så var man utanför härnösand.

Skönt att vara utanför härnösand. Oskönt att det var oskönt på bussen. Nice att jag fick mig ett glas oboy och mackor när jag kom fram, men onice att jag inte druckit vatten idag.

Nää men nu gör jag inte alls så mycket Softar gör jag då inte för softar betyder olika i olika städer de förklarade Elin hahah rätt fult. Jag gör inte alls så mycket och kolla på när folket spelar. I morgon blire nog till att äta något i köttstil och sen får vi se vad om händer.  Dricka något mot kvällen kanske?=) Tro jag ska ta det hyffsat lugnt iaf.. Det har både jag och jasmine sagt tidigare i veckan så... Hhaha men vi får se;P


Aja, nu ska jag hitta på något annat roligt Ses! =)

,

Har bara sån jävla att slå ihjäl nån jävel. DÖ!

Har jag inte fått reda på nog skit dom här två senaste veckorna?!

1 jävla siffra jävel. och alla andra är värd 0

Ta mig här i från fort som fan.


Jag gör en Malin!

Jag snodde den av Min bästa kompis lillasyster och tänkte vara lika cool som Mallabus! Jag gör en Malin alltså! Nää men tänkte fördriva tiden för jag är pluggless nog för att jag bott i engelska böcker och grammatiksaker -.-

HOS EN KILLE:

mage, ben eller armar? - Vafan ryggen då? ;) Ryggmuskler är ju bara sådär Ååå Fint :)
bruna, blå eller gröna ögon? -  Svårt de där, Fina.
lång eller kort? - Lång, Längre än Sandra! Heheh
charmig eller rolig? - Båda!!!
att de röker eller snusar? -  Vilken dum fråga, det bryr väl inte jag mig i ;p
vad kollar ni först in på det motsatta könet?Helheten, typ personligheten och sånt tjaffs.
hur stor betydelse har kläderna? -  hmm.. snyggstil göre bara snyggare? ;D

gillar du någon just nu från det motsatta könet? -  Vem vet?
gillar någon annan dig just nu? -  Jadå.

HAR DU: 

blivit kysst? - Japp japp!
stått på scen? - jo, alla tiders jordgubbar! Tror jag skolsaken hette.
varit med om en bilolycka? Aa..
klättrat på berg? - Nja inte riktigt men när man va liten klättra man överallt.

ANTINGEN ELLER:

Kallt eller varmt? - varmt
blått eller rött? - Blått
regn eller snö? - regn? Kanske? hmm..
ull eller bomull? - bomull tro ja. Den var också svår.
rosor eller tusensköna? - Rosor.
vår eller höst? - vår!!!!!  Fast helt klart sommar!
historia eller vetenskap? - Båda, intressant de där.
matte eller engelska? - MATTEMATIK! HELT KLART!

ÖVRIGT:

svär du för mycket? Ska försöka att sluta :( Iaf trappa ner på beroendet.
när duschade du senast? - Nyss
vilken färg är det på dina byxor just nu? - Vart fan är byxorna? Ops, svärordet vare ja..
vilken låt lyssnar du på just nu?  En sjukt härlig pepplåt jag inte tänker dela med mig (;
hur ser ditt skrivbord ut?  Det är mörktlila,rätt litet och gulligt. Köpt det själv faktist de ni!
hur är vädret just nu? Nu äre mörkt ute, men idag blåste de liten fast solen va fin när jag jogga idag.
vart skulle du vilja åka? Till en strand,ö?,utomlands och bara softa.
vill du ha barn? -  Får se tror de sen.. inte nu iaf.
vad ska dom heta?  De säger jag inte, men blir de tvillingar har jag bestämt iaf.

SENASTE SOM DU: 

träffade? Folket här hemma innan de folket på skolan.
pratade i telefon med? Mamma
pussade? Vill du allt bra veta va? Hehe.. En snygg fjant.
sov tsm med?  MALLABUUUUUS!Såå nu har jag tråkat färdigt med de nu borde syrran vara klar så hon kan kirra en sak åt mig.. Ses! ;D


 

TROR ni inte dumungen strunta i att hjälpa till -.- ååå syskon..


Mössan är äntligen på rätt plats.

Shit vilket tjaffs det har blivit om dessa mössor.. Nu har vi iaf äntligen fått dom! ;p Först så skulle vi inte få ha någon text för det skulle "tydligen" inte va så på toffsmössan/teknikmössan, men så vi fick ringa och fixa de sen så nu äntligen efter satans väntan har vi nu fått dom. Dock så undrar jag vart min tröjja och byxorna tagit vägen? Aja, dom kommer nog? Hoppas jag.

Aja, idag hade vi engelska lyssningssaken och ja ska jag vara ärlig kändes det som att det gick åt h-vete ;SI morgon blire nästa del så jag kommer plugga grammatik hela kvällen.. Hejjs! 

Tankarna snurrar...

Fan. Nervös, less, irreterad och ja allt möjligt. Har inte haft hjärnan med mig alls idag -.- Så kom Erika nyss och skulle hämta sitt häfte men såklart hade jag lyckats vara för snabb för mig själv idag på skolan. Det hamnade i skåpet. SATANSFDKFKEEPREKRKER typiskt..

Sen så går det inte bra med det ena och det andra. Igår fick jag reda på en sak som inte var så kul att höra men aa... Skit samma. Har bara lust att skriva av mig totalt. Om allt och ingenting. Helst vill jag bara resa bort nånstans. Bara ett tag så man är frånvarande ett tag. Det skulle vara så satans skönt. Sen gjorde saken den inte bättre att Lina och Cassie snart ska dra till italien och softa för det frestade ju inte bra lite;p Själv vill jag nog dra till nån soft ö eller något med fetaste sandstranden och bara va. Fast där behövdes ju pengar. Försökte få med Jasmine i sommar men ne hon hade inge pengar till de :( Fast annars så har jag ju blivit bjuden haha Fast där saknades också pengar hehe :( Nja målet i livet är nog att bli miljonär. Eller iallafall halvrik. Så man roa sig lite extra iallafall...


Nä jag orkar inte skriva av mig totalt sorry, ska ta och fixa med annat måste gå och lägga mig snart också. Upp tidigt i morgon Ses!

Grattis Mumintrollet 65år!!!

Ja grattis grattis på födelsedagen. Du har då varit där för mig när jag haft tråkigt du har skrämt mig med alla dina små läskiga figurer runt om kring dig. Din vän lillamy påminner lite om min kompis och jag hade till och med ett litet minihus när jag var riktigt liten. Dock så tror jag det var hunden som gnagde sönder dig men det gör väl inget?=) Syrran hade din syster som "favoritnalle" så hon dissade sin födelsenalle mot henne. De du lite status din familj fick då? =) Vi tvingade till och med mamma att köpa dina filmer trots att dom var lite läskiga då och då. Vi brukade sitta i sackosäckarna jag min syster och min bror + katterna ibland hunden med men äää


Aja, hoppas du har en bra dag mumintrollet för det tänkte jag.

Hejs!


NIx pix...

Jag skrev nyss ett feting till inlägg men radera de. Skoj va? Nja jo eller nä.. Skönt att skriva av sig men för det behöver ju inte alla veta exakt vad jag tycker och tänker. Fast  jag kan ju erkänna att jag är rätt less nu för tiden så sorry om det blivit några för många aggro inlägg men det har sina andledningar. Okej vi gör såhär. Jag håller tummen för 1 sak så får vi se om det blir så? Knappast helt klart knappast har inte funkat så värst bra tidigare så. Jag ger turen en chans. En liten en.


idag har jag iallafall träning och måste plugga sönder sen vet jag inte. Fundera lite och fundera lite till kanske?


NEJ JAG TÄNKER INTE....

JAG TÄNKER FAN INTE BLI SJUK NU!!!!!! ALDRIG I LIVET! JAG VILL INTE JAG VÄGRAR!!!! MAAAAAAAAAAAAAALLIIIN!


Blä satans helvetessf wrkjn234j234i2834 &R/&)/&%¤%&%/()(=UHJVDRE%R6  Jag får inte bli sjuk det här förstör allt.. Var slö igår på träningen sen var jag så trött så jag somande as tidigt eller hyffsat tidigt.. Före Sandra till och med. Sen så nu på morgonen känner jag hur de små sticker i halsen ;( slängde i mig en stor kopp te men de sticker lite endå NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Jag vägrar.. fan skuller jag kunna gråta skulle jag sitta här och gråta floder. Jag som sett fram emot de där som fan.. varit nervös och peppat som fan ^ÅÅÅÅ Nu höll jag på skriva ett ord jag bruka säga när jag blir arg men ne de kan ja ju inte. Varför. MALIN? Varför måste du vara förkyld, och syrran och alla? och smitta mig. Okej nu ska jag fan ha kompisförbud för jag vägrar bli sjuk jag vägrar. Ska be syrran flytta ifrån huset ja allt. Alllt allt allt.

Nää nu ska jag skriva lite till Sandra varför blir jag sjuk när jag VERKLIGEN INTE KAN! När man inte får bli sjuk så blir man de.. så idag ska jag köpa vitaminer och stuff på stan mamma får säga vad hon vill men jag vägrar vara sjuk inte långt kvar nu ju.. jag som  har planerat och shit :( Finns den där gud eller är han påhittad? är Religionen  på skolan hela meningslös eller en förklaring på att männskligheten är svag? Om han/hon/den/det finns så är han då inte på min sida och jag inte på han heller. '


Aja, HEJDÅ!


Deep, slö.. spya..

Idag har jag mått illa sådär halva nästan hela dan mådde piss i morse sen blev de bättre sen på träningen kom illamåendet igen ;S som tur var försvann det och de fula va att idag åt jag halv 4 så ingen kan då klaga på att jag åt försent.  Sen har jag varit slö hela dan. På träningen kände jag mig slö, på skolan kände jag mig slö, nu känner jag mig slö även fast jag bruka bli pepp efter att jag tränat, duscha osv men nää. Ingen ork till nånting. Jag har inte ork att plugga heller fast det har jag gjort lite faktist. en uppgift gjort tack för de. bara sådär 1203493493 st kvar. Blä.. Sen lyssnade jag nyss på en fin liten låt. Rätt deep faktist om man tänker efter brukar inte vara sån som gillar deep låtar, men den här var rätt gullig.  Kan lägga ut texten liten fint här då :)

Melissa Horn – Falla fritt

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt


Kan ju slänga en kommentar till Sandra eftersom hon så rart skriver om mig lite titt som tett;P
 Ja Sandra det måste vara nått fel på mig idag helt klart!Aja nu ska jag fixa med annat diskutera lite mer lustiga människor och sen sova?

Varför?

Det här morgonen har jag blivit lite små less lyckades såklart IGEN äta för mycket till frukost så nu har jag as ont i magen och mår illa ;s Blää.. Sen så lyckades jag drömma en skum marddröm igen så jag slängde mig upp ur sängen sådär 4-5 sen tvinga jag mig själv att försöka sova om ;p Gick väl sådär? 


Aja, Ses!


När väntetiden är lång..

Så nu sitter jag hos Jasmine och väntar på mat. Vi väntar på att de grillade ska bli grillat ;D

Undertiden som Jasmine yrar runt och vi väntar på maten så roar jag mej med camen och så pratade jag nyss i telefonen en stund men la precis på:)


För själv är man ju redan utklädd! Tummen upp!


Hehe har man tråkigt så har man! Nu är Jasmine nästan klar med sin utklädnad till och med..
Aja,  nu ska jag softa vidare sen blire GRILLAT!!!!

Hhaha ändrade planer..

Somsakt idag har det varit fullt upp. I hopp om att komma på vad fan man skulle vara på den där studentfesten ikväll så drog jag och jasmine ner till birsta. Jag köpte underkläder och lite andra kläder, men inte kom jag på nått. Så ringde jag och tärra Sandra och vi kom på att inte vara något. (något vi haft fundering om hela veckan) Fast så "slog vi vad" om att ifall hon är **** Så är jag **** Så snabbt tänkt. Sandra tvinga mig och jag henne och så hade jag tur för Sandra hade **** så jag slapp leta de. Sen for jag och Jasmine hem. Nu är vi hos mig och ska packa sen drar vi till jasmine och äter GOOO mat!


Ses!
Pinsam människa, pinsam situation.

Meningen med livet...

Det är sant lite läskigt faktist. Ligger i soffan med datorn i knät och lyssna på lite musik softar och väntar till träningen. Och jag är ovanligt glad? skrattfull och har världens smile. Läskigt faktist. haha Känslan av ren glädje. Utan andledning rätt nice. Skulle jag haft cam nu skulle jag haft orken ett knäppa mig en bild på fet smilet hahah.. Jag tror att jag har kommit fram till meningen med livet...? Allt känns så lätt helt plötsligt.

Nice..

Nu ska jag flina vidare Ses!


Vårsol i staden Härnösand.

Vårsolen är här. Det är söndag och livet snurrar. Igår så blev det utgång eller jag satt och softdrack hos petra sen så drog jag och Malin ner på amadeus där det var rätt mycket folk. Sen när det stängde drog jag och Malin hem och sov. Sen har jag bara  slöa hela dan. sov så länge jag kunde men det gick inte Malin med på. Så hon tvinga ut mig i vårsolen på mormorsveranda? Sen så fick vi för oss för att käka donken mat. Själv så åt jag min första mcfeast meny + vitlöksdipp till stripsen såklart. egentligen så gillar jag inte strips för 5 öre men dom på donken går att äta om man kirra massa vitlöksdipp. Tycker inte de smakar så mycket annars.Sen satt vi och funderade på vad vi skulle hitta på. Vi kom inte på nått som inte kosta eller inget om fall i smaken. Varför ska allting kosta? Den som kommer på något som är sjukt roligt och inte kostar nånting kan få en skrapad trisslott? Tips? Aja, Vi skulle först egentligen dra till gällivare idag men så blev det inte utan det får bli en annan gång. Jo jag och Malin har funderat och funderat men kom inte på något speciell troligtvis blire till att "köra hemma spa eller något". Malin har iaf åkte hem för att äta och här sitter jag. Försöker städa lite också sen så tänkte jag fixa till mina spellistor på spotifyn har ju lyckats stöka ner där med hhaha. Fast vikigast just nu är nog att plugga.. Blä jag vill inte för 5 öre men jag måste så aa..

Aja, ha så skoj i vårsolen för snart försvinner den med.

Högskoleprovet Fixat!!Såå gissa om att det var drygt att kliva upp tidigt på en lördag? ;S Igår så kom jag iaf hem runt halv 9 från fjällen, då blev det käk sen drog jag iväg på en inflyttningsfest..

Dock så var jag nykter eftersom jag skulle göra högskoleprovet idag. Japp, jag sa att jag skulle vara nykter och jag var det. Fast jag hade faktist skoj endå :P Hahha fast roligast var nog människan som skämdes haha.. Inte för att jag satt och skratta åt det då utan att de e en rätt rolig tanke haha.  Fick lite tips där till högskoleprovet också tack för de du. Dock så tror jag inte riktigt på människan poäng fast aa vem vet? Människan sa iaf att jag skulle få bättre än jag trodde haha.


Idag så gjorde jag iaf högskoleprovet och aa de var ju synd att dom hade den drygaste delen på slutet fast nä det kanske var rätt bra endå? aja, den sög ;p kryssa iaf i alla och aa ska jag vara ärlig har jag inga höga förväntingar alls om de där provet utan jag får se vad jag får.. Lunch blev det på en pizzeria med Michelle också! Gissa vem som fick i sig hela pizzan? ;; Utom lite skinka som jag skrapa bort sådär fint. haha var rätt hungrig eftersom jag knappt fick i mig nån frukost innan.

Aja, nu ska jag ut och röra på benen sen duscha, äta, softa och senare blire att fira dagen med grogg Ses!
Vissa saker kan man inte rå för...

Tur att man panikar åt fel saker..

Ja kanske ska ta och skriva ner ett litet inlägg här.. Vi har ju som sakt internet rätt nice faktist, men jo jag klarar mig utan det också fick nästan vara utan både internet och telefon där men nee jag klarade mig. Fast så fort jag fått långtråkigt eller så har jag ringt till Sandra och hört hur det står till i Härnösand. Daphne saknar ja och katten och min säng och ja.. allt möjligt. Fast det är endå rätt nice att inte vara hemma.
Första dan så åktes det bräda och kusin Karin fick lekaa lärare. Hehhe rätt nice största problemet var att ställa sig upp men till slut gick även de sjukt skoj vare. Dock är vissa saker jäkligt svårt ( övning ger färdighet) lyckades skada knät rejält och det var som Sandra sa. Det blev nån vätskefyllnadsshit i ena knät för jag lyckades lägga alla fall på knäna utom när jag ramla åt andra håller då. Dagen efter de blev de slalom då kom jag fram till att det var inte lika skoj fast jag kommer fram bättre hehe ;P Sen har det softats massa. Jag har fått små fräknar osv... Mitt knä är bättre nu också, men igår vare inge bra så jag fixade med annat. Sen idag drog alla till norge utom jag och karin för vi tänkte dra till backen/sova ut och åka i nån "krokskog" skulle tydligen va kul där, men det blev inget åkande alls för min del. Det hände massa andra saker istället så aa..

Utsikten från balkongen..

I backen, jag och Karin där i mitten..

 jag på ett hörn, Sen Karin och Elin..

På väg till stugan. Det är en svarta där närmast..

Aja, nu har jag skrivit ner ett snabbt inlägg om lite som hänt här.. Ses!


kanske..

Ja godkväll, kanske dax att packa ner allt i en väska och sådär så mamma inte får panik i morgon? :) Vet inte riktigt vad det är men jag gillar inte att packa i förväg. Hellst ska man packa sådär precis före man ska dra. Så gjorde jag sist iaf och gången före de och när jag skulle till turkiet och london och ja. Dock så slänger jag fram allt dan före i soffan som jag ska ha men aa.Aja, ska fixa de nu sen sova för sömnen lär behövas tills i morgon. Sen får jag se om det blir nån uppdatering här annars så lär jag slänga hit ett inlägg om en vecka Ses!


RSS 2.0