Skumt..

Det blev då inte mycket till sömn i natt inte.. Vilket är rätt så skumt tycker jag. Gick och la mig runt halv 3-3 men det gick verkligen inte att sova. Sen efter ett tag så får jag som värsta hjärtklappningen vid 4-halv 5 tiden. Så jag kolla på mobilen och tänker nää jag försöker sova en stund till.. Aja, vid 6 tog jag fram datorn igen och fick reda på att Frida (syrrans kompis) också var vaken för dom satt och lana där nere. Bra nån som kan vara social.  Tur som var så kom john blund och hälsade på när jag bestämde mig för att sova vid 7. Sen vaknade jag runt 2 idag. Och jag drömde en rätt skum dröm men endå nice. Folk säger ju att man kan tyda drömmar osv men mina är verkligen skumma... Haha allt är skumt idag.


men men nu ska jag ta och försöka få min mor att skjutsa mig ut till Kammartjärn så jag får vara social med Sandra! Ses=)


Nu vill jag vara frisk..

Springa 10 mil,slå som fan i en boxningsmatch,gymma tills musklerna dommnar bort & tackla/hoppa/sparka/ till nån  dum jävel på en fotbolls match eller bara slå nån hårt som faaan? Njaa springa vill jag nog mest tro ja? mitt knä har ju hindra mig så länge och nu den här dumma förkylningen eller aa? (småfeber&halsontjustnu)haha man kan alltid drömma när man är sjuk


jag har blivit rätt så rastlös idag;p Fyfan jag hatar att vara sjuk. Sen när man blir arg på de funkar ju inte heller så bra. Nått som är bra är iallafall att det är bättre med förkylningen eller vad man nu ska kalla det. Fast inte helt frisk vilket suger. För när man blir så där förbannad så funkar det sjukt bra med att träna iallafall för mig. Komihåg förut när jag spelade fotboll då sa tränarna att  dom i laget skulle bli glada och peppade utom jag för jag spelade bäst när jag var förbannad. Kanske sant för jag la ner allt hat och skiten på dom andra. Ni kanske inte har testa, men gör de för det är jävligt skönt att lägga hatet på nått annat än att bara gå runt och tänka och vara förbannad över skiten. Aa kanske inte Sandra då stackars hästar hah ;p 



Därför tycker jag det är rätt lustigt med att jag kör agility nu för där äre snarare tvärt om är man sur så går de piss.. För där måste humöret vara på topp annars går de piss för hunden med, men kul äre näre väl går bra=)

Därför skulle de kanske funka bra med boxning  som jag och Elin hade planer om en gång i tiden ;p eller min och Sandras gymmande som vi hade där ett tag fast till hösten drar det igång tycker jag.. eller? Då har jag ju nått jag kan lägga alla aggro stuff på?=)

Appropå Sandra JAG VILL GYMMA NU!!! Jag kan gå och hämta dig varje gång vi ska träna och sen gå hem med dig på min rygg.?=) plz Nu har vi iallafall en smartare plan än sist =) men Sandra hur ska vi göra på vintern med den planen? Går de verkligen?


Aja klockan är nog rätt mycke nu ska väl ta och sova snart fast först en kopp med te och 10 kg honung! Godnatt..

Fint skit fint...

Var ju stadsfesten i helgen. Sjukt trevlig dock så blev jag lite less där sista kvällen men aja tänkter man hela helgen och de där så kan de fara och flyga =) Men det finns ju idioter här i världen eller hur Sandra? Hon förstår vad jag menar iallafall ;p Träffa massa sundsvallabor också det var ju skoj vissa som man träffa för inte så längesen och andra som man inte sätt på ett halvår om inte mer? :P haha Dock så var de synd att varken Elin eller Lina kunde vara här under fredan och lördan men men..  Inte har jag nå mycke bilder sen helgen heller men jag fick några bilder av Tessi här är en!


Hehe Snyggbilden tessi tog på oss under lördagskvällen! ;D



Lina fyller ju snart år & Elin skulle jag ju ner till men jag fick fet febern/halsen sära sönder under natten till söndan så gårdagen var inte alls nå  nice.. Inte helt frisk nu heller men det är bättre. Så jag stannar hemma och hoppas på att vara frisk nästa vecka och Elin kollar läget på urkult! Så jag hoppas hon har det asskoj där;p



Undra om man blir frisk på en burk honung och 60 muggar grönt te? Eller kanske en burk honung massa hettvatten och en hel del hackad vitlök?

STORSTÄDNING!

Godmorgon eller vad man kan säga igår blev det firande och massa tårta för Sandra. Sen drog vi till mig och softa med räkor och gotta framför tvn... Det var ju som sakt sämst väder igår så vi orkade verkligen inte dra ner på stadsfesten. Lika bra de.

men idag blire fest! Sen blir det troligtvis som jag och Sandra planerade igår! =D Så Sandra kom hit så fort du kan haha det behövs.. Idag måste det storstädas här hemma också. Fast det funkar ju bra nu när vädret suger. Sen så har jag lite förtur eftersom att jag fick nått städdamp inatt.

Aja, nu ropar magen efter mat Ses!

Världens godaste pizza?

Igår fick Fia och Jennie för sig att vi skulle ut och festa och så blev det. Inte ångra jag det heller tror jag? haha för kul hade jag! Dock så önska jag att minnet var lite friskare än vad det är haha aja..

Så idag gick jag upp till Fia och tänkte hämta mina saker som jag glömde fast så blev de inte. Hhaha utan jag har hunnit med både att ätit pizza,  garva ihjäl mig ett antal ggr och sakt "ooh shit"  minst 1000ggr..

Fyfan ibland undra man om man är störd eller störd? Tur att Fia känner mig så väl att hon vet att jag kan vara lite udda för annars tror jag nog att hon skulle tro att jag hade tagit nått.. Aja, det är bra att vara glad,mongaloss,dampa,särasönder,skutta runt osv.. Ja fan jag kommer nog bli 200 år. =)

Men appropå pizzan! Jo vi fick ju för oss att äta pizza också! Så vi drog till ett ställe men där luktade det spya så vi åkte till mitt nya favvo ställe istället. sorento eller nått heter det. Snacka om att jag har hittat världens goaste pizza! Nämligen en barnpizza hawaii! Exakt hela pizzan var goo.. Annars så brukar jag bara äta kanterna och lämna en halv rund bit i mitten. Men nee Här fick jag i min hela och FYFAN det var sjukt goo..


Har fått låten på hjärna så tänkte dela med mig lite ;)



Fast nu har jag lite brådis.. Sa till Sandra att jag skulle komma vid 3-4 :( Så måste bara bädda lillebrors säng sen dra Hejjs! =)


En helt vanlig dag... ge mig måndag?

Idag äre en såndär dag då allt känns vanligt ;p Iallafall hitils. Det är alltså inget speciellt som händer idag eller jo måste ner på stan för i morgon fyller skogstanten 18 år =D Sen kanske ett par biljetter till stadsfesten? Hoppas det finns några kvar då.

Jo skrev ju inget igår heller men jag satt som sakt inte så mycket vid datorn. För jag hade bättre saker för mig (var hos Sandra, softa,träna Daphne osv..)  men jag tänkte skriva ett inlägg för nån dag sen fast det sket jag fullständigt i utan jag gick en prommis istället. Vet inte riktigt vad det är men jag har börjat gå massa prommenader på kvällarna. Så både Fia och Jasmine har fått blivit offer för det, men det är ju så skönt att bara få gå.. Man rensar hjärnar och känner hur man bara är.. slipper tänka på alla satans bekymmer som tärrar ens hjärna. Så som sakt jag har längtat efter att det ska bli måndag hela veckan. För då åker vi troligtvis ner om inte tidigare=) men men först stadsfesten och tårta ute hos Sandra=)


oj, Vitlöksbröd nu Ses!!!!!!


Solen gråter..




Hej, Det känns som att det har regnat hela sommarlovet. Okej vi har haft några fina soldagar, men endå? =) Så idag kommer det inte hända så värst mycket vad jag vet. Igår hade jag fet planer om idag, men vädret sabba det. Aja, igår var jag iallafall till brukshundsklubben och tränade lite en sväng men när jag väl var där så började det regna sönder... ..

Annars har jag inte så mer lustiga saker att säga eller jo katten har haft endel hyss för sig.
• Diskmaskinen är rolig att försöka gå in i?
• Det är kul att bita i Fridas finger så det börja blöda
• Det är kul att dra till med en höger på Malins näsa när hon sover

Ja det var bara några utav alla fula sker han har haft för sig...

men men nu gäller det bara att han ska sluta vara så skraj för Daphne haha  Ses!


Jag klarar mig...

Godmorgon/Goddag. Tror jag har lite ångest från igår haha. Lyckas jag inte dampa loss totalt så lyckas jag dampa loss totalt? Och varför? Aja, Rätt irreterad idag faktist. Så nu skulle det passa perfekt med att bara ut och springa. Så jäkla härligt, men då har vi ju det satans knä då...

Snart kommer alla hem från stugan iallafall. Tar med sig Daphne och Lillkissen gör dom också skoj. Nu gäller det bara att komma på ett namn. Syrran sa Rutger? Fyfan sa jag. Pappa sa kattjäveln! Inte de heller så jag satt och gjorde en lista i natt när jag endå inte kunde sova. Hoppas bara pappa väljer något utav dem?=) Annars blire kattjävel/nått på listan haha;p

Sen Elin, Han ser verkligen inte ut som en Rutger? Rutgisar är grå och fula typ sånna man tar från soporna. Jag tänker på en gammal gubbe som bor i en sopkontainer. så nee + att det är drygt att säga.


hejs!


Alkohol e nice!

Men endå inte... Fan nu är jag i mitt hus igen. Det är tom eller aa nästan här är jag. Idag vart det fest. Han inte mer än komma hem så skulle det dras vidare till Fia. Där satt det massa tjejer och söp! Senare mot kvällen drog vi iallafall ner till hamkrogen, men där var det bara gammla människor så vi drog till gennys istället. Där var det då mycket trevligare=) Aja, nu hoppas jag på att man inte är bakis i morgon för då jävlar... Ses!




 sluta misstolka fjant

FÖR JAG ÄR LYCKLIG FÖR JAG ÄR LYCKLIG!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Snacka om att ibland blir det som man planerat men endå inte eller själva grundtanken blir som man vill iallafall!!!! =D  Här har jag försökt kommit på planer sen Missan dog :( Allt för att vi ska skaffa en Katt.. Hade ju nästan fixat en katt här ett tag innan syrran fyllde år men nee (Vi ska inte skaffa Katt det räcker med Daphne)

SEN IDAG!!

Jo kortfattat! Vi firade pappa en månad tidigare ute i stugan idag eftersom att han fyller 60 iår. Så ställer sig Elishabet upp och säger att pappa ska få en katt utav henne! Inte kan man ge bort en födelsedagspresent? Så pappa sa sen
-Frida du tar hand om den! Men Elin blev sur så han sa Okej då Båda..  Men Läs noga DET ÄR PAPPAS KATT!!

Sen så hade jag den turen så jag fick skjuts hem från stugan så fick jag träffa han! Våran kattunge!



PAPPAS KATT!!! ;)


Plan 1 √ Kattunge fixad!
Plan 2
Plan 3
Plan 4


Goooodmorgooooooon!

Hej!
Rätt pepp nu. Sådär så det skuttar i benen på mig. Fast nu har jag inte tid att skutta runt och monga mig. Rätt lustig. För sådär 3-4 sek så var jag as piss. För jag hatar verkligen när folk ringer och väcker en. Blalbalba kan du ta med de kan du göra si och så. Köp de på vägen osv.. Aaa som sakt ska ut till stugan idag på nåt firande blabalba.. Måste kanske skynda mig? :P


Aja, igår tog jag det lugnt. Jag och jasmine gick en prommis på kvällskvisten och så träffade vi på en kopparorm på vägen, men jag fick inte ta upp de :( Jasmine fick lite damp på mig då ;p hahah Roligaste var när vi såg den..

J-HJÄÄÄÄLP EN ORM!
F- men nej det är en sån :D åå dom e inte farliga. Ska ja ta upp den? =D
J- neej gör inte de frida.
F- Fan joooo.. Dom är ju inte farliga :D
Sen försöker jag ta upp den men då rycker hon tag i mig haha samtidigt som jag förklara en lektion hur man tar upp ormar hahha..

Aja, berätta med lustigheter senare måste dra till stugan nu =) Ses!


Städa städa det här med att städa.

Inget jag tycker om, men ibland måste man göra sånt tråkigt också fast man kan ju alltid piffa upp det med lite musik!



Fast fasen vad nöjd jag var i morse. Vaknade FRI från bakis/hänga över toan! Var ett tag sen nu fast det är bara bra!  Utan idag har jag bara varit seg. Tyvärr vaknade jag runt halv 8 och kunde verkligen inte somna om så tillslut drog jag med mig täcket till fotöljen och slog på en film..  Sen runt 12 gick jag och Jasmine ner för att kolla på när Malin spelade beachfotboll. Dock fattar jag inte alls hur hon orkade springa runt där eftersom att även hon var ute på fest i ramvik igår,men aa det är bra jobbat  ;D

Annars har dagen varit lugn. Fick reda på att vi ska ut på nått firande blalbalba ute i stugan så imorgon kommer jag tillbringa min dag där. Kan jag träna lite med Daphne samtidigt. fan har missat 3-4? hjälpkvällar eller vad jag kan kalla det. Känns lite surt så jag tror jag tar med min hon hem!

Aja, ska ner till mormor nu Ses!

Ingen tårta? SORG!!!!

Fia här har jag gått och varit sugen heeeela dagen på en tårta så hinner jag inte ens se dig ;( Sorg. Nee men de blir en jäkla massa tårta till helgen iställe! Fan fia dum ide kom ja på nu!! hehe Aja det löser sig ;p Sen har hon inte fått sin present en. Haha Syrran blev iallafall irreterad när hon kom hem över att min present va TUFFAST Jamenar den är ju Smart,nice,fin,tuff,hård,mjuk,pinsam,goooood?  osv. Mer tänker jag inte avslöja för fia kan ju läsa^^

Annars har jag bara softa,stressa,gått promenad/softat med Jasmine och till sist varit social med Mormor och kjell=) kortfattat vad jag gjort idag! Ses mongos!

Grattis FIAAAAAAAA!!!!!!!!

Ja må hon leva Ja må hon leva Ja må hon leva uti hundrade år!! Ja visst ska hon leva Ja visst ska hon leva Ja visst ska hon leva uti HUNDRADE ÅRRRRRRR!!!!!!! GRATTTTIIIIIIIIIISS!!!!!!!

Så Fint va?=) Så Nu ligger Fia och sover. Ska jag snart också göra, men jag ville vara först med att "sjunga" För Fia så jag har gjort ett litet skrivande försök!

Sen hittade jag en bild som påminer så jäkla mycket om Fia! Hon säger ju alltid Katt,kisse,kissemiss,HAkatt
Ja katt som katt och katt är katt? FIA!



Haha Grattis iallafall & Gonatt på er alla nu ska jag sova sen när jag vaknat blir det Jordgubbstårta och Fia för hela slanten ;p

Fortfarande ovänner...

Jag och mitt dumma knä. Här har jag velat ut och springa i flera dagar men Nej! Det går inte/får jag inte. För att mitt knä går inte alls med på de. Fast ja Fialia är överlycklig. Iallafall en som är glad=)

Appropå Fialia så fyller hon år i morgon om ni inte redan visste de!! Fast vi har inte kommit på nått mongo som vi ska hitta på? Som sakt fantasin går och gömmer sig när man behöver den ;p Aja, ikväll blir det till att åka ut till "den andra sidan utav skogen" För Fia H ville ha sällskap där ute. Så nu gäller det bara att fixa skjuts hem för jag kan ju inte lämna huset heller. Aja, försöka få tag i jennie nu  Ses!

Så var helgen över!

Fest fest fest är det enda som varit på schemat under helgen ;p Började i Fredags då Jennie och jag satt och peppade varandra så fortsatt det med att vi satt några stycken här hos mig. Sen fick alla för sig att vi skulle banne mig få in mig på krogen! Hahha och visst fan gick de bra allt;p Så vi var in på både skeppet och gennys. Så fredags kvällen vart nice utom en sak då. Min telefon fick för sig att touchen skulle sluta fungera så nu har jag lite små problem när jag ska svara osv måste nämligen trycka på knapparna iställe så det är en liten ovana just nu.

Igår då? Joo då tog jag med mig Jasmine och Malin ut till häggdånger där det var fest. Sen kom även Sandra dit vilket var väldigt trevligt =D Aja senare mot kvällen bestämde vi oss iallafall för att dra in till stan igen. Dock kom vi in rätt så sent fast det gjorde inte så mycket eftersom att det fanns så många trevliga utanför haha ;p Aja, kvällen slutade iallafall med att Sandra försvann ;o


Sen har det inte hänt allt för mycket. eller jo Min mamma kom tidigt som fan i morse och sa
 -Ja nu tar du hand om huset Hejs! 

Aja, ska ta och fixa med annat Ses!

Fest sugen?!?!?

Nu har jag och Jennie suttit och varit festsugna hela kvällen så Nu jäklar!!!



Och snacka om att jag Längtar tills om nån vecka!!!!!!! För snart åker jag och Malin ner till delsbo & bor hos Elin ett tag=D Fan det var längesen jag var där nere nu. Jag vet inte riktigt vad det är, men man känner sig fri på nått vis där nere. Såndär skönt känsla då de inte finns några problem utan man bara lever. Sen så kanske de inte är så konstigt eftersom att jag och Elin lyckas hitta på de mesta mongosakerna man kan hitta på ;P


Jag och Elin, 2006? ;p

Aja, nu vill LillDampet ut Ses!

Skön regel.

Vem var det som vaknade kl 7 i morse av ett sms?? Jo jag Fia frågade om jag ville med till birsta. Visst sa jag och bad hon väcka mig nån timme senare ;p Sen var det bara de här med en bil! Fast de fixade jag snabbt! Så snart ska jag, Malin och Fia åka ner. Sitter och väntar på segisarna nu! Fan Malin nu äre du som är seg och inte ja ;o Haha

men kanske ska ta och skriva om de ja tänkte skriva om. eller aa "rubriken" Jo, min pappa har kommit på en dum regel eller aa bara för att han skulle upp och jobba + att dom bott hemma nu pga Elin fyllde år.LYCKA DOM FLYTTAR UT TILL STUGAN IDAG/MORGON? Jo 11 och 11 heter den! Vilket betyder att musiken ska inte vara på fulldunk efter 11 eller före 11. (kväll/Morgon) Rätt skoj regel Fast jag hatar(glömmer bort ) den som fan endå så pappa har ringt upp och klaga ett antal ggr vid 2 halv 3 tiden;p Fast just nu är den as skoj för Lillebror ligger och sover hahahhahaha!! Klockan är ju efter 11 satt!!! ;)

Aja, fixa med annat nu Ses!


....................................................



KNÄÄÄÄÄ JÄVEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Det var allt jag hade att säga för idag :) Ses!

Damp damp damp damp damp


Whhaaaa den bjuder jag på!!!!!!!!


Ska vi ta och dansa regndansen baklänges? Skulle sitta fint med Sol =) Fast endå inte!
Regn= Ledig
Sol= Pengar!


Fia är lat! Jäkligt lat! Hon har damp. Hon säger att jag är en mongolid! För att jag inte är lat?!
men vafan har man sprätt i bena så har man!

Godmorgon små fåglar!!!

Idag mår jag sådär super bra! Känner mig som en söt liten sommarfågel haha, men det är inte så konstigt för jag drömde en rätt nice dröm ;) Som sakt drömmar är bra iaf vissa. Dom får en att tänka till på ett annat vis på nått sätt. Den jag drömde inatt tex (kortfattat) " tro på dig själv, skit i resten sen dom som är soft! Softa med dom?!"  Så nu har jag sånt där skutt i benen!

Just nu sitter jag och min syster och tävlar om vem som kan spela musik högst! Jag vinner tro ja? Jo de gör jag för hennes musik hörs inte längre hehe ;)

appropå syster!! Min LILLA! Syster Elin Christina Ljunggren fyller nämligen 16 år idag!!!! Grattis!


Sen måste jag ju berätta om gårdagen lite! jobbade,sov bort hela dan,ny blogg design till Sandra & till sist kvällsfiska med Jennie och Malin!

Slänger in bilder sen!

Aja måste dra TÅRTBYGGE!!!








Det är ingen vanlig dag, nää det är ingen vanlig för det är min systers födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!

Gatufesten..

Igår drog vi ner på Gatufesten såklart! men de hela började med att vi var så seg så vi missa första bussen. Skit samma lika bra att börja supa här hemma. Så det blev "dricka på alla sommarord" Från massa olika låtar haha.  Aja väl där nere gick jag och Fia till det såkallade "tradionella" stället och söp. HAhah synd var bara att Lina var så jäkla seg men men ;p





Sen Började kalaset!!! och kvällen gick. Träffa alla möjliga sorters typer hahaha både nya och gamla ansikten. Hahha Sen så finns de då fula människor hahah.Jamenar hur många killar äre igentligen som bara slänger upp benen bakom huvet bara sådär haha? och hur många olika dialekter finns det här i sverige igentligen? Bra fråga




Aja, sen måste jag berätta att alla som inte var där missade verkligen inget när de gällde "madhouse" för det SÖG verkligen. Sjukt kasst hahha. Sen vare så "äckligt mörkt" där inne så Blä :P Nää tacka skumpartyn & stat i hudik! Appropå de! om 2 veckor så åker jag och Malin(Elins syster) ner till Delsbo och hälsa på för då har Elin sluta jobba ;D En liten snabb ide som jag och Malin kom på sådär snabbt i går! ;D Vi har blivit lite less på den här stan så de passar ju perfekt!

Som sakt kvällen dög! Sjukt skoj, men både jag och taxigubben som skjutsade hem oss från gatufesten kom fram till att det var mycket bättre förra året. Det märktes till och med på alla de körningar som taxigubbarna har det var ju ungefär hälften så många körningar än förra året. Inte bra inte bra Fyskäms på dom som fixade Gatufesten i år!

men men fixa med annat nu Ses!

Feta sommarnyheter på cocoo.se ;)



NU har dom kommit det så kallade " I love my blog" armbanden som är ett formbart armband som passar alla handleder. 195 kr/st Sen finns det även fler modeller på hemsidan såklart ;)

Sen hittade jag en sommarfavvorit bland Cocoo´s nyheter!!!

Nämligen dessa färgglada läderarmband med guldnitar! Kan även knäppas i två olika lägen!! 195 kr/st.

Sedan finns det mycket mycket mer nyheter bara att klicka in på http://www.cocoo.se ;)

Jordgubbar är gott!

Idag var jag då uppe före tuppen för jag och Fia skulle iväg och jobba. Tur som vi hade så har folket varit snälla så vi var klar rätt snabbt. Sen fick jag för mig att ta en prommenad, men så blev det inte utan jag tog en springtur istället! Och jag sprang hela vägen! ;p Inget stannande dennna gång. Utan nu kom jag in i det tempot där de bara flyter på och det enda man tänker på är musiken som man lyssnar på. Sjukt skön känsla! Så nu känner jag mig som ny. Snäll har jag varit idag också de ni! Jo jag gjorde nämligen jordgubbar till mig och min lillebror så han fick goo frukost! Fast lite måste vi få klaga bland allt de trevliga. Jo, jag har blivit biten på benet. eller så har en geting varit i farten vet inte vad men jag har oturen som vanligt och vara överkänsligt mot sånna äckel djur så mitt ben är stenhårt just där. Sandra det påminner lite om din "extra" arm muskel du fick där ett tag haha. Så just nu vill jag ha sånt där äckel träolja sak som luktar ** för de ska tydligen hjälpa =)



Aja, fixa med annat nu Ses!



FET PANIK!!!

Jo visst lyckaes jag med att slänga mig upp på 2 sek och så kom jag på


-Fan fan fan fan fan Det är ju på fredag som det är 3/7?!?!??!!?
och inte har vi kommit på något en-.-

Tips?

Läskigt.. mycket läskigt..Fias gonattsaga

Nu sitter jag här i min säng helt själv och gömmer mig bakom datorn. Lite läskigt. Det rörde sig nyss i min soffa. Påsarna flyttade på sig. Iförsig är fönstret öppet annars skulle jag vara död på morgonen eller så skulle mitt rum bli lika äckligt som rummet brevid. Det blåste från fönstret på påsarna så dom rörde sig. Det måste vara förklaringen. Det är en bortförklaring iallafall.Jag menar ett par påsar är lätt. Ja dom flyttar sig lätt. Oj, nu lät det i väggen också! Läskigt mycket läskigt. Tänk om Fialia läser de här. Hon kommer aldrig mer vilja sova i min säng. Inte ens Daphne? Eller kanske hon brukar morra på soffan. Hon är som en liten katt som försöker vara en rottweiler. Inte så lyckat alltså, men hon försöker. Det är tur att jag har min "vakthund" Dock är hon nere nu. Tänk er att jag vågar sova i ett sånt här hus även fast vi har hittat på historier om pizzabagare som dödat varandra och gömt varandra lite överallt här i mitt hus. Toan nere är ett utav de kusligaste ställena här i huset. Sen kommer "gubbrummet" Ett rum längst ner i mitt hus. Ett sånt där rum som man inte använder. Vi kallar det för gästrum, men jag skulle då aldrig tvinga någon vän till mig att sova där. Tänk er sova i ett rum där de luktar gubbe har en källarlikande stil och har en litet mycket litet fönster i vänstra hörnet. kusligt mycket kusligt.. Vi har säkert många fler rum som jag inte vet om. Har hittat ett mycket intressant rum. Inte alls lika kusligt men endå ger rummet känsla utav något annorlunda. Det rummet är det såkallade "vinrummet" Ja tror det eller ej men mitt hus har även ett sådant rum. Stort men endå litet. Kanske alla flaskor som tar sådan stor plats. Flaskor med ålder sen gammelmormor levde. Vissa har legat längre än andra. Man kan nästan se hur barnen har försökt tagit en flaska men inte vågat. Sedan har vi en dörr en såkallad bakväg ut från huset. Dörren där Fialia går ut varje gång hon ska följa med till bilen. Hon går ut genom dörren där bagaren en gång släpades ut i en svartsoppåse.


Hahah Där har du din gonatt saga!!!

RSS 2.0