Fi************************Telefon!

Undra vart Malin håller hus? =) 

Aja, min telfon är störd så jävla störd så jag vill göra exakt så som Fialia bruka göra med saker när dom inte gör som man vill, men Njaaa ja vill ju kunna använda den sen så.. den ligger där den ligger. Fast inte fan vill helvetes telefonen samarbeta heller nee.. De dryga är att jag vet att jag har fixat med de där jävla minnes kortet förut så de funkade men nu vill det inte funka endå =)

Annars har jag inget mer skoj att skriva idag eller joo!! Idag äre exakt ett halvår tills jag fyller år haha fan det låter äckligt långt men om jag säger 6 månader då?=) Kanske låter lite kortare. Iaf lite. Kom på det igår när jag var ute och gick med Daphne och Jasmine. Vi hade så tråkigt så vi fick för oss att gå en lång prommis runt sälsten sen förbi skjutbanan och de där..  Hon längtar också sönder men hon fyller år om 2 månader den jäkeln. Såå orättvist, men det är mamma och pappas fel! som Sakt alla som ska skaffa barn knulla inte fram dom i mars =) För då kommer dom sådär jobbigt sent i december.



Aja, ska ta reda vart min familj håller hus inklusive LillDaphne för nu äre bara jag och Dolly här hemma Ses!

ändrade planer..

Det blir ingen agility idag :( Fast det tycker nog daphne är bra för hon vill bara ligga i skuggan och sova. Kanske ska ta och bada istället? =) Kanske man inte känner sig så jävla seg?



Ses!

Stugan,bada,softa,dampa

Jajaja så var jag här igen. Har varken haft orken eller lusten att skriva nått, men men Kort fattat så har jag varit med Fia,Jennie,fia och Malin och jobbat. Sen har jag gjort första doppet eller aa Fialia slängde i mig i stallarna -.- Fast jag var som fisken i vattnet i Åm! =D De stället gillar jag stark. 

Aja, igår  började det med att jobba fyfan vad sur jag blev där ett tag men tur att det ordnade sig tillslut. Somsakt kliva upp 6 på morgonen och sen blir allt åt helvete då kan jag säga att det inte var så mycke snälla ord som flög ut från min mun. Fast som tur löste det sig. Sen senare på dagen gick jag iväg och kolla på Malins match som hon hade och fyfan va hon spelar roligt. Hon fick det att blir lite mer action på planen. hhaha tjejer flög och malin flög över dom. Dom vann iallafall och det var ju bra!=)

Efter det fick jag sådär super tråkigt så jag och Malin drog ut till min stuga och softade. Hon fick för sig att vi skule ro in till stan den jäklen haha men Malin har ju alltid sina udda ideér OCH VEM FICK RO? Jo Jag för Malin kan inte hahah ;p eller jo hon kan men som sakt det är inget hon ska satsa stor på ;p  tur var iallafall att vi bara hunnit åka ut till själva "havet" utanför solum när Malin blev less och ville röka vattenpipan iställe.

Sen idag har vi inte gjort så mycket mest legat på stranden och sola. Sen har malin dragit/slängt i mig i vattnet 2 ggr Snällt Malin jätte snällt. Jo, vi fick för oss att leta ål också Fast vi hittade bara en mini ål.

och nu sitter jag här. Ska snart äta också sen blir det lite agility träning på brukshundsklubben och ikväll får jag se vad som händer. Har inte orken till nånting egentligen fast endå har jag de. Det är precis som att man är super jävla glad men endå oglad? sjukt skum känsla om jag säger så svårt att förklara med :P men men fixa mat nu Ses!

Ge mig!!!



Ja viss fan syns det allt att det här armbandet är de hetaste på http://www.cocoo.se/ ;)

Skutta? Flumma? Leva livet?

Fan Sandra det är lillördag och här sitter man.. Fast fyfan va de sprätter i benen!!!







Idag har det iallafall varit en jäkligt soft dag! Vaknade dock av att telefon fan ringde. Haha Ja då var det bara att kliva upp då! Sen blev det en prommis med Fia och hundarna, men inte blev jag nå piggare utav de? Nee så jag Fia, hundarna och Jennie låg på gräsmattan och gjorde i princip ingenting halva dan ;p  Fast man måste ha sånna dagar också! =D

Aja, sociala mig med dom andra här hemma Ses!

FÖR JAG ÄR LYCKLIG FÖR JAG ÄR LYCKLIG!!!!

TANDSTÄLLNINGSLÖS IALLAFALL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Fast det känns konstigt i munnen ser konstigt ut för den delen med men ååååååååååååååååååååååååå FYFAN VA JAG ÄR GLAD!






Känner du rytmen?

Morgonpigg?

Idag vakna jag då tidigt. för nån timme eller så? Jag var bara sådär klarvaken också. Sen har jag bara popa på med musik! Man blir sådär extra glad när det är värsta gladmusiken sådär så kroppen bara hoppar med i rytmen. Fick sånt glädje damp igår med, men inte mådde Fialia dåligt av de heller? Nää ja tror hon tycker jag är as trevlig att umgås med då fast jag är rätt flum ibland men vafan? =D 

Aa men nu ska jag iallafall traska upp till den andra Fia och hjälpa till att fixa massa i lägenheten...


GODMORGON! Ses!

Fia är då allt bra söt ibland.

Kom nyss hem eller aa för en stund sen. för jag har varit med maja Fialia kristin Jonsson och softat lite och så satt vi en stund på kajjen och fiolosoferade i solen, men det bästa var nog när vi drog åt olika håll för de tar inte ens tio minuter så ringer Fia
första tanken man har är (jaha vafan äre nu då?)
Jo, Fia var rädd jättre rädd så vi hade ett litet fejkseriöst samtal där haha.. Fast jag fattade inte riktigt varför Fia ville att jag skulle prata på med tillsist!!!!!

Somsakt Fia blev rädd för ord som detta..
Heey sexy
osv..



Hon blev så rädd så hon lyssnade inte men jag förstår hon helt. stackars lillaFia HAHhahahah..  Som när jag var i turkiet då kunde folk slänga ut sig som "ooo sweeeetie" "söta svenska flicka"  och sånt där drygt..
Jag blev mer irreterad och gav mördarblickad och sa att det inte va jag osv, men sån är inte Fia hon är för snäll=)

haha nog om Fia hon hennes rädslor Ses!


Mongot! =D

Sandras söta katt Bebiiis/Mongot/Busan!   =D



Idag äre en såndär dag då man bara är över glad för ingenting! Precis så som det ska vara! Har inte hunnit med så mycket idag tyvärr men vaknade i morse av att mamma fråga ifall jag ville med ut och hjälpa till att sätta i båten, men det kändes inte så lockande den tiden på morgonen.

Igår då. Jo drog ju ut till Sandra och tillbringade kvällen där & vad får jag inte se det första jag gör när ja kommer dit? Jo såklart står Sandra och tvättar pärlan sin :) Hon och den älskade benzen. Aja senare på kvällen så blev jag och Sandra lite cola/jordgubbs sugen så vi fixa jordgubbar glass och cola som vi gotta oss med framför nån film om nån "leopold" som råkade hamna i framtiden osv osv. Tyvärr han ja inte se klart allt eftersom att jag inte hade nå planer på att gå 1.5 mil eller så. ;p


Jo, det har blivit ökning i familjen hemma hos Sandra också! Här har ni dom så liven.


Ses!

Midsommar!

Hoppas ni hade en skoj midsommar för själv hade jag skoj. Synd som FAN var bara att vissa inte kunde följa :( MEN! Det ska vi ta igen på annat sätt!  Aja, jag och Frida drog iallafall till norrfällsviken där vi träffa massa trevligt folk och nytt folk. Där var även Malin =D Som jag tillbringade största delen av kvällen med haha..


Lite tur hade jag, Frida & Malin också! haha för vi slapp sova under nån liten gran som annars var plan ö utan vi fixade tillsist skjuts. Sedan väl hemma så vaknar min lilebror så jag tvinga han att börja laga mat med mig. Jag hade massa ideér om att steka korv osv men det slutade med att vi gjorde nudlar och rostade mackor haha.  Ja det var väl rätt kortfattat vad som hände på midsommar.  Fast som sakt jag har planerat att 3/7 Ska bli roligare än roligast fast det är bara själva (ideén) som saknas men ;p
















Nää nu ska jag ta och få folket här hemma att börja fundera på mat sen ikväll blir det Sandra tror jag! =) Ses!

Överskottsenergi?

Nu har Fia J åkt hem för hon skulle ut och fixa hästarna. Vi tog en liten förlängd sovmorgon idag, men de behövdes för igår kväll fick jag världens överskottsenergi så vi sov inte fören efter 3 nångång. Fast det är inte så konstigt;p har man legat och sovit/vilat i 3 dar så.. =)

Sen nu resten av dagen får jag se vad som händer kanske ska ta och fundera klart på hur jag ska göra på midsommar? För det blev lite ändringar här hemma. Mamma är sjuk,pappa små snuvig = Dom stannar hemma. Vilket gör att antingen har jag nått skoj här eller så drar jag ut till stugan med några eller så drar ja ut till norrfälsviken med Linda och frida så tar ja med mig Folket ja ska va med?=)  Fan svårt sånt här! Jag hatar och sitta och välja bland massa saker. ..

Aja, ska hoppa in i duschen Ses!


Låt på huvet?=)

Den sitter på huvet just nu inte texten mer själva låten? haha svårt att förklara men..





Idag är jag rätt frisk tycker jag men inte så frisk så jag kan träna -.-  Sandra äru på G sen när vi är frisk?=) eller segis Fialia?

Jo hade även agilitykursavslutning idag och det gick bra. Synd att det gått så jäkla snabbt bara men annars så! Som Emma i gruppen sa Tiden går fort när man har roligt. Vi blev bjudna på tårta också fast inte ville min kropp gå med på de? Nää de blev en as liten bit för sen fick ja tydligen ont i magen. Ja som ville ha hela tårtan!!! Så typiskt när man är sjuk. Fast snart frisk och då ska jag och Sandra fira med tacos! Oj ja Sandra nu vet du att ja har den planen! =D hahah

men ja berätta mer om agilityn sen för nu ska jag dra iväg på shell och köpa halstabletter och nått gott till mig och Fia för hon ska vara social med mig en stund!  Ses!

Inte bara jag som är sjuk...

Utan även massa andra både Sandra,jasmine,ida och jennie va tydligen de också ;s Fast jag mår lite bättre som tur e=)
ni få krya på er för de ska jag försöka iaf!

Såg att jag missat att berätta vad som hände i helgen men sorry den orken har jag inte nu får ta de nån annan dag. Ses!

Måndags uppdatering.

Febern har tagit över så Sandra nu är du inte ensam om att vara sjukis.

Min söta kusin!



Kolla vad jag hittade =) Min söta kusin på en bild i sundsvallstidning. Det är du va? Så NU har jag äntligen sommarlov. MITT SISTA SOMMARLOV! & det ska lätt bli det bästa för det sämsta var förra året.

Fast dagen har varit lite fram och tebx.. Började i kyrkan och där blev jag bara surare och surare för vare sekund som jag satt där. Så fortsatte dagen for och kollade när syrran hade skolavslutning sen for ja hem hade världens tråkigaste tid medans mormor försökte göra mig happy!! Det slutade iallafall med att jag somnade och glömde bort tiden ;p

Sen for jag iväg och firade JENNIE =D FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN!!!! Hon verkade haft skoj kanske lite kämpigt nu på slutet med massa drikande men hon skulle dra vidare =D Fan jag längtar sönder! Fast det är bara ett år kvar så! Nästa gång blire min tur! 

men men nu ska ja sociala mig med Fia Ses!

Tv time!

Sitter och kollar på tvn nu :) Rätt skoj.. Tycker synd om han som grinar..  Hans intresse är ju att köra släde med sina hundar. Har man ett intresse så har man tycker jag, så jag håller på "hundsidan" fast endå kan man ju hitta på nån skoj lösning.

Rät lustigt tycker jag sånt där med bråk jamenar tänk alla "föräldrar/vuxna" som säger att det bara är barn/unga som bråkar, surar,snacka skit,säger aldrig förlåt och fjantar sig över småsaker. Haha sen så kan dom bråka lika mycket om ännu fjantigare saker. HAhah aa som sakt jag tycker om att se på grannfejden!

aja nu ska vi sy upp min klänning ja ska ha i morrn! Ses =)


Vårkalaset..

I morse var jag så jäkla nervös så jag fick inte i mig mycket till frukost.. Första tanken var TÄNK OM DAPHN SPRINGER IVÄG?'


Litade som sakt inte alls på min hund just då, men väl framme på planen så gick det bra. Inget rymmande eller nånting! Sådant dramatisk! Så jag är nöjd! Det har alltså varit perfekt med både "hundkursen" och agility kursen nu! Snacka om att jag verkligen älskar när man ser resultat!  fast sjäva "uppvisningen" sög eftersom att vädret sög så aaa allt sög =)

Företaget då? Jorå det gick väl sådär fast Erika var å riktigt duktig där! Hon fick nästan en kille att köpa. Han såg riktigt sugen ut.. Det var ju 2 kondomer i inte bara 1 hmm aa det måste varit svårt för pojken. Sen fick hon sålt till en annan pga att hon berättade (Du får en ställning i)  , men bra väder och fler folk så skulle vi varit miljonärer nu! fan  vi skulle ståt och sålt en fredag kväll på krysset! Perfekt! Hur många skulle inte köpa då? vi hade ju allt som behövdes! 2kondomer(en grande) (en tunnis), massa godis, information om äckel sjukdommar och såklart bilder på lustiga ställningar! =D

hhaha ja inget mer företags satsande för min del iallafall haha.. 

Sen har det inte har det int hänt mycket mer idag fast ikväll blire agilityn enda planerat vad jag vet nu iallafall =)
Ses!


Snart snart snart!! LÄNGTAR!!!!!!!!




skum känsla skum dag...

Idag har jag varit både på topp och i botten. En sjukt skum dag helt enkelt. Är så jävla glad för ingen ting och så jävla less på allt annat? Det är stunder som denna som man lyssnar på sjukt hög remixblandnings musik och väntar på att nått skoj ska inträffa. Nää just nu vill jag bara supa mig full leva livet vara med dom bästa och tänka tillbaka på allt som varit sjukt jävla underbart!!!
jo sen btw, Elin händer på midsommar?



man ska tydligen inte vara ärlig
 det sårar, fast jag tycker då tvärt om..

Pepp pepp!

Godmorgon! Fick sovmorgon idag fast jag och Sandra är så duktiga haha så vi ska dra dit tidigare. Eller vi hade tänkt å fixa allt till företaget så slipper vi stressa önder dan före =)

peppmusik till ett pepphumör! ;p



Sen efterskolan blire stan! Tror att jag gilla den här dagen! Har en såndär underbar känsla som man bara får sådär ibland en såndär peppkänsla =D

Ses!

Fialia hela dan..

Iallafall nästan. För idag har jag inte gjort mer än kollar på massa desperate housewives serier, men sen kom Fialia! Hon är lite taggad idag. Kanske nervös? Nää hon säger att hon inte är det iallafall... Så ikväll blire inte utgång för vi åker här ifrån kl 07:00 i morgon utan det blir en softar kväll här hos mig...


men nu ska jag ta och slinga håret på Fialia så hon blir fin i håret =) Ses!

Armband! Dom kan man nog aldrig få nog av.

Sitter och kollar på massa smycken jag funderar på att beställa, men det finns så många snygga! Här är iallafall några favoriter! http://www.cocoo.se/ har ju så mycke smycken men det är bra tycker jag!



Dock så kostar det om man vill ha nått snyggt alla kostar mellan 145-195 kr. Sen tyckte jag att den sista var tuff för då matcha jag ju bra med Daphnoo haha sjukt likt hennes halsband ;p men men nu ska jag och Sandra dra oss vidare Ses!

Datasalen..

Somsakt provet gick sådär! men jag svarade iallafall på alla frågor sen om det var själva "svaren" är en annan sak :) Aja nu sitter jag och Sandra här i en utav datasalarna och försöker fixa klart caden, men  måste ha en paus nu för har jag fastnat. Inte har vi haft nån lärare som hjälpt oss med caden heller i det här projektet. Vilket suger!

Sen så ska vi snart dra ner och kolla på sjöslaget. Fyfan jag skulle aldrig sitta halvnaken och padla i kanalen i det här vädret. Så jag hoppas dom som padlar hällt i sig massa whisky. Då lär dom blir lite varm i kroppen hhaha!

Aja snart är skolan och skönt är väl de! Sista redovisningen på måndag om man inte räknar med allt vi ska göra på vårkalaset sen så! LÄNGTARRRR!!!!!!!!!

Nationellt prov i kemi!

I morgon ska vi ha nationellt prov i kemi! Det känns inte särskilt lockande om jag säger så! Fast det spelar ingen roll om jag får ig på provet jag klarar mig bra endå ;p fast man kan ju testa iallafall. Sen efter provet ska vi ner och kolla på sjöslaget! Fan tiden går fort nu. Snart tar treorna studenten och nästa år äre min tur! Men som sakt tiden går fort när man har roligt! Måste haft en rolig vår kanske? En sak är då säker iallafall. Min sommar kommer inte bli nog inte bli lika förjävlig som förra. Har rätt fullt upp! Bara att hoppas att london resan blir av också! Skulle varit väldigt skoj. Annars tar jag de senare nån gång!

Aja, kanske ta och sova snart Gonatt!


Torsdag,

Först innan jag ska berätta om min skojiga dag vill jag bara klaga lite :) Fia du är inte inne på msn men det finns en lag på att man inte får ha vissa bilder. I detta fall går jag inte med på att bilderna läggs ut så! Ta bort dom nu?!Jag har liksom inte sätt bilderna själv. så innan jag blir förbannad? =) skulle uppskattas. Sen om jag är fjant men OK. Jag är jag...Tack!

åå sjukt irreterad jag blev..

Aja, idag har jag åkt ut till skogen och varit med Sandra. Vi åkte lite bil idag också eller aa jag åkte. Sandra är ett riktigt proffs på att köra sin bil. Väl i bilen kände jag hur jäkla kul vi ska ha det i sommar!;p Längtar sönder!!!! Jo bakningen gjorde vi idag också! Och om man säger såhär man lär sig utav sina fel, men gott vare. Aja Vi körde på en lakrist kaka och en med lite hemligt recept. men choklad variant! Den vart min favvo iallafall ;) men men måte fixa annat nu skriver mer sen eller något i den stilen Ses!

Agilityn..

Agilityn gick faktist rätt bra idag. Hon gjorde bara en miss i början då hon fick för sig att springa runt hela "däcket" iställe för att hoppa igen. haha Dum omväg, men det var bara att testa enbart däcket nån gång så fatta Daphne vad det handlade om. Annars tyckte jag det gick bra Små framsteg här och där. Sånt gillar jag! Inte fick hon spunk heller utan nu fattar hon att det är rätt korkat att springa runt som en idiot. Utan nu var det mer "åå kolla dom tränar kamp det vill jag också" så fram till slänt kanten sen sprang hon tebx. haha Ett bra framsteg tycker ja! Så Snart SANDRA! har jag en liten maxa som kommer i fullfart jämt! och som helst ska gå på en! =D 

Sen så körde vi lite olika banor varav en var där man såkallat byter linjer. haha där får man använda hjärnan lite själv. Som att lära sig dansa ungefär. Synd att jag inte kom ihåg namnet på det nu men aja... Nån gång kommer jag på det.



Sedan testade vi gungan idag. Fast det tyckte Daphne var lite läskig så det vara bara att locka och beröma förfullt=D

Hittade även en annan lite hobby jag funderar på att satsa på ganska stort! Jag menar jag har ju somsakt en häst. men jag kan ju inte rida på den så! Här Fia ska du få se vad jag och "Min egna" häst kenny ska satsa stor på! ;;

  
haha ´som sakt fia kommer drömma mardrömmar inatt där jag tävlar agility med Daphne och kenny och så vinner vi mer priser än va fia nånsin kommer få ;D

Så var man här igen med ett snabbt inlägg

Och ikväll blir det fullt med agility träning. SORRY MALIN :( Missar att se hennes match, men jag har missat 3 ggr av agilityn så jag måste. känner mig jäkligt efter nu när alla har börjat med vippgungan och inte ja. Aja det fixar sig nog. bara Daphne inte är segis så är det lungt! Aja men vi ses senare ikväll då!Ses!

Lakritskaka ;p

Första skoldagen på länge idag, men den var bra.  Dock fick jag börja dagen med att redovisa fast Jasmine och jag är ju så skillade så vi fixade allt i tid ;) Sen var vi den enda gruppen som gjort klart vår "modell" måste säga att den såg lite proffig ut haha. De satt du ihop bra jasmine! =D

Sen har jag, Erika och Sandra varit och hämta massa prylar till vårat "företag" så nu är vi affärskvinnor! Sandra ekonomi ansvarig jag VD och Erika fick vara VD hon med! Sen killarna i våg grupp har vi inte sätt mycket av? Aja Sen bar det av till hundkursen! & alla var lam idag. Fast Daphne var nog värst ;s så tråkig har hon fasiken inte varit på länge. Lite synd! Något som istället var kul var att vi fick åka och kolla på våran rektors valpar som var några veckor? kom int ihåg nu hur många veckor det var men busiga var dom allt =)



Hahah joo vi fick ju våran efterlängtade kaka som annika lovat nu i ett år ;p och den var faktist god! Så nu har jag bestämt att jag och Sandra ska baka en sån sen ska vi baka en annan variant som jag kom på nyss ;) Vi ska nästan göra lika fast lite mer citron i lakritskakan Sen den andra säger jag jag inte hur jag tänkt att jag och Sandra ska göra haha. Det får ni se när den blir av! Ses!

RSS 2.0