Jaop!

Det har hänt endel sen jag skrev sist nu är jag återigen i härnösand och Fia har fyllt år.. igår faktist om man kollar på klockan.. Dagarna hos Elin var iaf as skoj som vanligt :) och jag längtade inte hem ;p

Så idag eller aa igår äre nu så har jag tillbringat min tid med Fialia som fyllde år och jag hoppas att hon tycker att hennes födelsedag blev lyckad :) hon fick massor av skojjiga saker jag blev mest svartis på 32 tums platt tvn ;P haha men av mig fick hon en gummibåt och det fick hon att le ;p Ni ska bara veta vad hon har tjatat om en utan att tänka på det ;p nästan som man tror att hon har sakt det i sömnen, men aa vem vet? Fick även se Fias nya minimini mini ponny på ca 70nånting kanske 78cm eller nått As söt liten sak :) Sedan har jag vell inte så mycket att berätta mer än att halva sommarlovet typ har gått och att jag tycker att tiden inte räcker till längre..

ELLER JO!
Det var en sak till jag är med i en tävling på
www.fredrikfredrik.webblogg.se Tävla du med? eller kolla bara in? As nice sida förövrigt!

Hare bra puss!

ÄNTLIGEN!

hej! Nu sitter jag här igen och hadet tänkt berätta lite om vad som hänt sen sist.. Fialia har åkt tillulvön och lämnade mig. Istället drog jag i morse till Lasse och Lottas hus där Elin och Ylwa var (får itne glömma söt nadia) Vi hade tänkt att åka och bada men det vile nte vädret så vi drog och fiska. Sedan så blev det bilresa ner till delsbo (ÄNTLIGEN!) sjukt jävla less på härnösand. Så ikväll har jag och Elin bara försökt bygga ihop ett pussel på 1500 bitar som elin sedan skall sätta upp på väggen :) vi har kommit rätt långt faktist(=

egentligen hade vi tänkt att bada på utomhus badet typ nu men Elin e lite för trött, men vafan det är en dag i också morgon eller?

GONATTTTT!!!GRATTIS Syrran!

Idag fyller min LILLA syster Elin 15 år och det tycker jag att vi skall gratta! Jag hoppas verkligen att hon får en bra födelsedag även fast det finns vissa som dygar runt här om kring :/ men men ska ta något att äta nu hare bra PUSS!

Gatufesten!

Igår var man på Gatufesten i sundsvall och det var rätt nice fast först så var jag en sväng in på Stadium i birsta och köpte bikinis Köp 3 betala för 2 ;) Sedan ble det gatufesten för hela slanten. Det blev samma softar ställe som förra gången innan vi drog in, man fick även snacka lite engelska hahah det gick ju som det gick haha.. Sedan träffade ni massa nice folk från umeå som vi snackade lite med innan vi drog in till området.. Väl där inne kollade v på massa artister träffade folk roade oss och tillbringade det mesta av kvällen i "skumtältet" Ja det blev rätt så lyckat :)

Nästa år blire baggy jeans som gäller ;) 
vi diggar? haha

Denna dag har gått rätt så snabbt jag trodde nyss att kl var tolv men inte då :) till och med fia har vänt sig om och tänkt sova.. så aa.. Jag fick även idag vara med om ett jobbigt pass med bosse jag menar Fia skulle strongt få mig att göra massa saker även fast jag i princip höll på att ramla av och ha fö mig.. men jag ska banne mig kunna göra alla dessa skumma saker hah ;p men aa övning ger färdighet eller vad man nu säger :) Sedan så hjälpte vi till massa med att rensa ut saker och ha för oss.. Jag skulle igentligen på hundkursen men så blev det tyvärr inte pga massa. Sedan har jag slingat huvet på Fialia, softa vid en film gått en prommis med ozzy/fia/cyklat osv..Jag och Fialia har även börjat att digga en särlåt hahah ;p Fialia har den på sin blogg  ! kolla den för jag orkar inte nu och du jag orkar inte skriva mer för idag heller ;p vi Ses


Nu vaknade fialia :)

men inte jag ;p ja vaknade för ca 2 timmar sen :) Så idag har jag varit rätt så snäll med bruden inget tvingande om att hon ska kliva upp :) Hon är nattugglan själv!Jag frågade hon till och med om hon ville ha frukost på sängen men det ville hon inte.. 

Vad händer idag då? ;p ingen aning Fia.h vill att jag ska till hundkursen fast att jag inte har hund iaf och jag tror inte det blir någon sväng på stan idag..  snacka om att man ändrar planer helatiden men det ska inte alltid vara som man tänkt eller?

Idag ska jag iaf försöka få Fialia på gott humör dock är det lite svårt ibland, men visst kommer man alltid på något :)


Aja nu kommer jag med mitt Aja igen.. tror jag ska ta och göra något annat än att bara sitta här... Jag har även börjat att fundera på bloggen.. tycker den börja se lite stel ut eller nått nånting äre.. tyvärr så har jag inte ps men det skall jag fixa :) Så någon trist regnig dag ska jag ta itu med min blogg kanske göra lite små skojiga saker på Fialias med :) vem vet? jamenar Det blir inte alltid som man tänkt. 

Bilds!

Dagens bild!

Idag va jag och Fialia ute på en promenad/cykeltur till lamorna =D

 Inte många som får hjälp PÅ hästen ;p
Jag och Fialia var i min stuga och softadeFia var segis
Igår va vi ute och körde med Willy en stund

Ändrade planer?

Jag tror att jag ändrar på alla dessa planer... Det blev ingen resa och jag har enbart varit och hälsat på någon timme i stugan.. Jag har alltså inte flyttat dit en. Nää, jag har istället tillbringat min senaste tid med Fialia.. Jag har tränat, Haft en udda ridlektion jamenar hur många lärare hoppar upp på hästen sitter där med dig, visar hur man gör och har för sig? ;p inte många tro jag men så gör min :) mycket trevligt!

Nää tror jag ska lägga in lite bilder:) eller hmm ja läggen in resten i ett annat inlägg men denna bjuder ja på här :)


Såå aa..  I morgon har Fialia bokat upp min dag iaf.. På morognen ska jag gå en promenad med Annika för att? Jo, Fialia säger att jag blivit en KNUBBIS! ;¤%&/ Snäll brud? ;( men aa lite smart e hon väll.. Jamenar jag har ju sakt att jag ska börja springa mitt spår i stugan på ca 7 km. Då måste man kanske ha lite bättre kondis än vad min är på nu? eller? Aja ;p Jag tycker det räcker med att jag är envis och kämpar på tills aa.. Det har funkat alla andra år satt ;) Sedan vill Fialia på stan och jag är tvungen att hänga på :)

Ett problem bara under tisdagen dag..
Hundkunskapen`? Man bör ha med sig en hund.. min är i stugan och aa resten förstår ni nog själva..hjälp?
RSS 2.0