För jag har ätit råfisk..

Japp! Idag så testade jag och Jasmine att äta suchi. Måste ju testa någon gång eller aa Jasmine har ätit de förut men a.. Säger bara Blä?:P haha Nått mer osmakligare har jag nog aldrig ätit? :P De smakade fan ingenting haha. De enda ätbara där var de med fetadunder räkor! Så tvingas jag äta de igen blire bara med feträkorna på! haha ;P



Fast aa alltid skoj att testa något nytt! Nu har jag smakat iaf och kan ju säga att de smakade inte som jag trodde det skulle smaka.. 
 

Taacooos..

Så äntligen fredag! Idag blir det till att jobba sen blir det Fredagsmys! Fast resten utav helgen har jag ingen aning vad jag ska göra. Fast det vore skönt med en slöhelg och inte göra nånting. 


Aja, nu ska jag ta och slå in syrrans 24 paket som hon ska få fram till jul ;p hejs!


Till Fia!

haha Fialia verkar inte så pepp idag så jag tänkte lägga upp en bild här idag för Fia!







Varegod NördFia!haha =D


Nationella hit och nationella dit...

shit alla dessa nationella.. Dom gör mig lite små less faktist. Idag hade vi engelska nationella och ja fick vi inte "hjälp" häftet dan före? :) Joo aja jag pluggade på de till 12 sen la jag ner det projektet. Hoppas det gick bra iaf haha  kan ju alltid hoppas..

dooodaandadidadinda dooodadindidadida..  haha sitter och lyssa på all möjlig ful musik.. Lite lustigt faktist vad man haft för musik smak och vad man lyssnade på förut.  Fast det är nästan roligare att sitta och lyssna på de nu. haha    Inte blev de någon träning idag heller. Nog att jag höll på dö på skolan. eller aa inte dö då men seg kanske funkar bättre som ord?  Sen väl hemma kom den satans huvudvärken och så började de komma smärta i örat igen. eller aa har haft ont i örat ett tag nu. Sen jag tog sprutan så men syrrans kompis sa att en hade haft samma och att det försvann så jag får väl hoppas på de då?=)

Nää kanske ska ta och fortsätta med mitt pm som jag funderar på att göra men ämnet suger... Tjoohejsan på de du! Jaa men visst ska stå där framme öppna upp mig med ett tal på 5 min. Nee så lockande är det inte. Så nu gäller det att jag är listigare än rävarens revaren skelarens räven själv!

Hejs!


skum/pinsam dag?

Igår var det nog den skumastepinsamaste/mongolikande dag jag varit med om. Lyckade jag inte säga fel saker vid fel tillfälle så råkade jag flumma till något. haha tror inte jag har skämt så jävulst sen jag gick på kiörning. Snacka om att jag inte tänkte efter mycket igår? Fast Ulla sa att jag jobbade super bra på produktionen bra de då haha nånstans där hjäran fungerade någorlunda.
                    

Aja fast man ska väl ha skumma dagar med antar jag? Joo väl hemma så fick jag och syrran fnatt vi skratta och fula oss halva kvällen. Sen fick vi för oss att vi skulle göra en julklapps kalender till varandra så jag syrran och mamma for in på olika affärer och köpte små saker till varandra haha :P Så iår har jag minst 24 julklappar=D haha Fast vi tänkte såklart igenom innan v köpte nått. Hoppas jag? haha jag tänkte iaf. Fast lustigast var när vi gått ur en affär

Jag- Hur många har du köpt?
Elin- hmm? 11 tror jag? du då?
Jag- jahaa oj.. 26 tror jag kunde inte bestämma
Elin - Vaa?? hahaha
Jag- eller du? haru du tagit saker typ köp 2 betala för en och satt i hop det eller dela som 2 paket?
Elin-Satt ihop...?
Jag- hahah oj aa då har jag väl 15 kanske?


Bioo

Joo den här helgen blev faktist nice! även fast jag inte hade massa festade med i den. i fredags blev de softande ute i skogen hos Sandra och igår blev de bio med Fia :P Såg new moon den där nya ja alla har ju tjatat om de. hahaha oh även efter tjatade såklart Fia om den då med ;P De fula var att när man såg den var det som man sätt den förut. Lite lustigt sådär.


Aja den var faktist bra. dock tyckte jag att hon var sjukt taskig med varulspojken jacob eller va de nu va. För hon lekte ju lite med han känslor där. svek den saken också... Nää sånt gillar jag inte. Annars var den okej. Så nu LÄNGTAR Fia sönder tills nästa film kommer ut och ja Fia jag kan följa med dig då med=)


FIFIFIFIFIFIIIA är hemma!

Eller okej hon kom hem igår! =D hon har nämligen varit utanför norrlandsgränser och besökt andra ställen i detta lilla land. Idag har jag iaf varit nere i birsta men inte kom jag hem med nånting ;p gick inte ta ut pengar på hela stället i birstacityhuset inte heller kunde man betala med kort eller aa på vissa ställen men jag vågade helt enkelt inte chansa. Kanske ska visa nån dag vad jag köpt denna vecka.. eller så gör jag det inte det beror på orken helt enkelt. Mamma har till och med köpt mig en klädstång som nu står i ett hörn i mitt fyrkantiga rum. Klippt mig har jag också gjort! tog bort de slitna så nu är håret lent =D

Åkte fin bil idag med :) Appropå de. Var hos Sandra igår och vi drömde oss bort lite när vi satt där och kolla på bilar... Sandra hitta värsting bilen till mig ;) hahahaah Såå största drömen just nu är att fylla år, ha ett körkort i handen och en alldeles egen FET BIL;D

Aja nu ska jag ta och äta Seees!


Minigris?

Ont i armen iaf...så nu är man halft handikappad haha. fick ont i käken där ett tag sen så har jag en jädra träningsvärk i hjärnan. Fast en lever jag. Okej jag ger denna sjukis spruta en vecka. Är jag inte gris då? ja dåååååå??? Är jag sjukt stark under mina muskler!!

Jaa idag var jag och shoppa med Malin också! dock så var halva min hjärna varit ur kopplat (svinsprutans fel) så jag glömde helt bort vad de var som jag skulle köpa eller aa visst underkläder kom jag faktist ihåg. Så jag kom hem med underkläder och ett par fräcka jeansleggins från bikbok! Dee NI! =D

 



Aja nu ska jag tycka synd om mig och min arm hej svejs! ;D


F*n

Inte vann jag inte :(  rätt typisk har varken rätt otur över allt jag ;p eller aa otur finns inte egentligen. Det är bara en fin bortförklaring.

Aja idag hade vi svenska nationella. och jag tycker att ja G har jag väl endå? :P dock lite små osäker eftersom att jag hamnade lite halft utanför ämnet sådär fast det kan ju ge + också? vem vet. Sen fick jag ju ta den där svinsprutan. Nää den gjorde inte ont men de bar ju inte bättre att de var en sputa. Skulle de varit typ som att ta host medicin äre en sak men nja sprutor håller jag mig helst ifrån. Aja jag lever hitils. Fick ligga där kom på den smarta iden att gnaga på fingret hur smart är inte de?=D fick mig att tänka på annat i och för sig så tog de typ 2 sek. Men på 2 sek kan man fan spänna sig bra? ;p

Nää Sandra jag har ingen knorr än ;P men börja få ont i armen! Ingen feber än men den kommer väl?


Inte får jag träna idag heller -.- troligt vis inte i morgon heller. DUm duma spruta. Men som en lite små smart belöning fick jag låna ut mammas bil till Malin så nu ska vi dra till birsta! hejjs! =D

Håller håller håller håller tummarna :)

Jo var in på en blogg och hittade en sjukt härlig tävling! Man kan vinna en blogg design! passade perfekt eftersom jag aldrig blir nöjd med mina egna. Fast nu hittade jag den där och den är sjuk snygg! sådär stilren men endå sådär tuff! Ja så hon som gör dom har då bra fantasi! :P

( ni kan klicka på bilden för att komma till hennes blogg)



Såå nu håller jag sjukt hårt i tummarna för att den ska bli min!! =D



Måndag!!!

Så ny vecka,
En vecka närmare jul.
En vecka närmare födelsedagen!!!
En vecka närmare nyår!
En vecka närmare studenten!

Aja nu har jag iaf fixat och kommit på vad jag ska ha för projektarbete! sikken tur! haha då har jag uppfyllt ett utav målen denna vecka.

aa annars äre väl ok.. helgen innehöll både pizzabak hos jasmine, festande och jobbande!! fast måste erkänna att söndagen vart lite små jobbig med både morgon pass och dagpass men som sakt Pengar är BÄST!

Nää nu ska jag ta och fixa med annat hejs!




Erika jag kom på det nu...!

Så var ett tag sen men aa.. Nyponsoppan är slut iaf:( så vi måste köpa mer :)


Jo, jag och Erika har haft lite problem när det gäller projektarbete :( Vi hade världens ide men såklaaaart så gick inte fröken med på de=) Lite synd men ja..  men nu! Bara sådär kom jag på världens ide!! haha Fast tänker inte avslöja så värst mycke nu.. Men först måste jag snacka med lite människor. Sen så Erika först såklart..

men men nu måste jag ta och sova..





iaf Erika om du läser detta innan jag hunnit prata med dig. Så ger jag en ledtråd. allt jag säger är Alf.
haha du tycker säkert den e hel flum men det är en super ide iaf ;P

 


Nytt beroende..

Nyponsoppa med glass!! Funkar perfekt som frukost!! haha kanske inte den bästa men det är gott som fan,man bli varm nu i höst-vinter kylan och vad jag vet så har man ätit något gott så blir humöret på topp!!!

Såå jag tänker fortsätta äta min goa nyponsoppa med glass i :)




Annars så är jag bara sjukt sugen på att dra här ifrån stan. Ja det var väl allt för den här stunden ses..


Från peppa till pringels!!!

Jag skippa den magiska drycken och drog hit mig fia för att se på film! Fan hon har ju tvingat på mig att se den första twilight filmen innan jag ser den andra? lär hyffsat smart va? Såå nu har jag slängt i mig ett rör pringels massa troca och kollat på film. Dock så pausa fia när jag tex skulle fylla på med dricka osv. hahah Allt för att jag inte skulle missa något:p Det är bra det!!  haha men som sakt fia har sätt den där filmen lika mycket som alla andra har sätt "dirty dancing" och sånt där fjant.. Det är en typisk "fia film" haha. 

Fia och mitt nya beroende? ja det kom vi fram till idag. Jag kom även fram till att om jag åt två pringelsrör per helg iställe för att dricka all grogg man dricker på en festlighelg såå på ett år skulle ja fan Ligga en jäkla massa minus hahaha ;O Det får jag allt forska vidare på.
Aja nu ska vi ta och sova iallafall! men aa Filmen var bra och jag ser fram emot nästa film!

Godnatt!


Peppa!!!!!!!!!!!!!!!

hehehe... lyckades sova till 2 idag.. Inte bra! men det är skönt att sova?=) Har ju snålat på sovandet nu i veckan så tänkte jämna ut de lite. eller aa rättare sakt jag struntade helt i att kliva upp vid 10 i morse. Aja, nu har jag nyss duscha och ätit ska bara fixa resten sen svänger jennie  och lina förbi så drar vi på affären SEN!! då börjar dom för hopningsvis roliga/lustiga/flumiga/mega kula timmarna? :D



Seeees!!;;p


En orm! :)

Såå nu vare helg! äntligen ska bara jobba ikväll sen så har jag helg på riktigt. Aja appropådet jag tänkte skriva!

Imorse kom jag på det!!! Jag ska köpa mig en orm :) Kanske inte just nu men innan jag sitter i rullator iaf!  helst nu men aa..  En majsis ska det vara.



Sorry du som äger bilden men måste ju visa vad jag tämker skaffa mig för nån söt liten sak :)


Musik musik i snöö stormen..

eller aa kanske inte så värst snöstorm men snöar det gör det iallafall :P Dock så äre inte snöbollskring mängd utav snö men de kommer. Men det är bra att det snöar för då vet man ju att det är ett steg närmare sommaren. (kommer efter vintern och våren) haha  appropå snö inatt drömde min syster (sjuktanten idag) att det var dan före jul och de snöade så hon blev rätt så paff för att de snöa så för 2 sek trodde hon att det var dan före jul haha. Fulaste av allt var nog att hon låg och låssas sov tills jag gick till skolan. Så efter att jag stängt dörren hoppa hon upp och spionera genom fönstret YESS!! hon har gått tänkte Elin och smög in till mitt rum och somnade om i min säng..


hahahah snacka om bevis på att min säng är skönast? ;D

Idag har jag världens träningsvärk också fyfan knappt gå upp/ner för trappen! Men det är ju bevis på att jag tog i bra igår =D


Här har ni 3 låtar som jag lyssna sönder just nu. vet inte med den där /gubben/gruppen ja vad det nu är..är fan bra!
så har fått lite damp musik sen så  längtar jag sönder till helgen!  vill ha helg nu nunununu!!!! Sådär dampig lust att festa tro jag?


Snart sova..

Fast först...



Ska vi fira att mina fiskar har parat sig och fått sig ett litet pojkyngel! De ni!

Gonatt!


Nu när vintern endå är påväg.

Blev träning idag fast de va osäkert om tränaren skulle komma. As nice vare!! Jobbigt som fan men endå sjukt kul. Så man har blivit alldeles mör i kroppen haha.

Sen ikväll har det inte hänt allt för mycket =) Tittat på några vinterjackor har jag också okej jag har en som måste vara den bästa jag köpt? hha nää men har kört på röda vinterjackor i 5 år nu så satsade på något nytt =) Den är super! Nää mrn vill ju ha nån som man ka åka i=)  Sen vinterbyxor fan har glömn namnet nu.. aja löser sig.

hÄR VAR VI NÅGRA FETFINA!



Dock så panta jag inte fram 2000-3500:- på två sek ;p

kul att kolla iallafall kanske ta och spara lite?  måste kanske ta och fixa för kvällen måste ta och sova nån dag denna vecka innan 12 iaf;p Inte lätt inte men...


Ny vecka nya tag.. ännu närmare vadets mål.. Jadu Fialia nu äre 7½ veckor kvar till julafton de du! Just nu ser vadet rätt mörkt ut för mig men jag har en plan jäkligt bra plan också =) Aja idag började skolan också och jag kände reda på första lektionen att lovet redan saknades så på konstruktionen sa jag vad jag kände: JAG vill ha jullov :( Japp!! Fast mest sommarlov. Skulle sitta fint med lite eller ganska mycke sol nu. Fan blir bara mer och mer avis på mormor och kjell..


 
en dag ska jag bli en biff.. en jätte biff en såndär saftig och good.. med potatis och sylt på


Aja, ska byta om sen dra på träningen Ses!



RSS 2.0