Jan. 31, 2010

Jo ska väl inte kirra bloggtorka igen. Täkte vara snäll med Fialia och min syster bland annat eftersom jag inte varit i deras närvaro under helgen. Min helg har bestått utav sömn,snö skottning och musik på högsta volym. Varit med Sandra har jag också. Jag kom fram till att skotta med vänster eller höger spelar fan ingen roll. Snön flyger lika långt endå. Jo saknat boxningen har jag också gjort under helgen eller träning över huvudtaget. haha hitta världens fulaste klipp nyss. hahah inga fler magövningar här inte. Lätt som en plätt så sitter dom där ;p hahah. ;D  




Kanske ska dela med mig utav lite damp musik också? Typisk sådana som har pepprats på i helgen? Blev ju inget festande i helgen pga massa men bättre vara på den säkra sidan tyckte jag. Stackars Lina mådde ju inte så bra heller. Så istället blir det till att ha party musik heeeela veckan fram till fredag för då ska det peppas. 




 








Ja det var väl lite musik jag och Sandra har lyssnat på fast nu har jag inte stoppat med rocklåtarna eller en som vi lyssna mycket på kom inte ihåg vad den hette så, men men aja vad är en dag på slottet?


Sofia' säger: hur gåre med bloggandet förresten?(=

Ja, de går inge vidare alls. Har skrivit sjukt långa inlägg sen ångrat mig och raderat allt.

Antingen kommer jag inte på vad jag ska skiva ner för något om mitt knasiga liv eller så kommer jag på alldeles för mycket.  Ja ni kan ju alltid komma med tips om saker jag kan skriva om :) ????


Aja, nu ska jag fixa med annat =) Ses!


Oj, måste lägga in en bild så de inte ser tråkigt ut. Måste tänka på fialiadampdamp




sorry bruden på bilden men, du var en muskelknutte och tjej måste ju visa en bild på hur jag ska se ut sen? eller fia? 



Så fia nöjd? =)


godnatt godnatt sovfnatt..

Jo var väl ett tagsen jag skrev men aa... Jag och johnblund är ovänner tror jag? Fialia skäller på mig för att jag har dålig sömnsrytm. Jo kanske de. Men. Dock ska jag försöka ändra på de i morgon eller något? aja, Idag var Sandra förbi en sväng och vi gick en promenad med hundarna. Skönt fick både rensa skallen, lungorna och röra på benen. Dock så hade jag tränat någon timme tidigare och eftersom mitt hår aldrig vill torka så frös de till ispinnar. Dock så mådde hon inte alls bra nää snorig näsa och förkylning på g IGEN.. Dumma vinter vet inte hur många som varit hur förkyld som hellst. Själv har jag klarat mig hyfsat förra veckan blev de sängen men nä nu tänker jag inte vara förkyld nå mer. Om man räknar mina förkylningsdagar kan man nog få ihop en heldel faktist. 

Jo nytt schema har vi fått också. Japp inte de bästa och inte de sämsta men vi börjar 12.15 varje tisdag! Om man jämför med tidigare år så känns de jäkligt skönt. aja, Jo jag ska tvinga Sandra att vara med mig hela påsken också. Om hon nu går med på att inte rida på en HEL vecka. Inte ta i en mockgrep på en hel vecka osv. Ja ska göra ett försök men tror inte det kommer gå så bra men aa bättre de än ingenting?

Imorgon ska jag även göra ett litet experiment här hemma. Var ett tag sen jag testade mig på smoothies så därför tänkte jag göra en i morgon. Elin, kära syster kan få smaka hon med. Fast bara om du är snäll det vill säga=)  Vi har ju massa ingredienser så det kan ju funka. eller?   Lite banan, lite hallon, lite yoghurt?, lite nått annat och lite till av nån annan sak? Jodå eller mjölk? Aja. Det där löser jag i morgon :)


<nä nu har jag väl skrivit några rader om allt och ingenting? Kanske lägga in lite musik? Nää de orkar jag inte :) Nu kom Daphne och vill hoppa upp i min säng också. Hon har blivit lite speciell nu på senaste tiden tycker jag. Nu kommer hon och sover hos mig halva natten eller i soffan uppe? tror det är för att dolly sover nere eller för att morgan har tagit Daphnes plats? Jag tror morgan är mycket krävande för Daphne. Jamenar tänke er ha en dryg katt större än sig själv som ska dryga hela dagarna? visst Daphne kan jävlas med han fast endå?  Aja nu ska jag kolla på ett paradisehotell avsnitt märkte ju att jag missat ett när jag kolla på tvn idag. Sen försöka sova. Godnatt!


Ska jag vara ärlig..

 Det är fan inte bra nu.

Trevlig söndagskväll...

Hejsan, även fast jag sovbort halva dagen så har jag gjort nått vettig idag med. Drömde en rätt så nice dröm så jag kunde lika gärna gärna drömma vidare tyckte jag. Fick iaf en snilleblixt att jag skulle ner till birsta innan de stängde och slänga ut lite pengar på en tung kartong. Japp sakt och gjort.. Så jag startade datorn och började "skypa" snacka med Malin i skype. Tog mammas bil sen drog vi ner till birsta! SIKKEN TUR ATT MALINS SKIVA FUNKADE PÅ VÅRAN BIIIIL! Rätt nice! Gick in i butiken köpte min tunga kartong och sen for vi hem igen! Rätt smart. Man ska ju använda dagarna så gott man kan så då har jag gjort något vettigt idag med. Städa har jag börjat med också. Dock så är min näsa dummare än dummast. Så just nu skulle jag vilja köpa en ny. En snoris fri iaf.





Nää nu ska jag fortsätta städa... Hejs!


Nattinlägg..

Ja man kan ju få lust att skriva av sig mitt i natten också. Ikväll blev det en nykter kväll. Har suttit och varit barnvakt med Sandra :) Rätt skönt. Utom att jag haft världens jävla huvudvärk hela dan men annars så. Fast drickandet utav alkohol kvällen före förklarar en hel del. Annars har jag inte så värst mycket att säga. Just nu känns allt meningslöst bara..Satt och snacka med moder och fader idag. Tänk till hösten bor du inte här de kommer kännas konstigt sa dom. Joo kanske konstigt men endå skönt. Eller aa förhoppningsvis bor jag inte här. Redan har jag fått kolla runt efter boenden. fYFAN varför ska det vara så satans dyrt. Pengar är makt, har man pengar klara man sig. Varför ska en dum lägenhet kosta runt flera jävla tusen i månaden? Och har man tur är elen medräknad. Då snackar vi tur. Så nu känns allt som sakt meningslöst. Längtar nästan till den där jäkla skidresan med familjen. En vecka utan folk utifrån,fast,ensam ja precis som björnarna på vintern. I ide.

Annars gör jag inte alls så värst mycket. Vändandet utav dygnet som jag skulle göra sådär i slutet på jullovet har inte blivit av. Får jag chansen att sova bort hela dagen tar jag den. Nätterna är till för att vara vaken tror jag? Så en thailandresa nu skulle sitta perfekt?



Tänk er. två veckor i lugn och ro och bara vara. Fast som sakt pengar vare ja=)


Lila e nice!

Jag är med och tävla om en klocka! inte vilken klocka som helst utan en sjukt snygg Lila klocka :)


->Här!
Japp en sådan tävlar jag om.. Och jag ska då hålla tummarna så hårt jag kan. Ja till och med när jag sover!!
Godnatt!!

Dagens lista!

1.Sandra får enbart använda telefonen då jag ringer?=)
2.Folk som dampa på andra har problem med sig själva.
3. vi ( Sandra & jag) går i ide som björnarna ett tag?=)
4. De e sjukt kallt hos mig.. Då menar jag kallt. En varmkatt,ett täcke och en filt men fortfarande kallt :(
5. Idag har jag verkligen sovit ut.
6. Snuvig blev jag i natt också-.-
7. Jasmine är en rolig prick!
8. Fet gooo middag på fredag!!
9. Min lillebror var snäll heladagen igår. han har ont i ryggen :(
10. SYRRAN med :S
11. Snart är det middag
12. Just nu vill jag ha en jäkla massa pengar:)
13. Jag ska komma på en jäkla bra plan.
14. Jag funderar på att bada Daphne.
15. Vi hörs!


Ja nu orkar jag inte skriva nått med på dagens dryga lista. hej.

En trocadero om dagen är bra för magen :)

Gooooodmorgon Gooooodmorgon alla nyvakna pigga opigga glada och arga människor! Fyfan vad jag känner mig sjuk dryg just nu men. Idag äre en jävlig dag. Fröken tvingar hålla kvar oss på min lediga tid. Det gillas då inte    :( så idag äre en dålig dag.

Annars har jag inte så mycket att säga. Sandra vill att jag ska köpa en gulörad vattensköldpadda men jag fick ta hand om en sköldpadda en gång. Fyfan för den. Han fräste och rymde för mig. Då vare då tur att min vän oscar kom för inte fan frästen den åt han. Nä Så någon sköldpadda blire då inte på tal om :)


Sen är jag sjukt och då menar jag SJUKT sugen på en trocadero. och ett duntäcke. ååååå Tänk bara ligga och softa en heldag och en kall trocadero.



aja hörs sen.

Lill-Lördag vare ja!!!

Goddagens,godmorgon,godkväll. Ja vissa sover nu, vissa nyvakna, vissa trötta,vissa pigga osv osv osv.

Nyvecka nya tag vare ja! eller inte. Idag har jag varit i "oform" exakt som de stod i mitt horoskop de ni. Tydligen så funkar dom ibland. Eller aa man inbillar sig och kopplar ihop det med något sa Sandra en gång men aja.  Ont i magen, slö,less, och opepp helt enkelt. Skulle inte proppat i mig så jäkla mycke mat men det såg ju så gott ut :P Hade träning idag också och ja jag hängde på i svängarna gick as bra i mitten av träningen sen gick de utför sen gick de sådär halv bra. Vi gjorde en as kul övning idag också. fast mest gillar jag "20sek" saken. Sjukt jobbig men helt jävla underbar. JOO vi har ju studentfesten nu på fredag också. Fast jag är inte pepp för 5 öre. Kanske ändra mig på Lill-lördag som min Goa vän Sandra sa. Jo vem vet?

Nää nu vet jag vad jag vill göra. Snöbollskrig! Där har vi de. Sen så fixar man så det är värsta ljudet ute.Ja basa på med en jäkla massa peppmusik! Ja samtidigt som man har snöbollskrig? DÅ blir det lite som ett "krig" eller nä lite mer action helt enkelt! fYFAN VA nice! :)




Kanske blev mest babbel men Sandra sa..
-du suger vekrligen på det nuförtiden frida!

Aja, vad är en dag på slottet?


Vända dyngnet kanske?

Typiskt Malin att ringa och väcka en. Jaa visst hon har lite rätt i att det kanske är dax för mig att vända tillbaka dyngnet men endå? Så snart kommer hon oh hämtar upp mig för vi ska tydligen sola.


oj nu var ungen här hejjs!

Min bror är dum :(

Här låter man han sitta i mitt rum i min soffa vid mitt bord och spela kort, men inte får man vara med inte :(

Jag: men ååå Ja! vi spelar kort!
Broder: Neee
Jag: men jo=)
Broder: nää de här är bara för han
Jag: vaaa?? vadå han
Broder: han som kan spelakort.

hahaha tack :(

RSS 2.0