon som blivit irreterad för att de ligger en vikt med ½ grams tyngd på alla maskiner så vet ni att jag varit i farten, men det blir nog bättre med tiden! Jamenar snart tar vi alla 10000 kg eller hur? :)


Söndagar suger ;p

Ja det gör dom faktist haha antingen så har man tråkigt eller så spyr man på dom :)
och aa så var det söndag igen.. Fan va tiden går fort ibland iaf.
På måndag börjar träningen! Just därför så har min helg varit full i film kvällar med massa gotta. Som jag sa till Sandra "man måste ju äta upp sig tills det börjar!;P "

Aja,denna söndag blev ingen man spydde på utan den har varit rätt så lugn. Min morbror kom hit och fixade med datorn igen för att internett särar ganska mycket och kom fram till att han måste göra om allt.. Sedan så har jag kollat igenom massa saker på datorn och hittade massa bilder man inte sätt på länge vilket gav mig en idée´så jag satt och lekte lite med några :)

Det särar så det går inte ladda upp några lägger in några sen!

Nää nu vill min syster att jag ska vara social med hon så Ses! 


Lördag,marknad&filmkväll.

Idag vaknade jag ovanligt tidigt för att vara en lördags morgon brukar oftast vakna kl 11-12 men nää frida blev klarvaken kl 9 i morse. Nått måste ha blivit fel :) Iaf sedan smsade jag Jennie och frågade om det var så att vi skulle dra ner på marknaden.. Jennie vaknade av mitt  lilla sms och sedan drog vi ner :) Det blev 2 munkar för min del :) ville ha en t-shirt med pippi långstrump på men nää dom finns bara i baby storlekar -.-
Så vi drog hit till Jennie från stan och softa :) ikväll blir det Filmmys igen som igår fast med Jennie och bowser.. Kanske nån till vem vet =D


Som sakt igår vart det en softa kväll med Sandra, Carro och min syster.. Vi såg massa filmer hos mig och försökte feta i oss 2 kilo godis.. men inte gick det heller :) Aja hejdå :)  

Bakabullar? :)

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg idag så man har skrivit något iaf för dagen ;p Den hr bvarit ganska soft..  blev dock både kemi och fysik idag men men på designen vart de lite roligare iaf vi fick fortsätta med spagetti och sockerhallon saken. vi ska bygga ihop nått torn med det som ska kunna ha flera kilo böcker på sig.. få se hur det går.. tyvärr så gick de itne så bra föra gången så jag gjorde en ny :) gjorde formen av en stjärna så ja får se hur de går ;p

men men ska dra vidare till Sofia nu för hon ville ha hjälp med att bakabullar och så har man ju inte träffa tösen på ett tag så! Hejs!

Btw, Gym kortet fixat ;)

Då var det gjort=D äntligen, så nu kommer jag och Sandra tillbringa några timmar på gymmet vare vecka fram över=) Känns bra att komma igång nu såhär när skolan börjar också så man har allt eller a allt och allt det mesta under kontroll :)

Tränade ju där förut men la av pga att jag blev förkyld fick börja äta pencilin osv.. Så har det inte blivit någon riktig start efter det. men nu jävlar ;p Nu har man ingen bortförklaring liksom :D

Ses där!


Grattis Mor & Far på Födelsedan!


Idag fyller mina föräldrar år :) ja båda 2! Mamma fyller 46 tror jag och pappa 59 eller något sådant !
Så snart blir det Godmat och tårta! Mormor hemma gjorda tårta fett god kan jag säga dig =) Ni som var på fest här en gång när mormor kom upp med tårta vet hur den smakar :)





Btw, min Mormor är söt hon kom precis upp nu oich visade sin nya folk dräkt som hon köpt så nu har hon och hennes Gubbe samma sorts dräkt som dom ska ha och dansa i på någon uppvisning! Rätt gulligt faktist


=)

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊



◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

hejhopp kom inte på nått..

men jag skriver endå :)
 
Imorgon fyller mina föräldrar år.. så det vart en sväng på stan med Sandra och Carro & min bror senare:) Sandra köpte sin parfym som hon ville ha och nått till tro ja ;p va de va e ja itne säker på en skinnnnnjacka eller nått :) Blev också  en lite söt fin och inte så dyr parfym till mig med.. och Födelsedags pressenter till mina föräldrar som jag och min bror köpte.. Jag får hoppas att dem blir nöjda :) Har vell inte så mycket mer att säga än att jag slänger in en Låt snart som jag nyss fick höra :) Rätt bra faktist! Och JO! Nästa vecka gäller de.. Hej GYMMET HÄR KOMMER VI! Biff 1 Biff 2... Sandra och yoooe!

Nice mycke Nice, har köpte en Nice parfym Nice!


















Puss hej!

Köplistan snart klar! =D

hehe blev en sväng på stan efter att jag varit hos tandläkaren för mamma sa bestämt att nu jäklar skulle vi hitta ett par skor åt mig inte balerina aktiga utan vanliga ;p
 
fast de blev dock litte till :D ytterligare ett par blaerina skor som är leopardfärgade fast svart/vit.. och så letade vi sönder efter ett par klackskor men icke.. kom fram till att ska jag ha några sånna som sitter perffa ska de va stl 35 -.- soorg..

men tänke iaf skriva upp listan som jag har gjort som har lyckts blire halv klar påca 1.5-2 veckor :)

Listan!
balerina skor √
svart brottarryggs träningstop √
2 t-shirts√
svart cardigan √
shal √
troser+bh x 2 √
Hoodtröja+mjukisar √
Jeans √
örhängen √
vanliga skor √
klack skor
ny nopp
spets leggins
nagel shiet
svarta leggins ( dom går ju sönder så lätt) -.-
färgade nagel stuff( kul å ha :D )
hår prylar dom är slut -.-



Ja det var den listan den blir tyvärr större på senare dar då bde blir kalt måste ju ha vantar :D funderar på ett par chinos med men får se :)

Så var sommarlovet slut..

men sommaren fortsätter hoppas jag ;p

En liten kortis om hur denna sommar varit då? :) hmm.. vädret kunde vart bättre det har liksom varit för lite sol tycker ja :) Sedan så har det inte varit den bästa sommaren men den har dugit, har hunnit med det jag tänkt mig utom 2 saker att åka till gävel och träffa kusinerna och kusinbarnet Ebba men det blev inte av och det blev ingen shopping i stockholm men struntsamma, Dock så har jag varit mer depp denna sommar än alla andra sommrar, men det har ju sina andledningar.. är man dum så är man, varför gå med på dumma saker? Jag kanske blir förlåten men jag förlåter inte mig själv..
aa men den här sommaren har inte lyckats så bra för barnen Ljunggren haha kan jag säga er.. broder har blivit ett aggresivt monster och syster sabbade moppen och massa sånt.. nog om de..
Sommaren hade iaf sina fina stunder den med :)



Aja, själv så har man inte vare i skolan än utan ska dit vid 1 för då ska vi vara på plats. dock så blev det itne så mycket till sovmorgon för min del för att i morse var det en hel del tutande bilar som väckte mig.. första gången var vid sju vilket gjorde mig sjukt pigg så jag var social med min syster ett tag sen gick jag och la mig igen.. vaknade ett tantal gånger till senare av att det tutade från en bil igen och igen.. Ett tag funderade jag på om det var ett måste att tuta så fort man åkerförbi blåa hus.. eller denna korsning kanske? hmm vem vet?

Händer idag då? jooo skolan sen kl 3 ska man till tandläkaren igen och laga tandställningen som vägrar att hålla sig hel.. Sedan bilr det en sväng på stan :) måste köpa nått till mamma och pappa som fyller år på onsdag.. Svårt det här med presenter.. Förslag på vad jag kan ge dem? :) 

Kortfattat?!?Aja, SKO HJÄLP TACK!

Ja som sakt.. jag har itne alls orkat att skriva något alls sen sist :) men som sakt jag har tillbringat de senaste dagarna med Lina och det har varit skoj :) kan berätta kort allt från början! Jadu,
 i onsdags Så blev det en hel shopping dag med Lina.. Det började i sundsvall där man kollade runt gjorde några fina fynd där! Måste även berätta att personalen på Bikbok där är bäst :D så snälla och hjälpsamma människor som jobbar där :) tjejen som jobbade hjälpte mig iaf med att hitta ett par jeans, lite svårt och hitta sånna som sitter bra tycker jag men hon hjälpte mig.. fick köpa ett par som inte ens tagits fram utan hon kollade i lagret om det kommit nått nytt :D och det hade de så jag testade dem och dom funka =) hittadem även massa andra fina saker där som jag köpte.. osv osv osv osv osv... Sen så drog vi till birsta och kollade runt där även där hittade vi massor utan fina saker :) osv  osv osv osv osv osv... Väl hemma hos mig blev det softar kväll med film och så :)
 (helt klart lyckad dag! :D gjorde massor utav fin fina fynd! )

Vi bestämde även att vi skulle äta kinabuffe så på torsdagen blev det lunch buffe på kina! As gott :) blev dock för mätt ;p men men! Den dagen var också rätt soft vi tog det mäst lungt och så, fanns inte så mycket att göra precis det var en spörengnar dag inte på kvällen men -.-  senare på kvällen skjussade vi Lina till bussen och hon for hem, jag och mamma drog till stugan och  tog en promenad i skogen + att min syter kom hem från ungern

Sedan så har vi denna dag..
Den har jag tillbringat med min syster på stan hon behövde köpa lite nytt inför skol starten och jag passade på att köpa en tränings topp med brottar rygg som jag velat ha ett tag :) efter det så drog hon till Linda och jag for och handla mat med resten av familjen.. sedan har jag barit tagit det lungt och tjockat mig med räkor och så.. magen är full nu!

nää ska kolla på en film nu! Hejs!

btw, har bara ett problem jag ska köpa nya skor (sneakers) men svårt det här med färgen.. skulle vilja ha ett par färgade typ gula eller röda eller nått sånt.. har alltid haft vita i princip.. svårt.. TIPS? :D


Aldrig mer köpt sylt ;p

 Japp som sakt.. Idag har det varit en soft slappar dag, har inte gjort allt för mycket.. plockat litte bär som jag och mamma gjorde sylt/saft osv på :) helt enkelt fortsatt på det vi gjorde igår :) Då frostade vi av frysen och gjorde sylt/saft/gele av alla bär vi hade så nu har vi totalt gjort 20L saft och några burkar sylt och 2-3 burkar gele :) Gott gott..
(nu frysen ej propfull längre) Fick även göra min alldeles första egna jordgubbs sylt vart rätt god faktist.. jag envisades med mamma om att jag inte skulle ha så mycket socker i och aa den blev faktist god ;p man behöver inte ha 1000kg socker för en liten burk med jordgubbs sylt tycker ja ;p Måste även erkänna att idag blev jag lite äcklad faktist.. mamma skulle göra rödvinbärs sylt.. (smakar liknande lingon typ) och så tar hon ett paket och häller i.. när man förut köpt sylt i affären så tänker man ju att "nää det kan inte var så mycket socker i det här heller" men jooo viss du.. jag blev lite shockad å fråga mamma om man verkligen behövde allt.. åå DAMEN BÖRJA SKRATTA ;P sedan förklarade hon för mig att hon bara använde hälften av sockret som behövdes! WHAT?!?!?  Aja ja tycker det verkar lite onödigt mycket för sylten blev god endå.. inte behövdes det något mer socker heller? :D





men men det var allt om "sylt/saft/gele tillverkningen" 

Imorgon ska jag upp rätt tidigt för det blir att möta lina i sundsvall kl 11. Vi ska stor shoppa! först sundsvall sen birsta och efter det kommer pappa och hämtar oss efter jobbet sen bär det av hemmåt :) Jo jag ska även träffa kusinerna där nere en sväng var längesen man såg dem så :)

Nää nu orkar jag inte skriva mer för idag har annat för mig att fixa för kvällen så! Puss hej!

Rubrik!?!?

Just nu sitter man här och skriver ytterligare en lista och lyssnar på lite musik:) Ja vet inte vad det är med mig och listor man aa jag gillar att skriva sånna eller listor och listor.. Inköpslistor.. Ska ju ner till sundsvall igen på onsdag så då tar jag chansen att shoppa lite nu när man har pengar till det ;)

Som sakt så märkte ni kanske att jag var rätt så förbannad igår men aa e fortfarande lite förbannad över saker och ting men har lungnat ner mig:) Det har varit en lungn dag idag där man bara lyssnat på musik tage det lungt osv.. eller aa jag fick ju ta en snabb spring tur mot stan pga en sak haha.. 

Nää har vell inte så mycket mer
att säga om söndagen så jag lägger ut
denna låt som har hållit mig på humör idag!                                      HEjs!


vem kan man lita på egentligen?

Det kan man inte vara helt säker på! Tyvärr! Hur fan ska man göra då? ingen aning faktist.. ja här får man man får höra saker och sedan när man frågar personen är så får man en helt annan refräng. Vem sak man tro på?
När det väl börjar gå uppför så blir det massa piss igen-.- man åker från stan för att hitta på roliga saker å försöka tänka på annat, men så fort man kommer hem börjar det igen.. jadu hur tycker du det låter? Nu tycker du/ni säker att jag låter jävulst emo tyck som du vill då..är dock inte sådan som skär mig har fobi för vassa saker som knivar rakbald osv haha.. Utan jag är bara jävulst less och förbannad..


Tur att jag har Elin min bästavän iallafall.Hon förstår, Saknar dig nått enorm!

Selånger ikväll!

Japp det blire och jag hoppas det blir skoj =)

Imorgon ska vi kanske också dit och kolla påmarknaden men jag får se hur det blir de beror på om man orkar.. Imorgon skall jag även åka hem till Härnösand igen och umgås med min syster har jag tänkt.. även hon är lite depp nu.. Varför ska alla vara depp? eller aa alla och alla men många? aa Jag ska vell inte heller säga så mycket ja har också mina deppiga dagar.. men endå? Så var det inte alls när man var liten, inte alls på samma sätt iaf..  men men Jag hoppas det löser sig..

Nää nu ska jag hoppa in i duschen Puss hej!

^^


Måste bara berätta en sak innan man säger godnatt för ikväll Jo att....
=D =D MIN MAMMA OCH PAPPA ÄR BÄST! =D =D

Stå solarium är de bättre än vanligt?




Vet inte riktigt vill ta reda på det.. det har sakts att det är bättre än liggande solarium men hmm? Har du svaret så snälla säg mig svaret=D

Aja, denna dag har varit rätt så slapp.. Jag och Lina har tagit de lungt heladagen rätt så skänt att bara få göra inget specielt nån gång då och då eller aa :P Fast några saker har vi faktist gjort Gått en promenad/softat/ätit/funderat/handlad ( gult nagelack till mig tex) / softat lite till/ bestämt vilken film vi skulle se/ gått en promenad/ sätt filmen.. och aa nu sitter vi här :) Soft dag va? :)
Har även märkt att det verkar som att många e depp idag och det tycker jag är sorg! :(

Imorgon blire selånger för Våran del med massa softa människor :) sen så får vi ser vad det blir :) Partyparty? vem vet? men men nu ska jag,Lina och Emelie kirra (hemma spa typ) Så hare Puss!

Bio i sundsvall!

Igår vart de bio för mig Lina och Emelie. Först hae vi lite svårt att välja film men det blev tillslut Dark Night! Filmen rekomenderas lite iaf bättre än att inte göra nånting tyckte dock att när det börja bli spännande och bra så sluta filmen men men :)

Idag har det inte hänt så mycket kan jag säga dig :) kanske blir en film senare får se men men orkar inte skriva mer nu Hejja!

Godmorgon!

Jag har kommit fram till att jag älskar att lyssna på hipitihopitishakealoss musik på morgonen man blir typ glad, sprallig, pigg osv ;p

Händer idag då? joo ska Duscha sedan städa och göra lite fint här på rummet så mamma blir lite glader efter det så packa och dra till sundsvall :)  och när man väl är där får vi se vad som händer. För just nu pratar Lina om bio igen hehe hon måste vara sjukt sugen på att se på bio haha. Okej,för mig var det dock as lägesen man var på bio så det skulle vara rätt så kul, men Lina :D Det ska vara bio idag helst i går men varför inte i morgon också? :D Ja som sakt :)


Nä nu ska jag duscha  Hejs!


NY Design! :)

Så har man en ny design igen, men denna gången gjorde jag en egen.. Den är dock inte klar men vafan de fixar jag sen nån gång :) Sedan så har jag för länge sen kommit fram till att ja de här med planer och planerat det blir inte alltid som tänkt ;p

De blir inge Härnösand för Lina och Emelie utan jag drar ner istället.. Så får det bli bio nån annan kväll.. Ja har vell inte så mycke mer att säga än att hmm...
 
Gonatt och att Ni borde testa sanning och konka på msn as skoj ;)




Planerat och klart!=D

I morgon så kommer Lina och Emelie från sundsvall och hälsar på :P Sedan på kvällen blire bio för våran del vi har dock inte bestämt vilken Film, men men det löser sig :) Efter det så drar jag ner till sundsvall och tillbringar helgen med dem!

Vilken? ;p

100 kg ner, 100 kg upp haha

Hej va inte så jätte länge sen jag skrev men nu tyckte Fialia att ja skulle börja skriva lite oftare igen eftersom att jag nu har en egen dator igen :) Iaf helgen blev rätt nice åt go lax i lördags med massa folk för att fira en vän till familjen sedan bar det av till Sofia där det blev festande haha... Det blev dock för mycket för min del så det skall vi itne prata så mycket om. haha.. Söndagen sög, det blev ingen mat för mig fören kl 9 på kvällen -.-  (100 kg ner)
Måndagen var allmänt slapp samma med idag tills Jag mötte Fialia för att softa osv.. Vi drog även till mini för att bessa mat sen satt vi oss i parken och åt/ hade sallads krig.. (100 kg upp) HAHA
så Nu är jag propp mätt fortfarande..

Fia och jag kom även på massa flumma planer så vi ska snart ut i friska luften igen ;)

Puss hej, nog om mig..


Yes, jag har hittat den!!!!

Bakrundslåtensom jag har velat haft ett tag nu från "hej robert här" reklamen ;p



Tänkte också berätta att jag har flyttat hem igen fån stugan, men bloggskrivande kommer det inte bli så mycket av eftersom att min dator inte kommer kunna bli fixad fören tidigast på söndag(lånar brors nu) + att jag med flera ska hjälpa till med ett 60 års fest så vi hörs puss hej!

JAG ERKÄNNER!

Att jag inte har skrivit på länge :) men som sakt det blir ju så när man har en död dator.. Fast det blir fixat om någon vecka som tur e. Det har hänt en hel del sen jag skrev sist fakstit men det orkar jag inte skriva om just nu.. Kan också berätta att det inte alls är långt kvar tills skolan börjar tyvärr och att denna sommar sög om man jämför med sommaren 2006 tror jag det var.. Det var den sommaren som jag och elin fick med oss ett antal pappers kassar med glass hem:) osv osv.. Den sommaren kommer jag fan aldrig glömma!! ;p  även fast jag har massor av roliga minnen från olika sommrar så slår den allt tycker ja :) som förra året tex den 3/7 är nu mera en dag där jag och fia bara måste göra nått udda så äre bara! Aja, nu vill min lillebror sitta somsakt hans dator.. Hejs!


Vilken sommar har varit eran favorit sommar?

RSS 2.0