Förkylningen har tagit över..

MIG! Det här suger... Fin början på lovet!



Jag som skulle ha fullt upp i helgen men men. Händer ikväll?


Tandställning hit och hatet till den dit.

Har som sakt fått några frågor angående vart jag var med och tävlade om presentkortet så var det HÄR!
Hahah var nyss in och kolla. Den som har bloggen ville såklart att jag skulle vara med på bild men somsakt jag har ingen bra kamera och har bara några få bilder på mig själv. Så det fick bli den det blev.Rätt mycket för tandställningens fel eller aa mitt. Hatar tandställningen den sabbar allt tycker jag;p men snart är det över =D Så till sommaren kommer jag le som aldrig förr haha =D Närå men glad som tusan när den försvinner iallafall.

Ses!

FörkylningsTIPS Någon?

Jag måste bli frisk nu och det är fort... Malin frågade till och med om jag skulle med och gymma & visst ville jag de :D Älskar att träna men, nää jag är ju såklart förkyld.. Man blir ju det när man inte alls vill vara det=) Så därför vill jag ha lite tips på hur jag kan göra..   TIPS NÅGON TIPS?????????!?!??!?!?

Spotify...

Vad är det här för skit. Först tyckte jag det var bra men nu står de att man måste ladda hem den nyaste versonen hela tiden ;s Har varit så i några dar men vafan inte ska jag behöva göra sånt skit heller? Den som kom på det måste nog tänka lite längre där va? Sen att alla låtar inte finns är ju inte heller så populärt..


Aja, fortfarande sjuk. Det här suger..

Gomorgon sjukling..

Inte är det bättre med förkylningen som har börjat tagit över mig heller... Nää vaknade inatt utav att jag inte kunde andas ;s kuul, men jag fick som tur sovmorgon idag =) Hahhaha för vi har ingen lärare :p Det är jag jävlig glad för. Jamenar den som tar bort min sovmorgon är död. Aja men idag blire skolan endå måste dit har prov och grejjer som ska fixas. Måste även kolla om jag får gå det där kursen som jag valde till. Aja Sen blir det till att sova. Sen så ska jag testa på en ny bli frisk dryck. Som en rolig filur tipsade om =) men men måste fixa resten nu Ses!

Jag Vann!

Fick reda på det igår men var inte alls på humör att blogga nått... Nog att huvet dunkar sönder utav både tankar och värk från gummibanden i käften... Så till er som ska skaffa sånt skit.. Värsta värken är på morgonen bara så att ni vet =)

Deltog som sakt i en tävling där man skunde vinna ett presentkort hos "nelly.se" och jag vann ;) Brukar aldrig vinna men det är väl som jag sa till en kompis "jag har väl straffats för länge"
 Det var den tävlingen jag deltog iallafall...


Nu är bara problemet vad jag ska beställa jar ju några saker jag vill köpa.. Sen det här med att bestämma sig är en annan sak..

Gör mig inte sjuk va??

Har ont i halsen idag -.- klarar mig mycket bra utan det. Lever på strepsils, men dom suger. Får helt enkelt ta och släng i mig massa vitlök. Ska u vara bra satt. Måste bli frisk har massor jag vill göra på lovet så ;p Redan i helgen till och med. Blir till att åka ner till Lina på lördag och sen så skulle jag kanske åka bräda men syrran får se hur det går ;p Sedan så måste jag berätta om syrrans bräda den är sjukt snygg(svart och lila) + de färgglada bindningarna. Själv så ska jag låna Malins om det nu gick. Annars så får jag se vad som händer. Annars är lovet ganska oplanerat men det kan alltid hända nått skoj endå=)

men lovet är inte än... Har prov i morgon först ;s


Fettisdag

Jag har iallafall rätt om en sak idag och det är att det är fettisdag. Har nu tjatat om att det är fettisdag sen den första tisdagen i februari. Jag har sakt bland annat..
- IDAG ÄR DET FETTISDAG?!!! 
- Vafan det är tisdag och mamm har inte köpt några semlor ;s
- Asså tidningen måse ha något fel fettisdag ska vara idag..
- Va sjukt att ingen sakt att det är fettisdag i morgon. Va? det är det visst de.

och jag har haft fel varje gång utom nu då! Hahha aa hade rätt en gång iallafall =) Men jag åt min första semla redan förre veckan tro jag det var & Det var den GODASTE semla jag nånsin ätit, men som sakt den var gjord utav Sandras mormor så det är inte så konstigt. Hon bakar de godaste bullarna och semlor som finns. Sockerbullar är min största favorit och hon gör dom perfekt! ;p


Så nu har mamma köpt hem semlor :) Ingen ville baka så...


Godmorgon!

 Själv så har jag sovmorgon idag ;) börjar inte fören halv 12 satt =) Sjukt skönt att vakna av sig själv och inte behöva panika upp utav alarmet på telefon ;p nää utan ja vakna och stängde av skiten. Drömmde en as bra dröm idag ;p fan längesen jag drömmde nått bra faktist. En rolig dröm också! brukar bara vara sjuka marddrömmar. Jamenar vem drömmer om sånt man aldrig sätt men i drömmern är det så exakt? Vem vet jag hade väl ett skumt liv tidigare? haha aja.  Drömde om sommaren 2005 hahah. As fult. men Elin vet jag jag snackar om iallafall ;p Det var glassa här och där och vi skulle hämta alla glassarna man kunde hitta men vi fick bara ta dom på natten ;p

Sedan så hade vi musik på helatiden i likande den här stilen.


Fan endel minnen älskar man som fan.  Fyfan inga bekymmer inget man satt och tänkte på 24/7 som sakt hjärnan var inte lika utvecklad då fanns inte "tänka igenom problem" hahah. Aa varför jag drömmde om glass var faktist för den sommaren levde jag och Elin i stortsätt på glass ;p För vi fick 2 papperskassar glass utav en kompis sedan så stoppade vi med oss de som fanns plats i moppen + att vi kom dit rätt ofta och hälsade på (;. Hahha ja sedan så skulle vi ju vara nyttiga på de men det slutade med att vi tog en isglass efter varje varv vi springit haha ;p Aja ska fixa resten nu sen dra till skolan Ses!

Filmstund

Så nu har men ett bättre humör iallafall ;p Ska snart dra iväg å hundkursen =) men idag blir det film eller film och film vi ska se på en dokumentär. En fortsättning på det vi såg sist. så nu ska vi idiotförklara tanten lite till. Alltså hon som säljer hit hundar och fejkar att dom är friska djur =) Dock har jag redan sätt de men endå =)


men men ska dra nu Ses!


Gångjärnen är borta=D

Var ju hos tandläkaren idag, fyfan vad dom drygar ut på tiden där.. För där fick man ligga i tandläkar stolen och vänta as länge. Sedan så togs gångjärnen bort vilken lättnad tyckte jag. Så förklarade tandläkaren att jag skulle ha nått gummiband iställe.. okej tänkte ja ser ju inte cp ut iallafall för frida syrrans kompis hade ju de och de såg inte cp ut. MEN VAFAN GÖR  DE HÄR DÅ? nää såklart så skulle jag som hatar tandställningen mer än alla det är det fulste som finns enligt mig. men aa. Jag har fått gummiband iallafall men mina sitter hel cp. jag ska ha dom sittande som i treanglar ;s  aaa så nu vill jag ha sommar för då är tandställningen borta..

Sedan så åkte jag till skolan igen. tur som jag har så åkte bussen förbi mig igen så jag fick sitta och frysa i en halvtimme. Väl framme på skolan så hade vi prov jag fattade inte så mycket utav det men försökte svara på alla frågorna. men men..  Nää ska försöka göra nått skoj så dan inte bli helt förstörd.

Ge mig sommar!!!!


Godmorgon.. och jag mår inte dåligt :D

Fyfan jag brukar alltid må as piss dan efter man vare ute med folks. Ni kan ju fråga Sandra, Fia & min familj om den saken ;p inte får jag nått stöd då heller utan dom bara skrattar haha, men de skulle jag också gjort ;p Aja jag mår bra så den där milen kanske blir av? Haaha. As fult ja bruka få sånna där damp så jag kan/vill springa hur långt som hällst..

Sedan så kom Lina hit igår men hon åkte hem med sin kille så hon slapp hålla buss tider i dag. Hon glömde lite saker här men det gör inget för jag har glömt saker där med satt. Betyder bara att vi måste ses på sportlovet ;D

Måste träffa Elin då också =) Sedan så är midsommaren bestämd iaf eller jag och en tjej kom på en idé på vad vi skulle kunna hitta på ;p Lät as bra tyckte jag ;p hehe syrran har inget val!!!


men ska ta och vara lite social med de andra Ses!

Hon kom hem endå..

japp jag kom hem endå! Skulle kunna springa en mil just nu en fet jävla mil eller var för inte två?... hoppas det håller i sig tills i morgon, så springer jag då...


Gonatt!

Bilderna sen idag.

Som sakt var jag ute & åkte skidor idag! :)



Det var många som ramlade. Sedan så ställde sig alla i kö för att vi inte skulle köra på varandra i den branta nedförsbacken. Efter det fick vi fika. Jag frös om fingrarna så jag åt med vantar. Sedan så är jag jäkligt kort.

1 Mil på längdskidor de du!

Först vare kul,sen vart det krångligt,sen vart det uppförsbackar,sen blev det världens brantaste backe,sen ramlde alla osv..

Nää men vi hade kul faktist. Kommit fram till att hockey pojkar är jobbiga. Dom ska alltid skynda sig och allt är en tävling. Nää man ska åka för att det är kul inte tävla om vem som kommer fram först. Sedan så ska man inte hoppas på många nedförsbackar för då blire bara uppförsbackar. Totalt hade vi kanske 3 nedför inte stora heller bara en som va gigantisk. Utan vi fick iställe massor utan uppförsbackar. Närman äntligen var klar med en så kom det en till efter en stund osv.. men men.. Sedan så har jag inte gjort så mycket. Sommnade direkt när jag kom hem sen så nyss var jag ner och fixade så jag jobbar i morgon. Har ju inte haft nån tid så ja skippade jobbandet för en vecka;p men men Nu börja jag bli hungrig så jag ska ner på stan och möta Fia så ska vi äta på subway! Javet sandra "mackor är inte mat" meeen Jag blev sugen och det är fredag ;p

Lägger in bilder från skidturen sen.
För erika har dom hon ska skicka dom
snart men jag ska dra och äta först ;p  Ses!


gonatt

Fyfan varför kan inte ett dygn vara sådär några timmar längre? för efter några dagar med kass sömn så känner man att kroppen bli seg. Ena armen har fått typ som växtvärk. Fick jämt de när jag va lite. Ont som satan gjorde det med. men nu för tiden får jag bara likande när jag sovit dåligt eller vare uppe för länge osv. as fult..  aja..  säkert inget farligt så =)  Imorgon äre skidåkning som gäller iallafall. Så nu håller jag på att leta ett par mjukisar. Brukar alltid ha alla frammen men men.. Dom finns inte ens i syrrans garderob och då äre nått fel. eller så ligger dom hos nån utav syrrans kompisar
-.- Nää men ska fortsätta leta kläder vill ju inte frysa sönder i morgon. Gonatt!


Jag får iallafall sovmorgon, de får inte du

!


Om jag bara hade en system kamera. ..

Eller pengar. . . men det jobbar vi på. För nu är jag less. har varit utan en kamera sen i höstas för att min gulliga syster är en klantis =) För nu har jag fullt med idéer jag vill göra. men framför allt en idee jag har haft as länge. Då jag ska ha mina lösögonfransar! =D



men men =) Händer i morgon då? Själv så ska jag åka en mil på skidor. Vi har nån dag via idrotten så vi ska åka skidor en hel dag. Så jag kommer har rätt skoj. Slipper ialafall sitta och plugga sönder för det är jag rätt så less på ;p Sedan så får vi hoppas på att det kommer  många nedförsbackar!!!!!

Ett nationella över för i år.

om 20 min så får man inte sitta och göra provet längre! men jag var "snabb" Hhaha eller inte.. var ganska snabb! Gick en timme tidigare iallafall om inte mer? Sandra,Carro, Erika och jasmine drog as snabbt tycker jag. Så där satt jag  och kände mig dum!  Aja.  Det får gå som det går. Sedan fick ja reda på att vi börjar med matte D "lite lätt" redan på måndag ;s

Aja, Nu planeras det för helgen iallafall. Jobbigt att helger inte kan var längre :( Fan pengar vill ja också ha. För ja vill träffa både Elin och Lina nu var ju så längesen... men men! Händer i helgen för er då? =)


Typiskt mig..

Att bli stressad eller börja i sista stunden med pluggandet ;P Känns som om man inte fattar nånting utav den här matten & så ska man ha matte E i trean lyckat ;p Bara att kämpa vidare? men jag är iallafall inte ensam många fler i klassen som inte fattar ett skit. satt!  Skönt är iallafall att vi enbart har nationella sedan slutar vi!

Nää kanske ska ta och fixa mig för kvällen sedan sova=)  men först så måste jag berätta nått lustigt. Varje gång  nån har namnsdag här i familjen brukar vi alltid sitta och fika ihop men inte i år ;o Så de blev inge fika för mig idag ;( Hahah men jag klara mig bra endå ;p  Aja, Gonatt!

Runt akvarium nån? =)

 Sitter och håller på att plugga inför nationella i matte c tills i morgon.  Hoppas verkligen att det går bra.. Okej vi har fått reda på våra betyg så igentligen spelar de ingen roll om de går dåligt ;p men endå? när man har chansen å få bättre betyg så varför inte testa? =) Aja annars har det inte hänt så speciellt mycket. Kom iallafall fram till idag att vi har minst nånting viktigt att göra eller lämna in varje vecka ;s Så nu längtar jag till sportlovet! Fan va skönt de ska bli och inte vara tvungen att göra nånting.



Btw, nån som har ett runt akvarium till salu? =)
För jag ska köpa fiskar! Och jag vill ha just ett runt ett as snyggt med runda akvarium inte så vanliga heller =) Hittade någa på blocket men inte sånt ja vill ha för dom kosta ca 5000 och var saltvattensakvarium.

men men ska plugga vidare nu Ses!

Bort med snön tack?

Kanske ska berätta vad ja gjort mer idag? =) Sov iallafall hos Sandra ;p och kallt som fan vare om ryggen så nästa gång jag sover där tar jag med mig ett stort mysigt duntäcke ;) Det kanske bli mitt dubbel täcke? Var så sur förut över att täcket alltid var för litet. Så vi tog och köpte ett dubbel täcke så jag har sovit gott i min säng länge =)

Sedan så har vi bara lunka på i skolan. annars har det inte hänt så mycket..  dra och träna också! Sedan så får ju snön gärna försvinna så man kan börja ut och springa! skulle ju tydligen få med Fia jonsson också MEN de blir i sommar för hennes del (latis?);p kul skare bli får muta hon med kakor hahah :D eller cola? Om ja springer före så springer hon efter för att hon vill ha colan fyfan vilken känsla ;p HAHAH Längtar!  men träna nu Ses!


Aldrig en hund från spanien.

Fy.. Var på Hade ju hundkurs idag=) men denna gång fick vi se på en dokumentär dock har a sätt den förut men den gör mig så sjukt irreterad..Den handlar om där folk från sverige köper hit hundar från spaninen. Och jar iprincip ingen aning om hur dessa hundar har det vilka sjuk dommar dom har eller nånting. Hundarna är till och med kollad av en veterinär MEN en oseriös sådan. allt handlar bara om pengar. Ja på sidan såg de inte alls som de var något fel med hundarna där nere men så är det inte alls. Det är bara nå dumma tanter som bara tänker på sina pengar.

Ja ni kan ju kolla HÄR och se.. Det är inte alltid som man tror.

Sedan alla sjukdommar som kan komma hit. FÖRJÄVLIGT!


man får inte tycka som man vill =)

Inte om du frågar ****! Ganska lustigt =) jag bestämmer väll hur jag vill ha det? eller har jag förståt det fel kanske? Nää jag är för kräsen och för dum. Det kanske är du som bestämmer hur jag ska leva/vara med osv? JAAA =D fyfan va bra slipper jag bestämma sånt själv vilkan känsla =) Vem ska jag gifta mig med? De lär du ju ha bestämt! As bra!!!! Vad ska jag ha för kläder i morgon? SHIT VA BRA SLIPPER MAN TÄNKA UT SÅNT!!! Sånt är ju jobbigt.

Nää men bestäm kille åt mig. Gö de! De blir bra.. Super bra !
hahaha

Tävla du med!

Jag var inne på en blogg där de var en tävling. Kul med tävlingar tänkte jag och deltog. Dock brukar jag aldrig vinna men ;p hahah kom ihåg på jul nä ja trodde ja vunnit 100 000 men inte då. Aja har iallafall funnit 10 kr på en tia lott en gång ;P



=D

Sura hjärtan!

HAhah=D fick nyss en kommentar från anonymus angående socker eller surt"socker" på gelehjärtan ;p
 
Jadu jag tänkte såhär! Tänk på dom som är ledsen då?eller inte har nån att ¨"älska lite extra" på alla hjärtans dag;( 
haha, eller som jag tycker att socker hjärtan är för söta så jag försöker ta bort sockret ;p De e ju gelen man vill ha? Sen tänk Sandra tex HON ÄLSKAR sura godisar =) Jag tror iallafall att de skulle bli en as bra godis. Den kan heta nått med Ledsethjärta eller något liknaden. Nää det där får vi fundera vidare på =)

Skumma drömmar

Vare fler än jag som fick ett samtal i natt? eller natt och natt kl va 7. Ja då var  en rolig filur ute och festade för fullt och ville såklar ringa och väcka mig när jag låg och sov, men jag var snäll och var social endå Hahah. Tillslut fick jag sova vidare iallafall ;p
 
men efter de drömde jag världens sjukaste dröm ;s lång som fan också. Jag har iallafall kommit fram till att jag borde göra skräck filmer. För mina drömmar är så detaljerade så det känns verkligt. Inatt drömde jag att jag och några till festade på ett tåg sen så hände de massa så blev nån pshycko så var vi tvungen att försöka komma där ifrån, hoppa ut från tåget springa fort som bara den över en åker med gräs med gula blommor. växterna var ca 2meter höga. Samtidigt som man hade världens panik osv.. orkar inte berätta allt men de var sjukt. slutade iallafall med att jag och en annan person fick rymma/gömma oss själva och försöka klara oss osv..  Aja. Har drömmt  många såna där skumma drömmar förut också. Som en jag kommer ihåg väl, den var som en film. Jag var på ett militärläger och var tvungen att fixa massa där med osv.. De var också som en skräck film. och jag som hatar saw filmer. Tänk er en blanding mellan den och en varulfsfilm + actionfilm på de.

Nog om drömmar. Händer idag?


Vilket gratis är bäst?

 Den här? Där du får present kort på kicks osv. alltså Gratismakeup Bli medlem HÄR!
eller
Den här? Där du får present kort på din sko bianco osv? Bli medlem HÄR!


Vad tycker ni?


gelehjärtan. varför inte sura?

Varje år får vi gelehjärtan i ask på alla hjärtans dag, men varför får man inte sånna utan socker på? eller varför är inte "sockret" surt? Fatta gott det skulle vara med gelehjärtan då? :O



eller? =)

Alla hjärtans dag..

Blev inget skrivande igår jag vet! men jag hade annat för mig.. Som att tex sova.. Varit så sjukt trött hela veckan så när jag kom hem efter skolan så somande jag direkt. Sedan lämnade jag inte en sak i svenskan och så kom Fia! Fan sjukt länge sen man såg hon :P Aa hon hade iallafall massor utav planer vi ska göra till sommarn haha. Aa sen så slinga jag håret på na =) Hon vart nöjd men inte jag ;p För jag är såndär när man har en bild i huvet ska de bli så annars blire fel;p Men hon gilla de! och det är ju de som räknas =) men vi ska färga om de om några veckor när det växt ut så tar vi hårbotten som ja gjorde på Malin förut :)

Ja, vad äre för spc med denna dag då? Jo, det är en dag då man ska vara snäll och visa hur mycket man älskar nån osv. Undra vem de va som starta dagen? haha aja de gulligaste hittils är att min telefons cirklar som rör sig på skärmen eller vad man kallar det. Dom är inte runda utan formade i hjärtan ;p Sen får vi se hur kärleksfull denna dag blir;p Ses!

Plugg plugga massa plugg.

Börjar bli less på allt detta pluggande. Har haft fullt upp hela vecka.  lite därför det inte blivit nått bloggande men men. Har sovit dåligt också så det började kännas idag att man inte fått sova alla de timmarna man är van vid  ;s Fan dyngnet skulle vara längre eller så skulle man kunna få en klocka man kan stoppa tiden med? hur bra skulle inte de vara? ;p Då skulle man hinna med allt. =D Aja men nu ska jag forsätta med mitt. Har ni gjort i veckan?
Om ca 40 min fyller min bror år ;p grattis i förskott LILLEBROR!

Vem vill inte ha gratis skor?

Hittade den här sidan nyss hur bra som hällst! Vem vill inte vinna present kort och få skor? =D
bli medlem du med!



Klicka antingen på bilden eller HÄR!

Ses!

Tisdag!

Idag hade vi sovmorgon! en rejäl en vi började itne fören kl halv 12 så! men ja vaknade rätt så tidigt endå =) Nu ska vi iallafall ha småföretagande. Ska få reda på hur det gick på provet! och jag stör mig fortfarande på det där dumma lätta ordet jag inte kom på fören efter. Aja Vi ses!

Tänk jag med en egen liten häst.

Skickade nyss en bild till en kompis på en gamla bild på mig sen i sommras när ja sitter på häst ryggen. Fyfan vad jag saknar de.. Sjukt längesen jag var ute och red. Var väll i höstas på maje tro ja! Ja jag kom inte ens ihåg :( Tänk om jag hade bott ute i tjärnsjö  nu. Då kanske jag hade sutti där på en egen häst.. Mamma och Pappa hade ju lite funderingar kring det där men tänkte på sig själva istl =) Men det var kanske bäst för stunden dom är ju inte lika stressade nu :) men endå?  Tänk om? ;p


3/7!

en vinterdag på bosse


Ute och red med fia haha måste erkänna att de va kul fast du fick ryck för lilla jag är segis ibland hahah!

Lily allen- Not fair

 Glöm inte att höja lite extra nu!


Skönt låt! Lite så där cowboy/indian stuk på den ;)

Vill du få fler besökare till din blogg?

Satt nyss och läste massa bloggar så hittade jag den här roliga saken! Jo, Det finns ju massor utav sätt att fixa fler besökare på. Och om du blir medlem här

http://www.viraltrafik.se/?Fridaandthestory


Så får du garanterat fler besökare. Gå in på länken läs och bli medlem! Det fungerar!



Stort + för makeup store!

Idag har jag mest tagit det lugnt om man säger så. Fixade in kläderna i garderoben så nu är den klar! Sedan så har jag tränat! japp! Tänkte nu har jag gått och dragit ut på tiden allt för länge lika bra att börja! Spelar ingen roll om det är en söndag! Visst kan jag börja endå? Jodå, så jag har tränat på min stepper maskin, gjort massa olika övningar och så körde jag "morgon yoga"  & kul vare. Älskar den där känslan efter att man tränat! man känner sig som en ny människa på något vis ;p
 
men stepper maskinen är nog den ja kommer köra rätt så hårt med "Frida satsa på rumpa?" hahah. Sedan så ska ja försöka köra massa yoga! Jag menar när jag körde massa yoga förut typ ett år sen blev jag sjukt vig om man jämför med innan det roligaste var nog att man riktigt såg reultaten hur man kunde he hela handen i golvet, få armarna mer rörligare osv ;p

Så kom jag nyss från duschen har använt mina tester från make up store till ansiktet. Det var nån mjukare variant av skrubb sak och så nu har jag nån fuktighetsgivande sak man kan sova med över natten! Använt de tidigare och huden blir super len! ;D  Så stort + till dom!  

Tyvärr så särar det lite med telefon så bilder på garderoben hur det blev kommer i morgon (;


Juice tips!

Idag så var jag och mamma även in en sväng på coop och handlade massa mat så hittade jag den här goda sorten utav Brämhults. Med hallon smak den var sjutk god smakar godare än dricka och saft till och med! och så nyttig på de ;)


Vi lyxade till det lite idag men finare glas är ju trots allt lördag! Ses!

Ikea & tacos.

Jo, inatt så fick jag ett litet damp och började städa och ha för mig här i mitt rum. Började med projektet " göra om garderoben. Jag tänkte såhär. Om jag tar ut alla kläder och lägger dom fin i soffan och slänger ut alla fula galag från mitt rum, Då måste ju mamma förstå att jag vill göra om?

Ja,visst gjorde hon de. Har nämligen tjatat om de här med garderoben ett tag. så i morse vaknade jag utav att mamma kom in med målarfärgen.
- Nu ska vi börja måla sa hon.
Sedan berättade jag hur jag tänkt och eftersom att jaf fixade så mycke inatt tyckte mamma och pappa att ja å mamma kunde åka ner på ikea och köpa det jag ville ha!

Sedan när ja kom hem var ja så hungrig så det blev mat direkt, gooo tacos ;) men nu ska jag ta och fortsätta med målandet. Lägger inte bilder på resultetet sen! Ses!


Dagen blev inte så kass endå!

Idag har det varit en konstig dag. Slutet av dagen har jag bara varit depp typ. inte kännt mig så slö på sjukt länge. Så jag har suttit och ipricip inte gjort nånting. Gick ner till mormor och sociala mig där osv, men dagen blev inte så sjukt depp endå. För jag hittade världen bästa blogg nyss vet inte hur mycket ja ska tacka tjejen som har bloggen! Du räddade min dag kan ja lova. Har letat en blogg design sak hur länge som hälls och så hittade jag den =) Så nu blir det till att fixa lite med design stuff ! Ses!

Blogg design tips?

Börja bli lite less på den här blogg designen jag har just nu, man blir det ibland. Någon som har tips på hur jag kan göra? =)

Fredag!!!!!!! Hela dan

Idag hade vi sovmorgon och tur det kan jag säga er för annars hade jag försovit mig rejält. Tur att pappa kom och frågade om ja hade sovmorgon. Annars har väll dagen barat rulla på. Hade idrott och allt var tråkigt utom när vi skulle värma upp då blev ja såhär sugen att springa typ flera mil bara springa å skutta fram hur man vill ;p Nää snön får tina bort först =) Kom ihåg när vi va ute och sprang med fotbollen fyfan va kallt de var men endå tyckte man de va så varm. Jobbigt de där. Iallafall när man andas för då andas man in kall luft å man fryser innifrån och ut.




Appropå skutta! Tänkte bjuda på den här låten. Såg den på tvn nyss och den gör mig sjukt dans/fest sugen! Ungefär som
G-festerna i hudik? (;
men kanske ska ta och göra någon nytta här hemma som att städa rummet? Fick ju nya säng kläder igår av mamma =) och allt i svart? Syrrans val är alltid i svart eller vitt satt =) men de blir fint.  Ses!

Tatuering,prov osv..

Igår blev det inget bloggande men det är inte så konstigt.. för jag hade inte tid att sitta vid datorn för igår var jag med Elin. Hon var nämlign här i stan:D och så var hon ny tatuerad. As fin tatuering! Så började vi prata om massa tatuerings saker. Jag kom iallafall fram till att jag ska fixa min andra tatuering till hösten =)

Efter det åkte vi ut till hennes mamma och sov där. Tyvärr så va hon tvungen och åka hem till delsbo idag så, men vi hade iaf as kul :p Måste ta och åka ner nån helg framöver =)

Sedan så vare skola. Hade prov idag. Blev ganska irreterad när jag fick reda på resultatet! Ett dumt slarv fel och jag fick vg iställe för mvg. men men.. vg är sjuk bra de med =) Som sakt bara man får g och klarar sig är man ju nöjd. Sen är ju resten extra +

nää nu ska jag ta och gå ut med Daphne sen vänta på att "du är vad du äter" börjar Ses!

Att man ska tänka så kompliserat?

Hade nyss småföretagandes test. Så nu sitter ajg och är lite irreterad på mig själv. Varför ska man tänka så jäkla kompliserat? Satt och tänkte hur länge som hellst på vad det kunde vara för ord. Och så vare SAMHÄLLET? Dumt.. Så nu kommer jag störa mig som fan på de.. men aa det är bara ett test. men endå? Aja Händer idag då?

Själv så ska jag träffa Elin idag SJUKT Länge sen träffa hon. Saken bor ju nere i delsbo, men nu är hon här!

Vilken lyx..

Mormor och kjell har varit utomlands i ungefär en månad, men idag kom dom hem! Bruna var dom också! Orättvist tycker jag. Det hade iallafall varit skit mysigt där tyckte mormor och det är ju bra =)

Fan börja längta till resan nu :)

Annars har det inte hänt så speciellt mycket idag. Tänkt en hel del kanske? Jo, tänkt en hel de faktist. Funderade på det här med träningen. Måste börja komma igång nu. Sedan så kom jag på vad jag och Sandra ska ha för andledning att göra go saker. Nää ska ta och göra lite nytta. Har ju småföretagandes prov eller vad man kan kalla det i morgon så kanske bör kolla lite i det? =) Ses!

Sandra ska skaffa en ny hund!



Ååååå jag är så kär!

Citat från Sandra!

Smoothies!

Tänkte lägga in alla resept jag fått, hittat och själv kan :)
Skrev ju ett inlägg om det förra veckan men nu lägger vi ut som.


När jag gör en smoothie så varierar reseptet. Man tager vad man haver! om man säger så. Därför är inte vissa mått utsatt i endel resept.. Det är en smak sak också. btw, namn på resepten har jag inte så jag döper dom för stunden.

Kiwismoothie
2 kiwifrukter
1 mogen banan
Några isbitar
1-2 dl vaniljyoghurt

En nyttig smoothie

Mango
Hallon
Björnbär
Banan
Turkisk yoghurt
Linfrön

Fruktsmoothie
2,5 dl vanilj eller naturell youghurt
½ banan
1 kiwi
1 persika eller mango, skalade utan kärna

Syrlig smoothie
2 dl valfria bär, gärna frysta
1 msk honung
2 dl youghurt, smaksatt eller naturell
Pressa över lime

Banan/apelsindrink
2 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk
1 banan
1 dl vaniljglass
2 msk JO konc. apelsinjuice

Choklad/banan
2 dl naturell yoghurt med honung
1 dl mjölk
1 banan
2 tsk socker
1 tsk kakao

Lassi ,det stog att den hette så ;P
2,5 dl mild lättyoghurt
1,5 dl mjölk
4 isbitar
1 krm salt
2 msk flytande honung
Gör så här:
Mixa yoghurt, mjölk, is, salt och honung. Häll upp i glas.

Kanelen
1/2 banan
1 dl mjölk
1 dl mild yoghurt naturell
1 msk koncentrerad äppeljuice
Kanel

Hallon och maräng
1 dl frysta hallon
2 dl mjölk
2 dl naturell yoghurt
2 maränger

Banan och honung
1 banan
1/2 dl apelsinjuice
1/2 dl mjölk
2 dl naturell yoghurt
1 msk honung

Blåbär och vanilj
1 dl frysta blåbär
2 dl Mjölk
2 dl Vaniljyoghurt
ev 1/2 tsk florsocker

Jordgubbssmoothie
4 glas
250 g frysta jordgubbar
2 bananer, frysta, i bitar
5 dl mild yoghurt eller filmjlök med jordgubbssmak
1 tsk vaniljsocker

Blåbärssmoothie
4 glas
250 g frysta blåbär
2,5 dl mild yoghurt naturell eller vaniljsmak
1,5 dl mjölk
2 tsk flytande honung
ca 1 tsk kanel

Äppelsmoothie
4 glas
3 äpplen, frysta, i bitar
3 dl kall äppeljuice, drickfärdig
3 dl mild yoghurt honung eller filmjölk med äpple/vanilj
ca 1 tsk kanel

Mangolassi
4 glas
1 mogen mango
2 dl mild yoghurt vaniljsmak
2 dl vatten
1 tsk socker
kardemumma (kan uteslutas)
isbitar

apelsin banan kanel smoothie

Ingredienser
2 bananer
saften från 1 apelsin
2 1/2 dl mild yoghurt naturell
1 tsk florsocker
1 msk flytande honung
kanel citronmeliss
1 apelsinklyfta

Tillagningstid: Max 7 min
Gör så här:
Skala och dela bananerna.
Kör bananerna och saften från apelsinen i en mixer.
Tillsätt yoghurt,
 florsocker och flytande honung.
 Mixa i ytterligare några sekunder.
 Häll upp i glas.
 Pudra över lite kanel.
Garnera med citronmeliss och en
apelsinklyfta.Servera genast eftersom drinken lätt missfärgas.


Sedan så verkar inte alla sådär super goda och sådär extra nyttiga heller ;p men smaken är olika och alla kanske inte tycker om att vara nyttig så ;p

Jo, jag har ett litet tips som jag brukar använda mig utav ;p Rätt så ofta faktist. Det är frysta bär. Bara att låta som ligga framme i en skål ett tag så dom få tinar upp lite. Sen blandar man ihop allt.. Gott gott!

You know how we do....



Min syrra har rätt skön musik stil endå ;)
Även fast hon e lite purken då och då

Linserna har kommit!

 Jo, jag och Sandra gjorde en liten beställning tidigare i veckan så i fredags hämtade vi ut dom. Blev ju lite sugen på ett par blåa när jag fick mina som adderar glitter till ögat. Dock så såg jag ut som ett fucking jävla lik i mina, så gjorde jag och Sandra en affär! Jag bytte mina mot hennes mörkblå som hon beställde för någon vecka sen.  Vilket var en superiamus braigus affärus!

Sedan tips till er grönögda människor. Vill ni ha brunaktiga ögon köp ett par lila;p
För jag fick iallafall bruna ögon utav mina lila.

Grön+lila = Brun? =)

Hund kärlek till katt

& Sandras söta ostbåge skulptur! HAhah här sitter jag och Sandra och garavar sönder. Sandra skrattar nog mÄst för mina ´fina stavfel. MEN!" deyt är inte såp konstigt. Rätt logiskt faktist. JAG HATAR DETTA TANGENTBORD! tangenterna är som små jojstickar. ssjukt. ni måste testa. Sandra tro att hennes bröder varit i farten vid vissa hemsidor "xxx" . Aja dagen har varit bras var ner en sväng till hööks och JAG blev kär i ett täcke. Så Sandra köpte det! + ett as snyggt schabrak.. Sedan va vui och tränade en sväng på rusta!


 


























Tjosan i trosan. Som det brukar säga en gång i månaden. Typ? Eller? Frida kan inte stava. Hon är allmänt handicaped. Bajbaj!

RSS 2.0