tråkigt dag. drygt väder och allmänt tråkdrygt

eller något likande....



Jag har blivit utmanad av Fia hellström

Regler: 
*
 Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig. 
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. 
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem. 
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

- Jag har vuxit i sommar och mer ska det bli! ( tycker jag!)
- Jag älskar pistagenötter!
- Jag har en katt vid namn skrutten popcorn den bor hos Sandra
- Jag fyller år dan före nyår (mina föräldrar var dålig på att planera)
- Min hund heter Daphne.
- Jag vill till turkiet nu!
- Jag kommer inte på något mer att skriva.

Jag utmanar:
Sandra s-n ,Fialiabusmus, Syrran, Skogen, mallabus sen får 2 göra det frivilligt.

Gonatt eller snart..

Fyfan vad less och irreterad man kan bli ibland -.-

Just nu känns det som att man ska skita i halloween. Allt har bara blive skit.. färgen som man skulle fixa blev cp. saker går sönder och saker fattas. Sjukt störande och inte minst de.. jo här har man vare inställd på lördag åsså äre fredag.. hur ska man göra nu då?.. ååå jobbigt. + att de har snöat idag på de.. 
Tur att Sandra är posetiv till allt. Gör så då? Gör så? Men de då?




Nää jag ska fanemej ta och gå i ide som björnarna..






Godmorgon..

Inte många som är uppe såhär tidigt på ett lov,men det är jag. Är nämligen hundvakt till kl 12 och jag hoppas det går bra. Det har det gjort hitils iaf. Fia tyckte dock inte om den. men aa iförsej hon blev väck av den. hon tyckte inte alls om "den nakna råttan" haha långhårig hund skulle hon ha. haha. Så Daphne blev favoriten på den froten haha.. Aja efter kl 12 så drar jag iväg med Sandra till birsta och fixa massa iallafall :) Sedan får vi se vad som händer. Var ju där nere med Jennie och Fia igår men hittade inte riktigt det jag sökte. Vilket var synd men var inte överallt och kolla. Får fixa det idag ;p Ses!

Lovet har börjat!

och det känns sååååå skönt! inte skola på en hel vecka fyyfan :D

 idag har det hänt en hel del. fick till och med mig en ny tunika hem :D riktigt nöjd faktist =D Sedan så bar det av till älandsbro där det färgades hår. ett blev ljusare och ett blev svartare.. haha.. men det ör faktist inte svart. utan mörkbrunt fast det skulle itne bli de ;S de skulle bli brunt typ ljust brunt.. brutn så.. men nää rätt skumt faktist ;s aja mitt hår kanske tar emot färgen för bra vem vet? blöev bättre än va de bruka bli när det lir mörkare än aj trott.. dock så köpte jag en ljusare färg en ja skulle ha men endå ;p

nää nu ska vi sova här i källaren.. Godnatt..






haha barnslig typ.
trodde inte fegis var så feg..

Natti natti

Blir inte en sån sen fredag idag eftersom att jag och syster ska dra till paradisbadet med kusinerna. Hoppas det blir skoj. är dock inte en "fisk i vattnet" mer en hund eller katt? Nää men ni fattar. Sedan så har jag fått låna mammas telefon nu ett tag tills jag fixat en ny.. Känns rätt så jobbigt att telefon jäkeln skulle gå sönder nu mitt i allt men men.. Ses!

Nytt telefon köp som gäller!

FUCK VAD SUR JAG BLIR!

Min telefon är död och kommer aldrig mer att vakna R.I.P! HAtade dig men endå!



Ny design :)

Så försvann den gamla och nu blev det en rätt så stor förändrig ;p fint va? :) Aja jag är nöjd iaf.. dock inte helt klar men aa som vanligt då

MAT NU!!!!!!!!

En kanin :)

Ska iallafall föreställa ;P har konstruktion nue eller aa jag hade vi slutade nu :)


Aja nu ska jag dra hare!

Generation fett!

Hur sjukt är det inte igentligen? :O  Hur kan människorna i mississippi leva igentligen?

Satt nyss och kollade på programmet Generation fett.. Och kom fram till en hel del. DET ÄR HELT SJUKT! Hur kan med vilje ge sitt barn  mat som är fet och hälla på lite extra fett/socker röra på det? SER DOM INGET? Jamenar det är inte alls hälsosamt för ett barn att vara tjock. Om det var fler som såg det så såg ni ju att det inte var bra.. En pojke på 11 år hade till och med fått opperera knäna för att benen hade vridits fel pga fettman. SJUKT? Va gjorde jag när jag var 11? Typ sprang runt i skogen och levde loppan? men dessa ungar bara sitter inne. Och jag skulle ochså sitta inne och skämmas. SNÄLLA FÖRÄLDRAR I USA! Hur kan ni göra såhär mot era barn? och er själva.. Nått som jag också tyckte var jäkligt sjukt var att nästan all mat var fritera och att det var rätt så svårt å få tag i frukt. Fick man väl tag i frukt var den mycket dyrare än tex friterad kyckling. Nää det är fel tycker jag. Kyckling är vell dyrare här? än frukt? Har inte funderat så mycket på det men endå?

Aa men ska kanske vara lite posetiv mot er och stötta er med Fettma.. Som Staden mississippi. Fetaste staden eller något sådant.. Varför inte Tävla och bli med i rekordboken? Skulle itne det kännas skönt att vara med.. Ja! Ni kan tävla om att bli världens mest bantande stad. Smart va? Då har ni nått att skryta om. + att ni kommer må mycket bättre lovar er. Sedan så kan ju Nån rik snubbe sponsra med sånna där vibratorsplattor "saker" som man vibrerar bort fett med osv..  



Näää blää, Jag kommer inte äta friterat på ett tag blev äcklad ;S 
tack & Godnatt

Liten en..

Eftersom att jag har en dålig dator som tycker om att sära ibland så köpte pappa mig ett usb minne så jag slipper vara rätt att allt viktigt försvinner. Han tyckte att jag kunde få nån som var lite udda så jag vet att det är min.. Bara de att nu är jag rädd att tappa bort den ;p För när jag lägger mitt lillfinger på den så syns den inte..

Lägger ut bild sen de särar nu...


Men för i helvete.

Sjukt irreterad man kan bli ibland..
Vill bara hoppa skrika och ÅÅÅÅÅ JAG VILL TRÄNA!!!!!!!!!!!! DUMMA SJUKA Blev man irreterad över det med..
ÅÅÅÅ ILska! Såhär blire när man inte får/kan träna :/

SHit tänk då missbrukare? Vadå jobbigt? Ja tycker synd om er.. Jamenar ni tänkte vell inte på att ni kunde bli beroende eller så tänkte ni ÄÄ de händer inte mig.. åsså helt plötsligt.. Fyfan..

Hoppas musiken piggar upp en.
.

Dock dålig kvalite på den men aa.. Hare bra händer idag? 

Beställningen är här=)

Hej! Eller aa godkväll.
Idag har dagen varit lite flum känt mig ganska flum iallafall. Aja, efter skolan bar det iväg till Sandras farmor vid namn Anny Lite tufft namn eller? Endel gamla har faktsit rätt tuffa och inte så vanliga namn det gillar jag :) Där fick vi äta god mat vet inte riktigt vad det var men gott vare. Sedan åkte vi till Palms tobaks kiost eller nått sånt och hämtade min beställning från H&M :) åå LÄNGTAT! Efter "storhandlade" vi på coop! Godis vart ett måste jamenar film utan godis eller gotta? Njaa  tycker det saknas nått då. Men men Kvällen slutade iallafall med film hos Sandra sen for jag hit.

Måste bara berätta att Kissen är söt. MOngot är som.... ja går inte förklara i ord världens sötaste mongo? Nästan som ett litet barn "för dom som tycker om snorungar" Så kan man beskriva Mongot för mig :)

Du är speciell, ett litet mongo men endå.
 En söt liten sak och charmig som få!

Västa rimmet va?
Kanske ska ta och sova :) Gonatt! 

Hata Förkylningar?

JAAA!

Godmorgon btw,
Varför måste jag vara förkyld när jag varken vill eller har tid? ;s Varför itne ge förkylningarna till dom som har tråkigt och varken tränar eller går i skolan eller aa kanske går i skolan men inte vill? Snacka om att ha en bra andledning att inte vara i skolan då? :)

Jamenar, nu har inte jag fått träna på 1 år känns de som men aa de e minst 1 vecka iaf ;s As strönade.. För man känner sog som en slö elefant.. okej ja e inte så stor men aa ni fattar man känner sig sjukt slö/seg osv iaf! Jobbigt.. För jag riktigt känner hur de sprätter i själen å man vill springa runt å ha för sig men inte fan får man de? Nää fär då säger kroppen NEJ! Punkt. Du har ont i halsen! Du är seg i huvudet! Du ska vara Förkyld MOOOHAHAHAHA!! Dumma förkylning. Vi är inte kompisar!

Även fast jag äter mat varje dag kanske till och med några fika för mycket så är jag sjuk endå. Jag använder halsduk/sjal varje dag när jag är ute.Jag äter vitaminer :O  Vad är problemet? Vet inte.. Nu hörru du Dr " vet allt och gör alla frisk" Finns du där ute. Skriv då ett ärligt svar! Varför är jag sjuk?

Aja hejdå! Hoppas jag får svar på min fråga Ses!

Färgningar utav hår.

Sitter nu här med en ful mössa på huvudt och väntar på att kl ska bli 20 översnart alltså. Jennie har precis färgat håret och hon blev inte nöjd/nöjd. Hon förklarade innan att hon brukar vara onöjd först och sedan bl nöjd, men nu verkat de vara ändrat för nu sa hon att det blev rätt bra endå :)


Hehe tiden gick men nu är det färdigt på mig med :) Ska bara torka håret sen!

Men nu ska vi städa innan  folket kommer Ses!



Btw, Jennie har tjockt hår!

Sko tok!

Somsakt fick lite damp där! men aa.. Som tur så lungnade det ner sig =) Idag har jag haft 2 prov. Hopas det gick bra :) Sedan så drog jag ner på stan med Sandra och vi blev sko tokiga:) eller aa Sandra e jämt sko tokig men endå ;) Måste nog erkänna att de känns som att man aldrig får nog med skor :) Sandra Köpte 2 As SNYGGA :D å ja köpte de Tredje Snygga skorna ;) Satt perffa=) Sedan kom min mamma och ville kolla runt då hittade jag också en as skön osig och snygg tröjja :) Lite små kör i den! röd och blå randig! Lite skoj :) Snart kommer även Jennie


Men måste äta nu maten kom :D ! Ses!


Jävlans kulans dummans telefon jävel! Dra åt helvete!

FY FAN VAD JAG HATAR MIN TELFON JÄVEL DRA ÅT HELVETE MED HELA TELEFON! Inte fan har jag någon kärlek kvar till den telfonen inte!! FYFAN!

Sjukt irreterad man blir! Min telefon är en dum telefon. Hatar den för tillfället! Jo för såfort den slår av eller särar så går den inte startar. Eller ännu värre den startar! Men det tar MINST 10 MIn innan den gör de ;S;S;S;S;;S;SS;;S;S;SSS ÅÅÅÅ ilska på den! Just nu när man får sms och folk vill ah tag i den då ska den såklart jävlas!


KÖP INTE EN SÅN HÄR! Bara besvär efter ett år och några slitage som inkastad i stol osv.


Trötter.

Fyfan vad hängig man blir när man är små förkyld annars orkar man med en hel del.. Rätt så jobbigt. Så jag ska nog ta och sova:)

Ikväll så har jag bara försökt tagit de lugnt, pluggat lite och kolla på tv. Blev du är vad du äter och Lyxfällan :) Rätt kul program att se faktist.




Glöm inte!
Släck lampan
och rädda isbjörnarna!
som Olivia sa

Dumma regn Dumma förkylning.

Idag har det regna heladagen! Vilket suger, och jag har fått början till en förkylning -.- Så nu äter jag nå tabblerter som ska göra mig frisk och så sover jag en stund efterskolan! Bara att hoppas på att man blir frisk då.För jag hatar att var sjukt. å jag hatar att inte få träna. ÅÅ mest hatar jag att doktorn itne kan förklara varför jag blir förkyld så ofta nu för tiden. för nått årsen var det aldrig så här. Då var man sjuk hökst 1-2 ggr per år. Nu har man tur om man är frisk i 2 månader ;S Var till och med förkyld förra sommaren :S


Men men Ska ta och plugga nu eller iaf försöka. PRov i morgon eller aa 2 prov.








Btw, snackade om halloween i förra inlägget om det var nån som inte fatta ;)

Jag ska vara djävul inte du!

Såde så!

Var hemma idag på lunchen med Sandra blev 2 goa sallader ;) En skinksallad med fetaost och en med nötter& avokado i som mamma brukar göra as god! Då så kom jag och Sandra fram till vad jag skulle vara hehe! En Liten djävul eller Djävulshora som  Sandra sa haha..


Grattis Jennie!

iDAG fyller Jennie år.. hela 18 år.. Lyllo boll. Själv så fyller man inte 18 fören om 1 år och nån månad. Dumma mamma varför föda en unge dan före nyår? :) Iaf efterskolan så drog jag iaf ner på coop med mamma sedan kom Tove och vi fixade "Första presenten" Från henne mig och Fia:) Efter det så Drog vi till Jennie och åt tårta.Det  fanns massor utav sorter att välja på, så man fick äta hur mycket man vill. Dock så  klarade inte magen med det ;p Min favvorit var iaf cheescake och Jennies egna tårta:)Så jag har nyss gått hem :) som tur är bor itne Tessie så långt här ifrån bara gatan ovanför typ så jag behövde inte gå ensam så långt iaf :)

Aja hoppas Jennie har haft en bra födelsedag!


men fixa nu Sedan sova,Gonatt!




Sorry fia jag missförstod :/ Jag får skjussa dig en annan dag :)

Beställt´!

Så var de små sakerna beställda :) Blev itne så värst mycket.. men det blev några av de saker jag har kvar på listan som jag velat ha ett tag. Stort + på att jag fick 20% rea på allt.. Den rean slutar idag och cirka 20 min alltså :)
Men ska fixa för kvällen Gonatt!

Nu får mamma sjunga klart!!!!

Shit vad jag längtar..Till jul, till min födelsedag,till novemberlovet och TILLS MAMMA KOMMER HEM IKVÄLL!!!!!!

Hon måste hem nu känns det som. Jamenar jag vill att hon ska komma hem nu! Bara för att min mamma har så brådis med allt så hann hon inte kolla på min beställning som jag ska göra och inte hann hon berätta vad hon har för lösen så jag kan beställa mina saker ;/ Men snart så!
KOM HEM NU MAMMA! INTE OFTA JAG SÄGER DETTA MEN KOMHEM!

Har ni för er då? =)


Ingen hundkurs idag inte.

Det var ju itne så kul. Istället har jag testat nya trixs med Daphnoo rätt så skoj faksit.. snart så sitter trixen ;p hoppas ja. Idag så följde jag även med mamma när vi skulle hämta Elin. Hon var lite segis så vi svängde in på lundgrens å kolla där hittade mamma vad on sökte. En elektrisk wokpanna.. Åå ja hittade massa smp fina saker :) 

Nää ska äta GOOOO MAt nu! LAX.. blev inte igår pga att de fanns lax till alla. ;/

måste bara berätta att även fast jag fick dansa hur mycke jag ville i helgen så har jag itne dansat slut. Lika pepp nu också som Sandra brukar säga :)  Lite störande äre men samtidigt svinkul :D

 

Så jag dela med mig av denna låt.. var  en remix på den här men endå ;)

Helgen! Alla tacoälskare tips till er!

Åkte ju som sakt ner till Delsbo i fredags, men resan ner blev inte som tänkt.. Skulle ju åka ner med tåg men så blev det inte. Nää min pappa var så glad över att jag varit så snäll på sista tiden så han skjusade ner mig istället :) På vägen ner blev det även mat på Max Och här kommer tipset till alla tacoälskare!!!!! Jo, jag är inte nån spc hamburgare älskare precis blir inte många hamburare per år för min del, men då tänkte ja att man kan vell testa så det blev en "Crunchy natcho burger" och visst fan gick den äta :O Den smakade ganska likt tacos så klart att den slank ner! Tacos är ju favvoriten ;) Så där var tipset till er!

Iaf välframmme ställer jag mig i vardagsrummet och visst fan blir man shockad :O joo där står de en as söt lurvig lite kissemiss! :D Haha så berättade Elin att hon nyss skaffat den söta lilla saken. Iaf Sedan vart det dags att fixa sig inför Gfesten, men så kom Elin på att hon ville färga håret så vi drog till affären och kirrade färg. Brunt blev det! Sedan kom Jonas mitt i allt. Och de var vell tur för vi hade rätt så svårt för att välja hur vi skulle ha det. Den här tröjjan? Den här klänningen? osv osv. haha. Tillslut så hamnade vi på gfesten iaf.. Kul som fan vare.. MEN! visst lyckades Elin som alla andra gånger sabbatill hahah.. Joo jag dansade där med en as het kille.. men så Får Elin för sig att vi måste gå ut. Så vi går ut. Såklart frågar ja varför vi var tvungen å gå haha.. Så säger Elin. ÅÅÅ han bakom dig var ju as snygg.. men han bakom mig var inte lika snygg eller?  Åå ja börja skratta.. Joo de var han visst.. Ja ja vet! va vi tvungern å gå? ;p haha Aa kul var de.. Roligaste vare nog eftersom att jag varit med o liknande situationer när jag varit med Elin ;P Som gatufesten glömmer vi inte.. Då man blev bjuden på fest å alltihop nää då skulle elin gå och göra nått annat så man fick dras åt ett annat håll hahah.. Jadu. ;P Men visst fan har man kul med bruden endå? :D

Ja det var vell iprincip "kortfatat" om min helg resten har bara varit slappadar! Hare bra.. GONAtT!
 

Gfest ikväll!? =D

Ändrade planer igen!  

Hundutställningen vart inställd så de blir som jag velat :D Sjukt mycket vad ja längtat! Har precis packat färdigt och nu ska jag bara städa bädda sängen. Sen bär det av till Glada hudik! Ååå får man träffa Elin igen ;p as längesen det med. Å nadja lär ju ha blivit rätt så stor hon med ;p Senare ikväll blire iaf Gfest. As kul lär de bli som alla andra gånger. Denna gång var det också en tema kväll med nå film akttigt men ja fattade inte på mig de där så ja struntar i de.. Förra gången ja var med vare iaf "alla ska ha vita kläder" nånting.. typ alla lyste var rätt kul ;p Dock så minns man inte allt haha.  men men.. Det enda som va synd nu var att jag å Sandra missa gymmet idag pga att jag måste packa å hinna allt nu innan ja ska åka.. De e synd men de får gottgöras också! :) Nää Fixa resten nu! SES!!!!! :D




Sveriges roligaste blogg!

Eller kanske Fridas roligaste blogg? Hmmm? Iaf.. Det är Sandras blogg de gäller.. Hon har inte haft den länge men visst fan lyckas hon få mig att skratta varje gång ;p Den bruden lyckas hon haha :D Ja så här sitter ja då och bara flinar men vafan.. Ja tycker den e Kul! Kanske för att ja känt bruden sen jag var liten men endå ;P

HÄR ÄR HON!
http://sandrasn.blogg.se


Ja det var allt jag ville säga innan jag går och lägger mig för kvällen Gonatt gott folk!

Hata kärleks filmer!

Vill ni vet varför? Joo.. Vi fick se en kärleks film idag på svenskan som heter tristan och isolde. Dock så var det en kärleksfilm och jag hatar sånna. Så det blev rätt så jobbigt lite då och då i filmen eftersom att jag har den förmångan "cpsaken" att jag tänker vidare och så mycket utanför. Så aa ja börja tycka synd om dom i filmen, få saker som om de va ja som var med osv osv( ja ja vet stört men sant.). Filmen handlade iaf om (kortfattat) tristan och isolde som var dö kär i varandra men Tristan hade "vunnit" Isolde till kungen där han bodde typ. Så var dom olyckligt kära osv.. Se filmen den vara faktist rätt så bra.. Bara de att jag inte gillar sånna filmer så mycke.

Efter det var gymmet på G! Var konditions träning idag men aa idag blev det min "testa" dag haha.. Det var så att en gubbe hade en springsaken så ja å Sandra fick köra varsin gång. Så jag testade Roddmaskinen! Den var rätt skoj faktist haha.. Kom även fram till att de flesta som gymmar är faktist korta gubbar.

Men fixa med annat nu måste även plugga -.- Matte prov i morgon -.-  

hej hopp.

Sitter hemma nu & åt lunch för ett tag sen :) De blev nyponsoppa och mackor men mamma :)
 
Även att vi inte börjar fören 13.30. Drygt. Men så kan jag sitta och fixa lite blogg designen nu när ja har chansen. Sedan så ha vi micke T Vad tycker vi om de då? Njaa.. asså varför måste läraren som e shemaläggaren lägga sin lektion sist? ok till kl 4? Snälla? Jamenar. Stackars sandra tex. Inte hinner hon hem och hämta hästen efter skolan Nä? :( Hon får rida ridskolehäst iställe. Taskigt tycker ja.. De e nog hans hämd för att han inte tycker om oss?. Jamenar förra året så gjorde jag det man skulle göra på hans lektioner. Inte ska man få G- då? Nä. Dålig attityd (herr fröken Micke)!

Tisdag.

Denna dag har varit rätt så slapp men endå lugn. Kanske för att jag inte har brytt mig så mycket i alla som pratar och haft för sig på skolan. Har mer varit i min egna lilla värd haha. Efter skolan mötte jag iaf Malin. Hon hade varit och sökt jobb så vi fick ideén att jag skulle följa med och söka.. Inte fan gick de som planera inte. Nää.. Tanten var så glad å trebvlig så ja skulle få jobb fast i januari.. DUMMA MAMMA. varöfr måste jag vara född DAN FÖRE NYÅR?!?!? ja just därför fick ja inte jobba där. Nää ja måste vara 17. Jag känner mig som 17 :) Räcker de? I mitt huvud fyller ja år på sommarlovet nån gång! Så de så om inte på våren.  Nånstans emellan. "april till juni.." ungefär.  


Måndag,



Var ju som sakt hos tandläkaren idag. Kom dock lite sent eftersom att det var världens köö på E4an.Det hade blivit en olycka innan infarten till birsta ungefär. Därför fick vi köa ett tag. Sedan när man var klar hos tandläkaren så SÅ KLART har jag missat bussen med sådär 5-10 min -.- Fick man st där å vänta.. Efter allt väntade osv blev det prov på skolan i materiallära sjukt tråkigt vare men ja hoppas jag får vg ;)





Såklart drog jag och Sandra ner på gymmet idag Där vi kom fram till att Ja fan vi måste ha blivit starkare! För här lyfter vi vikter som aldrig förr haha.. Okej inte som vissa BIFFAR men endå? :) Känns bra att man blive lite starkare eller aa mindre svag i mitt fall då.

Sen ikväll eller aa senare blir de hundkurs. :) Sen får vi se vad som händer Ses!!!! 


Varför är söndagar så sega?

Ingen aning faktist. Som sakt syrran berättade lite kortis om gårdagen men jag måste bara ta upp mitt ipod köp! Åkte ju som sakt ner med mamma för att köpa min egna lilla lila ipod. Fast det gick inte alls som tänkt blev bara argare och argare för varje affär vi var inne på.. "nää vi kan beställa men då blir inte priset de samma" NÄHÄ?!? Dumma jävlar bara för att jag ville ha en Lila å inte en fuckad blå eller grön eller ROSA? Som tur var så var min mamma rätt så lugn och sa men vi åker till nästa. Så vi drog till sista butiken alltså onoff. Vi gick in där jag var ju såklar as irreterad och stor och svor över hur dumma folk kan vara osv.. Så ser vi den sortens ipod jag vill ha. Så kommer killen fram som jobbbar där å säger är det en sån du vill ha? Mamma förklarar då att jag vill ha en lila iställe medans jag står där och surar (jag erkänner ja var svin sur) Ja visst säger han och springer iväg.. Sen så ska jag säga mitt namn sa han så han fifflade massa med datorn där och så sa han med ett smile.. Säg 20 i kassan :) Så jag och mamma gör så men så reagerar jag som fan. Tanten i kassan säger 448 (Det stod 499 på skylten där borta tänke ja) Ja då måste ju den där kille har ändra priset? Tack till dig okända Björn (stod på kvittot) haha :P

Aja fin liten historia om min ipod. När vi va där nere fick mamma lite fnatt också så nu är det ny tapetserat i mitt rum :) Kan lägga ut bilder i morgon. Så nu sitter jag här i "mitt nya rum" :) rätt så skönt faktist vet inte hur länge jag har hatat mitt rum pga tapeten som var innan.

A imorgon då? händer då? Nää tandläkaren! fyy orkar inte.. Sen prov i materiallära och efter det gymmet med Sandra hoppas jag :) Sen sp resten av veckn är som vanligt tro ja.. Nej, prov i matte på fredag ;s Ja måste planera om också. Ska kolla tågtider och så.

Nää nu ska jag fixa massa sen blire sovande för mig.. Ska upp tidgare än alla andra -,- dumma tandläkare.

det softas



tjenare, idag har frida varit och köpt sin mini ipod från onoff. sedan kom hon hem och har börjat tapetsera sitt rum lite, bilder kommer troligen senare. hon håller på att locka mitt hår nu medans jag sitter och youtubar lite.och strax kommer fia och ska umgås med henne, medans jag bara ska kolla film eller något... kolla min blogg?  eelinljunggren.blogg.se
hörs va?
//elin

Goddagen i detta tråkiga väder!

Igår vat det lite små festande.. sen drogs det ner på stan.Var insparken igår.. ja både ja och de andra orkade inte lägga ner 80 spänn på de.. (satsar på Gfesten me elin istället!) Inte långt tills de börjar heller :) Ja hoppas verkligen de fixar sig med duss å allt dit.. De enda som suger e att ja har provsamma dag. Ska försöka fixa de där på nått vis. FÖR JA VILL VERKLIGEN DIT!

Idag då. Då blir det en sväng till kusinerna tror ja? sen ska ja försöka hitta min ipod som ja nu ska ha.. Lite små irreterad. Jag vill ha en lila de ligger en lila där uta åsså säger dom att de inte finns. DUMMA JÄVLAR!!! ILSKA PÅ ER! Så min snälla mamma å ja ska kolla runt i birsta.. Sen slägger hon av mig hon min skogsjänta Sandra för ikväll blire Gotta och maraäng Schiootthwwwwiicca.. AA hur de nu stavas det är en stor fråga i mit huvud:) 
Nää nu ska jag leta upp min mamma! hon är borta DAPHNE MED. Dom ligger säkert nere och vilar.. A ska kolla de nu SES! 

Varför?

Varför finns kärlek? varför blir man så lätt sårad? varför blir man kär? Varför finns det inte något botemedel mot krossadkärlek?

Jag tycker synd om dig :/ Kärlek är verkligen piss!!!! Iaf i vissa lägen det kan jag hålla med om ibland riktigt as piss, men jag vill inte att du ska må så piss som du gör.. Det finns bättre! Du är värd nån bättre!
Du vet vart jag finns..      :)

DÅLIGT VÄDER???!?!?

Jah är sjukt less på detta eviga regnande.. Kan det inte bara sluta? :) Iaf idag så ahr dagen varit ganska knas, men den blir det när jag sovit dåligt elelr försovit mig och fått stressa sönder på morgonen å sedan missa frukosten. Vilken inträffade mig! -.-

Så jag glömde bort att vi hade svenska seminarium idag men det gick bra men behövde inte träna nått faktist :) bara kolla i papperet åsså klart :P Iaf efter skolan blev det träning men kände mig as slö där ;p va som att man inte hängde med i svängarna alls. Måste även berätta att både jag och Sandra fyndade idag :D Sandra hittade ett par AS SNYGGA jenas. medans ja hitta ett nyss skrivbord :P Blev ett kanllmörklila haha!  Så nu ska jag fixa med detta och sen blire pluggande! SEs!

ny möblerat!

Fin fint! Dock inte helt klar en ska flytta datorn och slägg aut 2 möbler och ställa ena soffan just här som jag sitter och skreiver nu..
 Just därför jag tänkte uppdatera lite nu så slipper jag göra de sen för då lär jag vara trötter ;p Men fett nice kommer de bli :)
                                                                                   
    Före & Efter(ej riktigt klart)



Hehe, jo jag tog även av denna sak och målade om den.
Det ska göras 2-3 ggr till så jag får leva utan den i nån dag :)



Sovmorgon i morgon btw men inte för mig inte.. eller jo lite.. upp kl 7 åsså en prommis med lill tjockis GONATT!!!!!!!!!!

Det ska göras om!

I mitt rum :D har så tråkigt och så fullt med ideér så nu jävlar ;p kan ja städa på samma gång så blir mamma glader! va säger ni om de va? :D



btw, ett big problem. Mamma vill ha ut en soffa men inte ja.. eller hm?

Fläskpannkaka!

FYYYYFAN va gott :D har inte ätit det på as länge men nu fick jag äntligen det :)
 
Aja, hur har det varit idag då? REGN över allt hela dagen. Utom nu då. Sedan så efter skolan drog jag ner på clipp-er eller va det nu heter? "Sandras mosters ställe" för det var 30 år jubileum för han som klipper. Så det kosta bara 45 kr att klippa sig där idag, men därför var det istället världens väntan. Så mor tog och fick sig en manikyr:) Sedan vart den hennes tur ;) Fick då även en liten fågel i örat som fick mig att tro att mamma kommer ge mig något liknande i julklapp. Vem vet? Appropå julklappar.. Ska nog ta och göra annat än å sitta här å flumma på när ja har världens tid att skriva önskelistan :D okejdå :( har redan börjat men endå`? :D Håller även på med att rikta upp hur jag tänker fixa i rummet.. Vet inte om möblerna kan stå på nått annat sätt.. Hmm.. TIPS? :D 

RSS 2.0