Vad vill du bli när du blir stor?

Idag har allt varit konstigt.. sandra var värst hon var helt borta och as kul :D Till och med jag fattade mer på matten ;p Min bortfärklaring är för lite sömn! Sandras är väll "jag har inte köpt skor på länge" eller för att det är lill lördag och skumtomtarna låg hemma hos henne och väntade.. JA! det måste det vara. dumma skumtomtars förbannelse. Så jäkla typiskt :/  Sedan så har det inte hänt så mycket. Hade kemi prov och så somnade jag när jag kom hem. 

Har även funderat lite på vad jag vill bli. Har alltid velat bli arkitekt typ rita upp hus och så :) Men igår så fick jag lite idéer till. Varför inte inredare? eller make up artist. Det skulle jag kunna vara på sidan eller något. Hade ju frisör drömmar tidigare men dessa drömma sprack när betyget inte räckte till när vi skulle börja gymasiet men men.  Aa har mycket som snurrar i skallen nu haha!




Vad vill du bli när du blir stor? 

Kommentarer
Postat av: Malin

haha jaa :p Nej fyfan vad drygt.

Jag är förresten ledig imorgon nananna ;)

2008-11-26 @ 23:00:12
URL: http://annamalinjonsson.blogg.se/
Postat av: Malin

haha jag vet;) lyllo mig ;p

2008-11-27 @ 13:23:36
URL: http://annamalinjonsson.blogg.se/
Postat av: FINA

Hej! Det finns så många utbildningar inom det. Jag gick international make up center, det är make up stores egna utbildning. den är jättebra! den finns i reklam i vissa tidningar, gå annars in på hemsidan. www.internationalmakeupcenter.se lycka till! Kram :)

2008-11-27 @ 22:58:41
URL: http://hellofina.blogg.se/
Postat av: Malin

hahahha okej ;p men de får du väl alltid ;);)

okej då vet jag :D:D:D

2008-12-03 @ 10:46:05
URL: http://annamalinjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0