Make up store, bikbok och din sko tror jag det var!

Idag så hade vi sovmorgon sjukt skön. Fick själv bestämma när jag skulle vara på skolan så jag kom dit kvart över 11 och började jobba med mekaniken. Skumt nog gick det sjukt bra, trodde att det skulle gå åt helvete men nää jag fattade allt. Så nu har man en mindra sak att lära sin haha ;p
Efter det slutade vi för dagen och jag åkte ner till sundsvall med mamma och syster. Ja skulle kolla munnen! Och sen så hade syrran tid för hon skulle pierca sig! Och fint blev det! Sen gick jag på min kurs jag beställde förra veckan på make up store. Där fick jag också produkter för priset av kursen :) + några gratis tester. Så nästa månad ska jag ner och köpa fuktighetskrämer osv. Sedan så vet jag inte vad som hände med mamma :) Hon ville att jag skulle köpa kläder så vi gick in på min favvo butik BIKBOK! och kolla runt. STORT + för tjejen som jobbade idag! Sjukt trevlig människa! Hon var inte sådär falsk snäll som andra kan vara. Nää hon var ärlig och rolig. Sådär soft! Så mer soft personal i butikerna! Blev även en sväng in på dinsko där jag hitta ett par skor jag blev lite små kär i ;p



Det synd inte så tydligen på bilden ( mobilkamera Någon som vill sponsra med en systemkamera?(;  ) men ögonskuggan är ganska mörk me endå klar i lila. Sedan är det ljusare in mot ögat för att öppna upp det :) & såklart sakerna jag fick till. älska lösögonfransarna ;)


Sedan Så Kläderna! Blev ett par halv baggy jeans som är rätt så slitna. I sommar blir det väldigt trendigt med slitna jeans och ett linne bara fick jag höra :) & det är ju bra eftersom att det ör sp grymt snyggt! Sedan så håller "indian" trenden som jag säger! Och det är ännu bättre ;) + mina kära skor :)

men kanske ska ta och börja plugga ;s Matte c prov i morgon!!!!!!!!


Vafan när livet nyss har börjat? Det är fan inte rättvist. . .

Dagen började rätt bra tills svenskan började och jag fick ett samtal. Jag visste att det inte var bra, men bara några dagar kvar i livet är fan ingenting! Sen blev jag bara shockad & förbannad. Jamenar när livet bara börjat? när man precis fått familj osv..  Det är fan inte rättvist! Inte ens i närheten av rättvist.






Sen har dagen bara rullat på... ont  huvet har ja haft också! Dumma dumma tandstälning. 

Hade världens längsta lunch för att caden inte kunde flyttas fram, men Jag och Sandra följde med de andra som skulle prata med "dumtant" och som jag förstog de blev hon lite ägd där på slutet också :) 


Nää kanske ska öppna böckerna nu och sen ta och sova igen.. Tur som man har börjar man inte fören runt 11 :) Fick bestämma det själv. så vi säger kvar över det blir nog bra.Ses!

Frubetto joghurt himbeer

Sjkut gooood glass!



Vad man gjort idag då? jo, lekt med lera på designen sen inte så myket mer satt och jobbade på med småföretagande idag också. Kom fram till att tisdagar måste vara den skönaste dagen i veckan utom att vi slutar sent men vi har sovmorgon och ingen jobbig lektion.


Nää orkar inte skriva mer Ska äta upp min go glass!!! ( tack till Sandra och familjen i skogen för tipset haha;p )


Hahhaha an finns glassen inte där uppe kan jag skicka upp en med en renarna haha ;p

Måndag, sura miner och hundkurs..

Idag började dagen bra tills jag kom till skolan och fick reda på saker jag inte ville höra i mina öron :) Sista lektionen sög! Längesen alla i ett rum var så sura ;p Aja sen bar det hem, men så ville mamma att jag skulle följa med och handla.. Blev e hel del smarta ting.. Jag fyndade till mig några gardiner och en matta som jag blev kär i.. Nu tännker ni säkert hur fan kan man bli kär i en matta? Jadu? Den var perfekt! haha.. aja det bar av till hundkursen efter det och Malin hade med dig våran andra hund Dolly idag. Trodde det skulle gå illa men inte då. Dock så gjorde vi inte så mycket mer än att gå igenom massa fakta om hundar. . Sånt är bra det med!

Sen har jag bara varit här hemma och iprincip inte gjort nånting försökte kolla matten men det vart tråkigt! Som tur var ringde Lina! :p LÄngesen nu tycker jag! Så vi bestämde att vi ska ses nån dag framöver! Sedan så efter ett ytterligare tag så blev det ännu tråkigare och ag ringde Sandra! Snacka om att det är bästa bruden att ringa till när man är irreterad ;p Hon förstår! Hon kan tänka! Hon har till och med en hjärna! haha.. Men hon orkar inte blogga idag. Hon har fixat med annat och pratat med mig så ;p
  


Det var allt för idag Gonatt!

Smoothies! Ge tips på smoothies!

Så nu har jag suttit och läst igenom en häfte här ett tag och försökt tryckt in massa fakta i skallen.. men nu fåre räcka för idag. Så kom jag på en liten idé!

Som ni kanske har märkt att jag gillar smoothies rätt så mycket.. Därför tänker jag att ni kunde skicka resept på smoothies till mig så kan jag sedan samla ihop alla och lägga ut dom här på bloggen :) Jag menar alltid trevligt med fina tips och resept! :) eller hur?



 Så dela med er på de goda! ;D

tråkigt inlägg.. haha

Jag har blivit utmanad av  en blogg jag läste!  För jag har tråkigt!
Regler för denna lista: Länka till den som utmanat dig/där du hittade listan, svara på frågorna, och (om du vill) utmana fem andra bloggare! Det kan också vara lämpligt att meddela dem att de är utmanade.


Tre yrken du drömde om när du var yngre?

1. Husritare! Inredare och allt sånt där fult med hus...
2. frisör
3. (Rik) Var ett yrke enligt mej när jag var liten haha


Tre yrken du skulle vilja prova på?

1. make-up artist
2. architect
3. Idéerna är för många. . .


Tre yrken du inte skulle vilja ha?

1. Allt som har med sjukhus och göra!!!!!
2. Städerska
3. Skräpplockare.


Tre språk du skulle vilja kunna utantill?

1. Engelska
2. Franska
3. italienska kanske?


Tre länder du vill besöka (som du inte tidigare varit i), och varför?

1. Usa, miami,los angeles, new york osv..
2. Turkiet, mamma sa att det var soft där ;p
3. Sen så får jag fundera vidare :)


Tre platser/områden i Sverige du skulle vilja besöka (som du inte tidigare varit på)?

1. Linköping, vi har tydligen massa släktingar därifrån ;p
2.  skåne kanske?
3. Finns säker nått tufft ställe jag inte har upptäkt en..


Tre svenska platser/områden du varit på och vill återvända till?

1. Stockholm...
2. Stugan! & mitt gamla hus!
3. Till Elin i delsbo!


Tre platser i Sverige du skulle kunna tänka dig att flytta till?

1. stockholm kanske?
2. Ett sjuk snyggt ställe där mitt hus ska stå!
3. Igen aning.. Det får jag filura vidare på..


Tre talanger du önskar att du hade?

1. tankeläsare?
2. Lyfta hus.
3.  Kunna stoppa tiden!Hur mycket sovmorgon får man inte då?


Tre saker som alltid finns i ditt kylskåp?

1. mat?
2. mat?
3. & mat


Tre hundraser du skulle vilja prova på/kan tänka dig att ha/ , som du inte har/har haft?

1. Papillon/phalene.. Daphne ju!!!
2. Italiensk vinthund, vet inte vrför har blivit kär i rasen
3.  Vet inte riktigt..


Tre "saker" du önskar att du var bättre på än vad du redan är?

1. Saker om hundar.. man lär sig alltid något nyttt.
2. Vara vig/smidig & stark..
3. photoshop..


Tre (icke hundrelaterade) "ämnen" du skulle offra delar av din fritid för att lära dig mer om?

Dryg fråga.. make-up kurser..? photoshop?


Tre saker du skulle köpa till dig själv om du hade 10.000:- "över"?

1. En system kamera viktigast just nu!!
2. hmmm man kan inte säga 3 saker.. De blir fler ;P
3.  Det jag anser att jag behöver köpa :)

Utmanar den som läser skiten ;P


blogg blogg mera blogg..

Var just inne på bloglovin och läste massa bloggar så hittade jag en tävling om en blogg design. Jag blev störtkär i designen!


Tryck på bilden för att komma dit! :)

Softar kväll..

Tyvärr kan jag inte lägga in bilderna på datorn för jag hittar inte sladden men det får jag lösa sen... Jag som tänkte lägga in en bild på min hemma gjorda mango/papaja sorbet. Det var faktist as god. Tänkte göra en smooothie att dricka till lunch med smart som jag är körde jag med "jordgubbsreseptet" på mangosaken men gott blev de! Och nyttigt! Ren frukt! Det blev iallafall min nya favorit glass.. Så nu slipper jag gå till affären för att köpa en enstaka glass;p


Min mage blev även invigd av subways mat här istan och visst var det gott =) Fick även en gratis kaka, De ni! men nu ska jag ta och fixa resten innan jag ska åka till Sandra! ;p Ska även ta och göra sorebetglass Snabbt som få <5 min så är det klart! Ses!

hemma på lunchen..

För att få äta nått gott;p Vill inte ha tacobiffar idag ;p Sedan så hade vi idrott idag, men denna gången vare faktist kul! Vi fick nämligen åka skidor=D Och jag gick upp farten så carro fick hoppa ut spåret  heheh Sedan så Ramlade några? och  vi hade skoj. Hehehe Slängen in några bilder om det Sedare idag för nu ska jag äta!


Smörgåstårta och en annan god tårta!

Idag så började dagen med engelska vilket gjorde att jag tappade humöret som fan. Sedan så gick dagen vidare tills jag hamnade på arken med Sandra Där vi köpa fiskmat till bertil och ? knut eller nått ;p Aja, efter det så hamnade jag hos Sandra där jag socialade mig med hennes hus. Fick även reda på att Sandras bror fyllde år så det blev dubbelt upp av tårta! gott som F*n Hemma gjord smörgåstårta blev det sjukt gott. Vid matbordet fick vi också många skratt ;p Kom då fram till att Sandra och robin är EN person som har blivit delad haha ;p Skoj vare.


Och nu sitter jag här i sängen och ska precis sova =) Gonatt på er!


Subway har öppnat

Slipper man åka ner till sundsvall för att få i sig sin favvorit macka:)





men nu måste jag ta och fixa mig innan jag ska dra till skolan Ses!

Tävla du med!

Jag var in på Denna! blogg och såg en tuff tävling jag ville vara med i såå..



En rolig idé tyckte jag då=) Kika in du med!


 Det var väll allt för ikväll Ses!

Skor skor drömmar av skor.-

Efter pengar! massor utav pengar. Så man kan köpa ett badkar full i skor ;p



 Dock så pengarna jag har nu kan inte gå till några skor inte.. Nej, Dom ska användas till annat istället. Nämligen...

njaa... de berättar jag på Lördag ;) Ses!

Lady Gaga- Boysboysboys

trallalalla.. 


Bruden är bra! Nää ska kanske ta och plugga lite?
 men man måste ju har lite vila också ;p

plugg dag?

kom nyss hem från skolan.. sitter här och äter en frukost macka och väntar på maten... Sjukt hungrig nu! Sedan så ska man börja plugga igen -.- tills natten kommer. Har ju prov i konstruktion "mekanik" eller vad det nu var.. som fysik iallafall fast lite annorlunda rätt jobbigt faktist. Det gäller att man kan sin cos och tan i det länget!

Nää ska ta och hjälpa till med maten är hungrig som sakt!!!

Blogg linserna!

Glömde ju att säga de tidigare, men idag så kom dom! Det blev inte dom där blå som jag tänkt beställa förut :) Nää det blev ett par för grön ögda folk en sorts lins som framhäver ögatsfärg mer och ger till glans. Så jag slängde på mig dom så fort jag kunde för att se resultatet blev rätt tufft faktist =) Dock vare inte dags ljus när jag testade dom men. . Det fixar vi =) eller hur Sandra?

Den här sorten var det, dock blir resultatet olika eftersom att alla inte har lika dana ögon =) men det blir fint tyckte jag iallafall. ;) Värt å testa.

 Nää nu ska jag ta och läsa lite i engelska boken jag ska läsa ut sedan fixa resten för idag sen sova.. Gonatt!

Snö flinga! snö hög! snö ivägen?

Idag så har det snöat. Vilket betyder att plogbilen har plogat igen vägen in till oss IGEN! Så jag och mamma blev tvungen att skotta bort snön som var ivägen till våran infart, men! Då fick jag värden idee! Varför inte gå ner och kolla om det fanns nått jobb ledigt? Så jag gick ner! och siv hade tydligen berättat för hon som satt där att jag varit där och sökt tidigare men att jag då var 16 inte lätt när man fyller år dan före nyår inte ;s men nu så gick de..  Så snart får man in massa pengar hoppas ja!

hehe, tack malin för stödet hahah ;p

Aja, KYCKLING MED CURRY NUUUUUU!


Småföretagande A

Nu slipper man fysiken för gott.. Nu har man börjat med små företagande iställe. Jag hoppas det blir kul. Det kommer iallafall bli roligare än fysiken iallafall!!!!!


Någon som haft småföretagande?

Lady Gaga med en "rosett" i håret.

Det finns då många olika sorters frisyrer här i värden men den här slog nog det mästa. Orkar du inte sätta i ett spänne med en rosett i håret så varför inte sätta upp ditt eget hår till en roset ;p  Rätt tufft!





Bilder http://www.posh24.se/

sikken lite en..

Liten krabat det där. men sjukt söt (vill ha!)

Inte äldre än någon vecka, men de kommer inte blå så värst stor endå=)
http://www.expressen.se/husdjur/1.1382003/rekordliten-ponny-fodd ← Länk till artikeln


vad äre för fel på bloggen?

Så fort jag skrivit ett inlägg så kommer det inte fram? ;S va äre här. har skrivit 2 inlägg nu men inte vill dom synas häller. Har varit såhär i några dagar nu börjar bli lite less -.-


Gillar bilderna skarpt. .

Satt inne på bloglovin.com och läste några bloggar som ja brukar läsa. Så såg jag en länk till dessa bilder..
Sjukt snygga!



Photo: Hilary Walsh & Styling: Kate Lanphear  stylingen.

Ny blogg design åt Sandra!

Så har jag gjort en ny design åt Sandra fick en ideé och fort som attan fixa vi det;p



Tanten åkte ju nyss precis när man blev klar ;p men vi ses ju i morgon! HEJ SKARE HÄR KOMMER JAG!

Vilken var bäst tycker ni?

Själv så tycker jag Laila var bäst denna gång. Blondinbella hade också blivit bättre än sist iallafall.Snacka om att jag blev avis på några utav klänningarna. Sjukt snyggt med ööpen rygg ju! Aja, nu sitter jag och Sandra här hos mig och kollar på tvn. och tar det lugnt. Så nyss när vi satt här börja jag tänka lite i mina egna tankar.. Så kom ja på vafan de var ju den 14 januari i onsdags = ett år sen jag gjorde min första tatuering ;p Glömmer nog aldrig hur sjukt nervös jag var innan haha..  Blir nog inte lika nervös nästa gång.. man blir ju lite beroende på nått sätt har man gjort en vill man ha en till men jag tänker inte ha mer än 2-3 stycken på min kropp =) Där får det räcka ;p

Enda bilden på den här datorn där tatueringen syns men den får duga ;p Jag i sommras den 3/7 hos fia!
Har ni för er ikväll då?

Provet..

Gick sådär? först kändes det as lätt sen skumt.. då fick ajg känslan av att jag gjort helt fel på hela provet satt.. men men man får hoppas att de gick bra! hade ju med mig cola och choklad för att man skulle vara på g haha. nu ska jag och Sandra ta och planera lite grejer angående en sak ;) hehe.. de blir nog bra! 

Nationella fysik bleee

Jag vill inte ha prov på de i morgon ;s Vill inte Vill inte vill inte!!! Känns som om jag inte kan nånting men endå så kan jag lite grann. Drygt med alla formler som man blandar i hop. En sak när det gäller typ historia eller nått baraprinta in så vare klart, men de här? njaaa. inte min starka sida om jag säger så. men men man får hålla tummarna.

Idag har det varit en rätt så flum dag;p skoj varen också tills saker och ting inte blev som jag ville senare på dagen men det fixade ´jag med en smoothie!


Nää nu ska jag ta och plugga vidare..
tog en liten paus jobbit att ha sutte å rå plugga sen 8 typ..  det behövdes..



Hoppas operationen gick bra..
tänk ett liv utan känsel..
när livet bara börjat..

YES! Linserna är mina!

Nu sitter man häri vardagsrummet med mamma + Daphnoo och smaskar på popcorn(HEMMA GJORDA!!=D) och min smoothie. Måste säga att stavmixern jag fick i julklapp var super! Fick även nyss reda på varför linserna jag var med och bloggade om tagit sådan tid med leveransen men det har fixat sig =) så om någon vecka så är dom mina!!




Ja blev det där var ett antal timmar sen men aa som sakt det krångar med bloggen ibland men men =) GOnatt på er!

Stackars hundar. . .

Har nu suttit här en stund och försökt plugga & så satt jag och kolla på tvn. Fast jag fastnade för tvn. Var programmet uppdrag granskining och de handlade om hundar som inte vårdas riktigt i spanien som sedan adopteras hit till sverige tex. "företaget" som tar hand om dessa hundar tycker inte jag verkar så bra.. Ingen bok föring över pengarna eller nånting.. Jag tyckte det var plågeri där. om man säger såhär. Jag skulle inte sätta Daphne bland massa hundar med sjukdommar? Sedan adopteras hundarna hit utan att man här 100% säker på att hundarna är frisk. Dock så får man nått veterinär papper men njaaa och jag skulle inte tillåta att hundarna fick para sig osv ;s Nää! Sedan så när man väl har pengar ska man väll fixa till stället ge hundarna den sjukvård dom behöver osv. Inte ta allt själv och låta stället se ut som ett ruckel. appro på pengar det var tex en kille här ifrån sverige som hade skickat ner 6000 till tandläkar vård för några hundar, men hon som jobbade där hade inte haft tid?!? Okej! vad gör du på dagarna då tänker man.. Nää gud.. vad irreterad jag blev där ett tag.. 

Men ska försöka plugga nu ses! 


Jag säger bara de. . .

Jag ska aldrig mer åka slalom . . . inte efter det.


Lektion

Just nu har vi negelska egentligen men alla som inte skulle snacka med läraren fick gå iväg och läsa. Så nu sitter jag här och läser dock äre svenska alltså inte ur den dumma engelska boken =) men de gör nog inget!


Sedan så har vi även de dumma kemi provet eller aa testet om man frågar Sandra så aa.. Lycka till där!!

Kemi a

Gud vad less mn blir på allt pluggande. Och på bloggen också. den har särat sönder totalt för mig idag. ska jag lägga in ett inlägg så vill den inte osv.. drygt.. aa prov i morgon men förstår inte vissa frågor som när man ska förklara nått om kolet när det brunnit? jaha..  aa som sakt.. Lycka till, till mig och klassen! haha

plugg plugg massa plugg.

Har nyss kommit hem med böckerna jag lånat! var rätt svårt att välja faktist. Just nu så sitter jag och Daphne här  väntar på mat är rätt så hungrig nu! eller aa Daphne sitter bara här och vill bli kliad bakom örat. Sedan blir det till att plugga. plugga en hel del. Har ju kemiprov i morgon och så äre nationella i fysik på fredag ;s Känns inte så bra. Aja Mat nu!

attans!

Idag fick vi sluta tidigare som tur var. Dock fick vi göra uppgiften hemma iställe. Sedan så måste jag iväg och hyra en engelska bok och det skulle tydligen vara en speciell sort bok fick inte vara action/triller osv.. DRYGT!


MEN först. Ta och göra en smoothie och mumsa på Ses!


Säger väll gonatt då!

För snart ska jag sova. Har sovmorgon också! och dagen har varit bra. Var ju som sakt hos tandläkaren men det gick bättre än jag trodde. Tror tandläkaren har läxats upp lite av tandläkaren som hjälpte mig med infektionen jag fick;p vem vet? Fick iallafall höra något gott. Jo att själva gångjärnen tas bort nästa gång om ungefär 5-6 veckor! LÄNGTAR! Sen är inte långt kvar! Fyfan nu har jag haft den här skiten i munnen länge nog. Sen 8an i april! Går i 2an nu. Sjukt länge?!?!!!


Gonatt!

Hundkursen.

Gick sådär tycker jag, men det kan inte alltid gå bra så jag blev lite irreterad på Daphne lite hela tiden ;p  Inte så konstigt att hon är lite skum heller. har ju sina orsaker. Aja blev mycket prat skring det här med dominans också =) Rätt kul det här med hundar. Man kan aldrig veta allt liksom =)

Fick även lite tips hur jag ska gå till väga med apportbocken. Så jag får Daphne att hålla apport bocken i munnen.

Träning ger färdighet!

Förtst gym passet för i år avklarat!

Och Sjukt härligt vare att vara tillbaka! dock så blev det ingen simning idag också utan det blev bara gymmet. Så nu är det bara att längta tills på torsda då är vi tex där igen ;)

Tips på tränings musik?

För i morgon gäller det! Jag är sjukt tränign sugen, så jag och Sandra ska dra ner på badhuset och gymma. Undra om gymmet saknas oss efter våran lilla tid där ifrån ;P Men nää nu ska jag börja igen! Ska även få malin ( va du nu har för efternamn?) =) att följa med dit och träna med mig nån gång för på höga där äre fullproppat just den tiden vi tränar "eftermiddagar" vilket suger. Aja,nu äre stenhård träning som gäller i 3 månader innan badhuset stänger (första maj till augusti) alltså självaste tränings lokalerna=)  Sedan får man komma på något eget =) Då är det ioch för sig inge snö ute så kanske ska börja med att ut och jogga? Vi får se. Sånt orkar jag inte planera nu ;)


Sedan så vore det trevligt om ni gav tips på lite tränignsmusik jag kan lägga in på ipoden =) Ses!

Oj visst ja -.- Tandläkaren i morgon!

Godmorgon på er!

Fast jag har varit vaken sen kl 9 eftersom att malin skulle iväg och träna! Malin kom ju hit igår och vi spelade guitar hero mest hela kvällen. ;P kul vare iallafall! Jag fick även min efterlängtade de pizza och det blev en tropic. Ni skulle bar veta va go den va!


men men händer idag då? Jaa.. Ingen träning för Daphne just nu för hon tog mamma med sig -.-  Så jag får göra nått annat.  Aja de löser sig ses!

PIZZA PIZZA PIZZA och panda!

Idag bire pizza till middag! FYFAN vad jag har längtat! Sjukt längesen vi åt beställ mat här hemma =) Så jag funderar på att dra hit Sandraså hon kan äta pizza med mig ikväll och då kan vi spela KUNG FU PANDA! ett är ett nytt roligt spel vi har fått till våran xbox 360 Så idag har jag i princip suttit vid de hela dagen;p  Annars vet jag inte vad som händer idag =) Vi få väll se vad som händer!


Dock så vet jag inte vilken pizza jag vill ha:/ Har lite svårt det här med att välja.
Veg pizza med oliver + brurk med minisås eller
Tropic= ananas skinka tomat osv osv osv + burk med mini sås



Svårt de där ibland


Men hejj så länge!

lets dance!

Idag har allt varit lång tråkigt.. Och segt. Men Sandra får då ett gott skratt för ingenting. Mongo unge där ;p Hehe men de e bra! Är en dag blir fler glada! eller? Iallafall efter skolan var jag sjukt trött så jag åt upp lite tunn pannkakor som mamma gjort och sirap på de;) Efter det sommande jag tills för någon timme sen. Sover man dåligt så blir man trött så enkelt äre! 

Just nu sitter jag och kollar på Lets dance & själv så tycker jag att blondnbella var lite "bambi på hal i som dom sa" men vem vet med lite träning kanske de går bättre? Träning ger färdighet som man säger! Sjukt att en blogg kan göra en människa så stor  också. Aja nu vare iallafall den där boxaren som dansade och jag är avis på dansbruden i den lilaklänningen! Sån vill jag också ha. Inte konstigt eftersom att lila är en utav favvo färgerna ;p


Mina nya favvo skor!

Iallafall ett par utav mina favvoriter köptes idag! Mamma skulle ner med nån kompis till henne så jag bad henne kolla om detta par fanns i min stl och det gjorde dom sista paret vare! Så där hade jag tur! Nu gäller det bara att köpa den där gråa väskan jag vill ha så det matchar sådär fint =)



Appro på skor ;) Måste kila ska fixa en sak! SES!

MIN första skoldag för året.

Kändes som vilken skoldag som hellst. Känns som om vi gått i skolan ett tag :P Rätt skumt =) Idag tog Jag iallafall med mig min Julklapp till Sandra =) Som hon var tvungen att öppna hemma =) Min enda regel ;p Jag hoppas hon blev glad över den eller "de" iallafall =) Mer tänker ja inte avslöja !  Tycker så synd om stackaren. Såg ut som om du Sandlalandra smultron gröt hade riktigt ont i dag. Nää tro jag ska ta med mig alvedon till skolan imorgon eller något sådant =) Står ju att det ska dämpa smärta eller något. "Frida och medicin väskan" haha vad gör man inte för sin vän? :D Annars kan jag bygga en ställning som hon kan hänga sig i såndär som finns i "kondom bellan" filmen tro den hettte så.

Aja, NU ska jag äta mina efterlängtade mackor ut ugn! Ses!

första skoldagen?

Var inte jag på skolan. Så nu vet jag inte om vi fått några uppgifter eller nått.. får ta och prata med Sandra senare ikväll. Och varför jag inte var i skolan är för att jag inte alls var på topp idag. vaknade runt halv 3 inatt utan andledning kände mig inte särksillt bra då, gick och drack vatten och försökte sova. inte gick de heller? Nää jag skulle såklart få börja kallsvättas och inte få sova fören efter 4 nångång. Sen när jag vaknade i morse så kände jag mig sjukt illamående å ont i huvet som fan. Försa ja tänkte hoppas det inte är vinterkräck sjukan då dör jag! Tänk dig känslan som när du är bakis fast jag kunde inte vara bakis jag har inte haft någon alkohol dryck i mig sen nyår så det var lite mysko.Så jag ringde Sandra berättade hur det låg till och mamma sa Ta en alvedon och sov. Så Det är ungefär va jag gjort idag-.-  käka alvedon och sovit.



Nää vi ska kanske vare lite posetiva också. SANDRAS FÖRSENADE JULKLAPP HAR KOMMIT!

Aja hoppas hon blir glader när jag har med den till skolan =) om
den ens rymms i väskan? hm.. Ja får ta den stora!

natti natti.

Måste försöka gå och lägga mig nu. Kommer bli svårt men har vänt på dygnet om man säger så. Vare uppe till 4 nu flera dar i rad utan andledning eller jo jag har inte varit trött så. Kanske dax att försöka vända till baka det. Skolan börja ju i övermorgon satt.. Men Gonatt på er!


Lady gaga - love games

Vad har ni för er då? Själv gör jag inte så värst mycket. Sjukt sugen på att ut och springa eller något i den stilen, men inte i det här vädret. Så jag får ta och hitta på nått annat kul istället. Appropå röra sig så ska jag ut till Sandra någon dag och åka skidor eller aa mindre varianter efter hennes häst heheh.. Det har jag blivit bjuden på =) Medans Sandra vill inte alls åka längdskidor med mig. SYND! men just nu så sitter vi och funderar på om vi ska ha giutar hero kväll här hos mig eller något i den stilen =) nått såndär kul.. Vi får se vad de blir=)

Appropå rubriken så blir de dagens låt.




Idag har det inte hänt så värst mycket. vaknade rätt så sent sedan ringde Fia och ville ha med mig och kolla på jackor, Så jag följde ner till stan och kände mig sjukt nyvaken men men. Sedan så kom Sandra till stan för hon ville köpa skor väl där såg vi att skiten stängde så vi gick till hemköp pch skulle köpa det som hennes mamma ville ha.Dock så fanns inte allt som vi ville ha på hemköp så det gicks till coop. Där fanns inte gorgonsola ost -.- Då fick vi gå till nästa affär Tempo. Där fanns allt! iallafall allt vi behövde så. Vi fick iallafall en lång prommenad =)

Aja nu ska jag ta och planera vidare Ses!

missade du Victoria secret show?

Satt nyss vid tvn och såg att det var repris på Victoria så tänkte jag varför inte lägga ut de på bloggen till dom som missade det?=) För det är en show jag inte skulle vilja missa iallafall.  Ni måstehålla med om att kläderna var sjukt snygga!

Del1

 
Del 2

 
Del 3

 
Del 4


Del 5



Tänk å gå där i snygga kläder och till fixad Bära smycken värd flera miljoner.
Vilken dröm men  åter bara en dröm för en sådan brud som jag på ynka 155cm..

hemma igen..

Från skogen. Dock så missade jag gomaten där :( Sandras mamma som gör sån god mat. Så nu får jag ta och hitta på något eget att äta, men vad? Något tips?

ute i skogen.

Idag ska jag åka ut till Sandra. Där ska det slappas, softas osvv. fixa hästarna och aaa det blir alltid ntt nytt som händer=) Ska bara fixa resten här hemma. Ses

Passionsfrukt!

Måste nog vara den godaste frukten. Iallafall en av dom godaste. Har suttit hela kvällen och ätit massa passions frukter nu ikväll eftersom att ingen orkade dra ner till affären och köpa nå godis. Ja då tar man vad man haver! Dock så fick jag inte ha dessa goda frukter för mig själv, nää syrran åt ju upp några så fort hon fick syn på vad jag satt och åt på. men men.


Va tycker ni om bloggen då? =)
Själv så är jag lite osäker med rubriken osv men ni kan alltid ge tips =)

Hej elin!

bara för att du lyssnar på min låt som sitter i huvet på mig nu så får du vara snäll å skicka musik till mig din snålis =)


ja hör dig ;p
Ja vet att du gillar den!

/ din bästaste syster Frida!

åååååååå

Jag får damp. Sandra är inte inne på msn -.- Så nu ringer ja na istället..




sedan så håller jag på att fixa om bloggen lite blev less på dessa snöflinger. Jamenar när jag endå håller på har till och med fixat till syrrans =) inte så nöjd men får väll ändra med tiden. SES



.... Hon svara inte -.-

Gomorgon,lyssna!

vaknade nyss eller ja. Lite tidigare men låg och drog mig ;p Sen så logga ja inpå msn och kolla vad ja fick =D


Ja fick den hä låten av en trevlig prick :P Tack tack!

vi ser det snöar!

som sakt så har jag bara tagit de lugnt ikväll och fixat lite med ps och så =) blev även en ny design till  malin =) sedan så hittade jag dessa snöflinger som jag la in för att kolla hur de såg ut ;P Rätt fult men endå =)


Dagens shopping

Idag så blev det en heldel shopping för mig och Lina innan  jag åkte hem till härnösand igen. Rätt så skönt å köpa sånt där man behöver så här när rean fortfarande är kvar =) Sedan så blir det u fler saker som man streckar på listan =)

Dagens köp!


Ett par jeans leggins från bikbok,t-shirt från gina tricot,väska från bikbok(pengar till nå ungar) och hoodtröja från cubus =) Precis framplockad från Lagret;p
 
Nagelack och serium från Kicks, klocka och smycken från ur & penn =)

Blev en bra shopping dag idag.  OJ, glömde en sak! köpte även en eyliner med glitter  tog en lite turkos/grön/mörk aktig nyans as snygg =) från make up store =)



Här är den =) Färgen syns inte så tydligt ser mer grön ut än vad den är men =)

Så har första dagen gått.

Undra igentligen hur många det är som ligger bakis första januari? Jamenar det är ju sätt så många som drickerpå nyår satt ;P? Aja blev inget spy kalas för min del som tur var!


Annars så har jag och Lina bara tagit de lugnt idag men men ska ta och kila nu ses!


RSS 2.0