Tivoli!

Skrev inget inlägg igår jag vet..
eller jooo på Fias blogg men inte min ;p
Hon räddade mig kan jag säga!

 Igår firade vi  Zandra som fyllde år :P Det blev en skoj kväll. Åt nått skumt jag inte ätit förut, räkor i salsasås tror jag det var och så har man tacoschips till de.. Rätt gott faktist;p  Massa åkande av karuseller blev det också av osv osv. Orkar inte skriva upp allt, har inte så mycke tid heller ;p Det var lite synd att jag inte han hälsa på alla som jag hade bestämt att träffa på alla möjliga ställen, sorry tiden räckte inte till :( Men vi ses i kväll? eller :D Tyvärr så har jag lite ont i armbågarna bara.. vettefan vad jag gjort men sådant man får leva med :)
Nää nu måste jag fixa och trixa tills i kväll Ses´


Torsdag, Vandring i 13 km..



Godmorgon!    
Jag orkade inte skriva så något igår men jag hade inte så mycket att skriva om mer än att jag hade prov och att ja vill göra om de så på onsdag gäller de och att jag var med fia :) vi trängdes i 1 solarium är man snål så är man hahah ;p närå men vi ville verkligen sola och så räkte inte pengarna så vi små flickor tänkte till :)

 Idag blir det ingen vanlig skoldag utan det blir vandring.. Så vi är ett antal klasser som ska vandra 13 km.Tänk hela 13 km ;s Starten är vid volentären eller någon stans där inte så säker.. så Sandra får plocka upp mig på vägen ;p Sedan så ska vi helt plötsligt Vara vid smitingen och målet är brukshundsklubben? Somsakt jag har inte så mycket koll på det där så det är tur att Sandra är i min grupp :) Killarna i våran gupp skulle även ta med sig en engångsgrill,fast jag orkar inte grilla något ;p Det bliv kycklingsallad för min del och några ostfrallor med skinka:) 
Nä nu är kl 7 och jag måste börja fixa massa byta om osv.. puss hej!


(bild google)


Tisdag ingen hundkurs idag..

Idag vart det ingen hundkurs för den var inställd:( 
Så jag gjorde lite annat i stället ätit godmat,tandläkaren,shoppa och vare med Sofia lite :)

Vi även slutade vid lunch också så jag,mamma,kjell och mormor åt på kina as smarrigt ;) Efter det så for jag och mamma ner mot sundsvall för jag hade tandläkar tid halv två. Vi närmade oss sundsvall lite för tidigt så vi svängde in en sväng till birsta.. Jag fyndaden en smart stor bag/väska med hjul på som var rätt så fin :) kan man ha den när man ska åka till elin osv.. ;p så jobbigt när man är rätt så kort och ska bära en stor klumpig väska.. Så nu blir det nice :) Fick iallafall vara hos tandläkaren i en timme dem skulle byta bågar både uppe och nere vara av att dem råkade sätta in fel uppe så jag fick ligga där rätt så länge i önödan.. som tur är så är det bara till december kvar och tiden känns som att den går rätt så snabbt nu så jag längtar!  Jag längtar också till helgen fyfan :D Tivoliii, fest, och glada människor.
 
Sedan så har jag fått svar om angående sommarjobbet ;/ Inget jobb för mig inte -.- Bara att leta vidare..
Någon som vet nått?


Nää nu måste jag kolla lite i naturkunskapsboken innan jag fixar för kvällen Gonatt!

Lite sent om helgen ;p

Ja helgen började med att Jag och syrran hade grymt tråkigt så jag gjorde sisådär några flätor i håret på henne:)

och senare på kvällen blev det fest hos kakan..
Hade igentligen tänkt ta de lungt men folket
ville att jag skulle med så det blev så :)



 

 På lördagen blev det 70 års kalas för Kjell fyllde år.
Så det blev ett fint stort kalas med go mat :)


Fick även träffa kusinerna!


På  lördags kvällen blev det stallet med Fialia.. Fick rida bosse och såklart så skulle Fia jävlas med mig och den dryga backen igen haha;p Efter det drog vi till älandsbro och såg på alla sånger.. tyckte själv att bruden med mest kläder  och den lungnaste låten tror jag det var..va best ;p haha  (söndagen blev i princip bara målning i stallet med Fia och Anna)

Det var kort om min helg ;p

måndag, vårdcentralen för min del...

Idag blev det ingen skola för min del.. för tack vare min dumma hosta och min dumma förkylning som inte vill försvinna så blev det inte mycket till sömn och orken är på noll :/ Ganska less på det här nu.. Kom nyss hem från blåsippan där jag varit och fått prata med en doktor och fått göra prover.. var först där i morse och väntade i tusen år på en tid sedan så var jag där nyss. Kan erkänna att jag fick panik. Jag skulle göra prover och först sa dem att jag skulle göra ett blodprov på fingret och jag som får panik av sånt höll på dö av tanken och inte blev det bättre av att när jag väl satt där i stolen så säger dem att jag ska ta det i armen i stället.. PANIK! PANIK! PANIK! genom hela kroppen.. aa det slutade iallafall med att jag gjorde blodprovet i armen och nån skumt prov där dem stoppar upp en topps i näsan (tänkte på Malin då he he) + att jag både skratta och grät en skvett ;p paniken vettu.. Det gjorde inte så ont egentligen men aa.. har man skräck så har man :)
Så nu får man hoppas att detta musterium om min långvariga sjuka blir löst..
Hare bra..





Skriver om vad som hände i helgen sen orkar inte nu..


Torsdag, ännu en dag närmare helgen ;p

Fan vad jag längtar till helgen.. Har inget speciellt planerat mer än att jag måste fira mormors gubbes födelsedag men annars så har jag ingen aning :) Jennie vill ut och festa för hon har varit som jag hela veckan fest sugen ;p

Iallafall idag så blev det sovmorgon, en dryg teori på idrotten om "lilla"vandringen på 13km nästa torsdag. Sedan sundsvall idag för vi i teknik design fick åka och lyssna på redovisningar om designstuff på mittuniversitetet och sedan så tog jag en sväng  i sundsvalls affärerna :) hittade lite små saker jag ville ha och så, men hade bestämt mig för att jag var tvungen att leta ett par skor för mina lacoste är snart döda eller nee inte riktigt men jag ville ha ett par lite sommrigare skor :) Blev även kär i 2 andra saker en svart t-shirt med tryck & en gul bh med små blommor på=D

(kvaliten på bilderna suger ja vet ;p men syrran har den bättre kameran)


Sedan så måste jag erkänna att jag blev lite besviken idag ;p Jag har i princip jämt/varje dag läst horoskop och jag har tyckt att det passat in på hur dagen varit med idag?? Nää inte alls ;p min dag skulle tydligen varit både romantisk, passionerad osv.. men inte då ;p Nää tror jag lägger ner det snart! hahaha... Aja hare bra Gonattpuss!

Ny design! :D

Så säger man hejdå till den gammla och hej till den nya :D Tack Sanda! Blev verkligen nöjd =) kände mig lite krånglig men :) Bruden kan det hon gör, besök hon vett ja bara att klicka in här på sidan --->
Ses!
image136

Onsdag alla barn, pattklappar dan..

Som Spee säger haha ;) Denna dag känns rätt så lyckad kan jag erkänna :) lite drygt med 2 Fysik pass men de funkade.. Måste vara lite tur i denna dag :) hehe Fia fick mig att gå emot min rädsla och jag har hittat en tia (vilket betyder tur) :D Sedan så har jag fått en nice låt osv ;p hoppas glädjen följer med mig resten av dagen
Hare bra, Puss!

skola/vila/shopping/hundkurs

Idag så var jag fortfarande lite små krasslig men ja bestämde mig för att gå till skolan endå. Väl på skolan fick jag höra att vi enbart hade en lektion i Fysik sedan så var skoldagen över KUL! Kunde ha varit hemma iställe men när man väl va där så.. Tyckte mer synd om Sandra som stressat ihjäl sig till skolan och sedan skall tebx till skogen igen.
 
Efter skolan så kollade jag på Andra avenyn och vilade lite.. Hade också tänkt att Anton skulle komma men det blev inte av men men.. Så jag mamma och syrran drog ner på stan en sväng istället. Nu när man äntligen har fått pengar på kortet igen så tog jag chansen att köpa klänningen som jag så länge velat köpa eller aa (sedan pengarna tog slut och inte räckte till^^) Så jag drog till h&m, testade den och köpte den+ en vit cardigan som jag inte har med på bild men.. Gjorde även 2 fina fynd på lindex en svart bh med nå grejjs på och en vit som man kan ha under tubtoppar.. Rätt nöjd faktist! Dock så ska jag sy upp klänningen lite så det blir nice :) Sedan så lär resten av pengarna försvinna på torsdag eftersom att jag ska då ner till sundsvall med skolan och efter det så blir det shopping ;) 

Har inte så mycket mer att berätta utom att vi hade hundkurs idag och det gick bra idag tränade vi mera på egen hand och testade på slalom :) Hare bra puss!

image134

Sova hela dagen?

Det har jag gjort till för någon timme sedan... För det blev inget sovande i natt för min del tack vare min retsticka till hosta :) Så jag fick stanna hemma idag för pappa som tur var. Annars skulle jag varit död på skolan haha. Efter det har jag inte gjort så mycket mest tagit det lungt sett på Andra avenyn och nyss ätit tacos.. Jo, Fia var här och testade/hämtade balklänningen hon ska få låna på balen också.. 
Nää nu ska jag ta och kolla klart på avsnittet jag satt och såg på
Hejs :)

Hur är din lillebror?

Min är rätt så skum.. helt annorlunda har han blivit. Han är en pojke på 13 år har rätt så många kompisar och så men han har blivit så skum. Han har börjat att skälla på mig som om han var min mamma. Som idag frida du måste plocka bort de där, göra de där, hämta det där och balbalblaa. Han har blivit en dryg "tror jag är din mamma unge" :)  men han göra inte mycket själv. Skumt mycket skumt.....

Hur blir stackaren en vanlig pojke och inte en Suris Citron Mamma?
image133


Hur många gånger har du blivit knuffad av ett mongo? haha

Hahaha jag har iaf blivit knuffad av en.. man blev inte lite paff heller ;p Ja jag ska kanske berätta hur händelsen inträffade men först om gårdagen....

Efter skolan drog jag iväg till Fialia och red ut lite sedan satt jag där och väntade på att sandra skulle komma in till stan men eftersom att det tog så lång tid pga massa, så drog jag hem fixa mig kirra resten och drog till Sofia. Där satt Fia med en slingmössa på skallen och skulle fixa fina slingor  :) medans resten av brudarna drack;P Efter ett tag drog vi vidare till ett ställe en bit bort som tyvärr inte var så kul som man trodde den skulle va. Så vi kirrade skjuss till kim och fortsatt med festandet där:) osv osv.. Kvällen slutade iaf med att Tove sov hos mig och att mamma tvingade i mig en kopp te ;p haha..

Idag så har dagen varit rätt så slö känns det som Tove och jag var en sväng på stan och kollade runt hittade endel fin fina saker man ville ha men som sakt pengar?!? Tur att pengarna kommer nästa vecka.. men men innan vi skulle dra tebx till mig så var jag tvungen att köpa halstabletter. Väl inne på hemköp, precis när jag ska ta mina halstabletter så går det en liten mongolid förbi och knuffar mig :O ojoj, aa tack vare denne mongolid är jag numera ännu räddare tack tack.. hahaha

händer ikväll då måntro?


Snuvig..

Ja visst är man fortfarande snuvig och jag knarkar sönder halstabletter just nu..vill blir frisk vill bli frisk vill bli frisk!

Sedan så har jag 2 söta saker att berätta :) Vi har fått massa söta bilder på min kusins barn Ebba som inte är så gammal alls men söt :D Sedan så fick jag idag en bild på Elin Sundströms nya valp Nadja som hon nu bara har haft i några dagar as söt..


Kolla...

(Rott ala creams fillifjonkan)

 Även kallad NADjA!

image132

börjar bli sjuk?

Tror jag börjar bli sjuk eller något.. För i morse när jag vakna var ja så jäkla snuvig är det fortfarande för den delen.. ont i huvet så det dunkar. Sånt drygt har jag med-.- inte bra de här ;p Men visst var jag på skolan endå.. Vi skulle åka väg till en sjö med naturkunskapen eller vad de nu heter. Så vi åkte ut till solumssjön tror jag det var? och tog massa prover osv osv..  Händer sedan då? Själv så ska jag ta en alvedon och sedan vila en stund  och hoppas på att jag blir bättre 
hare bra..
image131

trött? :)

Någon mer än mig som är trött? Inte så konstigt heller när man blir väckt mitt i natten haha och jag som har svårt att somna om på de.. Det blev alltså inte alls mycket till sömn för min del kan jag tala om :) men jag klarade av att gå i skolan idag endå... Dock så sov jag i ett antal timmar efter skolan men, jag känner mig inte mycket till piggare för det ;p

Har inte så mycket att berätta om denna dag.. Jag fick sluta tidigare pga inställd lektion = mer sovande för mig efter det ;o Sedan så har jag badat Daphnoo för hon vart så smutsig efter att ha varit ute och så blev min mamma helt plötsligt snäll och kom hem med en ny mascara bara sådär :) Tack för den. Sedan så har jag kollat på Andra avenyn + pratat med Lina.. Gonatt Gonatt Frida är trött dröm sött..

image129image130

Tisdag igen:)

En dag närmare sommarlov.. läängtar läääängtar läääängtar.. Sandra och jag satt och räknade igår och kom fram till att det var ca 23 skoldagar kvar eller något liknande tills vi får sommarlov..  Fler än jag och Sandra som längtar?

Inte är det många gånger kvar på Hundkursen via skolan heller, men som tur är så tror jag att det ska fortsätta nästa år också :) Idag var Daphne skum inte så konstigt då när lill vovven löper men men.. Hon var lite udda endå ;p Idag så tränade vi först kontakt övningar som uppvärmining och efter det tränade vi på att hoppa flera hinder i rad. Annika (tränaren) hade idag med sig sin valp, en liten söt Schäfer.. Glass fick vi också och det som blev över tog sötSofia snabbt med sig hem he he he;p Nää nu orkar jag inte skriva något mer för idag hare bra Gonatt

Det vart Bushelg med Fialia..

Blogg torka för min del? Nja, i helgen hade jag fullt upp med att vara med Fialia så det blev inte så mycket sittande vid datorn precis och gårdagen han man inte göra mycket mer än att sätta sig vid datorn så bar det iväg till andra ställen :)

Camir! image123(Bara 20 cm högre än mig^^)

Helgen tillbringade jag till mästadel med Fialia.. eller HAHAHA Jag var på Fialias ridläger kan man kalla det. Fick träna på olika saker, tävla mot Fia gjorde ja (Bosse & jag vann;) ) osv osv.. Testade att rida Camir gjorde jag också var rätt så skoj lite läskig trav om man jämför med bosses små steg men annars så :) Sedan så ville Fialia att jag skulle säga en kommentar om vad jag tyckte.. Fia du var sträng,hård och mycket kritisk hhaha men vafan de e ju du? ;D lite iaf hon är snäll ibland också. På Fredags kvällen blev det bubbel bubbel i bubbelbadkar med massa skum så man blev ren,len och fin:) Lördagen var det dessamma i princip utom att jag sov hemma och kvällen tillbringade jag med Anton. På söndagen åkte jag till Ridskolan & hjälpte Fia när hon hoppade. Sist men inte minst så solande vi.  En skoj helg med Fialia blev det :)
image124






image128image125image127

och igår så han man inte göra mycket mer än att komma hem så ville folk som man inte träffat på länge att man skulle komma och vara social så jag drog dit och åt lite pizza :) Sedan tog det inte lång tid efter att man hunnit komma hem igen så bar det av iväg till ett annat ställe ;p Vad kan man mer säga? jag somnade senare än jag hade planerat..


Hon blev iallafall nöjd :)

Så har man gjort en hel del.. Hoppat stuts matta med lillebror ;P blivigt sugen på att ut och springa igen och för ett antal timmar sen så gjorde jag klart Syrrans nya blogg också :)  

image122

Äntligen överstökat..

Så har man gjort klart nationella och ätit lunch hos mormor och sitter nu här och softar lite med:) Elin hade en förut men hon tyckte den såg så tråkig ut eftersom att hon inte visste hur man fixa designen så ja får vell försöka klura ut något fint åt hon :)
 Händer idag då? :)

image121<--- Elin fast ibland borde det sitta små horn på huvet Haha

Onsdagskvällen då..

Tyvärr så kunde jag inte följa med till ridskolan idag och kolla på, så jag satt och väntade helt i onödan :( Efter att jag hade väntat ett tag så blev jag sugen på att dra ut och springa så jag tog med mig Daphne på en liten runda bort mot sälsten... Var även tvungen att plugga lite idag eftersom att det är Nationella i morgon har det heldre nästa veckan men.. Man får helt enkelt hålla minen och hoppas på att det går bra!
 
Ja här har vi en nice länk
 som Fialia blev tokig i
måste bara lägga ut den
 innan jag ska sova för dagen :)


Akvarium? =)

Vad brukar ni hitta på när ni väntar på att tiden ska gå lite fortare?
 Finns många saker att göra kan jag säga dig;)

Ett tomt Akvarium kan lätt bli ett fullt..
image119

















Lunch...

Sitter nu i datasalen och väntar på att tiden ska gå.. det blev kassler grattäng till lunch idag och aa vad kan man säga? :) det gick att äta iaf snart har vi matte och jag måste nog lyssna lite extra idag ;P För i morgon är det nationella i matte B ;( Ses´


Godmorgon :)

Själv så har man haft sovmorgon idag.. Det är nog det bästa med onsdagar annars så hatar jag dem.. För onsdagar är den längsta dagen, dagen mittemellan alla prov i princip onsdagar är alltså dryga plugg dagen :) Men nää nu ska vi inte låta sura finns säkert posetiva saker med onsdagar med..Vi får säga som Sandra brukar säga.. Pattklappar dagen eller Lilllördag.. Nää nu måste jag dra puss´

image118

så äre, halv långt inlägg=)

Har inte skrivit på ett tag men de ska bättras. Jag har varit så grymt trött det senaste dagarna sovit lite lite så det har helt enkelt inte blivigt av, men visst har jag gjort en heldel endå :)



Helgen
Tror inte det var så många som klev upp kl 6 på en lördags morgon? Det gjorde jag iaf för vi skulle vara i köket på hundutställningen.. Vi känade in en heldel pengar och fick se massor av fina hundraser :) Vad kan man mer säga om det? hmm... Jag tror aldrig att jag har gjort så många smörgåsar på en dag ;p Sedan så tillbringade jag till mästadels helgen med malin och på lördags kvällen så åkte vi ut till någon stuga (malins killes farmors stuga eller något sådant) i Träsk tro jag det var ;p Vi gjorde lite olika saker där :) men det fulaste var nog när vi tog en kajak och började paddla ;p Visst fa fick vi slita också haha för mitt framför oss när vi var och paddla så låg det en stog bäverdamm ivägen, men inte stoppade den oss inte... Nää vi paddla in på sidan och började släpa kajaken på lägdan förbi dammen stoppa ner kajaken i ån och så paddla vi vidare ;P Det fula var bara att vi var tvungen att ta samma väg tillbaka ;p men men vi klarade oss ;) Fan att man inte hade med sig kameran!


Igår så var jag med Fialia i stort sätt resten av dagen efter skolan:) Tyvärr så är Fia lite sjukis så jag fick rida själv medans hon stog där i mitten och kollade på och förklarade massa :) Det blev barbacka ridning lite dressyr grejjor och bra mag/ben träning för min del :D ;)

Tisdagar=HUNDKURSEN! :D
Sist så började vi köra lite agility och idag fortsatt vi även med det. Vi fick träna hundarna att gå igenom tunnel,gå balans gång även hoppa bana på slutet osv :D hahah Idag så var våran rektor & hans hund med för att kolla läget och visst ville han följa med fler gånger :)  Får inte glömma läxan att vi ska träna massa slalom med hundarna hemma :)

Nää nu ska jag ta och fixa massa saker sedan sova börjar bli lite trött. Ja nyss bestämde Fia att vi ska till sundsvall och shoppa massa kanske man träffar Lina samtidigt hoppas jag :) Skoj!  Gonatt sovgott´

image117

!=)likehemma spa

Dagen idag har varit väldigt slöö.... Tills Malin kom kl 2 och ville gå ner på stan och käka.. så ja hoppade in i duschen fixa mig och det bar iväg till stan :) Först hade vi tänkt äta mumsiga kina fooood men nää vi försökte snåla lite så det blev en Texmex tallrik på rutiga..Efter det kollade vi runt lite på stan och så. Och visst hitta man några små fynd =) Malin och jag fick också den iden att vi skulle ha hemma spa hos mig(basta osv osv..) så vi köpte hårinpacknign ansikts mask och sådant shit :P

Nää orkar inte skriva något mer jag tar en PIGGELIN istället och så ska vi upp tidigt i morgon för kl 07:00 ska vi vara på brukshundsklubben Hare bra´

image112image114


Valborg..

Jaa har helt enkelt haft annat för mig än att skriva =) men tänkte endå berätta lite om hur min valborg var. Kvällen började med att jag, Fia, Jennie, Mallabus, Malin, Saga och Emelie åt tacos hos mig sedan så började vi dricka (blev många piggelin groggar/drinkar kan ja lova) förfesta lite osv osv.. Så kom det även fler flickor som ville umgås.. Vi hade rätt så skoj ;p Körde massa kort lekar m.m. Sedan runt 10 tiden så drog vi vidare till en annan fest och senare så bar det iväg till stan ;p jaop, det var kortfattat om min valborg..  

image115image116;)

Lägger ut bilderna sedan men jennie har inte skickat dem en satt de kommer ;P

RSS 2.0