Det är då man bloggar

När tankarna är för många. 

Det är då man bloggar?

 Aja, skrev nyss världens inlägg igen, men vet ni vad kära barn? Varför dela med sig om alla sina tankar:p 

HOME SWEEEEET HOME!!!

Sverige i mitt hjärta helt klart. Min syster har blivit bloggarN och jag kan ju inte vara sämre så. Det var ett tag sen och mycket har hänt. Jag har varit utanför Sveriges gränser och jag har gjort massor utav saker. Pratat engelska som bara den och hoppats på att jag lärt mig nått under vistelsen i det andra landet. Jag drog nämligen till U.K. För att besöka staden London för att bo trångt! =D haha orkar inte skriva ner allt jag gjort men kan göra en snabbis lista.

madame tussauds (Vax dockor),museum sak med mumier osv, Ätit sushi, ätit Kinafood, ätit Indiskmat, sätt björnmössmänniskor/vakter, gått i massor, shoppat, shoppa lite till, ätit fish and chips, druckit londonöl, kolla alla saker typ bigben och sånt,åkt London eye, musikalen Love never dies, nån teater shit, osv osv osv..  

Kortfattat om vad jag gjort.

Aja, nu ska jag ta och fixa med annat. För sen bär det iväg på nån fest på fel sida utan skogen? sen kanske stadsfesten?
 

Ses!


Fialialopppan, hon kan kan shoppan. Hon äter ur soppan och Fialialoppan hon saknar en sockan.

Fialialoppan, kom hem.


They call me crazy..

Fast jag är bara Happy!!! =D

Lalalala lalalala lala lala lala..Ikväll va jag på bio. Fia tvingade mig på att se eclipse och aa vad kan man säga.. Jag är inte så mycke för kärleks tjaffs filmer gick att se, men när man väl sett klart den kändes det som att man lika gärna kunde kollat på den hemma i soffan en tråkig söndagkväll typ.. Fast tjejen gjorde helt klart fel val. En spinkig tråkig vampyr liksom? haha :D Annars så har inte hänt så mycke fick nyss reda på en sak som fick det att skutta till i kroppen :D De är F*****************N inte långt kvar nu hihi.. Så nu skriver jag en packlista och försöker planera upp saker och ting. Dock så behöver jag inte packa så mycke för de finns ju som sakt tvättmaskin, vad snällt :) Skönt för den delen med :D


Nää nu har jag fullt upp med att peppra på med pepp musik och sitta med världens smile.. Ses :D

jo jag vet..

Dåligt bloggat som bara den, men jag har fullt upp med att räkna dagarna ;p Inte långt kvar!!!!

RSS 2.0