Taco test!?!

´Nyss ätit... TACOS. har ätit det varje dag sen måndags. Appropå de så i måndags kom jag på att jag inte ätit tacos på någon vecka.veckor så jag fick panik och åt tacos. Där efter kom jag på att jag ska göra ett litet test. Testet heter: Kan man bli less på tacos efter en veckas tid? Om inte så...... KOMMER JAG FAN LEVA PÅ TACOS UNDER HELA MIN FORTSATTA STUDIE TID NÄR JAG INTE BOR I DENNA STAN LÄNGRE!.. eller något?=) Kanske äta nudlar också för att spara lite pengar? ;p

Dock ser inte min tacos lika prydlig ut där utan jag kletar ihop allt så det blir sådär extra gott! ;p

Nää min hjärna känns skum. eller kropp kanske. Känner mig som en zombi idag också. Revbena på ena sidan här är fortfarande cp så aa hörredudu där fjant hjälp mig va?..  Den som orsakat denna skada borde säga förlåt? Troligtvis ett spöke. Eftersom vi tror på sånt så då finns det.

Aja nu när jag sitter här i min egna lilla värld så kom jag fram till nånting som jag kanske borde kommit fram till för länge sen. Eller tanken har funnits och har faktist halvt gått igenom tills.. Aporna kom ner på jorden från sin krigsplanet och började vandalisera.. eller? aja vi hörs sen!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0