Bara att hålla tummarna.

Jag är med och tävlar om dett kitt



hos http://josiieliive.blogg.se/2010/february/tavling-i-samarbete-med-easewhite.html

Så nu håller jag tummarna som fan, men som vanligt gåre alltid piss med allt sådant och lite tills så? Fast aa värt ett försök!

Hejjs!


Fritösmiddag!!

Det blev friterat för hela slanten ute hos Sandra idag.Middag öfr tre blev det jag, Jasmine och Sandra. Jag åt verkligen tills det inte gick längre. Medans Sandra inte ens åt upp sin sista friterade banan DÅLIG stil hahah kanske för att jag drog världens mening hahah.
- .., .... .. ... Hahahah

Gott som fan var det iaf efterrätten den var bäst! Då menar jag bäst! sån efterrätt skulle jag kunna äta varje dag. Det liksom vafan heter de nu. Blev en .. MEN Satans #¤#="`!?!? ord som inte vill komma fram ut huvet på mig. Iallafall så alla de olika smakerna i efterrätten delade sig perfekt!! sjukt jävla god. Idag så var vi inte lika experiment sugna som sist så det blev bara räkor,lökringar,kyckling och bananer.  Faaaast det dög.
Kirra bilder sen..
Sen så såg vi på Bäck. Enslingen eller va de nu var Sandra sa. Det var rätt bra. Efter det blev de Hajen. För den gick på tv. Fast den var sämst.

Nu, äre en dryg jävel som skriver på msn också eller snarare en udda varelse som är rätt så fascinerande. Skriver inte så ofta men nån gång då och då. Människan i fråga börjar alltid skriva Knulla?/Singel? eller nått i den stilen och slutar skriva så fort man börja ifråga sätta personens intelligenta kapacitet  osv haha. 

Ja, det blir nog aldrig för lite utav idioter inte.


En låt eller två på hjärnan?

Yes Fredag!! Vi fick vara ledig idag på förssta lektionen så det blev sovmorgon. Rätt nice! Dock så vet jag inte om vi har samhälle nu snart eller inte men lika bra att gå dit. Sen är skoldagen över! YEs!! bra så in i hvete..

Tro jag ska träna idag med? Får se om jag har tid med det. Har några saker att fixa idag så. Sen så lyssnar jag på i princip 1-2 kanske 3 låtar helatiden och jämt. Inte ens när jag hör dom så snurrar dom i hjärnan på mig.. i vet sån där typisk skuttmusik! Tänkte ge en lite förklaring på vad skutt musik är.

Du blir glader av att höra skiten
Du blir pepp..
Men det kan endå vara en rätt soft låt.
= humöret på top hela dan varje dag!


Nää nu ska jag fixa med annat sen dra till skolan. Daphne protesterar över att jag satt mig ner här också så. Sees!

ble blu blä bla Damp..

Nyss jobbat klart skönt att veta att jag kommer få en lön så småning om. Dock så är jag så satans bra på att planera i förtide så jag ska bara lägga undan dom lite snabbt sen göra av med dom som fan. På sådant som jag tycker är vettigt :) Dock känner jag mig rätt pank fick lön förra veckan från ett annat ställe men nää den har jag redan planerat upp så den flyger i slutet utav denna månad. Så den kan jag lika gärna säga att den inte finns :)

Nää nu måste jag plugga sönder.. Religion"prov/förhör" i morgon sen samhällsprov, före de redovisning i teknisk komunikation sedan inläming utav konstruktion shit och Ja. HATA morgondagen kanske?=)

Nää nu Plugga!!

VILKET KAP!!

Heheh blev inte exakt som på listan ;D hitta massa saker där nere. Bästa köpet var ett par skor fyfan vilket kap!!



Hittade ett par skor som var sjuktligt nice för bara 125 spänn!!! Kollade på prislappen vad dom annars skulle kosta 500 riksdaler... Så jag kom hem med ett fet smile!!

Lägger troligtvis in resten utav köpet sen får se ;p Nu ska jag kirra med Annat sen dra vidare Sees!!


what?


Spotifyn!!!
Kelis – Trick Me



Låter bättre på spotifyn är på youtube tyvärr.. höj eller nått isåfall?

Idag är jag på sånt där härligt humör. Känner mig pepp och glad som fan men endå inte? :P Känner mig typ som när man känner sig nykär när allt känns lätt.. över pepp kanske? Hahah Men tummen upp som fan över humöret iallafall. Så här borde man känns sig varje dag hela dan. Visst fan grubblar man över ditten och datten men just nu känns allt som skitsamma.


bibibibibiiiirS?

jO, jag och Sandra ska dra oss ner över landet till lilla shoppingcentret birsta!!!! Har försökt tvinga min moder att skjutsa dit mig och även då sakt varje gång. Tänk dig att jag skulle haft en körkort i handen själv just nu. D¨hade du slippit detta tjat och jag hade varit en snäll flicka :) Betala bensinen kan jag också göra. För jag vägra åka buss till birsta.

Mamma blir irreterad varje gång. Kanske för att hon börja inse hur lätt livet skulle vara ifall jag hade mitt egna körkort?

Iallafall så har jag en liten lista att fixa  just därför ska jag dit ner. några affärer jag ska på
Bikbok :Favoritstället själv. Hittade en skönhet på hemsidan så ska ner och kolla efter den
Scorett: bättre sko affär får man leta efter! Klackskor till och med i 35!!!
Arken:  Köpa ny halskedja till Daphne. Hennes stl fans inte här i stan. Sen ska jag kirra annat krimskrams.
Sportaffärer: Kolla ut ett par täckbYsser.. + sportbag.
Sminkaffär?: Här sitter ja i mitt hem med 5 mascara jävlar och jag är inte nöjd med någon inte ens den där nya som är på reklam fan. Nej 6gången gillt! Ska iallafall kolla om de finns något bra pris på den jag kollat ut.



Sen får vi se hur det går..  Fast Arken står på punkt 1 i min lista medans klädaffärer lär stå på 1 för Sandra. Kan vara snäll och låta hon få kirra de först som sakt hon som är chafförN.


Jo jag kom på en sak...

Imorgon blire årets värsta pluggdag!! Iallafall tills det kommer någon värre dag. 


Aja, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande dock blire ännu mer i morgon så ska försöka få gjort så mycke som möjligt idag. FYfan säger jag bara



Sen så säger jag Godnatt!!


FUCKING JÄVLA TANDSKYDD...

DÖ TANDSKYDDDDDDD DÖÖÖ

Okej inte så värst levande men FYFAN.. Japp när man köper tandskydd så måste man ju fixa allt med dom. Köpte ett förut men stl var fel. så det satt konstigt. Så jag har köpt mig ett nytt. MEN inte fan vill skiten sitta som jag vill? Nää jag få slänga ner den i de satans vattne in i munnen fixa och grejja ut igen kyla testa FITTA. Nää de satt inte bra Engång till.. Aaa efter tredje försöket gav jag upp.  Fan heller att jag ska ha något tandskydd idag-.-


Förraveckans tränings,softar schema.

Täkte vara lite små seriös i den här bloggen också. Tänkte nu i mitt damp/skutt/pepp humör satsa på att försöka göra ett roligt litet schema över förra veckan. Det kanske blir en hit vem vet?

Måndag:
Boxningsträning!!  Skoj tror det var då vi hade typ spärrträning? Jo det var de för jag tog det lugnt med vänstern.

Tisdag:
Slapp/pluggdag? Softade med Sandra?

Onsdag:
Boxningsträning!! vi körde mycke armar på säcken. 30 sek tok. sen nästa. osv.

Torsdag:
Slöare människa fick man väl leta efter. Kände mig seg och förjävlig i hela kroppen. Skippade träningen och pluggade efter att jag vilat. DUMMA DUMMA SKOLA!!

Fredag:
Tränade, ben maskin, 15x3 på 3 olika armövningar med hantelsak. & rygg/Mage 20x3

Lördag:
Vaknade tidigt som fan PÅ EN LÖRDAG?Jo för fia vilel ha med mig på tävlingen sen sov jag typ resten av dagen.

Söndag:
Softardagen själv :)


Överiga komentarer..
Sandra är tyst av sig idag. jag är för tuillfället tyst men Damp enligt Sandra. Så aaa ying och yang funkar inte så bra idag.

Kan du vissla johanna ja visst kan ja de?

Kan du vissla fridaelida ja kanske kanske de?

Nja försökte få Sandra att vissla för mig men Ikke. Det gik hon inte med på Så jag fick vissla i min ensamhet eller nää fick alexander att försöka busvissla. Dock är jag själv inte så proffs på de. Ligger på lära dig vissa som johanna stadiet nu. Sååå Nja. Kunde knappt vissla linnan jag fick tandställningen och jag kunde absolut inte vissla när jag väl fick den. 4 år senare dampar jag loss och försöker lära mig vissla. Det har ju som sakt en liten charm i sig.

Tänk er en kille som kan vissla världens vissel.. Vilken skönhet? hahaha närå. Sandra kan vissl


HAhaha Tror jag sög på att skriva L där ;p Tangetborden på skolan vet ni

a det vet jag, men hon vägrar. Fan.  Fast om man täner efter är det inte så viktigt att kunna kanske viktigare att veta allt om el-klontakter, kabelskor och skruvar?



Så jag ska nog arbeta nu istället hejhej!



En skruv har ju som sakt en liten charm i sig. Allt är så charmigt idag.


Fruktiiiga smycken?

 

Heheh, ja de finns rätt tuffa "fruktiga" smycken som jag kalla det hehe den här var ju Nice hehe sådär så man blir sugen på att åka utomland och äta frukt vid poolen. Ja, fantasi har jag men bara ibland. Iallafall så finns de en hel del tuffa nyheter på http://www.cocoo.se 







Ja här har ni mina favvoriter iallafall!!!


En kyla som går både ute och inne.

Idag äre kallt..Igår var det också kallt. Fast det blev bättre på dagen. Klev nämligen upp kvart i 6 för jag och Fia skulle ner till sundsvall för hon skulle tävla. Två "hopprunder" blev det för Fia & gurkan så dem klarade båda felfritt :) 

Seeen.. När jag väl kom hem sådär vid halv 2? så somnade jag direkt. Tänkte vila en halvtimme eller så men nää jag sov fram till middagen.  Sen så var jag slö hela kvällen. Sandra skulle kanske förbi en sväng på kvällen, men det sket vi i för jag gick och la mig runt 12 bland annat. Inatt drömde jag som sakt en mardröm. Somnade någon timme efter att jag skrivit inlägget. Satt och kollade på en serie. En tatueringsserie inte La Ink de var nån annan. Va rätt bra iallafall. Den hadlade om en man som tatuerade in sin fru på brösten för hon hade dött.

 Tänkte då de där med namn,folk och grejjer. Själv så skulle jag inte tatuerat in en killes namn på armen eller något likanden för som sakt man kanske säger att man kommer älska någon för alltid men nää sånt händer 1 på miljonen. Antingen är tycker man själv om någon mer än den andre eller så äre någon som tycker om dig som du inte alls har samma känslor för. Så killnamn på armen kommer ni nog aldrig få se på mig :P Fast de finns dom som har riktigt fina tatueringar med nån nära som dött som " minnestatueringar" eller liknande sånna kan faktist vara riktigt fina :) Själv så har jag faktist haft enhelden ideer kring tatueringar. Som min tatuering jag gjort hade jag satt och tjatat om att få göra i nått år? Sen i höstas tänkte jag göra en men la pengarna på andra saker istället. Fast "mallen" är kvar, men det blir en när ekomomin tillåter det. Fyfan för alla saker som ska kosta.Aja, totalt tror jag de blir 4gaddar på min kropp. Visst helkropps tatueringar kan vara SJUKTIGT snyggt. En heltatuerad rygg tex.. Dock det känns inte som jag så det är nog inget jag skulle göra.

Nog om de, Nu så sitter jag och taggar inför ett lov. FÖR nu har jag hittat min vinterjacka!!! =D Så satans underbart har kolla runt som en idiot och tyckt att allt varit så dyrt men nu hitta ja en som jag spara 1500 på om jag köper den nu!! Så ja jackan är min!!!

Sen så sitter jag nu och håller på kolla fram hur stugan kommer se ut och vad allt kostar.


Så det ska bli kul. Hoppas jag :)



I'm having nightmares all the time, for reasons I couldn't find

shit, lagomt less man blir på alla dessa mardrömmar. Till vilken nytta drömmer jag dom? Och varför kommer vissa saker tillbaka i drömmarna? Rätt störande iallafall..


Så nu halvsitter jag här i sängen och lyssnar på svenskmusik. Japp har en smart lista i bara svensk musik. Det gillas iallafall.  Jaha några timmar kvar tills folk börja vakna. Jaa de flesta lär ju nyss ha gått och lagt sig eftersom det var en lördagskväll. Nää håller med min kusin. Livet är lättare på sommaren. Vid det här laget mitt i sommaren skulle det vara halvljust. Då kunde jag dra ut på en promenad eller något? Nää nu äre mitt i vintern, kallt som fan, mörkt och jävligt. Nää lite less på vintern iallafall när det är så satans kallt.

eller som i en låt jag hörde nyss
 " jag tycker vintern är vackarast på sommarn, Jag tycker våren är bäst varje höst"

Tur att spotify började fungera igen. Den dampade där ett tag ju.. Annars skulle det inte gå så bra för mig just nu.

Nää nu ska jag ta och läsa lite bloggar för att fördriva lite tid=)

Fiiialiaa Bara fialia.. Fialia.. Fia fia fiiiiaaa..

Här dampar jag loss för mig själv och väntar på att Fialia ska bli klar i stallet.. Eller aa jag fixar och trixar med annat också.. KOM nyss på en tuff design jag funderar på att försöka klura ihop. Den ser as nice ut i huvet men OFtast eller nästan jämt blir det aldrig som jag tänkt. Därav att bildläraren blir less på mig för för jag blir aldrig nöjd med mitt resultat. Jag som är kass kanske? haha njaa jag har en dålig förklaring i skallen tror jag haha.. Just nu peppar jag på med en gammal goooding..

Atc- Around the world.. LALALALALALalala

Lalalala lalal LAlalalaalalalal LAlalalalla... 

En av favorit låtarna jag hade när jag var Liten. Åå saknar mitt gamla hus. Hehe rätt fult men Jag har en lite dröm iallafall. Jag ska "bygga/hitta/Fixa ett lika dant hus som jag hade när jag var lite. Fast lite små fix. Ett stort garage,ett till badrum osv.. Fast annars var det as nice!! hehe vet inte hur många gånger vi små ungar sprang runt och runt på nedervåningen. Huset var byggt så man kunde de.. Det kallas för en viss sorts modell när huset är så. Kom inte ihåg nu men a ni fattar säkert.. Med brasa och allt som vi hade. Mysigt :)



Nää nu ska jag peppa vidare och vänta på Fialia.. Känns som det var årsen vi sågs haha.. Men nää Fialia är ett mongo typ som jag fast lite mer damp? :P Rätt nice!!! =D




Som en ny människa!!

hahah såå.. För att få energi måste man tydligen göra av med energi? haha skumt nog så funkade så för mig. För nu efter träningen känner jag mig as pigg! Fast det är ju bra så tummen upp på de!

Ska ta något att äta också tror jag ska ta en banan för jag såg att det fanns i köket. Fast det saknades massa andra matsaker så jag ska nog vara snäll och kirra en inköpslista som vi får ta med oss till coop!



Nää nu ska jag trycka i mig mer energi Ses!!


0 Energi..

Har verkligen ingen ork eller energi över huvudtaget... Rätt drygt.. Aja nu ska jag dra på träningen och se om jag hittar energin.


Tummen upp!

Det gick bra för Malin när hon opererade sig. Tummen upp!. Sen så tummen upp för att jag slutade nyss eller för ett tag sen. TUmmen upp för att jag ska äta goo mat idag. och tummen upp för att jag har träning idag. Tummen upp för att jag har kommit på feting planen;) Tummen upp för att Jag är bäst? haha näärå. men fyfan idag äre en splittrad dag. Allt flyter på och är bra men endå är den där små irreterande känslan av att allt känns rätt meningslöst. Så lov skulle sitta bra nu så jag kan sova bort några dagar.




Annars äre väl lungt antar jag. Ska ta och äta middag om hem halvtimme ungefär eftersom jag har träning vid 6 så.  Nää nu ska jag ta och fixa men de sakerna jag funderar på att beställa seees!


GOdmorgon..

Idag blire en jobbig dag. Jag måste till skolan för att fixa massa grejjer, men mitt huvud går då inte med på de.. Sån här sprängande huvudvärk har jag inte haft på länge -.-


shit..

YEEEEESS!!!

Fuckeling peppiling... Shit idag har allt vänt.. här har aggretionerna dampat ur en dag in.. Jooo dom finns kvar. Det gör dom nog alltid :) Men Just nu känns allt så lätt.. Så enkelt.. Typ som MEN SHIT JAHA VA DET HÄR MENINGEN MED LIVET? HAHAHA  ja typ sån känsla..  Sitter ute hos Sandra och lanar nu.. Jag har tagit över soffan och har fötterna på en sjukt skön dator stol. Och sandra sitter där obekvämt i en annan datorstol med fjockdatorn framför sig. Vi lanar. Eller nää de gör vi inte. Vi pluggar iaf nästan vi gjorde det nyss.. en lite "paus" har vi nu.

haha jo idag så la jag in alla sakerna från telefon till datorn snacka om att jag hade ett gott skratt där en stund.. haha Synd bara att jag inte orkat kirra youtube shit så jag kan lägga in filmerna för dom är då fulast. En kompis fråga om de va festfilmer men nää helt nykter på varje film men ibland undrar man hur normal jag är. Eller nää jag är min själv och inget är normalt för normalt finns inte. För normalt är olika för alla:)

Aja bilderna lägger jag in i ett annat inlägg annars blire så jäkla mycke i det här haha ;D

Sen så håller jag och skogstanten på att fixa med annat så Brb..


Skendräktig..

Ja det är som vi trodde. Daphne är skendräktig..  här är lite förklaring om vad det är
http://www.agria.se/agria/index.nsf/LinkFrameSet?ReadForm&url=http://www.agria.se/agria/text.nsf/id/1594




Så Daphne väckte mig idag med sitt gnällande. Så ja kan inte vara lätt att vara hon just nu. Aja, annars har det inte hänt så mycket. Nyss slängt i mig frukost. Sen ska jag dra till tandläkaren och förhoppningsvis dra till caden. Beror helt på hur långtid det tar.

Lugnt,soft och nice..

Drog iväg på tränigen idag och berätta vad som hade hänt. Var med på träningen fast tog det lugnt med vänsterslagen istället. Rätt nice träninge faktist. Skönt att träna. Jag älskar fan att träna. hehe man känner sig som en ny människa efter. Sen så när man kör den där 20 sek saken dock körde vi inte den idag men. Just den älskar jag mest.. Jobbig så inihelvete men ena så härlig. tänk dig 20 sekunder där du slår de snabbaste och steppar de snabbaste du har.. Det är då man lägger ut alla aggretioner på en säck. Förra gången vi körde den sa en tjej där shit du är ju som en maskin. Njaa snarare att jag satsa på att lägga just alla jävla aggretioner jag har under de där 20 sekunderna. Sen vila 20 sekunder och så köra igen. Alla andra hatar den. Eller jag tror det ialla andra säger ååå nej inte den.

Idag vare skön träninge. Rätt mycke skratt där ett tag med.. Haha sen så fick jag chocken när jag såg att ena kille hade med sig sin tvilling haha sjukt lika :P



Sen har det inte hänt så mycket här hemma.. Anmält mig till högskoleprovet och försökt få Daphne att sluta gnälla. Vi har iallafall kommit fram till att aningen är hon skendräktig eller så löper hon. Dock så lutar det mer åt det första alternativet för såhär har hon aldrig varit förut. För nu "bäddar" hon hela tiden och gnäller 24/7 När jag ska sova så gnäller hon på att hon vill upp i sängen. (lat tro ja) Sen börja hon bädda i min säng. Sen till sist är hon allmänt konstig..

Fast det löser sig nog.. 

fransk senapskyckling..

Sjukligt gott med tagatelllliiiii till. Jo det åt vi till middag idag. Eftersom jag tänkt träna. Dock så vet jag inte om jag får så, men jag ska iallafall dit och snacka med dom där.  Lyckades nämligen stuka handleden i onsdags förra veckan så. eller lyckades och lyckades det blev så. Aja hoppas. Ska iallafall ta det lugnt. För jag vägra få nån jävla långvarig skada.

hahah om man säger lyckades så kan man tala om helgen. Lyckades nämligen göra illa den andra armen på nått jäkla vänster men inte ett enda blåmärke. Rätt lustigt. haha  men men..

Iallafall senare ikväll tror jag det blir till att dra till Sandra. Sitta och deppa med chips och dip? haha Sandras ide. Vi ska deppa för att...
-jasmine inte var på skolan idag.
-Jasmine missade godiset på sista lektionen.
-Vi känner oss fattiga.
-Jag inte har något körkort.
-Jag inte har en mustang.
-Malin har gjort illa knät.
-Det är kallt på natten.


MEN vet ni vad? Det där sista kan jag nog strycka för.. Snart har jag troligtvis mitt dubbelduntäcke =D Har ett dubbelt nu fast inte sånt där dunitgosigtvarmigt och alldeles alldeles underbart! haha jo jag har nämligen dubbeltäcke för det känns som att jag inte kan vira in mig riktigt i en vanligt haha. Jag är rätt liten men endå det känns skumt att inte ha ett dubbeltäcke haha;p

Nää nu ska jag fixa och trixa med annat Ses!




Mat mat mat...

Har en skum känsla just nu. Är sugen på nån blanding mellan kina/thai aktig mat men endå inte? Har suttit och funderat på vad det är för mat. Lite lustigt eftersom jag varit bakis halva dagen. Och ätit massa sen. Men nä kan ju skriva upp e liten lista här.. fördriva tid sådär.

1. Hamburgare? Nää inte riktigt.
2. snabbnudlar? Nix fast sånna på kina kanske?
3. Pizza? Nää inte det heller.
4. nuggets på donken? Njaa börja likna något BTW, Sandra de måste vi kirra nu i veckan.
5.Inga sötsaker som typ godis,kladdkaka och sådant.
6. Inte nyponsoppa heller :/
7. Fia med lite smör på? Sorryfia hahaha
8. Maten vi åt i turkiet?

Nä så en kina aktig rätt på något vis.. Jaaa fläskkött med bambuskott=d?

Aja nu ska jag sluta sitta och frästa mig själv Har ju fan borstat tänderna redan. Kanske äta nått sen borsta dom igen? Låter som en fin fin ide tycker både  min tunga och min mage. Ja nu kör vi på magkänsla hahahahhahaha


Alla hjärtans bakis dag?

HAha ja som sakt idag äre alla hjärtans dag men den skrattar jag fan bara åt. För kärlek är inte något jag tror på mycket. Njaa eller jo fast endå inte. 

Igår blev det utgång iallafall och ja jag hade då jäkligt trevligt tills det inte blev så bra där ett tag.  Fast det kan nog bero på en heldel saker.  Fast annars var kvällen nice. Malin hade då jäkligt roligt. Ja det var då tur att jag hittade Malin. Så jag kom hem och så hon fick en heldel att skratta åt haha. Halt var det ute  också för dom som ville veta.. Sen så har jag inte ont i en arm längre nää nu är det två :) Dock så vet jag inte riktigt vad jag gjort med den andra för den är inte full i blåmärken. Skumt de där dock så brukar jag inte kunna få det så lätt men endå?

http://mallabuus.blogg.se/2010/february/frida.html#comment Malin har skrivit ett inlägg om mig och gårdagen haha

Aja idag har vi inte gjort så mycket. Snackat med folk och ätit mat typ. Ska göra en tårta till lillebror tydligen också för han fyllde år igår. Fast jag har fan inte orken. Japp, Malin du får göra den.

ÅÅÅ alltså jag är så satans irreterad. Vafan äre för fel på endel. Japp tänkte aggra lite i de här inlägget med. helt seriöst. Den här stan? folk här ifrån? Ja allt. Vissa tror man är normalare än vad dom visar sig senare att vara. Folk misstolkar så inihelvete. (japp har lyckas misstolka saker jag med) Folk snackar för att förstöra. För att dra nytta för sin egen del? eller något. Vet du? du tjänar inget på de det. Snarare förlorar... Tyvärr :/

Sen kan jag säga att jag hatar när man varken vet utan eller innan.  ää skit samma. som sakt
 Some questions are better left without a reason?

Annars har det inte hänt så mycket. Jag är bakis, Malin är pigg och vi ska troligtvis ut till sälsten och grilla idag :) Jo, vi ska göra så mycket roligt vi kan nu innan Malin drar till göteborg och kirrar knät.

hahah nu slängde hon världens kommentar..
- Undra hur många som gör barn idag?

Jadu Malin bra fråga, men jag tror fler än denna dag för en vecka sen för alla hjärtans dag "är ju lite extra speciell" (;

 

Nää nu ska vi ta och softa vidare sees!










NYvaken, Malin, Nice bil och en jävla massa penga.

+ en cola!

Där har ni min morgon... Hehhe Malin kom nämligen och hoppa på mig i morse och sa Frida du ska åka bil. Var bara att slänga på sig kläderna och sen så åkte vi runt en sväng. ÅÅÅ JA jag vill ha en sån. En fet bil. Fast den där mustangen ligger mig nog närmast hjärtat. Närmare än vad alla killar kan ligga. Det är en lustig varelse. eller aa människan överhuvutaget är lustig. Man klarar sig bäst genom att inte lita på någon mer än dig själv. Allt är en spel som Sandra sa. Ett spel man tillslut förlorar i. Fast under gången kan man såklart få masssa bonusar osv.. hahaha

Nä nu ska jag inte skriva massa psyck snack. Idag tror jag faktiskt att det blir en bra dag.
ÅÅÅ vad jag vill ha körkort,penga och en bil just nu.. Bara åka iväg =) Dock så är den tanken över huvutaget rätt bortblåst när man sitter i min Sits. Tänk jag kunde haft de där satans kortet i handen om man inte hade tjurisar till föräldrar..  typiskt..


Eftersom jag bara visste att den hette Hemi och såg att det var en pickup med 4 dörrar och vinge där bak och eftersom googel inte hade nån exakt bild blire en "ungefärare" Dock så var den svart men aa;P 

Aja nice endå! Tummen upp för Malins uppväckning.


så Fia....

sitter och sorterar massa i datorn och så hitta jag en typsik Fialia bild mer förklarande bild utav Fia finns fan inte..


Dra åt helvete med allt..

Alllt som har med den här stan och göra... fyfan va störande.. Ge mig höstfan nu så jag får flytta här ifrån.

`Vafan?

Jaa lagomt less man blev inatt.. Gick och la mig nästan direkt efter att jag skrev det sista inlägget. Men nää fick inte sova hörde hur klockan slog och timmarna gick. Kollade på klockan sen började jag drömma. En halvtimme senare ¨så slängs jag upp ur drömmen.. Så sjukt jävla äckligt verkligt.  Kan ju ta och förklara psyck drömmen....

första händer de massa saker ska fixas hämtas och grejjer, tror det var fest på gång? Undertiden allt detta fixas så tjatar Sandra och Carro över att jag ska vara barnvakt och så ställer dom ändå frågor om jag hinner? Tjatat och fixat så hamnar vi i ett gammalt hus där vi ska hämta ett par skidor eller va de nu var? Sen skulle jag vara barnvakt så slänger Sandra åt mig en film och säger att det är barnets favorit film. Fast barnet har inte synts till än. Sen så her jag i gång den där filmen sjukt läskig men även fast jag gömmer mig under täcket i drömmen så skyddas jag inte från filmen. Nää sen börjar en prästbrinna upp och nån säger med högre och högre röst Den satan ska döö.. En för varje timme timmarna är tolv. Sen för varje gång han brinner slängs bilden i huvet på en elva brinnande prästen framför mig sen slängs den sista över hela mig Samtidigt som den som pratar säger as högt TOLV.

Sen slängs jag i panik upp ur sängen och ja inte hade jag nån sömn då heller. Nja så jag tog fram datorn och  börja läsa bloggar och shit istället... en stund senare så lägger jag i från mig datorn och försöker sova om. Nja vrida och vända.. aja tillsist så hörde jag pappa tröck igång tvn vilket betydde att kl var 6..  Somnade iallafall sen vid 7 klev jag upp..


Nja, mardrömmar är skumma. Fulast är nog att mina drömmar är så jävla psyck.. Men aa människan gillar väl att skrämma sig själv, men till vilken nytta? 

Just nu..

Vill jag..


Att det ska bli mars!!
Att det ska bli Höst så jag får flytta!!
Att jag får mitt förbannade betyg i engelska!!!
Att jag ska vara ledig i morgon!!
Att Fialia ska ha lite "mer fridaledigträningstid" i schemat!!!
Att jag kunde stoppa tiden!!!
Att dygnen var längre så jag fick både mer sömn och tid för att träna!!  dock så är tisdagar vilodagar:)
Att jag hade några lax sådär.
Att jag kommer in på linjen jag vill gå!!
Att Allt på denna lista blir uppfyllt

hehe iallafall nästan ;p


Aja, ska kanske ta och försöka sova?=) Fast först ska jag photoshopaskilla lite och vara social med Fialia GOdNATT!

btw, heheh tror jag gör om bloggen i morgon blev redan less.. Fast vi får se om jag orkar hehe..

New..




Så ny design dock så lär jag vilja ha nått annat om ett tag men aa det duger sålänge. Annars har jag tagit det lugnt ikväll. Klippt lillebror har jag också hahaha alltid lika kul att leka frisör på lillebror. Det var han som bad om det jo han har tjatat ett tag så...Aja nu ska jag ta och fixa med annat sedan sova Gonatt!


tänk om..

Japp jag har blivit less på min bloggdesign så jag sitter och filurar med det nu. Har nyss slängt i mig en alldeles egenskinksallad som jag lagt tid på. Sjukt endå jag som aldrig brukar gilla att stå och laga mat fixa och grejja till middag. Som i går tex. Eftersom jag har träning när dom andra äter middag så måste jag äta egen middag vid 4 (2 timmar innan middag ett måste annars spyr man på uppvärmningen!!) Men nää igår blev de inge snabbnudlar utan där stog jag och stekte köttbullar och grejja på. Okej, köttbullar är kanske inte så svårt att göra men bara tanken utav att jag orkade lägga tid på sånt är lite lustigt! :P HAhah.. 

Less har jag också blivit. Varför ska de aldrig bli som man vill/tänkt osv.. Nja men tänk om? Jag tänker för mycke säger Sandra. För mycke för mitt egetbästa.. Appropå de. Sandra va inte på skolan idag :( men jag hörde att hon blev tokig över att jag inte var där igår så jag tror hon gav igen för de, men jag hade inte haft den trevligaste natten jag inte. Nja vid 3 började det lugna ner sig. Fast hon hade inte sovit mycke mer än mig hon stackaren.

Har kommit fram till en as lustig sak också kom på de i morse eller morse och morse våran första lektion börja efter 12 så "vid lunch" ja då kom jag på att min kropp satsar på att bygga först sen gå ner. För mukkler har jag fått.. Aa nu börjar mina armar lika syrrans som dom såg ut förut.Märkte de på armarna iallafall för dom har blivit biffiga och fått en lite bullesådär på sig. = BOXNING ÄGER!! 

Ja min syster har alltid haft biffmukklerarmar men nu håller jag på att gå om hon.. "JA jag vet min lillasyster men hon har typ alltid varit större not mitt fel utan mina gener" =)  fast det är endå ganska nice för då kan hon inte ha mina kläder. Absolut inte jeansen iaf haha as nice ;D fast de bästa är nog att hon inte kan ha mina skor;)  men iallafall tillbaka till ämnet men det är endå ganska bra att jag biffa på mig med mukkler för då lär jag få chocken när magruterna endag sitter där? =D Japp, magrutor. Själv tycker jag det är snyggt att ha magrutor som tjej okej inte sådär extremt så dom bullarutsig och man kan tro att man snart håller på att bli kille. hahah Nja anabola skulle jag faktist aldrig hålla på med, tjejer som får snabel och killar som får bröst låter rätt stört om inte sjukt äckligt ;s



Sjukt pepp är jag idag också synd att Fialia har så jäkla packat "dagsschema" så alla våra planer krockar ihop. Nä nu ska jag ta och peppavidare med massa musik och försöka göra något åt designen. Ses!


Vem vann vem vann vem vann?

haahaha.. så har denna helg gått.. i fredags var det studentfest så vi vara några hos mig och förfesta sen bar det iväg ner till svensson där studentfesten var. Temat var Emo vs Brat och jag satsade stort på emo.. Hahha skippa till och med solning med Fialia nån dag innan.. haha Aja men tro inte att det var mysigt med all tupering utav håret? Njaa jag fick köra med balsam/hårinpackning 3-4 ggr och sedan dra ner på coop för att köpa balsamsvattenutredar shit för att få ut alls ;s haha men JAG VANN!!! haha kändes rätt nice. för jag vill då inte att våran klass ska behöv gå sist. Som sakt går man teknik och t är rätt långt bak i alfabetet så vi ska satsa på att iallafall komma trea. Att gå ut först spelar faktist ingen roll men aa ;p



Massa smink, en blå lins,en röd lins, Blonda slingor från Sandra, Syrrans mimmipiglinne,svarthalsaband,Massa armband,EMO text på armarna,Tuperat hår,Fultemonagelack. Sne bena, OCH sist men inte minst massor utav målade emo ärr på armarna haha ;D

Annars har jag bara tagit det lugnt.. Studentfesten dög utom att sista timmen tyckte jag de blev rätt så dött men men.. Sen har jag bara softat ute hos Sandra, fixa stallet osv. Idag tex testade jag på hur det var att stå i en höbal. Jo det går det med. Aja, nu börjar Sandra fixa klart sig för vi ska dra in till donken och köpa en flurry för det har Sandra gått och varit sugen på hela dagen ;p Ses!


Omvänt..

Ja då har man tränat och duschat.Dock så har jag inte orkat klätt på mig en utan sitter fortfarnade i handuk men får nog ta och slänga på mig nå kläder för strax skulle Malin komma förbi. Idag på träningen så körde vi omvänd gard. alltså att vi står tvärt om än vad vi brukar så jag som har vänster hand som den främre fick nu ha den högra. Sen fick vi köra "20 sek saken" Fast idag blev de 30 då man skutta och dampa loss på säcken, vila 30 sek sen fortsättet så fortsätter man så fort man kan osv osv.. Den är sjukt jobbig men rolig som fan ;p

Oj, nu kom Malin måste byta om haha hejs!

Just nu älskar jag känslan av...

Förjävlighet. Jävlas med allt och alla.... Musiken dunkar och jag väntar bara på att broder ska slänga sig upp.. Pappa har trots allt varit på både han och syster 2 ggr. HAhhaha nu kom den sura jäveln...   Som sakt känner mig inte snäll för 5 öre idag. Fast man behöver inte alltid vara de. Aja, idag ska alla designare i teknik vara i verkstaden. Får se hur det går, men nu ska jag ta och fixa mig för snart kommer Sandra och hämta upp mig.. Sees!



sånt är livet...

Just nu är alllllt pepp verkligen allt.. Det slog om totalt idag på sista lektionen. hahah Fick lagomt peppdamp sen har dagen fortsatt.. Sandra TACK åter en gång för den HÄRLIGA musiken som jag numera har på min skrutt dator.. Så NU ligger spotifyn på vila ett tag. NU diggas det via windows media player!!!

Väl hemma har volymen varit på högsta volym, varav den är det fortfarande. Min mamma gillar dock inte all musik som spelas, men men..  Hon är nog glad för att jag inte är sur eller förbannad. Ja efter skolan har jag hunnit med en heldel, Skutta runt lite med syster varav hon var mindre skutt en mig. Väntat på att träningen ska börja. Fast aa det gör jag fortfarande. Ätit mat har jag och såå lekt med Daphne och Captain Morgan. Lite små kul att både katten och hunden leker med hundleksaken hhha ;D Fast det gör de hela mycke roligare för tillslut så dampar dom på varandra också. Djur är fascinerande:) Iallafall våra.

Aja, nu ska jag fördriva tid på något annat tills träningen börjar :) Malin skulle komma förbi och hämta sina stuff också så aa vi hörs!!!!


repeat på repeat

Alla har nog nångång en låt på huvet. Så får man den här känslan att man måste bara lyssna sönder just den eller de låtar som går runt gång på gång i huvet. Just den känslan har jag nu. Eftersom jag nästan ständigt har en låt på huvet oftast barnsånger som lotta på bråkmakar gatat och sådana "klassiker" vet inte hur många gånger dom i klassen har fått hört..  Deet är ingen vanlig dag.. nää det är ingen vanlig dag för det är lottas födelsedag hurra hurra hurra... trallalalal Lalalallala Lalalalla Lalalal.. osv osv

Sen så eftersom Takida har suttit mig varm om hjärtat en tid när jag var ung så göre inte sämre att sandra gav mig en remix på den. Eftersom jag är ett stort fan/damp när det gäller remix låtar. Allt som gör en pepp och som man kan skutta runt till därav "skuttskuttmusik" som jag kallar det. Appropå takida. Ja nu har ni fått veta en liten hemlighet om mig. Japp! Har varit och sätt dom 3 ggr på gatufesten tex. Så förra året blev jag lite besviken eftersom takida inte befann sig där, men men.

Musik är ju lite speciellt sådär. Många har minnen osv till låtar där man kopplar till sorg,glädje osv osv.. och ja dessa låtar har varit med om en heldel om vi säger så :P



Så jag denna remix (dock är detta en förkortning utav hela låten men)  perfekt! Niceare låt får man leta efter!!!


Aja, nu ska jag nog ta och sova sömn är trotts allt bra. Dock så har jag sovit rätt bra i helgen eftersom Sandra den snälla krabaten satt och vänta på mig i någon timme då jag sov+alla gånger jag sovit i sandras soffa med maxa.  Sen så klev vi upp vid halv 3-3 idag så. Fast aa sömn är bra. Så Gonatt på er=)


RSS 2.0