Björn spår.

Idag har det itne hänt så värst mycket, men idag när jag och pappa var ute och gick med hundarna så såg vi ett björnspår. Själv så tyckte jag att de såg litet ut och sa ää bara en stor hund men så kollade vi närmare nee fan. De var ett björn spår. Så aa det finns björn här också. Dock så lär den gå och lägga sig snart :)

Tränade också lite med vovvarna på vägen. Ställ för daphne pch fot. medans dolly tränade fot och .. FAN tappade ordet.. men typ "kolla på mig" så man får uppmärksamhet av hunden.

Appropå de här med att tappa ord. Den här veckan har varit rätt jobbig för mig glömt massor utav vanliga ord. Glömde tex vad Fan nu tappade jag det igen. JO! bandyklubba vare. Ja ni ser. as sjukt. kanske för att man sovit lite dåligt? vad vet ja. Kanske dax att äta lite blåbär :)

SeS!

BIK BOK ÄR BÄST!!!

Fyfan vad jag är glader nu =D hittade plagget jag letat i år efter. Så jag tog och ringde ner till sundsvall och frågade om tjejen som svarade om hon kunde lägga undan åt mig :) dock så hade inte det kommit hem en men snart så =D så hon skulle höra av sig =)






Vad vill du bli när du blir stor?

Idag har allt varit konstigt.. sandra var värst hon var helt borta och as kul :D Till och med jag fattade mer på matten ;p Min bortfärklaring är för lite sömn! Sandras är väll "jag har inte köpt skor på länge" eller för att det är lill lördag och skumtomtarna låg hemma hos henne och väntade.. JA! det måste det vara. dumma skumtomtars förbannelse. Så jäkla typiskt :/  Sedan så har det inte hänt så mycket. Hade kemi prov och så somnade jag när jag kom hem. 

Har även funderat lite på vad jag vill bli. Har alltid velat bli arkitekt typ rita upp hus och så :) Men igår så fick jag lite idéer till. Varför inte inredare? eller make up artist. Det skulle jag kunna vara på sidan eller något. Hade ju frisör drömmar tidigare men dessa drömma sprack när betyget inte räckte till när vi skulle börja gymasiet men men.  Aa har mycket som snurrar i skallen nu haha!




Vad vill du bli när du blir stor? 

jag är med och tävlar

Serie nature, utvecklat genom Loreal Professionnels avancerade forskning, med utvalda ingredienser av naturligt ursprung. Dessa formulas förskönar och skyddar håret, samtidigt  som hårfibern respekteras.

Dessutom; allt material och alla flaskor är återvinningsbara. Finns även produkter, speciellt för barn.



Avslutas: 29 November

Tävla   http://lindaslya.blogg.se/2008/november/tavling-vinn-2-valfria-produkter.html <--

infektion och hundstuff

aa har som sakt inte skrivit på över en vecka ungefär men somsakt har inte haft orken.. har iprincip bara försökt vila och äta glass.. Fick nämligen en infektion i munnen för att "stången" gånggärnet eller vad man nu kallar det som sitter i tandställningen var för lång. Så jag har haft rätt så jävla ont. Var där idag också och så fick jag en ny munskölj flaska fast med nått smärtstillande i. Eftersom att jag inte kunnat sova för det har gjort så jävla ont. Hoppas den där gröna munsköljet funkar bara :) ser ut som gift men annars så haha. Aja

Sedan så har det bara varit massa hund idag för min del efter skolan då. Hundkursen sen så "mannen som talar med hundar" tror jag det heter och "hund coatchen" stavning?  Dock så gillar jag mannen som talar med hundrar bättre. För den andra killen gör saker som jag tycker är fel eller aa kanske inte fel. men jag skulle gjort på ett annat sätt. Finns säkert många olika sätt å göra på men aa :) Alla får tycka som dom vill =)  Sedan så var "mannen som talar med hundar" rätt så intressant idag eftersom att han jobbade med en sån vovve jag funderar på att ha senare i livet =) Sedan så mongade jag mig som vanligt å kolla på blocket å andra ställen efter vovvar och info :) och såklart kollar jag ut collie valpar åt Sandra=) Blir som ett måste.. 


Nää ska ta och fixa mig för kvällen nu Ses!

inte min dag..

Det är inte min dag allt har gått piss utom hundkursen.. Hej då!

NY design!

Som min ser har jag fixat en ny design.
Fick en idé åsså blev det som det blev :)
Det blir så när man inte är trött nog för att sova.
Gonatt!
Måste även berätta att idag så har jag kollat igenom en hel del sidor med kläder jag vill köpa :) + Tips till julklappar jag kan köpa.. Så när jag var inne på http://www.doggie.se så hittade jag rätt så smarta saker till Daphnooo ;) Åsså denna bild på en sådan vovve jag ska ha haft nån gång i livet innan jag blivit senil och aa
:)


Fredag mongo fredag.


Idag har dagen varit rätt så blandad. Hat,Glädje,trötthet,mongohet osv haha. Lite sådär bevis på att man sovigt lite lite under veckan =) Skoldagen var rätt så mongo för så fort man kommit fram till skolan igenom det kalla regnet så sätter man sig ner börjar jobba lite i matte boken åsså ser man att det är "snöstorm" ute. FYFAN! okej för er som gillar snö :) Jag gillar det när man sitter inne på julafton och inte ska gå upp till högslätten för att det är idrott där. Nej då räcker det! Sedan så bar det iväg till högslätten för vi skulle åka skriskor. Det fula var att det var sjukt mycket kallare i ishallen än ute. Rätt fult, men vi åkte endå.

Jag och Sandra gymmade även idag kände mig lite halv slö men endå inte rätt så fult men det gick ju endå. Funderar på att kolla upp om jag har dåliga muskler runt knäna eller något eftersom att så fort jag cyklar på den där maskinen eller nått så drar det i sidan av ena knät och när jag gör ben saken som man trycker fram så får ja små ont i knäna då med. Lite mystiskt de där. Resten av dagen har bara gått åt till den där jäkla film analysen. Dum som man är så tar man tag i saken i sista stund. Varför började jag inte med uppgiften tidigare?????? Aja analysen är inlämnad och jag är inte nöjd som vanligt :) Sjukt irreterande, men det känns som om ideérna inte kommer fram dagarna innan. Nää aja. Nu är det helg eller aa Lördag om man kollar på klockan.

Aja Gonatt
Btw, Fick mina pistagenötter idag iallafall!

bortförklaring.

Hahha till att inte skriva svenskan just nu.. För just nu känns det drygt, men snart så =) måste även berätta att Sandra testade Spring saken idag för första gången Den är rätt skoj faktist men aa som sakt som hon sa. Man kan lika järna gå ute ;p

Godagens! Gårdagens!

Kunde som sakt inte skriva något inlägg igår eftersom att bloggen dampade för mig. Rätt så synd eftersom att jag var sjukt skriv sugen där ett tag ;p Hann med rätt mycket igår :) Skola till 4 sen mat.. Han även med å fixa lite med ps. Det blev en ny design till Amanda också :) Efter det skulle jag iväg på en info om det här med draghundar osv :) Rätt intresant faktist ;p  Dock var jag den enda från hundkursen som var där ;p Men tror det får bli Dolly som används på den fronten =D Man kan ju alltid testa med lill Daphno också men ;p Fick även in ett tränings pass på gymmet med Fia! Sandra! Denna gång var jag peppad haha :D

Så igår var det fullt upp. Pappa fick punka också. Det var nån traktor gubbe uppe på vårdkasen som inte hade plockat undan och fixat riktigt efter sig. Aja.

Idag blire inte lika lång skol dag tack ock lov. Börja bli less på alla dessa långa skoldagar. Efter skolan bär det av till gymmet igen ;p Sjukt skönt å träna :D Hahah snart blir man vell tränings narkoman också haha.. Efter skolan måste jag även iväg med vovvarna en sväng! Nää ska ta och fixa resten nu Ses!

Tacoooos!

Det blev tacos idag :) Längesen nu sist vare hos Sandra & det var ett tag sen känns de som iallafall. Annars har det itne hänt så mycket skoj. Slutade inte fören kl 4 satt...  Aja ses sen?


 för att den va tuff!

Godagens godagens syrran har varit i farten!

Nästan lite irreterande eller det är irreterande! Elin har som sakt varit ifarten igen. Nu är sakerna borta igen :( Hårspray,mascara ;s Hon har en egen skumt?  väskan min har tydligen blivit hennes också? Vem betalade? :O Jo jag =) Sedan så var skinjackan nära på att flyga iväg nät hon endå höll på.. Nä nu börja det gå lite långt här :) Blir nog till att besöka en säkerhets affär :) eller? Idag äre skola,test i konstruktion, gymmer och sedans hundkurs =D Nää Måste dra snart börja kvart över SES!


det längtas!

Söndag igen snart måndag = ännu en vecka har gått och snart är det jul och stort + för att det blir bara närmare och närmare tills den jäklans tandställningen försvinner.. Fyfan vilken glädje man har inombords när man tänker på det haha, men vi måste ju skriva upp något tragiskt också.. Joo jag har prov i morgon men inte fan har jag tränat nått? nop inte har man haft tid till det. nej! och så blev det massa trassel med filmer hit och dit till film analysen :( Tack till er som fixasaken! =D 

Nää nog om tråkigheter och skola. Vi kan snacka lite mer om julen ;p Jag längtar haha.. bruka inte göra de.. för varje år har jag blivit as sur för att det inte alls blev som jag trodde.. men det känns som att det kommer bli rätt så bra ;p kanske för att ja vet små saker ja kommer att få =D Sedan så önskar min syster sig en Gitarr fatta skoj jamenar den förra slogs sönder och eldades upp. Sorlig historia de där haha. Kan jag också ta den sa hon om hon får en :) Hon börja bli rätt duktig på det där. Eller det måste hon ha blivit iaf om hon ska spela för hela kiörning så? :)
 = Sant? vem vet återstår att se ;p




Men men nog om det Ses!

Dåligt med skrivande här.. men nu så!

Har inte skrivit på ett tag som ni ser, men allt är pga att våran router eller vafan de heter dog egna ord " internet saken" DOG! Så jag har varit varit rätt så deppad haha närå haft annat för mig. :) varit med fia, festat, skolan, varit hos Sandra och träffat min "tvilling" Mycket söt liten charmig sak den där kissemissen :) Ätit pizza kanter från Sandras vesuvio som hon hade längtat så efter, sätt på film och jobbat. Så nu har jag blvigt lite rikare! Fast pengarna kommer ryka lika snabbt som dom kom! Nää har väll inte så mycket mer å säga eller joo.. har kommit fram till en mycket ond plan ;)

Såhär är det. Sandra ska få en julklapp av mig iår. Det roliga är att hon inte har en aning om vad hon ska få HAHAHA. Sedan så är inte Sandra en så värst nyfiken människa men nu börjar det krypa fram. Bara därför ska ja påminna hon om julafton rtt ofta tills julafton komer.Så hon kommer bli alldeles tokig MOHAHAHHA!


Bio!

Idag så blev det bio helt plötsligt med Malin ;p Var rätt skoj vi var bara 4 stycken innne i salen och det var ju rätt så soft ;) Denna gång blev det step brothers eller aa jag tro den hette så. Måste även berätta att jag svängde in hos bowser och kolla hur det såg ut i längenheter och jadu tro det eller ej men fint vare :D Fyfan vad alla har lägenheter nu jag vill också ha.. Fatta mysigt å pyssla,fixa,trixa och göra det fint för sig själv. inte lika kul när det är rummer här hemma typ städa åsså men endå :) Jag längtar iallafall hahah.



Btw, popcornen här är mycket godare än i sundsvall lovare!



mongokatten och jag.

Godmorgon!
Har till och med hunnit kolla ett andra aveny avsnitt i dag också ;p

men som sakt. var nyss inne på "sandra S-N BLOGGEN! där jag får läsa att hennes katt börja bli allt mer lik mig :) Dock så har Sandra lite fel på vissa punkte. Vart sitter min vatten saklle? vart sitter mina 2 extra klor? Hur kommer det sig att jag har 2 "Seende ögon" och så.. Sedan sne käke tar vi natruligt vis inte upp eftersom att de är inte jag som är sne utan tandläkaren och hans tandställning. Han erkände de till och med. Appropå Tandställning jo den 17 så spänner jag tandställningen för sista gången! JAG LÄNGTAR! ÅÅÅ Så de här kommer bli min första födelsedag utan tandställning på länge. Kanske till och med julen. " KNÄCK HÄR KOMMER JAG!" och har ätit de förut men de gick inte äta med ha knäcken i munnen tills den smält. rätt tråkigt.

Nää ville bara säga med detta inlägg att jag lever och att katten blir bara sötare och sötare med alla des upptäckter! Sådesa SANDRA!


Mongo? =)

Det är rätt jobbigt när man vet att man kommer vara fett trött i morgon när man kan inte sova =)




fyfan!

Helgen vart rätt så soft endå. Halloween fest osv..  och så blev det en film kväll hos Sandra. Där hon hon måste haft det svin kul haha. för jag är den som inte klarar av sånna dära äckliga filmer osv fyfan. åsså var det jag som va tvungen att sköta dosa precis då ;P VEM FICK PANIK? jo ja hahah.. ja skratta och skaka och försökte byta kanla samtidigt som jag försökte skymma tvn med handen  hahah ;p

Idag då? :)
Joo första dagen i skolan efter lovet.. känndes sådär precis som om jag skulle komma försent.. hatar måndagar ;p men så blev jag lite road på vägen till skolan för mitt på trotoaren där jag gå så skuttar en lite kanin förbi "inget dag drömmande" Så jag Måstw bara kolla lite extra jamenar jag var rätt så trött så ja kanske drömde MEN INTE DÅ =D en livs levande liten kanin grå var den också då det måste vara en tamkanin :) Ful som jag är så måste jag såklart ha kort på den lilla saken.. fick iaf en litet kort.. sen skutta den iväg till grässlätten här bortanför mig och fort gick det. ajg som ville ta upp stackan men nee skulle jag inte hinna för bråttom vare till engelskan -.-

Efter skolan blev det äntligen träning YEEES!!!! Som jag har längtat. Sedan äta och hundkursen! Blev itne människor sök idag som jag trott utan det blev lydnad iställe :) Rätt kul det med iförsig :) Och Sedan för att göra det lite svårare för oss som varit med förut så fick vi köra lydnaden utan koppen. Ingen match för Sandra de här tänkte jag.. men Daphne?? Jarrå faktist gick nästan bättre:)


nää ska inte skriva så mycket mer nu :) Kan skriva mer sen., Måste lägga in fler bilder också om jag nu bara hittade sladden  men men.. Det löser sig.. HEHE SANDRAS JULKLAPP PLANERAD!!!! ;);)


RSS 2.0