Första dagen lyckad ;)

Japp har hunnit med att gå 2 prommenader idag en i morse och så en nu ikväll :) Idag har jag även varit på stan en sväng med Malin efter skolan. Då blev det också "middag" på waynes coffee. För mig blev det en potion lasagne. Har varit så sjukt sugen på det så aa var abra tvungen haha. Efter det kollade vi runt på stan lite Malin gav mig även tipset att börja handla julklappar redan nu! Smart va?!? :D

Och så ikväll har det pluggats lite matte.. Och det är ju bra.. 

 ska ta och fixa med annat nu Ses!
Btw, köp denna smoothie på waynes coffee frukt/nånting.. AS GOD och uppfriskande! =D

Kampen mot mullig hund.

Har äntligen börjat! Började redan i morse med en prommis på 30-40 minuter ungefär:) + att ja måste berätta att det är en kamp för mig också, jag är ju lite sådär seg som sakt Sandra har sakt det Malin har sakt det Syster har sakt det osv ;p Därför har jag slagit vad med pappa hehe.. Så jag får se hur det går men ja hoppas jag vinner! För Daphnes skull också :)

 Hade även sovmorgon idag men som sakt var inte hundra på det här med svenska så jag tog reda på saken.. JAG BÖRJAR INTE FÖREN EFTER LUNCH! Skulle varit mycke bättre som jag fick reda på det tidigare men aja.. Jag kan ju alltid försöka hitta på nått städa rummet kanske? Det ser förjävligt ut.. Men först ska jag äta frukost & låta håret torka

Så ses!

Prommenix

Så har man nyss varit på en prommenix med vovven :) Blev en sväng ut mot sälsten och så fick hon sin mat nu. Hoppas verkligen det här fixar sig. Jamenar man vill ju inte ha en tjockis till hund inte bara de men det är itne hälsosamt för vovven heller.. Ska iallafall försöka få in nån extra prommenad som är sådär lång och bra.. Varför itne en jogging tur med vovven? Både bra för mig och Daphne. Nää ska ta och fixa med annat nu Ses!

Jag och min tjocka hund!

Hej, Hundkursen var idag och det blev sök i skogen, men fick lägga spåret iskogen ska även berätta att Annika märkte att mammas otyg har satt spår på Daphnooo så nu Får jag ta över matandet helt själv och skriva upp EXAKT hur mycke/lite mat Daphne ska ha att äta.. Stör mig på att hon vägra förstå.. JO måste ju berätta.. Sandra ville veta hur mamma reagerade när jag berättade hur det låg till :) SAAAAANDRAAA! Det blev som jag trodde.. hon nekade först sen dampa hon :) Söt mamma Not för tillfället :) Ska även sattsa på mycket mer motion på hunden så hon kanske blir normalbyggd snart Fan sorg de här.. Mammor.. Fast ioförsig jag kanske skulle ha tagit tag i det ordentligt tidigare men aa mamma och pappa tyckte att dem kunde sköta de :) Aaa, men pappa tyckte att det lät bra att jag styr upp det och så.

Nää kvälls prommis med Daphne nu..


Små knubbis? Ja ;( Ska fixas? JA! :D Lycka till!

Helgen!

Tänkte försöka förklara helgen lite kort ;P
I Lördags var jag med Sandra och softade, åt godis,fick se när Doris FLÖG över hindrerna & sen åkte vi runt en sväng i stan :)                                            
                                     Jag har aldrig varit med om sådana flygare ;)



Åsså har vi söndag kvar då.
Imorse så fick jag kliva upp kl 9 eftersom att vi i hundkursen skulle samlas och vara på brukshundsklubben kl 10 och se på ett MH. Väl där så fick vi sitta och vänta en halvtimme på att Annika skulle bli klar:) Sen så började vandringen runt banan med hunden. Det var många olika moment som skulle göras. Skulle kolla hur hunden reagerade på olika saker som skrammel,(spöken) osv.. MH är alltså som ett slags "test" som görs på brukshundar.

Efter det så drog jag hem och sov igen ;p dock sov jag några timmar för länge så jag vaknade vid middagen;p Och nyss så övningskörde jag lite med pappa. Känns som att det börja gå lite bättre för vare gång och det är ju bra, men fan vad jag stör mig på att 5an ligger brevid 3an ;p


Fredagens händelser.

Ja vet! ja har inte skrive nått i helgen men som sakt jag har varit med trevligt folk iställe :)

Ifredags vart den en rätt så kul men endå lungn kväll med syster, Frida & Karin (kusin).
 Det vart film osv lägg in nå bilder istället :)


Ingen är perfekt! :D

Bild1:Elin,frida&karin
Bild2&3: Jag och mina favvoriter!;p
Bild4:Elin as garv.. Vi såg på gamla videoklipp sen vi var små ;p
Bild5:Jag och karin.
Bild6-7: Jag i bruna linser som mongar mig :)

Hemma på lunch..

Har nyss ätit go fika som man gjort. Blev inge skolmat idag för min del eftersom att de va köttbullar å så hade vi nyss idrott på högslätten så ja kunde ju lika gärna gå hem efter det:) Idag vart det gym på idrotten fett skoj :D Hatar när vi ska spela typ fotboll eller sått rätt så drygt ;p

Nää nu ska jag ta och softa vidare ett tag innan jag ska dra till skolan igen :) Ses!


Lindex reklam låten?

Någon som vet vad låten heter? :)


Vore trevlig om du talade om det för mig isåfall :D

Övnings kört.

Så har man nyss kommit hem :) Har varit och övningskört med pappa ikväll och innan det vart det gymmet med Sandra & mat!  Gick väll rätt så bra men har fortfarande en hel del att lära :) Annars gick det rätt så bra :)

Händer ikväll?

Lunch!

Sitter just nu på skolan och har lunch brukar igentligen inte sitta i datasalen så mycket på lunchen utan det blir mer att man sitter i matsalen och så :) Snart har vi mentorstid tror ja? eller svenska kanske? aja tur att resten av klassen är här så man vet när man börjar!

men vi ses sen!

Ny design för tillfället!

Japp då har man ändrat design igen :) den här får duga för tillfället har inte så många bilder heller så de fick bli lite såhär udda utan nå bilder på mig. Iaf idag vare sovmorgon så jag ska ta och fixa mig snart. Va tycker ni om den nya designen btw? inte riktigt klar en men snart så :D Fixar resten när ja kommer hem som tex texten och så :)

Ses!

Jag vet iallafall vad ja kommer drömma om inatt ;)



Jo, nånting om hur jag ska
 få tag i pengarna till min
 älsking som nu ligger alldeles
 ensam i en förpackning och väntar på mig :)

Min bror har fula skämt!

Japp jag brukar ju träna på kvällen på onsdagar men det blev tyvärr inte av.. har inte tränat på en hel vecka och det känns jävulst DÖTT!, men i morgon gäller det. Iaf vi drog till birsta iställe eftersom att syrran tjatade sönder över att hon ville ha en vinterjacka. Så vi åkte dit. Javisst blev det några köp:) även för mig ;p (sorry Sandra men jag har nog ett problem)haha Det blev såklart resten av favvotrosoran på bikbok UTOM rosa hatar den färgen ;p Så nu är min samling komplett ;p och så blev det ett linne där + en varm och gosig lilakofta :)


Joo, måste ju berätta va som hände i bilen också min bror e ju lite störd hahah ;P iaf han berättade en ful vits ja tänkte dela med mig med :)

Jo,det var en gång en kille som skrev in till en tidnining
som svarade på massa frågor och så ställde han frågan.
Hej, jo jag undrar angående de här men pungsvätt,
jamenar vi killar får ju pungvätt men vad får då tjejer? Mvh / Anonym

Svar: Läppglans!

Mongo unge ;p



Joo jag blev även kär ;/ ggr 2 jobbigt jobbigt men jag blev mest kär i en mp3. Sen så var det en systemkamera som stod där ;p Lägger in en bild på min kärlek sedan när jag lagt in bilderna på datorn Ses Tv/kemi läxan nu!

Subway i härnösand WIIIIIEEEEEE :D :D :D

Jag sitter ju som alltid på morgonen och läser tidningen bara för att hmm? ja brukar göra så ;p Men idag stog det nått as intressant :D :D Joo subway ska starta i härnösand! Fatta kärlek eller? Nu behöver jag inte åka till sundsvall för att få äta mina små älskade mackor :O Utan du finns det här i stan eller aa inte nu då men :( I NOVEMBER!!!!!!!!!!! Snacka om att jag kommer skynda mig ner när det öppnar?!?!? Iaf ville bara berätta den goda supergoda superdupergoda NYHETEN!!!! :D
  + =

Men måste fixa mig ses! =D 


Gårdagen!

Sorry! Igår när jag var jag så hem så ja slockna. Sikken tur man har som kan skriva något om det idag då? :) jo jva var lite duktig tycker ja :) pluggade mig fram i matten hos Sandra så nu ligger jag brevid henne i matten "starkt jobbat" hahaa. Sandra fick då vara min personliga mattelärare och det funkade perfect ;p blev bara lite flum där på slutet men det är ju klart man ska ha roligt eller huuur? :D

Fick även se kissemissen och se på när Sandra red på doris. Kissemissen var söt (undantag de här med kärlek vid första ögonkastet, för det var läskigt!) Riktigt också men även den skräcken gick över och aa kissen är rätty söt endå :) Lite läskigt att kolla på det ena ögat men endå :) Den är lite egen om man säger så :)

Joo fick ju som sakt kolla på när Sandra red så jag satt mig på den stora sandhögen som står på gården och knäppte lite kort på Sandra när hon gjorde lite dressyr saker :) blev as fint när hästen stog såhär rakt och fint så ja skyndade mig ner för sandhögen och tog ett hastig kort;p haha aja Det var gårdagen ses!

morgon musik?


När jag brukar fixa mig på morgonen så brukar jag iprincip alltid lyssna på musik för att få humöret på topp

Idag blev det denna låt som jag tänkte dela med mig med :)




Nää fortsätta nu :) Ses!

Sovmorgon =D

hade sovmorgon idag såååååå skönt :D synd för Sandra som inte får ha det och alla som missade natur expeditionen (stavning?) förra året.. Idag blire en lång dag i skolan slutar itne fören kl 4 -.- men efter det bär det av till Sandra :D ska plugga lite matte där också :) OCH det bästa kolla på kissemissen som är lite mongo ;p ena ögat var tydligen större än de andra men som sakt alla är  inte perfekt ( finns dey nått6 riktigt perfect igentligen?)men kissen va tydligen Fett söt endå :D

Asså nu börja tänka på det här med perfekt.. Man vill ju på något vis försöka vara perfekt igentligen.. men finns det nån som är perfekt? Som kändisa jätte många ser upp till dem eftersom att dom verkar va perfekt ha massor utav pengar, snyggaste kläderna, alltid till fixad och så.. men Hur mår dom igentligen? ;p i mina ögon är nog den "perfekta" människan den som trivs med sitt liv och inte har så värst mycke bekymmer :) och är naturligt vacker :) eller? hmm svårt de här med perfekt tycker ja :)

Va tycker du om perfekt?





















Nää måste fixa mig nu Ses!

Design open i sundsvall.

idag var jag där alltså med klassen eftersom att vi är nu med i en tävling rätt så drygt fick inte åka där ifrån fören kl 6 och lunchen sög ;p som tur var så gick middagen att äta iaf :) nått gott kött med potatisgratäng. Samtidigt som vi åt fick vi även se 3 killar som vara nå komiker av nå slag aa roligt vare iaf ;p annars har det inte hänt så värst myckte var rätt lång dag såg en rätt så het pojke också de ni :D mycke folk och aa vi fick reda på våran uppgift. Haha men jag somnade inte som vissa andra^^ Sandra och Carro är inte alls skyldiga :o Aja nu måste jag ta nått att äta fett hungrig ;s Ses




Btw, Måste bara berätta!!!!! Sandras kisse har fått en kissemiss och den ska bli min! nån som har tips på hur man övertalar sin mor? :)

Dålig uppdatering idag jag vet :)

Men som sakt inte många som gillar att sitta vid datorn och så när man har ont i magen och bara vill spy -.- Somsakt var på fest igår :) Sedan så sov jag hos malin.. och dum som man var så drack man inget vatten innan man gick och la sig.. dum dum mycket dumt.. Fick iaf lite mat av jimmy som vi träffade nere på stan :D eller aa fick och fick.. "ja åt upp hans mat i princip" haha Mycket trevligt att träffa den pysen sjukt längesen man såg han :P Aja..

Btw!!!!! måste bara berätta att Sandra lyckas då med allt ;p är man på dåligt humör eller har tråkigt så lyckas hon komma med nått bra så man blir glader ;p nyss så skickade hon en länk på en blogg haha då vare en sex blogg som en brud skrev. Hon verkar vara lite kär i sin dildo tror ja.. haha.. Aaa hon hade tydligen fått den från blondinbellas blogg om jag förstog det rätt ;p Näää sånna där udda bloggar måste det göras fler av haha :D


Nää måste gå och sova nu ska till sundsvall imorgon på nån design open nånting.. nån tävling som klassen ska va med på, Vi tydligen ska vinna och få några tusen var :) skulle inte sitta fel nu kan jag talaom :) GONATT!

Gårdagens händelser :)

Igår efter skolan så drog jag hem till Sandra :) Såklart så skulle dom äta tacos ;p "vem ska annars rensa skålarna?" haha :) Iaf där var vi och softade ett tag senare på kvällen så drog vi hit och såg på en film.. och softade..

Det blev en rätt saå lugn kväll alltså :)
Fixa var social
Jag och Sandra gjorde go maten :D

Nää nu ska jag hoppa in i duschen ses!


Dumma förkylning!

Så vare kvällen igen och ännu närmare en ny dag.. Idag har dagen varit rätt så slapp & jag vill verkligen bli frisk nu!!!!!!!!!!
Sjukt less på att inte få träna :( Man känner sig liksom så glad och aa precis som en ny människa efter :D

Aja, ikväll har det itne hänt så mycket fick åka iväg och hämta min påse med mina kläder och så har jag gjort pelles och hannahs blogg hanna skrev nu här i ikväll kan du kirra min blogg och lika snabbt var jag klar eftersom att hon hade med alla saker hon ville ha :) Sånt är rätt så bra :) Lite lättare då ;p har även Fias och en Anonyms bruds på g ;p Men båda har  inte haft bilderna vid närvarande så jag kunde få dem så ;p det blev lite svårare.. äää de löser sig :)

Nää nu ska jag fixa för kvällen Gonatt!



.


fridas fula funderingar..

Så sitter man här och skriver igen.. nyss fikat och så :) Idag har det varit ensåndär konstig dag.. Då man har varit rätt så borta.. Mest bara tänk på att möjligt.. tänkt på så många saker så på fysiken fick jag läsa om texten för att ens förstå vad det handlade om.. Ganska fult sånt där..  Som ibalnd om man har nått speciellt i tankarna då kan man gå och tänka på samma sak hur längesom hellst.. Jävulst sjukt igenligen.

Idag har det även varit en sådan dag då man bara längtar bort från härnösand.. Jag skulle lätt göra allt för att typ stoppa tiden i härnösand och bara resa bort :P 

Drömma kan man iaf :)


Godmorgon

Hade sovmorgon idag :D rätt så nice.. börjarinte fören kl 10 och så :) men tycvätt blire ingen träning idag :( förkylningen vill ju inte försvinna utan den vill bli värre nu är nosen utsatt också -.-  aa hoppas man blir frisk snart :)

TIPS TIPS TIPS GE MIG TIPS PÅ HUR MAN BLIR FRISK :D ?

Alla tycker olika!

Sandra tyckte inte om mongolåten som jag skickade.. Det blev en lite rolig diskution om den så hon skickade en låt som hon tyckte om. Inte precis min smak men som hon sa, den blir bättre efter 1 min det var ju sant! :)


haha ;p belly dance..

Såklart vill man inte ha tråkigt när man städar "måste ju göra sånt också"  haha iaf.. Så jag satt igång lite musik på youtube.. och det fick bli en lite galdare låt en med adam tensta och aladin eller aa.. så låg denna låt på sidan om haha

vart ju som bara tvungen att skicka länken till Sandra så får vi se vad som svar...
HAhah hon tyckte jag var lite mongo, som vanligt då :)
Men ärlig det här är nått för HabibiSandra haha :D




Fortsätta nu Ses!

Onsdag, äntligen är fysik provet gjort..

Som vanligt när man kommer hem och ahr gjort prov så frågar alltid mamma hur det gick ;p men aa inte så lätt att svara på tycker jag eftersom att jag inte har svaret i handen eller vad säger ni? :)

Iallafall idag har det itne hänt så värst mycket. skolan sen hem i princip senare kommer Sofia och då ska vi ta en långprommis med vovvarna :) & så måste jag plugga lite matte. Drygt nu när allt ska gå så värst fort.. ;p aja bara att jobba på :) men nu ska jag sitta och leka lite med några blogg tester jag senare kanske kommer ha få se vad som händer :) 
 Puss tja!


Bjuder på någar bilder när daphnoooo leker :)

Inköpet tidigare idag :)



Fin fint :) dock är bild kvaliten lite kass men som sakt mobilkameran var i farten denna gång^^

Tisdag,sundsvall

Idag så gick jag till skolan även fast jag hade fett ont i halsen. Men vafan tänker jag fysikprov i morgon måste ändå dit endå satt... Jag gick till skolan och förberedde mig inför provet eller om det nu heter så. Sedan så kom min mamma och hämtade mig efter lunchen typ för att skavsåret i käften gjorde ont som fan.. Jamenar bara för att ja gått med på att få tandställnign och lida lite gran måste jag ju inte behöva lida i onödan? :)
När vi väl kom till tandläkaren i sundsvall så sa tanten att själva tanläkargubben inte hade stoppat in tanställningen rätt KUL AS KUL! Dumma gubbe.. Iaf efter det så åke jag och mamma runt en sväng mamma ville gå in på nån affär som vi drog in på och HELT PLÖTSLIGT så känner ja hur de knäpper till i munnen. FAN tänkte jag..  då hade ett gummiband hoppa ur led mamma ville såkalart åka till baka medans jag tänkte ta och fixa saken i egna händer och aa osv osv osv..
 
På vägen hem svängde vi in i birsta så jag kunde köpa mina lacoste som jag så länge velat ha hittade dem på nått reklam blad.. Inte fan var dem lika vacke i verkligheten inte ;( nää Jag blev istället förtjust i ett par andra :) även mycke billigare inga skog för 1000 spänn här inte :) helt lagom pris tyckte jag de va :) Drog även och kollade på mycket annat :) testade alla chinos i hela birsta tro ja.. kom iaf fram till att bikbok var bäst :) så jag köpte mig ett par gråa:)+ Knallblå troser på köpet ;)

Min mamma kom även på att hon hade hittat 2 affärer med stl 35 i klackskor.. eftersom att jag har smala skuma och precis för små fötter för endel 36 eftersom att endel har rätt för att vara lit större -.-  Så vi gick runt å leta en affär var jätte söt för där fanns det en hylla med bara 35 :D Yes tänkte jag ;p hittade ett par svarta som jag gick runt i affären med.. dock ööpen tå.. Så går ja fram till en okänd hylla och där står dom  :O :O :O "De va dom här ja tänkte köpa till dig men jag vågade inte" sa mamma.. WHHHAAAT varför har du inte sakt nått...? Så jag tar av mig de svarta och testar :D åå aa dom var fett sköna.. :p Så det blev 2 par skor med mig hem :) stort + för att mamma hade bra smak för dagen! ;D 

men men, lägger in bilder sen
Nää plugga nu fysikprov i morgon ;s

Börja bli sjukis?

Har iallafall as ont i halsen och allt känns aldeles varm med tar jag av mig den här tjocktröjjan så börjar jag istället att frysa ;s Snacka om störande jag har inte tid att vara sjuk -.- Någon som har tips som gör en frisk snabbt? :)

Nyss så drack jag iallafall en kopp med honung och vitlöksbitar i. :) Ska hjälpa tydligen har gjrot det förr så jag hoppas det funkar nu också. Annars så har kvällen varit rätt så lugn. Efter skolan blev det gymmer var rätt så skönt sen bar det av till smitingen där vi testade sök för sörsta gången. Det var rätt så kul faktist.. Något jag faktist lätt skulle kunna göra fler gånger ;p Iaf om amn jämför med agillity det blev tråkigt efter ett tag. Var inte så seriöst på något vis tyckte ja. Aja, Efter det så Blev jag as trött och hängig nästan som om man hade feber. Så jag tog en liten tupplur :) Tur att vi inte har sån jobbig dag i morgon utan det enda som gäller i morgon blir att plugga inför provet.

Nää nu ska jag ta och fixa sen sova det behöver jag! :)

Slappsöndag!

Så har man nyss fikat och ska snart sova :)

dagen har dagen varit rätt så soft. Pappa kom hem och det var ju skoj :)(Frysen börja bli full med älgkött)  Vi ska även fortsätta övningsköra nu i veckan, vågar fan inte övningsköra när mamma sitter på sidan eftersom att hon är lite dålig på att förklara haha;p 
 
Idag har jag i princip inte gjort så värst mycket utan bara tagit det lugnt och så :) Har tex kollat på vem skan slå filip och fredrik rätt underhållande haha, sen så har jag softat. softat lite till och klippt Daphne så nu är pälsen fin :) Värst var det att klippa vid bakdelen på hon och under magen efter som att vovven har så enormt mycke päls där ;p men det ordnade sig :) Nää nu ska jag ta och fixa lite saker sen hoppa ner i sängen :) Gonatt


Ge mig sol/värme osv? :)

Jag fryser... Sitter här i mjukisskläder och fryser.. har till och med tjocksockarpå fötterna..  Såhär har det varit i någradagar tyvärr.. På morgonen när man ska till skolan äre värst tycker jag.. men idag har det varit kallt hela dagen. Okej inte så konstigt eftersom att jag varit hemma hela dan men endå? :) men vart är värmen då? inte i elementen iaf för den kommer inte fören i oktober -.- DUMMA fjärvärme eller va den numma saken nu heter.. Jag fryser! Hoppas inte man blir sjuk också nu när jag väl har börjat komma igrång med träningen igen.

Det är sånna här tillfällen då man längtar bort till ett varmt land. Just nu vill jag till turkiet!
Dit vill min mamma med det vet jag.. PENGAR JAG VILL HA ER! ;(



Drömma kan man iaf!

Lördag! Sikken dröm.

Så var det lördag igen:) Det bästa med lördagar är nog att man sår sova hur länge man vill också ;p Idag klev man upp vid halv 12 av att mamma frågade när Sandra skulle komma ;p Jadu hur ska jag veta det när jag ligger och sover? ;p

Btw, hade an as skum dröm inatt haha^^ Ska kanske ta och berätta:)

Det var som marknaden här istan eller mer likt tivolit.. fullt med folk överallts å så.. Fast där tivolit bruka vara var det en skog typ som ett läger där folk kan bo och så as skumt.. Det var iaf nån sorts firande där så det var massa artister och så vidare där. Och i själv klubb stugan skulle det vara som ett skumparty. men innan var man tvungen att sitta i en biosal och vänta as ful ;p och i drömmen hade jag tydligen sommnat där och när jag vaknade så hade tydligen det hänt as mycket för jag var heltplötsligt ägaren till det hela. Men jag kände mig lite borta och Sandra var tydligen min tant som tog hand om mig och berättade vad ja hade för uppdrag att göra.. ja skulle rädda nån unge som höll på att ramla i från kajjen så jag fick springa  i full fart,men det jobbiga var att jag var rädd för vatten så jag fick hjälp av små barn som gjorde det ( små tuffingar). Sen så fick jag göra massor utav uppdrag.. samtidigt som jag skulle ha kul och festa på skumpartyt.. och hålla kolla på allt, vem det var som vann segelbåtstävlingen osv..Som tur var för att hiinna med allt så gav mina kompisar mig massa tips.. hihi osv osv.. 

As skum drömm tycker jag ;p men ni som var med i drömmen tack till er att ni hjälpte mig haha ;p ja fick panik där ett tag haha 

Nää nu ska jag ta och städa. Har lovat mamma,Sandra och Malin det så :) SES!


Träningen

Idag blev det som sakt konditions träning.. först körde i på srping saken sen "rumpmaskinen" rätt så skoj coh så klart körde vi mag maskinerna :D Sandra och jag har hittat varsin favvorit Sandras är en rätt så vanlig "upp och ner" med tyngd. Medans min favorit är när man drar tyngderna med siderna man drar år as kul :D hoppas ni förstår förklaringen ;p
Nu nu ska jag ta och hjälpa mamma med vad vi ska äta och jag har bestämt mig för kyckling :D
Ses!

turen i oturen?

Idag hade viu tur. Vi slutade tidigt.. för 2 lektioner vad inställda.. Så nu har jag och Sandra suttit här hos mig ett tag för att vila magen innan vi ska dra och gymma. Idag äre konditions träning som gäller! Fast vi hade endå lite otur för en av lektionerna behövde ja tycker ja.. okej det vat tur att den inte var men endå.. Vi ska vara klara med en rapport och jag fick inte all info om det som jag ville ha.. men men


Btw, nu har jag fått världens idee om hur jag ska ha min blogg.. ska göra om det helt :) eller iaf nästan.. tigern som jag har i mitten får vara kvar för den gillar ja! =D

Aja vi ses gymmet nu!


Blå,gul eller hmm?

Hej igen, nu har jag suttit här och ändra lite försökte mig på det här med att ändra på komentarfälten men nää dom ville jävlas så nu ger jag mig för ett tag ;P Sedan så har jag funderat igen haha på att göra om.. Just nu har jag ju "Lila" som utgångs färg.. venne om jag ska fundera på nån annan sån färg? :P typ blått,gult? eller grön? :P INTE rött iaf för då blir det massa rosa och den färgen och jag är itne goda vänner :)

Det blir väll att man ändrar när man har tråkigt ;D SES!








































Tufft!


Ge tips vett ja :D

Slutade tidigt idag som tur var... Har även hunnit varit hos tandläkaren och fixa igen. Så just nu sitter jag här och tråkar, Funderar på att ändra lite på bloggen bara därför jamenar just nu tycker jag den ser ut som en pyjamas eller nått haha ;p om en timme eller nått blir det långprommis med vovven sen så aa dagen fortsätter ;p


Har ni tråkigt ge gärna några tips om hur jag kan göra om bloggen :)

Tisdagen den 9 sep vem har tråkigt?

Jag har.. iaf just nu.. skit trist.. idag har jag varit i skolan rätt så soft dag endå om man tar bort fysik på sista timmen det suger.. Annars så har vi bara ritat och tagit de lungt i princip. Sedan efter skolan drog jag ner på stan med mamma drömde mig bort i "vill köpa fiskar världen" såg mitt akvarium i huvudet, men min mamma såg den inte det sög.. Jag får spara ihop till mitt egna lilla akvarium :) Har iallafall bestämt mig att en dag ska jag ha fyllt upp det där akvariumet ja har i huvet å få det att stå mitt framför ögonen på mig :P

Senare så kom malin hit med sin trasiga dator :( och mian kusiner + morbror.. Han kollade på Malins dator och kom fram till att hon får gå till säljaren osvosvosvosovsov... Vi beställde även mat till Alla i "detta blåa hus" Gammlingarna var inte så bra på att förstå hur man beställde mat så jag fick försöka styra upp det och aa vi fick mat hem som tur var :D
Sedan har jag haft tråkigt.. :) Satt ett tag med min bror och försökte rita Graffiti eller aa vafan du fattar sånt pojkar spraya på alla gråa trista väggar typ.. Fast på papper då i detta läge.. Det gick rätt bra faktist min bror är rätt duktig han med trodde jag inte om han :)

Här har vi ett lättare och aa tråkigare exempel men aa Sandra
 kan ju alltid testa att skriva sitt namn med olika S vem vet? :D

beroende framkallande!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan det blir mat! =D Idag vart det gymmet igen känns verkligen bra det här :D idag var det super skoj att träna faksit till och med sandra kände hur det tog i armarna :D


Sedan så vill jag säga att min bror har gjort mig beroende av ett spel som han visade!

http://www.jesper.nu/onlinespel/Klassiker/2912-Pipi/

Just nu ligger man på 1437641.75poäng!

Mat nu! =D

Lite nytt till designen

Så vare söndag kväll igen och i morgon äre skola som gäller.. Aja strunt samma..  Helgen har varit rätt så lugn faktist.. utom att mamma fick lite damp över att min syter inte låste dörren men annars så.. Idag har även min dator formaterats om så nu är de itne sådär jävulst drygt seg som annars :) Har även fixat lite med bloggen men aa ska jag vara ärlig så tänker jag på pyamasparty men det är jag ;P Ska kanske ändra färg på den drär lila linjen å kirra en annan bakrund och kanske ha en annan bil på mig? hmm.. Får fundera lite vidare påsaken Ge gärna tips vett ja! =D


`Va tycker ni?

FYFAN VA ÄCKLIGT!

aa faktist lite... mamma kom upp nu och var helt hysterisk.. VEM FAN GLÖMDE LÅSA? Det fula var att syrran sa att hon skulle låsa igår kväll.. Så jag gick och frågade om hon hade låst.. inte fan hade hon gjort de heller ;s Så typ kl 3 i natt var det nån som hade sakt utanför mammas sovrums fönster "jag går och kollar" sen så pallade hon sig upp hur sängen och går till ytter dörren och så står de nån i hallen och bara kollar på hon.. men hon hade ingen aning vem de va.. nån i jeans och en munktröjja typ.. åsså nu i morse frågade jag vem fan det var? men hon hade ingen aning.. hon sa att det var nån Anders lik.. Haha de var ju en bra förklaring?  Aja.. du som var här vafan ville du?:P Gör inte om det tack..(ring först) och aa syrran lär ju fatta att har hon lovat att låsa så ska hon de..


Nää nu ska jag ta och äta frukost.. hejja!

två udda videos!

Hade lite tråkigt så jag satt mig och kolla runt lite på youtube och så hittade ja 2 rätt tuffa/udda Dans videos som gjorde mig jäkulst danssugen eller aa tänk dig skumparty eller nått sånt skoj ;)


Hjortron och glass mumma!!!!

Har nyss varit hos mormor hahah även att ja tänkte skriva Sandra haha ;p HAHHA aja iaf va nyss hos mormor och åt god middag med förätt varm rätt och efter rätt efterrätten ägde ut allt! okej, all mormors mat är god men glass med hjortron♥♥

Aja, idag vare träning igen imorgon blire vila sen får vi se vad som händer :) Gick ganska bra idag utom att jag kom fram till att jag måste köpa massa nya hårsnoddar eftersom att min bror använder alla 120miljoner på sina ben..

Händer ikväll då?
Ja för min del har jag ingen aning :) blir nog en rätt så lugn kväll jag får helt enkelt se :)

Hemma på lunch

Idag ville inte skolansmatlista vara snäll med mig utan den ville jävlas.. Såklart så ville den bjuda på chili corn carne BAJS ÄCKLE MAT! hatar den maten på skolan.. Sist man åt de så smacka de spya och så fick man med sig en plas bit i mysig ;s Så jag mig en prommenad hem och åt här iställe :) Mina cherios är 1000ggr godare tycker ja.

Aja ska snart dra mig tillbaka till skolan har fysik sen kemi och efter det blire gymmet med Sandra benträning äre som gäller idag :) Men innan jag drar måste jag lyssna på ful låten jag fått på huve "alex c nånting - Du hast Den schönsten Arsch Der welt.. fast jag har en remix på den..

Hade även den låten i skallen igår enorm störande men den är lite hoppig låten så man blir lite hoppigare gladare och aa.. Sen så tänkte ja vafan ja måste ju ta reda på vad den där meningen som dom sjunger typ 24/7 betyder :P Så jag tog reda på det ;p haha
"Du hast Den schönsten Arsch Der welt= Du har den underbaraste/snyggaste äset/röven i världen ;P

Nää nu ska jag dra tillbaka till skolan SES!

torsdagens träning

Så har man varit i skolan/ tränat/ och ätit :) Idag på gymmet så blev det kondition och mage. Jag och Sandra kom då fram till att "rumptrampmaskinen" som jag kallar den är så fucking jävla grymt jobbig om man jämför med den andra träning saken där man i princip flyger fram;p Aja det ska kännas att man tränar tycker ja :) eller?


Nää nu ska jag ta och fixa massa saker Ses!

Torsdag,konditions träning.

Hade sov morgon idag så jag börjar inte fören kl 10 SKÖNT!
 Tyvärr går vi iställe till 15.45 -.- men vår kemilärare tycker att vi ska korta lektionen för att annars skulle det bli så jobbigt.. så jag hoppas hon kortar lektionen rejält!

Efter det så drar jag och Sandra till gymmet :) Idag äre konditions träning som gäller FYFAN!, men har man bestämt sig så har man eller hur?;p Har även märkt att jag är lite små tjurig ibland när de gäller träning :) Som igår på body combaten så ville man sätta sig på sidan och vila, men Nää tänkte jag, ja ska banne mig klara det här! Och det gjorde ja Då blir man liksom ännu gladare efter tränings passet hehe.. Aja ska packa ner alla tränings stuff nu SES!

Btw, blir nog itne mycket till bilder på min blogg den senaste tiden inte mer en en per inlägg iaf för min dator särar så jag kan inte ta upp nya fönster från andra sidor som på apberget tex.. inte kan man svara på mer än 1 inlägg ;S as skumt men det ska komma en som ska hjälpa mig och installera om allt från början så det löser sig!


Gonatt:)

Måste bara berätta att jag verkligen älskar känslan efter att man tränat =) men känner sig liksom som en ny människa frisk och sund och aa helt enkelt super nöjd! Som sakt det blev träning idag för min och Sofias del. Tvingade ju med hon, klart hon skulle med tänkte jag:)  Så vi drog iväg och träna..

Efter det så drog ja hem duscha fixa osv..

Sen satt jag mig vid tvn och tittade på Heroes :) Snack om att jag har längtat efter att de de programmet. Det enda som stör mig med det är att de slutar när det är som mest spännande ;p men aa det är ju rätt smart endå för "tvgubbarna/tanterna" Får dom liksom ytterligare en person sittandes vid tvn vilket ger dem mer tittar siffor JIPPIE för er! Aja nu börjar jag bli trötter.Man märker att klockan i huvet har ställt om på något vis :) + att gå och lägga sig sent sen kliva upp tidigt som fan inte hör i hop men aa det vet vi ju redan men endå :)

Gonatt!


Onsdag!

Jadu så sitter man här igen. Slutade för ett tag sen och gör inget spc:) Btw, vi hade klassfoto idag men inte fick man se bilden men aa blir vell lika skumt som alla andra gånger.. man hittar alltid nått fel på en..
Aja,snart ska ja ta en prommis med Daphne :) & efter det  så vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att äta och träna..

Nää fyfan va trist ska ta och dra ut med vovven nu hejs!

Händer idag?


Så var första gym passet gjort!

Japp, kom precis hem från gymmet och snart ska det ätas mat. Iallafall idag så körde jag och Sandra på överkropp :) Vi har liksom delat upp träningen i 3 (överkropp,underkropp & kondition) Blir tydligen bättre då elelr nått ;D  Skoj var det iaf :) Sandra tyckte dock att jag var lite flum när jag satt och kollade om armarna såg nå biffigare ut, men haha nee inte gjorde dom de :(  Aja snart så får man vell se resultat :)


Sedan så har en trevlig anonym typ skrivit att den"hon/han vem vet ?:) " tyckte att jag skulle satsa på Ljusljuslila bakrund så jag får väll testa de :) Blir de bra så tack för hjälpen :D

men mat nu! Ses!


RSS 2.0